19778
  • bendáj17
    engem nem lepett meg teljesen egyetértek velük.
  • lolSL
    ea jól befizetett :D legjobb pc túlkapás
  • Fpocok
    EZAZ! GT.com-on a ME2 lett a legjobb PCs/ legjobb XBOX /legjobb single player játék és még 2010 év játéka is. Örülök neki, mert én is így döntöttem volna! :D
  • bendáj17
    nem is tudtam roppant érdekes. klassz a kép.
  • sanya200
    Tudtátok egyébként hogy Siagur hadúr egy női korgan volt?Ezt a nevet említi grunt mikor felsorolja wrexnek a vérvonalakat wrex meg azt mondja hogy nagyon régi és nagyon gyűlölt név.Shiagur volt az egyetlen nőstény krogan aki felküzdötte magát a hadúr pozicióig.
  • sanya200
    Hát sajnos így jártál ez az átka a dlc-nek nem csak te futottál bele ebbe a hibába, esetleg szedd le a gibbed save editort ott be tudod rakni samarát is csapattársnak.
    Ja a képpel kapcsolatban annyira az nem lett jó de felturbóztam egy kicsit így már sokkal jobb szerintem.
    És elnézést a hely miatt:)
    ÉS EZZEL KÍVÁNOK MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET.

• ferenc001
    Uppsz, bocs, csak most láttam hogy már nézted. Öhmm akkor nem tudom mit kéne.
  • ferenc001
    Liara régi irodájában, a számítógépét nézd meg.
  • newil
    Hy,tudna valaki segíteni kb. harmadjára játszom ki 1.-2.-at.
    Most sikerült előbb eltenni láb alól az Árnyékbrókert Liarával,Aki ott maradt a bázisán.Az Igazságosztót most akartam beszervezni,megtalálni.Senki sehol aki elvinne vagy mondana valamit.
    Feltöltöttem ide egy videót róla.hátha tudna valaki valami megoldást.Előre is köszönöm és BUÉK.
  • sanya200
    Renegátos már készül tulajdonképpen azzal már nem lesz sok munka csal a rácsot cserélem pirosra meg a logot cserélem le.
    Viszont a fehér rész nem tudom maradjon-e ilyen vagy cseréljem valami fényes fém felületre, szerintetek?
  • bendáj17
    nagyon klassz szerintem.
  • Doom 4
    Nagyon jó!De ha akarsz csinálhatsz egyet, renegátosban és Cerberusosban is.
  • sanya200
  • sanya200
    Csináltam egy képet és szeretnék véleményt kérni róla hogy jó-e vagy hogy javítsak-e rajta itt ott.
    http://noob.hu/2010/12/31/paragorn221.png
  • bendáj17
    na az még nem is próbáltam majd megnézem azt is. Az öngyilkos küldi végén vigyem magammal?
  • Prince23
    Aha, szal ehhez kell egy elhamarkodott döntés is. egész jól fel van építve ez a rendszer :O
  • sanya200
    Hát ha ilyen befejezést akarsz akkor kb igen és amint lehet menj át a relén.
  • Prince23
    Egyébként most hogy lehet úgy megcsinálni a végén, hogy Shepard meghalljon meg az összes csapata? ne csináljam meg a társak mellékküldetéseit? és szenyó legyek a világgal és velük szemben is?
  • sanya200
    Jaja érdemes mirit magaddal vinned tetszik ahogy beolvas a rejtőző fickónak mit is mond rezignation?
    Érdekes lesz ebből a szempontból a 3. mert miranda felmondott:)De ha utána folytatod a game-t akkor még írja a jelentéseket a cerberusnak de ez szerintem csak bugféle.Érdemes viszont EDI-t kikérdezni a cerberusról azokra is tud már válaszolni amikre korábban nem és ahogy mondta eggyé vált a hajóval:)
  • lilathrone
    Annyit még hozzátennék, hogy utoljára nem teljesen mind1 kit viszel magaddal, lehetőleg Garrus/Grunt/Zaeed trióból csak 1et maximum.
  • bendáj17
    tökéletes leírás.
  • Slashice
    Még Jacobot is lehet vezetőnek választani mindkét esetben :)
  • ferenc001
    Na jó leírom még egyszer mi kell ahhoz hogy senki ne haljon meg:
    A Normandia fejlesztése (pajzs, páncélzat, löveg a legfontosabb, de a többit se árt fejleszteni)
    Minden csapattag legyen lojális
    Vezető az első csapathoz: Miranda/Garrus, a csőbe: Tali/Légió/DLC-s Kasumi
    Második csapat vezetője: szintén Miranda/Garrus, biotikus pajzs: Samara/Morinth/Jack, vissza a legénységgel akárki mehet, de a legjobb ha Mordint küldöd vissza.
    Utoljára mindegy ki viszel magaddal, legalábbis ha mindenki lojális.
  • Dark Messiah
    hy emberek, egy kis segítséget szeretnék kérni, nem rég vittem végig az első részt, és úgy szint kezdtem a másodikba, minden medált sikerült megszereznem, kivéve azt hogy maradéktalanul csináljam meg az utolsó küldetést, valaki egy kis helpet a szegény gyereknek mert nem tudom ki sakkozni hogy kit mikor válasszak hogy meg ne haljon
  • Doom 4
    Én eddig mindig a Cerberusnak, kivéve most amikor renegátal tolom, most magamnak megtartottam őket.
  • Metalmilitiakid
    Nemtom én ezzel nem igazán foglalkoztam lelkileg, egyik végigjátszásban erre a másikban arra küldtem :D
  • horthy
    A játékban észrevettem hogy lehet a Cerberusz vagy a szövetség felé dolgozni . Mi ennek a jelentősége ? Most nem tudom merre huzzak Cerberuszt vagy a Szövetséget támogassam döntéseimmel ( fájlok átküldése stb ) mert észrevettem hogy nem komálják egymást ?
  • Slashice
    A narancssárga EA Value Games dobozai ezerszer kulturáltabban néznek ki!
  • Slashice
    Hát igen, úgy néz ki a borító, mintha egy első éves informatikai szakközépbe járó diáknak elborult volna az agya a paint és a powerpoint keresztezése közben :)
  • bendáj17
    bízunk benne hogy kiadják.
  • sanya200
    Nem tudom hogy lesz-e de lehet megvenném ha lenne goty kiadás az se baj ha itthon nem jelenik meg megrendelem külföldről de már egyszer megvan a ce. 2x nem biztos hogy megéri megvenni ha esetleg addig nem veszem meg a dlc-ket akkor megveszem egybe mégegyszer, a fallout 3-at is kiadták goty-ba igaz 8000-be kerül a sima meg 3000-be.
  • bendáj17
    tényleg elég csúnya nekem se tetszik annyira. De egy elfér nálam. Majd remélem lesz olyan hogy egyben az összes.
  • sanya200
    Hát mit ne monjdak elég undorító ahogy kinéz, bár az összes classic kiadás az, nem tudom melyik vadállatnak jutott az eszébe a citromsárga borító, igaz még mindig jobb mint a pink de azon se lepődnek meg ha legközelebb az lenne.Kiadhatták volna a gyári borítóval csak rá kellett volna írni hogy classic és kész de ezt nem tenném ki a polcra.
  • Vraaanyek
    Hála az égnek, hogy még időben megvettem az 576-os akcióban a normál kiadást 2000 Ft-ért4 :S:S amúgy meg tuti benne kellene lennie, attól még, hogy classics edition (de ez meg mekkora fuckság, hogy már classics...még az első rész is neccesen klasszikus, hát még ez!:S)
  • bendáj17
    igen engem is elszomorít.
  • Slashice
    Inkább Ultimate vagy Game of the Year kiadásban adnák ki :) Ami valószínűleg lesz, csak nem kicsiny hazánkban, mert itt ugye az utcsó DLC nem lett lokalizálva, felemásan meg nem fogják kiadni. Akárcsak a Dragon Age Ultimate Edition-nél. Szomorú.
  • Slashice
    Az ilyen gazdaságos kiadásoknál mindig elektronikus formában adja ki az EA a kézikönyvet, meg a doksikat. Spórolnak a nyomtatással :)

Amúgy szvsz elég szomorú, hogy egy ekkora játékot ilyen hamar benyomtak az EA Classic szériába. Mindezt úgy, hogy nem egy helyen söpörte be az év rpg-je és az év játéka címet, és ráadásul idén jelent meg. A Dragon Age 2009-es játék, és mégis még mindig normál kiadásban van a piacon.

Aztán persze lehet arról van szó, hogy a Mass Effectet többen veszik, és az újabb és újabb kiadás sok pénzt emészt fel, és így spórolnak a kiadáson, hogy tovább növeljék a bevételt. Nem tudni :)

No, de lényeg a lényeg, hogy szinte biztos rajta van a DVD-n a doksi.
  • Slashice
    Valószínűleg a DVD-n találod elektronikus formában, akárcsak a kézikönyvet (pl PDF).
  • bendáj17
    na ez a mondat nem nagyon értelmes. Bocsi. Azt akartam mondani, hogy elég gáz hogy ha nincs benne a kód.
  • bendáj17
    elég nagy szívás lenne ha nem tettek bele, pedig tényleg kell benne lennie.
    Köszi a választ.