19778
  • horthy
    Ahhoz hogy Jack " lojális " legyen ahhoz renegate pontok kellenek ? Mert Miranda és Jack között kell választani , és én Mirandát választottam mármint a Miranda irodai bunyó utáni párbeszédben Miranda mellé áltam . Mi a hátránya ha Jack nem " lojális " mondjuk a föküldetésre ? Vagy ha esetleg Miranda nem Lojális ? Melyik a hasznosabb csapatag ?
  • sanya200
    Lényegében én is csak a paragorn utat választom, de aki megérdemli azt elteszem láb alól minden gond nélkül.
  • bendáj17
    általában én is eddig szinte mindig. :)
  • Calver
    amíg csak 1-2 heg van, addig laza, de amikor már kezd elvadulni, akkor engem női karakterrel már erősen tud zavarni, szóval én el szoktam tüntetni.
  • Gruffersten
    Nagyon sokszor játszottam végig a mass effect 2-őt, de mindig csak paragon utat követtem.
  • bendáj17
    ja vannak ilyenek én az újságíró nőt aki bemocsokolt kicsit megütöm (az árnybróker videó között mindenki megüti a volus, meg a krogan is), meg Thane küldetésénél a fogyatkozás zsoldost is néha kilököm a toronyból stb. Néha jobb egy kicsit.
  • sanya200
    pl az afterlife bárban megitatom a csapossal az italát ha van elég pont hozzá, vagy a tuchankán a véresfalka szószólóját felrobbantom:)De miri küldetésénél is kitöröm a nyakát az ürgének vagy samara küldijénél van olyan hogy 2 turian be akar törni valahova őket elpicsázom, és conrad verner hát az kihagyhatatlan lábon lövés vagy ágyékon térdelés?Mikor melyikhez van hangulatom:)
  • bendáj17
    igen olyasmi én is általában paragon de néha jobban tetszik a renegát.
  • sanya200
    Ez az én paragorn szoktam lenni az esetek többségében de néha azért befigyel egy kis renegát is, én rögtön az elején megcsináltatom az arcplasztikát nyersanyag van bőven csak annyi hogy akkor kicsivel többet kell bányászni.Szóval nekem megéri mert nem pénzbe kerül ami véges, csak kicsit többet kell szondázgatni mint akkor ha nem fejlesztesz.
  • bendáj17
    Az is igaz mondjuk minden egy hogy fejleszted-e vagy nem. Lesz elég bányászott anyag.
  • Fpocok
    Így van. De szerintem ha valaki renegátra gyúr, akkor nagyon jól néz ki az arca úgy, ahogy van.
  • Calver
    ha renegát vagy és zavarnak a "tigriscsíkok", akkor érdemes.
    ha jófiúskodsz, felesleges.
  • wesker24
    A gyengélkedő független a fö missiontól !

Nem befolyásol semmit !
  • horthy
    Jo csak arra akartam kilyukadni hogy a Normandia pájzsát feljavitottam , lövegét is , páncélját adatátvitelét is stb és nem-e lesz valami jelentősége a klinikának a fömisszióba ? Valakit egy fejlettebb klinika nem-e ment meg ?
  • wesker24
    Nem érdemes arcplasztikázni ! Mert ha pozitiv hős vagy vagyis paragon úton vagy eltünnek majd magától a hegek az arcodról !
  • horthy
    A Normandy fejlesztéseinél 50000 Platinába kerül a gyengélkedő azt irja hogy lehet arcplasztikázni ! Megéri rá 50000 Platinát költeni ? Lesz-e a korházi részlegnek valami más funkciója , van-e valami haszna ??
  • bendáj17
    Kemény is lenne.
  • wedge31
  • JethroHUN
    Jah kb... az lesz a nagy ME2-3 össze kötő nagy dlc, Jacknak kinőtt a haja és világít. De a Cerberus már rá állította magát h rájöjjenek segít-e a Reaperek ellen.
  • wedge31
    Sajnos az is új dlc-nek számit ha jack új frizurát kap.
  • Taylor10
    Megnéztem a demót és minimumon megy szaggatás nélkül.Nagyon zsír cucc.
  • SZEG007
    akkor még egy DLC lesz ezekszerint.
  • sanya200
    aham biztos:)
  • Rage47
    The Cerberus Daily News will begin a hiatus on January 24th, finishing its run of one full year. Daily postings will cease except for three weeks in 2011: a week of posts will precede a downloadable content release, and two more weeks will lead up to the release of Mass Effect 3. The CDN team thanks fans for their attention, comments, and feedback (both in and out of character!). We are sorry to go, but we had fun — we hope you did, too!

http://www.cerberusdailynews.com/
  • Slashice
    Ez azért elég egyértelmű, Chris Priestly pedig eléggé bennfentesnek számít :)
  • Slashice
    Amúgy a bioware fórumának a tanulsága szerint nem csak egy, hanem "több" DLC várható. Idézet:

Chris Priestly wrote...

sevalaricgirl wrote...

I doubt we will see any new DLC for Mass Effect.

Wrong.

There is still more Mass Effect 2 DLC coming.

• bendáj17
    én is valószínűnek tartom. Majd meglátjuk milyen lesz. Tényleg jó lenne ha majd kiadnának mindent.
  • bendáj17
    persze az is fontos. Azért tényleg jó lenne ha nem lenne nagyon rövid.
  • sanya200
    Mivel csak 1 lesz lehet hogy belesűrítik egybe azt a 2-3 tervezett dlc-t.De ne csodálkozzatok mivel idén jelenik meg a 3. rész ezért arra összpontosítanak nem a dlc-re.Gyanítom hogy eredetileg úgy tervezték hogy 2012 eleje lett volna a 3 megjelenése de mivel előbb jelenik meg így nincs idő a dlc-re.Lehet hamarabb kész lett a ps3-as verzió mint gondolták és ezért csúszott előre az időpont.Mondjuk meglepő mert általában elhalasztani szokták a megjelenést nem előrehozni.:)
  • csoli31
    Csak szeretnéd. Szerintem ez is lesz minimum 800 pont (mint a Shadow Broker DLC). Még jó hogy nekem félre van téve 1608 pontom (mivel én még 2 összekötő DLC-t vártam, mivel eredetileg hármat ígértek).
  • Vraaanyek
    ŐŐŐ...inkább 2-3, esetleg 4 óra,ami megfelelő lenne egy tényleges, összekötő szálnak!
  • Rage47
    ...és olcsó:D
  • lilathrone
    Remélhetőleg a DLC tökéletesen előkészíti majd az ME3-at és egy jó 1-2 óra + játékidőt ad majd :)
  • Gruffersten
    javuló tendenciát mutatnak a dlc-k.
  • bendáj17
    csak egy lesz na sebaj de legalább legyen nagyon ütős.
  • Rage47
    pont ezt olvastam tegnap a játékon belüli Cerberus networkön
  • Vraaanyek
    ÍGY egy picit egyszerűbb! :)
  • Vraaanyek
    Hát, a megadott, hivatalos gépigényeknek már nagyon rég megtanultam, hogy nem szabad hinni, és én nem azt mondtam, hogy nincs előírva neki a két mag, csupán azt, hogy nem szükséges XD
  • lilathrone
    http://www.gamestar.hu/mass-effect-2-egy-dlc-meg-biztosan-lesz.html
  • sanya200
    akkor elnézést de dual core volt írva a gépigényhez
    "1.8GHz Intel Core 2 Duo or equivalent AMD CPU" a core 2 duo az kétmagos nem?