Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beszivárgóval egész más a játékélmény mint az élharcossal
youtbeon láttam ojan videókat hogy az élharcos õrület fokozaton a 3 perc alatt megcsinálta a begyûjtõ hajós küldetést.
Doom 4
Nem is azt mondtam hogy túl nehéz lenne vele játszani, sõt arra akartam kilyukadni, hogy eléggé owerpowered kaszt lett a Mattockal...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Ezt én is szoktam hallgatni bent van a kedvencek közt youtubeon meg még jó pár mass effect szám.A soldier szerintem meg eléggé egyszerû kaszt én talán 1x2 toltam vele végig inkább az élharcos meg beszivárgó kaszt tetszik, egyedül engineerel nem toltam végig, most is beszivárgó karakterem van.
A másik kedvencem ez:
love

szerintem is a katona a legjobb kaszt.A Mattock gépkarabély meg a Window mesterlövész + garrus féle páncéltörõ lõszer mindent visz.
Doom 4
Na most eszembe jutott mit akartam még.
A Bioware oldalán van egy szavazás hogy, melyik a kedvenc kasztod az ME2 ben vagy melyiket használod leggyakrabban nem tom pontosan.
És 40%-al a Soilder vezet. Ezt meg tudom érteni most legutoljára én is azzal vittem végig.

Az elsõ dolog hogy az Adrenalin Löketet kitoltam maxra, arra ami jobban sûríti az idõt, aztán késõbb ugye megvolt az a nem tom melyik képességsor amelyik csak nekünk van, meg az inferno lõszer. A gépkarabélyok nem voltak túl hatékonyak de most a Firepower packban lévõ, az a fél automata, inferno lõszerrel büntet... Mondjuk asszem nehéz vagy nem tom az 5 fokozat közül a középsõvel játszottam. Az Oculus pl. 3 Adrenalin löket volt. Volt olyan hogy a Hirnököt vagy mi a neve amikor átveszi az irányítást, egy adrenalin löketbõl kilõttem...
Most majd végig szeretném vinni nehezebb szinten inflitatorral de elõtte kis nosztalgia miatt kitolom az elsõ részt.

nyirog
mass effect könyveket meg lehet venni itthon? angolul is jó lenne...

nyirog
Höhö, én anno végignéztem a stáblistát mind a 2 rész végén :D

Fenrir
Amúgy meg az ME1 legjobb zenéje a credits alatt ment :P

Jack Wall and Sam Hulick -M4 Part 2 (Faunts)

http://www.youtube.com/v/NcrDWAuyqtc?fs=1&hl=hu_HU&hd=1

A halál csupán a kezdet...

Doom 4
Melyik a jobb? Amikor nagyon jó a zene és fel figyelsz rá vagy amikor nagyon jó a zene de nem figyelsz fel rá mert a történések lekötnek?
Most ez nem beszólás akart lenni, mert szerintem mind 2 részben nagyon jók a zenék is meg a hangulat is! Én úgy játék közbe nem igazán figyelek fel rá csak néha néha de akkor is tetszik. Szerintem ez azért van mert hozzáillik. De ne vesszünk össze, inkább <#pias><#pias>

Fenrir
Pedig ezek egyáltalán nem rosszak, sõt!

Ez tökéletesen illik az öngyilkos küldetéshez, ugyanolyan pörgõs mint a játékban az akció:

http://www.youtube.com/v/e2z28mutY1E?fs=1&hl=hu_HU&hd=1

Ez pedig teljesen passzol Samara-hoz, titokzatos és misztikus hangulatot kelt:

http://www.youtube.com/v/uqYXlFAFIg4?fs=1&hl=hu_HU&hd=1

JethroHUN
Az tényleg hülyeség volt, h mindenkin ott volt a teljes fegyverzet.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Doom 4
Igen az egy is nagyon jó volt! Bár nekem valahogy a 2 jobban bejön. Igazából az egyben az irányítás meg harcrendszer zavart. Meg az hogy ha mondjuk adpetusal megyek akkor minek van gépkarabélyom, ha úgy sem tudom "használni"?

JethroHUN
Jah vannak epic részek :))

"1-2 számnál-jelenetnél majdnem elbõgtem magam annyira tetszett". én is így voltam vele.

nagyon jól mondod, a történet és a hangulat nagyon jó volt. Én se vagyok oda nagyon a lövöldözös játékokért. Pl. CS, meg mit tudom. Nagyon szerettem az ilyen Mass effect játékokat meg az ilyen mágia, varázslós játék de ott is fõleg aminek van története Spellforce, oda vagyok még a Star wars-ért is. Én is remélem hogy a 3 az elsõ kettõ legjobb tulajdonságait fogja össze, persze nincs tökéletes játék nem is kell de jó lenne arra törekedni.

JethroHUN
Írd be 48ra, vagy egyszerûbb ha bemész a hangokhoz windows vezérlõpult ha nincs külön hang kértya driver és 48kHz ra állítani (48000) a kimeneti formátumot.

át kell írni akkor az ini fájlt. Találkoztam én is hasonlóval igaz az a F.E.A.R.-el volt nem volt hang haverom gépén, szóval elõfordulhat nagyon ritka de elõfordul.

© adam0615

Hello, ez a hang dolog a Mako-val nálam is jelenetkezett. Egy ismert bug, valami köze talán az alaplapi integrált hangkártyához van bizonyos típusoknál. Legalábbis így tudom. Volt rá egy megoldás valahol a beaállításokban a maxchannel-t átírni.

2. Open up "bioengine.ini". Should be located at "C:\Documents and Settings\<user>\My Documents\BioWare\Mass Effect\Config"
3. Locate the tag "" and change these values:
MaxChannels=64 (default for my system was 28)
TotalAvailableChannels=62 (default was also 28)
4. Save ini file and play game.

Ezt egy küldföldi fórumról copy-ztamj ide nem biztos, hogy pont ez a megfelelõ válasz de ammennyire emlékszem nálam ennek az értéknek a változtatása megoldotta a problémát.
hát ott a géppel van gond, cseréj esetleg hangkari drivert.

Nem tudom, de nekem valami iszonyat csúnyák néhol a Mass Effect 1 hangjai, zenéi. Van hogy eltûnik a hang. Pl.: van olyan is amikor a Mako-val megyek elkezd sípolni. Van erre valami megoldás?
Teljesen egyetértek a grafika annyira nem számít sokkal inkább a hangulat a story a zene, esetleg jó lenne ha az 1-et kiadnák javítva egy kicsit de csak a grafikát esetleg az irányítást javítva de akkor már nem lenne ugyanaz.Én is észreveszem magamon hogy már baromira nem tud lekötni az olyan játék mint a cod és társai 1x végigtolom és kész inkább az olyanok érdekelnek amikben elsõsorban a story a lényeg és nem csak az hogy mész elõre és lõsz mint a hülyék.Több ilyen játék kéne mint a mass effect, igaz ott a dragon age de az a környezet az a korszak nem igazán jön be, a kotor biztos jó de abban meg nem teljesen te irányítod a karaktert csak megmondod neki mit csináljon ha jól tudom, van egy jelenkorba játszódó rpg is de az se tetszik igazán valahogy ez a sci-fi irány jobban bejön mert sok lehetõség van fajok...stb meg amúgy is ez a kedvencem, a star wars se rossz de már unalmas persze jó lesz az új mmo de mivel totál angol felejtõs számomra meg eddig amit mutattak róla annyira nem jött be.

Glutamin
Egyetértek. Technikailag sokat fejlõdött a 2. rész, graikában is finomítottak, de az elsõ rész történetvezetése, hangulata jobban tetszett.

reméljük a harmadik rész inkább az elsõre hajaz majd, a grafikán meg egyéb dolgokon igazából nem is lenne fontos sokat variálni.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Mass Effect Top 5 Songs

top 5 soungs
Ezért is tetszett jobban az elsõ rész valami hihetetlen jó zenék voltak benne és minden nagyobb küldetésnél más, nekem a legemlékezetesebb az utolsó szám az a 18+ os jelenetnél:) Na ez az ami hiányzik a 2-bõl persze nagyon jó de az egyet hangulat terén nem tudja felülmúlni valahogy az 1 nekem sokkal emlékezetesebb volt.Most lehet röhögtök de 1-2 számnál-jelenetnél majdnem elbõgtem magam annyira tetszett és ez a 2-bõl teljesen hiányzott.Látjátok ez az amit soha nem fogok megérteni hogy a kis amcsi joe aki csak lõni szeret amiatt van lebutítva egy ilyen nagyszerû játék lehetett volna sokkal de sokkal jobb is ha nem az akció részre gyúrnak rá hanem megmaradt volna olyannak mint az 1, nekem az is teljesen megfelelt persze az irányítás nem volt épp a legjobb de minden másban egyszerûen tökéletes.

Fenrir
Gondolom mert eredetileg a fõszereplõ a férfi és nem a nõi Shepard. Minden hivatalos borítón, videóban, képen õ van rajta, mivel csak õ kapott egy élõ emberrõl arcot. A nõi szerintem csak valami random generált.

Nõi karakter trailerek miért nincsenek hivatalosan mindig csak a deafult ffi shepard-el tolják a trailereket, szívesen látnék egy cinematic trailert nõi szereplõvel is.

Ezt most találtam, és nem tudom megállni hogy ne rakjam be.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

de jó hogy sikerült a játékból nem érdemes kimaradni, olyan jó a Mass effect meg a dlc-k is

Tehasut
örülök, hogy segítettem
Tehasut
az xp alapból nem tartalmaz semmiféle .netet, még sp3-mal sem
Köszönöm, srácok! Ez volt a gond, most már megy rendesen!
egy kérdés! XP-m van, SP3-al, az nem tartalmaza a .net framework 3.5-at? Mert ha igen, akkor más a probléma! Mikor crackelném a DLC-t, elõre ugrik egy ablak ezzel a szöveggel: MassEffect2DLCUnlocker has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Most, szedem éppen majd szólók, hogy mi lett az eredmény!
Tehasut
igen, a .net 3.5 mindenképp kell neki
MassEffect2DLCUnlocker.exe, giveme2entitlements_v2.exe, mindet próbáltam, már egy napja szarakodok vele! A netet kikapcsoltam, tûzfal kilõve, elolvastam vagy 200 oldalnyi fórumot, de az istenért sem megy!!!!!
egy próbát megér hátha az a baj.

JethroHUN
Próbáld ki a másik fajtát, a giveme2entitlements_v2 -t exet

Szerinted, az lenne a gond?
Tehasut
.net framework 3.5 installálva van?
DLC-k: A játékban: Extrák -> Beállítások -> Online -> mindent NEM-re állítász (2. kép), a DLC-ket ezek után telepíted, majd a DLC/Crack mappából az exe-t átmásolod a játék könyvtárába (a Launcher mellé) és futtatod RENDSZERGAZDAI jogkörrel! És ilyenkor kapom a hiba üzenetet!!!!!
Tehasut
Pont ellenkezõ a véleményem.
Szerintem piszok jó a férfi Shep szinkronhang, telitalálat. A legjobb választás a játékban.
Sziasztok! Mikor crack-elem a DLC-t ezt a hiba üzenetet kapom:
MassEffect2DLCUnlocker has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Miért nem jó, már mindent megpróbáltam?
Calver
aha, jó szinkronszínészek már csak így tolják <#hehe> itt van másik példának Steve Blum (Grunt, Spike Cowboy Bebop-ból, esetleg Mugen Samurai Champloo-ból), õ is hasonlóan kb 500 különbözõ hangon képes megszólalni <#hawaii> na meg rajzfilmekben módszeresen elõfordul, h két teljesen különbözõ karakter hangját ugyanaz az ember adja - lásd South Park, vagy Drawn Together.

#12432: nagyon egyet tudok ezzel érteni, pl ennek a ténylegesen zseniális videónak is csúful is lecsap az élvezeti értékébõl... (csak h ne csak szinkronhangokról dumáljak <#hehe> na meg mert tényleg üt.)
http://www.youtube.com/v/DpSNMDkrfxY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"The trees move. Do you not see it?"

JethroHUN
igen kicsit fura nagyon

Shepard férfi hangját adó színész elbújhat mögötte. Sztem Shepard ffi hangja a leggyengébb láncszem a ME szinkron hangjai között
ja ennyire jól nyomja?De mindegy akkor is a legszebb hangja a mass effect 2-ben van.Nagyon eltalálták mit ne mondjak:)

Calver
dehogy van eltorzítva, szinkronszínész, "játszik" a hangjával. nézd meg ezt a videót, sok különbözõ hangot használ különbözõ szerepekhez, például õ volt Bastila KotOR elsõ részében, az idegesítõ hónaljc... izé, Mazzy Baldur's Gate 2-ben, vagy Fall from Grace PST-ben - mindhárom teljesen más karakter, legszebb emlékeim szerint eléggé eltérõ hanggal is.

"The trees move. Do you not see it?"

Tehasut
Én mindenképpen szeretnék pólót rendelni.
Jövõ héten le is bonyolítom. Akit komolyan érdekel, jelezze nekem privátban és megdumáljuk a részleteket.
tényleg nagyon érdekes.

A videót már láttam rajta van a bonusz lemezen is azt hiszem ami a ce kiadásban volt.Amúgy olvasgattam még a leveleket a hajón és kiderül az is belõle hogy az õrzõket ugyanaz a faj alkotta aki a fejedelmet is, msot akkor vagy a pusztítók alkották az õrzõket vagy egy másik faj alkotta mind a kettõt csak a pusztítók fellázadtak és kiirtották az õket teremtõ fajt.Ez így érdekes egyébként ha egy faj már annyira fejlett hogy képes egy másik fajt teremteni akkor elvileg õk fejlettebbek mégis akit megteremtettek nem voltak képesek elpusztítani mint ahogy a kvarian/geth-kel is van.

Doom 4
Na amúgy, akkor a póló rendeléssel mi lesz?
Nekem EZ kéne, csak a méretet nem tom mekkora lenne jó mert minden pólónak máshogy vannak a méretei.

De most mondta haverom hogy neki is kéne egy dragon ages de õ még nem biztos.