Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtbeon láttam ojan videókat hogy az élharcos õrület fokozaton a 3 perc alatt megcsinálta a begyûjtõ hajós küldetést.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A másik kedvencem ez:
love
A Bioware oldalán van egy szavazás hogy, melyik a kedvenc kasztod az ME2 ben vagy melyiket használod leggyakrabban nem tom pontosan.
És 40%-al a Soilder vezet. Ezt meg tudom érteni most legutoljára én is azzal vittem végig.
Az elsõ dolog hogy az Adrenalin Löketet kitoltam maxra, arra ami jobban sûríti az idõt, aztán késõbb ugye megvolt az a nem tom melyik képességsor amelyik csak nekünk van, meg az inferno lõszer. A gépkarabélyok nem voltak túl hatékonyak de most a Firepower packban lévõ, az a fél automata, inferno lõszerrel büntet... Mondjuk asszem nehéz vagy nem tom az 5 fokozat közül a középsõvel játszottam. Az Oculus pl. 3 Adrenalin löket volt. Volt olyan hogy a Hirnököt vagy mi a neve amikor átveszi az irányítást, egy adrenalin löketbõl kilõttem...
Most majd végig szeretném vinni nehezebb szinten inflitatorral de elõtte kis nosztalgia miatt kitolom az elsõ részt.
Jack Wall and Sam Hulick -M4 Part 2 (Faunts)
A halál csupán a kezdet...
Most ez nem beszólás akart lenni, mert szerintem mind 2 részben nagyon jók a zenék is meg a hangulat is! Én úgy játék közbe nem igazán figyelek fel rá csak néha néha de akkor is tetszik. Szerintem ez azért van mert hozzáillik. De ne vesszünk össze, inkább <#pias>#pias><#pias>#pias>
Ez tökéletesen illik az öngyilkos küldetéshez, ugyanolyan pörgõs mint a játékban az akció:
Ez pedig teljesen passzol Samara-hoz, titokzatos és misztikus hangulatot kelt:
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Hello, ez a hang dolog a Mako-val nálam is jelenetkezett. Egy ismert bug, valami köze talán az alaplapi integrált hangkártyához van bizonyos típusoknál. Legalábbis így tudom. Volt rá egy megoldás valahol a beaállításokban a maxchannel-t átírni.
2. Open up "bioengine.ini". Should be located at "C:\Documents and Settings\<user>\My Documents\BioWare\Mass Effect\Config"
3. Locate the tag "
MaxChannels=64 (default for my system was 28)
TotalAvailableChannels=62 (default was also 28)
4. Save ini file and play game.
Ezt egy küldföldi fórumról copy-ztamj ide nem biztos, hogy pont ez a megfelelõ válasz de ammennyire emlékszem nálam ennek az értéknek a változtatása megoldotta a problémát.
reméljük a harmadik rész inkább az elsõre hajaz majd, a grafikán meg egyéb dolgokon igazából nem is lenne fontos sokat variálni.
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT
top 5 soungs
Ezért is tetszett jobban az elsõ rész valami hihetetlen jó zenék voltak benne és minden nagyobb küldetésnél más, nekem a legemlékezetesebb az utolsó szám az a 18+ os jelenetnél:) Na ez az ami hiányzik a 2-bõl persze nagyon jó de az egyet hangulat terén nem tudja felülmúlni valahogy az 1 nekem sokkal emlékezetesebb volt.Most lehet röhögtök de 1-2 számnál-jelenetnél majdnem elbõgtem magam annyira tetszett és ez a 2-bõl teljesen hiányzott.Látjátok ez az amit soha nem fogok megérteni hogy a kis amcsi joe aki csak lõni szeret amiatt van lebutítva egy ilyen nagyszerû játék lehetett volna sokkal de sokkal jobb is ha nem az akció részre gyúrnak rá hanem megmaradt volna olyannak mint az 1, nekem az is teljesen megfelelt persze az irányítás nem volt épp a legjobb de minden másban egyszerûen tökéletes.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Szerintem piszok jó a férfi Shep szinkronhang, telitalálat. A legjobb választás a játékban.
MassEffect2DLCUnlocker has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Miért nem jó, már mindent megpróbáltam?
#12432: nagyon egyet tudok ezzel érteni, pl ennek a ténylegesen zseniális videónak is csúful is lecsap az élvezeti értékébõl... (csak h ne csak szinkronhangokról dumáljak <#hehe>#hehe> na meg mert tényleg üt.)
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
Jövõ héten le is bonyolítom. Akit komolyan érdekel, jelezze nekem privátban és megdumáljuk a részleteket.