19778
-
bendáj17 #13855 engem nem lepett meg teljesen egyetértek velük. -
#13854 ea jól befizetett :D legjobb pc túlkapás -
#13853 EZAZ! GT.com-on a ME2 lett a legjobb PCs/ legjobb XBOX /legjobb single player játék és még 2010 év játéka is. Örülök neki, mert én is így döntöttem volna! :D -
bendáj17 #13852 nem is tudtam roppant érdekes. klassz a kép. -
sanya200 #13851 Tudtátok egyébként hogy Siagur hadúr egy női korgan volt?Ezt a nevet említi grunt mikor felsorolja wrexnek a vérvonalakat wrex meg azt mondja hogy nagyon régi és nagyon gyűlölt név.Shiagur volt az egyetlen nőstény krogan aki felküzdötte magát a hadúr pozicióig. -
sanya200 #13850 Hát sajnos így jártál ez az átka a dlc-nek nem csak te futottál bele ebbe a hibába, esetleg szedd le a gibbed save editort ott be tudod rakni samarát is csapattársnak.
Ja a képpel kapcsolatban annyira az nem lett jó de felturbóztam egy kicsit így már sokkal jobb szerintem.
És elnézést a hely miatt:)
ÉS EZZEL KÍVÁNOK MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET.
-
ferenc001 #13849 Uppsz, bocs, csak most láttam hogy már nézted. Öhmm akkor nem tudom mit kéne. -
ferenc001 #13848 Liara régi irodájában, a számítógépét nézd meg. -
#13847 Hy,tudna valaki segíteni kb. harmadjára játszom ki 1.-2.-at.
Most sikerült előbb eltenni láb alól az Árnyékbrókert Liarával,Aki ott maradt a bázisán.Az Igazságosztót most akartam beszervezni,megtalálni.Senki sehol aki elvinne vagy mondana valamit.
Feltöltöttem ide egy videót róla.hátha tudna valaki valami megoldást.Előre is köszönöm és BUÉK.
-
sanya200 #13846 Renegátos már készül tulajdonképpen azzal már nem lesz sok munka csal a rácsot cserélem pirosra meg a logot cserélem le.
Viszont a fehér rész nem tudom maradjon-e ilyen vagy cseréljem valami fényes fém felületre, szerintetek? -
bendáj17 #13845 nagyon klassz szerintem. -
#13844 Nagyon jó!De ha akarsz csinálhatsz egyet, renegátosban és Cerberusosban is. -
sanya200 #13843 -
sanya200 #13842 Csináltam egy képet és szeretnék véleményt kérni róla hogy jó-e vagy hogy javítsak-e rajta itt ott.
http://noob.hu/2010/12/31/paragorn221.png -
bendáj17 #13841 na az még nem is próbáltam majd megnézem azt is. Az öngyilkos küldi végén vigyem magammal? -
#13840 Aha, szal ehhez kell egy elhamarkodott döntés is. egész jól fel van építve ez a rendszer :O -
sanya200 #13839 Hát ha ilyen befejezést akarsz akkor kb igen és amint lehet menj át a relén. -
#13838 Egyébként most hogy lehet úgy megcsinálni a végén, hogy Shepard meghalljon meg az összes csapata? ne csináljam meg a társak mellékküldetéseit? és szenyó legyek a világgal és velük szemben is? -
sanya200 #13837 Jaja érdemes mirit magaddal vinned tetszik ahogy beolvas a rejtőző fickónak mit is mond rezignation?
Érdekes lesz ebből a szempontból a 3. mert miranda felmondott:)De ha utána folytatod a game-t akkor még írja a jelentéseket a cerberusnak de ez szerintem csak bugféle.Érdemes viszont EDI-t kikérdezni a cerberusról azokra is tud már válaszolni amikre korábban nem és ahogy mondta eggyé vált a hajóval:) -
lilathrone #13836 Annyit még hozzátennék, hogy utoljára nem teljesen mind1 kit viszel magaddal, lehetőleg Garrus/Grunt/Zaeed trióból csak 1et maximum. -
bendáj17 #13835 tökéletes leírás. -
Slashice #13834 Még Jacobot is lehet vezetőnek választani mindkét esetben :) -
ferenc001 #13833 Na jó leírom még egyszer mi kell ahhoz hogy senki ne haljon meg:
A Normandia fejlesztése (pajzs, páncélzat, löveg a legfontosabb, de a többit se árt fejleszteni)
Minden csapattag legyen lojális
Vezető az első csapathoz: Miranda/Garrus, a csőbe: Tali/Légió/DLC-s Kasumi
Második csapat vezetője: szintén Miranda/Garrus, biotikus pajzs: Samara/Morinth/Jack, vissza a legénységgel akárki mehet, de a legjobb ha Mordint küldöd vissza.
Utoljára mindegy ki viszel magaddal, legalábbis ha mindenki lojális. -
#13832 hy emberek, egy kis segítséget szeretnék kérni, nem rég vittem végig az első részt, és úgy szint kezdtem a másodikba, minden medált sikerült megszereznem, kivéve azt hogy maradéktalanul csináljam meg az utolsó küldetést, valaki egy kis helpet a szegény gyereknek mert nem tudom ki sakkozni hogy kit mikor válasszak hogy meg ne haljon -
#13831 Én eddig mindig a Cerberusnak, kivéve most amikor renegátal tolom, most magamnak megtartottam őket. -
#13830 Nemtom én ezzel nem igazán foglalkoztam lelkileg, egyik végigjátszásban erre a másikban arra küldtem :D -
horthy #13829 A játékban észrevettem hogy lehet a Cerberusz vagy a szövetség felé dolgozni . Mi ennek a jelentősége ? Most nem tudom merre huzzak Cerberuszt vagy a Szövetséget támogassam döntéseimmel ( fájlok átküldése stb ) mert észrevettem hogy nem komálják egymást ? -
Slashice #13828 A narancssárga EA Value Games dobozai ezerszer kulturáltabban néznek ki! -
Slashice #13827 Hát igen, úgy néz ki a borító, mintha egy első éves informatikai szakközépbe járó diáknak elborult volna az agya a paint és a powerpoint keresztezése közben :) -
bendáj17 #13826 bízunk benne hogy kiadják. -
sanya200 #13825 Nem tudom hogy lesz-e de lehet megvenném ha lenne goty kiadás az se baj ha itthon nem jelenik meg megrendelem külföldről de már egyszer megvan a ce. 2x nem biztos hogy megéri megvenni ha esetleg addig nem veszem meg a dlc-ket akkor megveszem egybe mégegyszer, a fallout 3-at is kiadták goty-ba igaz 8000-be kerül a sima meg 3000-be. -
bendáj17 #13824 tényleg elég csúnya nekem se tetszik annyira. De egy elfér nálam. Majd remélem lesz olyan hogy egyben az összes. -
sanya200 #13823 Hát mit ne monjdak elég undorító ahogy kinéz, bár az összes classic kiadás az, nem tudom melyik vadállatnak jutott az eszébe a citromsárga borító, igaz még mindig jobb mint a pink de azon se lepődnek meg ha legközelebb az lenne.Kiadhatták volna a gyári borítóval csak rá kellett volna írni hogy classic és kész de ezt nem tenném ki a polcra. -
#13822 Hála az égnek, hogy még időben megvettem az 576-os akcióban a normál kiadást 2000 Ft-ért4 :S:S amúgy meg tuti benne kellene lennie, attól még, hogy classics edition (de ez meg mekkora fuckság, hogy már classics...még az első rész is neccesen klasszikus, hát még ez!:S) -
bendáj17 #13821 igen engem is elszomorít. -
Slashice #13820 Inkább Ultimate vagy Game of the Year kiadásban adnák ki :) Ami valószínűleg lesz, csak nem kicsiny hazánkban, mert itt ugye az utcsó DLC nem lett lokalizálva, felemásan meg nem fogják kiadni. Akárcsak a Dragon Age Ultimate Edition-nél. Szomorú. -
Slashice #13819 Az ilyen gazdaságos kiadásoknál mindig elektronikus formában adja ki az EA a kézikönyvet, meg a doksikat. Spórolnak a nyomtatással :)
Amúgy szvsz elég szomorú, hogy egy ekkora játékot ilyen hamar benyomtak az EA Classic szériába. Mindezt úgy, hogy nem egy helyen söpörte be az év rpg-je és az év játéka címet, és ráadásul idén jelent meg. A Dragon Age 2009-es játék, és mégis még mindig normál kiadásban van a piacon.
Aztán persze lehet arról van szó, hogy a Mass Effectet többen veszik, és az újabb és újabb kiadás sok pénzt emészt fel, és így spórolnak a kiadáson, hogy tovább növeljék a bevételt. Nem tudni :)
No, de lényeg a lényeg, hogy szinte biztos rajta van a DVD-n a doksi. -
Slashice #13818 Valószínűleg a DVD-n találod elektronikus formában, akárcsak a kézikönyvet (pl PDF). -
bendáj17 #13817 na ez a mondat nem nagyon értelmes. Bocsi. Azt akartam mondani, hogy elég gáz hogy ha nincs benne a kód. -
bendáj17 #13816 elég nagy szívás lenne ha nem tettek bele, pedig tényleg kell benne lennie.
Köszi a választ.