Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Nézd meg a videót a játék végén, körbe forog kis csapatuk körül még elég messze voltak, azon a képen csak azért néz ki közelinek mert hátulról van.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

:D hehe, elméletileg Yvonne Strahovski az arcmodellje is Mirandának( a hasonlóság azért elég egyértelmû), már csak szõke hajat kell varázsolni neki.

stars of mass effect 2

Ebben a videóban meg is említi , hogy õ a "face és a voice" is. Nem rossz bõr Miranda bár én nem tudtam ellenálni a titokzatosnak, úgyhogy Tali lett a románc. :P
De ezek szerint a kaszások NAGYON közel vannak! Ugyanis, ha távol lennének, akkor nem a magot, hanem az egész galaxist kellene látnunk a képen.

JethroHUN
Nézd meg jobban, teljesen más szögbõl van, a játékbeli képen pedig hasonlít a galaxis magja a másik képhez...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

jó kis képek :)

Találtam pár jó képet ha érdekel valakit.Bocs a hely miatt:)

Nem tudna valaki megcsinálni hogy miranda lawson helyett ugyanolyan ruhában legyen az õ hangját adó hölgyemény yvonne strahovski.

Azonban a játék jóval drágább lesz szerintem, mint a PC-s verzió :)<#miaz>
a PS3-as kiadásban bene lesz az összes DLC <#violent>
link
Végig is vittem újra a 2-öt. Nagyon élvezetes volt megint. sok újdonságot kipróbáltam-

igen valami ott nem stimmel. A gép alapján kellene mennie, nem tudom én se.

Kösz utánanézek!
Nekem gond nélkül sikerült letöltenem az infót Liara gépérõl. Valami gebasz lehet ott, de ötletem sincs, hogy mi, sorry :(

Fenrir
Ezt esélyes, hogy elszúrtad :)

A halál csupán a kezdet...

Hi!Olyan gondom van hogy hamarabb csináltam meg az árnyékbróker dlc-t,mint ahogy beszerveztem volna Samarát a csapatba.Így már nincs Liara az irodájában és így nem is tudom kikérdezni hol találom Samarát.A rendõrtiszt meg elküld a f.szba mert nincs elvámolnivalóm!Liara gépén ugyan van egy mappa az igazságosztóról de ha kiválasztom nem csinál semmit csak kilép a gépbõl!Volt vkinek hasonló gondja?Magyarul elb.sztam és már nem lehet Samarát beszervezni,vagy lennie kéne a mappában adatnak csak nekem nincs,vagy másképpen kell mint az alapjátékban?<#conf><#nemtudom><#help>
tényleg nagyon jó lett volna. Igazad van csak õ volt boldog.

Egyébként a legjobb találkozás az Wrexel van. Mindenki más "jéé, te élsz", õ meg tök szívélyesen, "Shepard, barátom", szinte majdnem átölel. Az elsõ részben annyira nem volt kedvencem, de a második után nagyon megkedveltem.

Mondjuk vihettek volna egy kis poént a bemutatkozásba, a bioware fórumon láttam ezt:

Wrex: Shepard!
Shepard: Wrex! Õ itt Baka.
Baka: Wrex
Wrex: Baka
:P

Ugye a gond az a képpel, hogy bár a közepe hasonlít, de gyakorlatilag nincs több "szárnya" ennek a galaxisnak. Továbbá, ha a közepe ennyire látszik, akkor ezek baszott közel vannak. De továbbra is hiányzik a galaxis többi része.

Fenrir
Nem néztem meg, de amit írt róla az tényleg kicsit már túlzás lehet.

Ezzel viszont tökéletesen egyet értek: "Kár érte, mert látszik, hogy rengeteg munka van a rajongói Fornaxban – de szerintem kicsit ízlésesebb, playboyosabb formában kellett volna megcsinálni."

A halál csupán a kezdet...

Egyébként vicces, mert a végén a kaszások egyértelmûen nem a Tejút rendszer felé mennek :) Hogy ez most egy baki a fejlesztõk részérõl, vagy szándékos, azt nem tudom (érdekes fordulat lenne, mikor a kaszások megérkeznek egy tök más galaxisba "b*sszameg, rossz térképet vettünk" :D)

Tejút: http://www.news.wisc.edu/newsphotos/images/Milky_Way_galaxy_sun05.jpg
Kaszások: http://img202.imageshack.us/img202/8169/enda.jpg

elég fanatikusak :)

valkik tényleg megcsinálták a fornax-ot <#wilting>link
szerintem a rellékre egyáltalán nincs szüksége a kaszásoknak az utazáshoz, nekem az jött le, hogy irányítja az új fajokat:
1: ne fejlesszenek túl jó meghajtást, így amikor jönnek a kaszások és kisajátitják a kapukat, akkor nem tudnak csapat összevonást végrehajtani
2: egyszerûbb a betakarítás, mert kapuk környékén lesznek a kolóniák
továbbá esetleg néha küld üzit, hogy mennyire szüret érett a civilizációk halmaza a galaxisban, és utolsó szempont, hogy nekik is kényelmesebb így utazni.

Bár nem tudjuk, hogy honnan indultak, mennyi a sebességük, de az utolsó képsorokon már elég közelinek tûnt a Tejut rendszer, szóval a távolság nekik nem szempont.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szerintem is az ultimate ancient reaper killer artifact lesz a befutó, technikai újítástól nem félek annyira, mert a protianok szintjét sem érte el senki, aztán õk se húzták sokáig, szóval a pont legyártottunk egy hû de jó ágyut vonal jó eséllyel nem játszik.

Tudnám értékelni, ha egyfajta hightech Indiana Jonesként behajtanák Shepard-öt és csapatát a felfedezetlen területekre, miközben ketyeg az óra: minnél késõbb végzünk, annál több bolygót nulláznak le a kaszások.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hát igen látszik hogy édeskevés lesz az egész galaxis hadereje a kaszásokkal szemben de én is gyanítom hogy shepard talál valamit vagy lesz egy látomása egy helyrõl amit a protianoktól tud, végûlis õk már eljutottak addig hogy építsenek egy relét, hogyha meg lehetne azt oldani hogy a hajók relé nélkül is utazzanak gyorsan akkor akár meg is nyerhetik, a fejedelem is mondja az elsõ részben hogy a fejlõdésetek abba az irányba vezet ahogy mi akartuk az elõttetek álló civilizáció romjain. Vagyis ha pl tudnánk már reléket építeni és manipulálni a meglévõket akkor igen kellemetlen meglepetésben lesz részük a kaszásoknak.Más részrõl viszont a kaszás hajók akár relé nélkül is tudnak közlekedni azt nem tudom milyen sebességgel de a végén látható videóban mutatják ugye a kaszás flottát ahogy közeledik, úgyhogy lehet hogy a relé dolog nem jön be de errõl lehetne vitatkozni egy ideig, plusz azt se felejtsük el hogy rengeteg olyan relé van még a galaxisunkban amit nem mertek használni mert nem tudták hova vezet.Miután a salarianok összefutottak a rekni-al megtiltották azoknak a reléknek a használatát amit nem ismernek.És lehet hogy ez lesz a kulcs az egyik relé lehet hogy olyan helyre vezet ahol az õsi faj maradéka található aki építette a fellegvárat vagy a protianok elrejtettek valamit amit a kaszások nem tudnak és shepardnek lesz egy látomása róla.

Fantusz
Imortált karakternél, vagy ME2 végigjátszás után indított új karakternél hozzádvágnak némi bonusz ásványt, pénzt, a karaktered kinézetét, kasztját variálhatod.
Ha az újra indítás azt jelenti, hogy az öngyilkos küldetés után szeretnéd tovább folytatni a játékot, a külsején változtathatsz, de akasztján nem, viszed magaddal a megszerzett képességeket - ennek sok értelme nincs, hacsak nem a ME3-hoz gyúrod az importálandó karaktered (eléred a szinthatárt, s nincs tovább XP)

fura lenne, ha sikerülne, vegyük alapul a begyüjtõ karabélyt: az összes jelenlegi faj tudósai szerint, sugárfegyvert a kor szintjén nem lehet gyártani (nem is sikerült reprodukálni), na most mivel lövöldözhetnek a kaszások, ha a szolgáiknak kézi sugárfegyvereket adnak?

Bár szó se róla elég morbid lenne, hogy nagy nehezen legyõztük a baba pusztítót, és ezek után a cerberus összes katónája internálná a többi faj gyengén védett kolóniájának lakosait és a begyüjtõket megszégyenítõ hatékonysággal pempõsítene el pár millió szövi tagot. :-)

ha jól rémlik az egybõl: miután legyõztük a kaszás letöltõdött manifesztációját, kikapcsolt a hajó pajzs, egészen addig meg sem bírták karcolni. Továbbá az összevont szövi flotta csak a geth flotta felével találkozott és így is majdnem bukták a zászlóshajót (én a mentsük meg a tanács vonalat követtem) plusz, ha jól rémlik a kettõ kódexébõl jó pár nagy hajó ment a levesbe.
Összefoglalva: átlag szar flotta, "a kaszások csak legenda" propaganda, hát ide fog kelleni deux et machina szvsz. :-)

Kiváncsi vagyok hogyan hidalják át a szakadékot, mert elméletileg egy több száz milió éves (magát folyamatosan fejlesztõ) biomechanikus faj teljes hadereje csap össze néhány fejletlen és apró hajóval, amit pár ezer évnyi írott törtenelemmel büszkélkedõ humanoidok csoportja irányít.

A Galaxis hadereje pont arra lesz jó, hogy megpróbálják picit feltartani a kaszás flottát, míg Shepard és csapata kitalál valami másik megoldást :)

Az viszont érdekes lehet, hogyha azt választottad, hogy megtartod a begyûjtõ bázist, akkor a rejtõzõ fickó vajon létrehoz-e addigra egy ember alkotta kaszás prototípust (mellékes ínyencség: mely faj genetikai állományát használja fel, azaz kiket fog beolvasztani).

Olvastam a kódexben hogy a nagy castahajókból az embereknek mindössze 8 van az asariknak és a turianoknak is talán 14-15 szóval elég kevés a legtöbb a cirkálokból van ami nem hatásos a nagyobb hajók ellen, igaz ott vannak még a fregattok de azok de valami erõsek nagyobb csatákban ha bevetik a csatahajókat akkor a fregattok feladata megvédeni a csatahajókat mert lassúak a méretük miatt és oldalról sebezhetõek, a normandy sr1 is egy fregatt azt hiszem csak az annyiban jobb hogy álcázó technológiája van de másban nem jobb mint a többi az sr2 már fejlettebb de az is csak egy sima fregatt, szóval nem hiszem hogy az a 30-40 csatahajó elég lesz a kaszások ellen(emberi,turian,asari), esetleg akkor ha csatlakozik a geth meg kvarian flotta de még így sincs sok esély.

jaja. ebbõl számomra az következik, hogy 40millió évvel ezelõtt volt legalább egy olyan hajó, ami, ha csak az ágyúja terén, de fejlettebb volt a kaszásoknál (nemhogy átlõtte egy lövéssel, az egyik kaszást, de még menetet is vágott egy bolygóba)
Pesze ez sovány vígasz, mert bár valószínüleg valamennyire felkészül a tanács a kaszások fogadására, de a szövi flotta szart sem ér.

Ebbõl kifolyólag elképzelhetõ, hogy a fejlesztõk elõkapják a fantasy&scifi mûfaj kedvenc kliséjét: minden ami õsi faszább mint a jelenkori hightech, szóval mehetünk majd keresni új zászlóshajót a flottának, mert biztosan jól eldugták ezt a csodahajót a protariánok.

le kell szedni a gibbed save editort azzal lehet változtatni a kinézetén úgy hogy megmarad minden mentés, talán a kasztján is de az nem biztos.Egyébként indíthatsz egy új karaktert teljesen ugyanolyan kinézettel csak ki kell másolni a face kódot vagy leírod egy papírra, és amikor újat kezdesz csak bepötyögöd.

Ha Mass Effect 2 karaktert újraindítasz, akkor a kinézetén tudsz változtatni, de a kasztján nem.
szerintem meg lehet változtatni, én úgy tudom :)

nem csak úgy leírtam hogy én is hol tartok :D megnéztem kemény 35 órája játszok de még ennyi nyersanyagot nem szedtem össze. Pedig nem minden bolygót fosztottam ki. Én nekem sok kedvencem van így általában mindenkit viszek, mindig más valaki, állandóan változtatom.

Ez a második rész csapattagjai. Az egyik Classified az Légió, a másik Garrus.

Doom 4
Ja amúgy ha Mass Effect 2-es karaktert akarok újra indítani akkor a kinézetét és az osztályát meg tudom változtatni? Csak mert a mostani olyan lett mint Obama csak fehérben :S de már lusta voltam újra csinálni.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
Ezek szerint de, amúgy szerintem lesz még két új csapat tag minimum, abból kiindulva hogy ITT két classified van. Talit én is bírom de igaz hogy nem olyan erõs. Apropó új csapat tagok, nem arról volt szó még anno mikor megjelent, hogy ugye jobban tudnak DLC-ket gyártani ami több lehetõséget ad, és mondta is az egyik ürge, hogy új szerelmes szálakat is tervbe vannak véve (ugye az alapokon kívül).

Én is bírom a csajt, most samarat viszem magammal mindenhova de miranda küldijénél se mondott semmit azt hittem hozzáfûz azért valamit de nem.
Tali meg a kedvenc úgyis csak nem tud olyan jól harcolni. Apropó a játékban arról van szó hogy a getheket nem lehet meghackeni de mégis a sajátjai ellen lehet fordítani vagyis akkor hackelhetõk nem?

Doom 4
Ha ez nekem volt válasz, akkor köszi de már tudom mort már párszor (de még régebben amikor még nem volt Firewalker-se) végig vittem. Amúgy mindenhova Kasumit viszem magammal, egyszerûen hihetetlen amit mûvel<#vigyor4>.

Amúgy bocsi az elõzõ üzenetemben ejtett hibákért, de 2 feles, meg 3 korsó sör után kicsit lecsökken a koncentráció. <#duma>

én már csak az IFF beállítása meg a legénység elrablása van, utána az öngyilkos küldetés van.

Doom 4
Na ,ár majdnem végig vittem a Shadowbrokeres küldit is, már csak maga a broker van hátra, eddig nagyon jó volt, Bár nekem Kasumi küldije (ill. kiegje) is legalább annyira bejön. :) Csak mint már mondtam sajnos nem lehet össze jönni vele, illetve amit észrevettem és szurja a csõröm (ill. fülem) hogy úgy tûnik mintha a harcok közben más lenne a hangja mint ami amúgy, harcok közbe, olyan öregnek tûnik, amúgy meg fiatal õ maga is meg a hangja sem rossz! Amúgy még mindig nincs Samara, és Thane a csapatban, meg most vásároltam csomó térképet, meg még nhéány lojalitás küldi sincs kész, de már 20 óra fölötti a játékidõ, de elsõ végig játszásra 20 óra már a végsõ küldetés volt.

passz hagyjuk :D

én se találtam, nem tudom hol találta
én se :P :)
én se találtam semmit a gamestar honlapján.

Egyébként ezt nem kell bejelenteni, hisz mindenki tudja, a fejlesztõ trilógiának szánta a Mass Effect sorozatot :) A bejelentés akkor lehet érdekes, ha mondanak konkrét idõpontot (ami még nagyon korai lenne), vagy pedig kapunk egy fincsi teaser trailert, ami megint csak korai. Szerintem majd az old republic után kapunk konkrétabb infókat, mert ha jól tudom, jó páran a Mass Effectes csapatból benne vannak az old republic projektben. Pl Christina Norman alfa teszter.

wedge31
Majd ha linkelsz forrást is elhiszük neked.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Ha a világvége is úgy akarja:)

[merlinw.org]

Én nem találom.
Valami link róla?
szerintem ez már lehetett tudni hogy jön a 3 csak 2012-ben ami elég messze van :)