19778
-
Aspyrin #13815 Emlékszem, a múltkor én is szoptam vele, eldugták valahová... Este tudok érdemben válaszolni. :) -
#13814 Akkor bocsi, nem vágom, de ha rá is van írva, és nincs benne, vagy vissza vinni a boltba vagy mint mondtam a supportnál reklamálni. -
#13813 Akkor miért írják a bal alsó sarokban a borító hátoldalán?
-
#13812 Gondolom semmiben, de van ilyenje egyáltalán valakinek? -
#13811 Általában az ilyen módosított változatok, amik nem az alapok, (kivéve asszem a GotY-t) csomó minden ki van spórolva belőle, pl. van olyan hogy nincs hozzá kézi könyv se...
Fenrir: szerintem ne is keressetek benne, mert szerintem nem lesz, de ha találtok akkor grat. Ha nincs akkor meg írjatok a supportnak. -
bendáj17 #13810 pont a múltkor láttam egy ilyet, ez miben különbözik az alaptól? -
#13809 Van valakinek ilyen verziójú játéka?
Egyik ismerősöm nemrég kapott egy ilyet és nem találja benne a Cerberus hálózat kódját. Egyáltalán van benne valahol vagy kispórolták? -
bendáj17 #13808 Igen sok mindent meglehet találni. -
sanya200 #13807 Hát erre való a hivatalos fórum azt a bioware nyilván figyelemmel követi. -
bendáj17 #13806 az jó lenne. Tényleg lehetne valami jó hely ahol a tippeket lelehetne írni. -
sanya200 #13805 Értjük, de jobb lenne ha több minta lenne a páncélhoz is ha már itt tartunk van kemény 2 db az alapon kívül, vagy legalább lenne rá lehetőség hogy magad csinálj egyet. -
Slashice #13804 Vagyis inkább kinyílik... vagy összeugrik :D gondolom tudjátok mire gondolok :) -
Slashice #13803 Remélem a háromban megcsinálják, hogy a sisak ilyen összecsukható, mint a fegyver :) és párbeszédeknél ha van rajtad sisak, akkor összecsukódik :) -
sanya200 #13802 Hát sisakot bármikor hordhatsz akkor is ha nem muszáj de vannak olyan helyzetek mikor kötelező a használata és ha esetleg akkor nincs rajtad a gép alapból rádrakja az alapot.A páncél kiegészítőket tudod változtatni egy konzol a falon és lehet bővíteni is, lehet vásárolni hozzá kiegészítőket a boltokban festeni is lehet meg van egy alap meg 2 minta is, plusz vannak letölthető tartalmak ahol páncélt is lehet választani nem csak az alap N7 armor van úgyanúgy a csapattársaknál is van 1 letölthető tartalom az alternate apparence pack ami jack,thane,garrus páncélt ad.Amúgy meg csak akkor tudnád változtatni alapból ha lojálisak lesznek.
Szondákat meg ahogy írták a töltőállomáson tudsz vásárolni maniért. -
#13801 1. nem, saját páncéljuk van, bizonyos helyszíneken kerül csak fel sisak (lélegeztetővel(?) együtt)
2. töltőállomások, relay-ek mellett keresd
3. csak fejlesztés, ha lojálisak akkor előkerül még egy skin, de más nem -
horthy #13800 Most kezdtem nemrég a Mass Effect 2-öt . Mass Effect 1-et végignyomtam ! Volna egy párvkérdésem :
Most már nem is használhatnak sisak-ot a csapattársaim csak én az öltözködés menüben , mert nem találom a sisak fel-le menüt ?
Vannak bolygokra kihelyezhető szondák nyersanyagvisszajelzésre hol vásárolhatok ha elfogyott ?
Cserélhetem-e csapattársaim páncélját vagy csak fejleszthetem ? -
sanya200 #13799 Találtam egy ilyen kisebb képet egész élethű:)
Kéne egy ilyen liara-ról is:)
http://browse.deviantart.com/?q=mass%20effect&order=9&offset=288&offset=336#/d2yormx -
sanya200 #13798 Tényleg ki kéne rakni ide az oldalra az ilyen tippeket nagyon sokszor átrágtuk már a témát, és ezzel senkit nem akartam megbántani csak már tényleg nagyon sokszor elhangzott. -
bekasybalazs #13797 hát ezzel kicsit elkéstem. akkor lett 100% a paragon amikor jöttünk vissza a begyűjtő bázisról :D -
lilathrone #13796 Ha a veszekedés nem sikerül, de 100%-ra sikerül utána feltornászni a paragont, akkor lehet beszélni Jackkel és újra lojális lesz. -
bekasybalazs #13795 akkor a veszekedésnél lesz a bibi...nálam nemvolt elég magas a példakép szint...bármostmár maxos...nemár, hogy egy álasz miatt kelljen újrakezdenem az egészet...az az egy achi hiányzik:D -
bendáj17 #13794 nálam lojális volt, a miranda veszekedésnél a paragon választottam. Az öngyilkos küldetésnél sehova nem osztottam be és nem is vittem magammal, ja egyszer ő volt a biotikus mező készítője. -
lilathrone #13793 :O És lojális? -
bekasybalazs #13792 Jack megint elhalálozott..ezt nem hiszemmárel :@ akinél túlélte...hová oszottátok be? és mit sikerült összehozni a küldijével kapcsban? ha magammelé osztom be a végén akkor az esést nem éli túl..ha a msáik csapathoz akkor a menekülésnél holtan fekszik a flödön:S -
bendáj17 #13791 én is így gondoltam anno. -
lilathrone #13790 Szerintem jó, mert magamból kiindulva leszedem a játékot kipróbálni, ha tetszik, akkor megveszem. Szerintem van még pár ember, aki így gondolkodik :) -
bendáj17 #13789 igen ez ilyen se nem jó de mégis jó dolog. Pont ahogy leírtad. -
sanya200 #13788 2010 legtöbbet lewarezolt játéklistáján a me2 a 4.ik lett a maga 3,240,000 letöltéssel ami szomorú ugyan de egyben azt is jelenti hogy sokan szeretik a játékot.Az első természetesen a COD majd BC2,Maffia 2. -
sanya200 #13787 Nem rossz az első vétek lenne kihagyni van pár apróbb bug meg játékmenetbeli probléma, de ha ezeket meg tudod bocsátani maradéktalanul élvezni fogod már maga a 18+ os jelenet se olyan összecsapott mint a 2-ben:)
Most tolom az 1 részt bár néha idegesít pl bementem a liftbe és beragadtam de ez van most emiatt nem törlöm le. -
mans #13786 Én az első résszel kezdtem régen,10 perc után töröltem,ez évbe a második rész után már kötelező volt az első:)kicsit a második jobban tetszett.Pl. az elsőbe sok mellékküldetést meg se csináltam. -
sanya200 #13785 Igazából már csak nekünk kéne ilyen személyi fordító mint pl ami a star trekben van akkor nem lenne gond azzal hogy lesz-e magyar felirat vagy nem. -
lilathrone #13784 Ú köszi, most hül*ének érzem magam, mint ME fanatikus =( :D -
#13783 Azért beszél mindenki angolul, mert mindenkinek van beépítve személyi fordító, ez több helyen említik a codexben, meg a játékban is. -
bendáj17 #13782 szerintem nem fogod megbánni. -
#13781 na, ez már igen :)
vg, Slashice, sanya200, lilathrone - köcce nektek :)
ez esetben kezdem az 1. résszel, megkuksizom testközelből -
bendáj17 #13780 én is így gondolom én teljesen bele éltem magamat a játékba, hatalmas élmény még most is. -
lilathrone #13779 Én is másodikkal kezdtem és az elején tök nem értettem az egészet, meg nem is tudtam beleélni magam, amikor Liarával találkoztam, azt sem tudtam ki az, meg hasonló dolgok... Aztán végigjátszottam az 1-et, ahol magával ragadott a játék és újra a 2-t a saját mentésemmel és teljesen más volt a játékélmény, kb. a 10szerese, mint amikor először játszottam végig. Persze kinek mi tetszik, de szerintem ennél jobban nem lehet egy sci-fi világot felépíteni, mondjuk nem értem miért beszél mindenki angolul a galaxisban. Talán az egyetlen olyan játék, amit ismerek, ahol apró döntéseidnek is súlya van, pl. ME2-ben találkoztam kis jelentéktelen karakterekkel, akiket az 1ben megmentettem, olyan párbeszédek vannak, amik ugyancsak az előző tetteimre utalnak, stb.. Pl. Virmire-re sokan hivatkoznak, anélkül hogy végig játszottad az 1et, nem sokat érthetsz belőle. Tehát mindenképpen javaslom az ME1 végigjátszását a 2 előtt. Még ha idegesíteni is fog az fps ingadozás, a keresgélés, meg a kismillió liftben várakozás. RPG játékelemek szempontjából talán még jobb is az 1, meg ott tényleg olyan döntéseket kell hoznod, amiket nem könnyű, főleg ha beleéled magad a játékba. ME-hez leginkább türelem kell, sokan pár perc játékidő után (mint 1ik haverom) feláll és azt mondja, hogy ez egy fos. Viszont akinek van 1 kis türelme megérteni a játékot, az garantáltan élvezni fogja.. -
sanya200 #13778 Ezek a gameplay videók meg rewievek nem tudják visszaadni azt hogy milyen a játék.Emlékszem mikor az első részt kipróbáltam volna nézegettem róla gameplay videókat de tiszta gagyinak találtam, úgráló mékó...meg hasonlók mondom mi ez a sz*r.De láttam nagyon sokan szedik letéptem én is de hidegzuhanyként ért a látvány szinte sokkot kaptam mimor megláttam annyira kockás volt mitha egy starcraft videót néznék, aztán rájöttem hogy vga nem teljesen kompatibilis és ki kellett kapcsolni a deep of fieldet.Na de a lényeg hogy még 1-2h játék után is nem igazán hatott meg de ahogy jutottam előre a sztoriban egyre jobban tetszett és a vége ááá ott kifeküdtem, szidtam az eget is hogy miért nem próbáltam ki előbb.De az igazi megváltást az hozta hogy elkezdtem női karakterrel is viccnek hangzik de egyszerűen annyira magával ragadott hogy ezzel keltem ezzel feküdtem álmodtam....Kapásból 3x végigtoltam egymás után.
Szóval csak gameplay videókból meg cikkekből nem lehet tudni hogy milyen kitalálni hogy milyen főleg nem egy RPG esetében aki mást állít hazudik.Csak akkor jön át az egész ha kipróbálod és ha tetszik akkor meg kell venni. -
Slashice #13777 Mindenképp az első résszel kezd, mert úgy tud csak magával ragadni a világ hangulata. Ha a második résszel kezded, akkor csak a játék összetettsége, kinézete lesz az, ami megfog, de a világ nem fog átjönni. És pont ez az a világ, ami egyértelművé teszi számodra, hogy nagyon nem egy csili-vili Star Warsról van szó (azért tudom így, mert anno én is így álltam a játékhoz, mint Te, és nagyon kellemeset csalódtam. Speciel én anno úgy kezeltem, hogy valami kotor féleség, csak biztos nem kaptak licencet :)))). -
#13776 sok más helyen viszont azt írják róla, h túlnyomórészt független az 1. résztől