Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ könyv fog megjelenni kb. 2 hét múlva.
Vagy ha nem õk, akkor a fordítók remélem ismerik a játékot 😊
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Vista x64 van frissen a gépemre rakva. Próbálom a DLC-ket azzal a give... akármivel aktiválni, de nem lehet. a mûködése leáll. Rendszergazdaként futtatom, másolgatom ide-oda, net kihúzva, bedugva, (de mindkét esetben letiltva).
Tanácstalan vagyok. Valami ötlet?
http://www.freetvmaci.info/
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
■N7: Anomalous Weather Detected
■N7: Archeological Dig Site → N7: MSV Strontium Mule → N7: Blue Suns Base → N7: Javelin Missiles Launched
■N7: Blood Pack Base → N7: Blood Pack Communications Relay
■N7: Captured Mining Facility
■N7: Eclipse Smuggling Depot
■N7: Endangered Research Station
■N7: Imminent Ship Crash
■N7: Lost Operative
■N7: Mining the Canyon
■N7: MSV Estevanico
■N7: Quarian Crash Site
■N7: Wrecked Merchant Freighter → N7: Abandoned Research Station → N7: Hahne-Kedar Facility
Ez természetesen tartalmazza némely küldetés folytatását, ahogy a nyíl is mutatja. Ehhez még hozzájön a Normandia becsapódási helye, és a Firewalker DLC.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Persze így is olcsóbban kijönnek egy Ashley Williams ME1-2-3 összes szöveggel, mint egyetlen Martin Sheen jelenettel, abban biztos vagyok. 😊
Szerintem a háromban a hangsúly két dolgon lesz: 1) összefogni a galaxist (magad mellé állítani a különbözõ fajokat) 2) megoldást találni a kaszás flotta visszaverésére (lesz egy-két epikus ûrcsata, de szerintem a hangsúly marad a beszivárgáson, kiiktatáson)
Amúgy, ami a reléket illeti, nem valószínû, hogy bele tudnak nyúlni. Egyedül a protiánok jutottak el odáig, hogy létrehozzanak egy relét, a jelenlegi galaxisban egyik faj sincs ezen a technológiai szinten. Én még mindig azt gondolom, hogy a végén a Fellegvár relét kell aktiválni, és azon keresztül beszivárogni a kaszások világába. Eddig mindkét részben valami húdeveszélyesrelén kellett átmenni 😊 passzolna az eddigiekhez, és végre választ kapnánk, hogy valóban a mélyûrben várakoznak hibernálva, vagy esetleg egy másik galaxisban (hiszen a protiánok is csak találgatni tudtak). Amúgy nem lepõdnék meg, ha a Fellegvár relé az galaxisokat kötne össze.
Ez a kijelentés csak az én felszínes angol tudásommal jött létre, remélem nem lõttem mellé. xD
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Nekem ez az egyik kedvencem 😄
Amúgy egy kis felüdülés a sok komment közt, nem tom volt e linkelve de sztem EPIC! Pedig én inkább a Rock/Metál-t szeretem
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
DE ezt ne vedd kézpénznek, nem megbízható forrásból származik az "újra 5 csapattag" info. Mondjuk Garrus-s nélkül tényleg nem lenne az igazi, õ már igazi "tesó"-nak számít... 😊
Most ha végig gondolom, õket látnám szívesen a köv. részben(ME1+ME2 társak):Kasumi, Miranda, Garrus, Liara, Wrex(bár õ neki van dolga úgy hogy nem valószínû), Grunt, Legion, és Zaeed, meg Thane amik jól jönnének, esetleg, Jack, Vagy Mordin de õk már csak tartaléknak, Jacobot meg látni sem akarom.<#idiota>#idiota>
Amúgy tényleg jó volt az "öltöztetés" én is szerettem, de azért nem bánnám ha kicsit egyszerûbb lenne.
Ami nekem nagyon hiányzott az a "loot" és hogy a talált páncélokat eladok, veszek stb... vlamaint hogy a csapattársaidat is felruházhatod egyre cucubb páncélokkal, fegyverekkel stb... 😞
( a fejlesztõk így döntöttek mikor elhatározták, hogy 12 lehetséges csapattag is lesz ami valóban kicsit idõigényes lett volna egyenként felruházni õket. Valahol olvastam, hogy a harmadik részben visszatérnek a maximum 5 csapattaghoz ami sztem rendben is van, ebben a részben eleget ismerkedtünk új arcokkal, ideje jobban megismerni õket.(legalábbis a kiválasztottakat)...
De azért végigjátszom!
Mako nem lesz. De ha letöltöd az ingyenes Hammerhead DLC-t akkor lesz Hammerhead, antigrav jármû..de csak pár küldetés erejéig.
A szabadság érzés még megvan sztem, mehetsz bolygókat skennelni és találsz is egy pár izgalmas mellékküldetést ilyenkor ahova leszállhatsz. Független a fõszáltól.
Kötöttebb a játékmenet valóban és akciódúsabb is..ez egy ilyen rész..remélehetõleg a 3-ik részben ötvözõdnek az elsõ és a második rész legjobb tulajdonságai.
Ebben a részben nem lesz olyan szabad mászkálás mint az elsõ részben??
És Mékó se lesz?
Mindig csak kötött pályák lesznek?
Így nincs meg a "szabadság érzés"!!
Most a Horizont részt csináltam meg!de még csak kötött,árkád lövölde volt😞
persze a párbeszédek jók!
Ha csak ezeket az utolsó jeleneteket nézem vannak legaláb százan ha nem többen.
Persze elvadult fantazmagóriája bárkinek lehet, de sztem a megoldás a Tömeg-relé-kben lesz, valami olyasmi mint a HALO-ban ahol a Halo-król kiderül hogy fegyver...Simán el tudom képzelni, hogy a reléket valahogy védelmi célokra is lehet programozni vagy ilyesmi...remélem a mass effect 3-ban landolhatunk is egy Relé-n, elég nagy Protean építmények ezek egy landoláshoz.
Mit gondoltok?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!