Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

heh xD ez engem is érdekelne😊

Doom 4
Hali! valaki le tudja fordítani hogy, hogyan tudom ezt megcsinálni? Harbinger

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Betöltésnél karakter váltása írja hogy milyenek vannak, és a mentéseid is megmaradnak.Nálam van az pl hogy mordin küldetésénél miután elzavartam melont majd a küldetés befejezésénél maradtam egy kicsit mert a konzol mögött ahol állt van egy széf amiben pénz van feltörtem de nem tudom befejezni a küldetést hiába nyomkodom az f-et mikor kiírja hogy nyomjam meg akkor is csak üt a semmibe😞

Elõször is higgadj le. Ha mégis ideges típus lennél, üvöltsd le a gyereket, hogy ezt most mért kellett. Opcionális: Fel is pofozhatod, hogy a tettének súlyosságát nyomatékosítsd. 😄

Viccet félretéve. A fõmenüben kell lenni betöltés opciónak és azon belül egy olyannak, hogy hõs kiválasztása vagy ilyesmi. Ha arra kattintasz meg jelenik minden kezdett karakter, ami már rendelkezik mentéssel. Kiválasztod amelyikkel nyomtad és a megjelenõ mentéseibõl betöltöd a szükségeset 😊

Sziasztok!

Olyan gondom lenne hogy már a játék vége fele tartottam, amikor a gyerek leült a gép elé, és mindjárt a játék indítása után, nem a folytatásra ment, hanem új játékot kezdett. Kérdésem az lenne hogy hogyan tudom folytatni a régi játékomat, mert semmi betöltési opciót nem találok és elölrõl akarja kezdeni.

köszönöm
ez tényleg tök jó videó nagyon tetszett, fantasztikus lett.

ja találtam egy jó kis videót

2 teljes játék lehet az egyiket az ea ajánlotta a másikat a CNG.hu Kft.mindegyikbõl egyet választhatsz csak a legutóbbiból nekem egyik se kell.

JethroHUN
Csak egyet választhatsz. nem kapod meg mindet XD

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

persze nekem is az kéne ha érdekelne a DA2 de ha meg is rendelem az újságot akkor Crysis 2 vagy Dead Space 2 a másik meg gta4 vagy fallout vagy nem tudom azok közül egy se érdekel szóval lehet azt elcserélem valakivel ha érdekel titeket valamelyik.Már ha megrendelem ami nem biztos majd meglátom hogy alakulnak a pénzügyeim.

Tehasut
Én elõfizettem, igaz nem DA2-t kértem, mert abból nekem mindenképp a CE verzió kell.
Tehasut
Igazából elég csak a 'load_f01.bik'-et lecserélni, ami a mentés betöltésnél jön elõ. Ezt látjuk legtöbbször, fõleg legnehezebb szinten játszva...
Nem tudom már hogy ezt vagy hasonló megoldást használtam a második végigjátszásnál. Valóban sokkal gyorsabb a betöltés, de valahol már a játék vége felé az egyik ilyen módosított fájl hibás és lefagy tõle a játék de kõkeményen. Nem tudom már melyik fájl, mert a 3. fagyás után mérgemben visszaraktam az összes eredeti bik-et 😊

ezzel minden videó gyorsabban tölt be?

jó kis válasz 😊

én már éltem is vele, Nfs-t és a Gta IV-et kértem 😊

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

értem ami volt a mappában mindent bemásoltad a fömenû gyorsan bejött de az átvezetõ részek nem és mindig a Mass Effect 2 felirat van kiírva?

Kipróbáltam nálam mûködik igaz nem sokat toltam vele csak grunt loyality küldijét de mûködött és tényleg sokkal hamarabb betölt.

akkor teljesen jól mûködik?

jó kis ajánlat meggondolandó.

Nem tudom láttátok-e a GAMESTAR elõfizetési akciót ha megrendelitek a magazint 1 évre akkor a teljes játék lehet a Dragon Age 2 is vagy más is, de mivel itt sok a bioware arc gondoltam szólok😊
Elõfizetés

Tényleg rövidebb lett a töltés 2-3mp alatt betölt😊
Köszönet érte.

okés majd megpróbálom köszi szépen.

Tehasut
Aha, de elõtte mentsd el a régieket azért.
És elõtte jó, ha elolvasod azt a pár kommentet, amik a letöltõ link alatt vannak...
ha letöltöm a fáljt csak egyszerûen ki kell cserélni a Mass Effect 2/Biogame/Movis-ban lévõkkel és gyorsabb lesz?

nagyon jó kép tényleg.

Tehasut
itt egy remek megoldás az összes töltõvideó lecserélére
Tehasut
Azt a hétszázát!
Mindig is idegesített, hogy olyan baromi sokáig tölt a játék.
Hát nem tölt sokat, csak mindenképp végigjátsza a töltõvideókat. Próbaképp lecseréltem a load_f01.bik-et a legkisebb videóra (ShpCR2_100_escape_part4.bik) és kb. 2 másodperc lett a töltés!

Iszonyú sok idõt rabolt ez a sok töltõvideó nézés eddig az életembõl, nagynagy szemétségnek tartom ezt, kedves Bioware!
ez se rossz.

Bár nem értem hogy rengetegen értenek a ps-hez vagy 3ds max-hez de alig találni minõségi háttérképet.

ha találtok jó hátteret linkeljétek már be amit csoli31 linkelt az hibás ahogy látom.

egész jó képek csak az emberek furcsák

Tehasut
ez a kép baromi jó lenne, ha az emberarcok nem néznének ki ennyire bénán
Azok csak vicces képek, de nem jók. Ez egy jó kép viszont (nem mellesleg már a háterem is ez egy ideje):

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Én is találtam egy jó képet 😄

http://i215.photobucket.com/albums/cc255/Notho_photo/HarbingerCat.jpg?t=1271292383

Ez a kép is elég vicces 😄

nem láttam jó 😊

Doom 4

igen olyasmi 😊

Doom 4
Hát, tényleg hasonlít, mondhatnám megszökött az ME bõl<#idiota>

tudom csak fennakadt a szemem ezen a részen.

egy kicsit de nem baj 😄

Persze ez típustól függ egy F-15E-nek nagyobb a tolóereje vagy éppen a raptornak mint egy mig29-nek de lehet csak rosszul emlékszem, mass effect 2 mellett hobbim a katonai repülés is, sokat olvasok a témában.Igaz kicsit most elkanyarodtam a me2-tõl de mindegy.

JethroHUN
Csak hozzá fûzném h nem az a lényeg videóban, nem azért linkeltem be.

adamfesto
Hát tudod dolgoztam mig-29 esekkel 4 évig de ilyen 100méteres dolog nem volt, nincs is. Viszont fél méterre tõlem gyujtottak be tumanszkij hajtómûvet(mig-29-en 2 van belõle), ami legalább ilyen tolóerõt tud. Hát kis szerencsével még egyben vagyok. 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

odasültek volna mint a szar egy ilyen gép hajtómûve több 1000 fok hõt ad le, álló helyzetben ha csak a hajtómû megy a földön a géptõl 100 méterre is vagy 100 fok van ha nem több, szóval az ott elég kamu rész szerintem.Plusz ég a gép is mikor zuhan meg kizárt hogy ne találja el õket egy repesz vagy alkatrész, már akkor meghaltak volna maikor elõször lõ az idegenre gépágyúval.Csak megemlíteném hogy ebbe a gépbe 20mm-es ágyú van beépítve ami egy házat úgy szétszed mint a rongyot a filmen meg csak épp hogy megkarcolja a betont.

érdekes egy videó

JethroHUN
Hát komolyan.... minek vannak makrók ha egyik se mûködik lol<#falbav>
http://www.indavideo.hu/video/Atbujnak_a_repcsi_alatt

JethroHUN
Ezt nézzétek végig, ez a készülõ Skyline film elõzetese, csak szerintem hasonlít a kinézetük? csak méretbeli különbség.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://social.bioware.com/uploads_user/1587000/1586221/24975.jpg

nagyon jó kis számok szerettem.

én is a katona kaszttal toltam legtöbbször meg élharcos.