Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Viccet félretéve. A fõmenüben kell lenni betöltés opciónak és azon belül egy olyannak, hogy hõs kiválasztása vagy ilyesmi. Ha arra kattintasz meg jelenik minden kezdett karakter, ami már rendelkezik mentéssel. Kiválasztod amelyikkel nyomtad és a megjelenõ mentéseibõl betöltöd a szükségeset 😊
Olyan gondom lenne hogy már a játék vége fele tartottam, amikor a gyerek leült a gép elé, és mindjárt a játék indítása után, nem a folytatásra ment, hanem új játékot kezdett. Kérdésem az lenne hogy hogyan tudom folytatni a régi játékomat, mert semmi betöltési opciót nem találok és elölrõl akarja kezdeni.
köszönöm
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Elõfizetés
Köszönet érte.
És elõtte jó, ha elolvasod azt a pár kommentet, amik a letöltõ link alatt vannak...
Mindig is idegesített, hogy olyan baromi sokáig tölt a játék.
Hát nem tölt sokat, csak mindenképp végigjátsza a töltõvideókat. Próbaképp lecseréltem a load_f01.bik-et a legkisebb videóra (ShpCR2_100_escape_part4.bik) és kb. 2 másodperc lett a töltés!
Iszonyú sok idõt rabolt ez a sok töltõvideó nézés eddig az életembõl, nagynagy szemétségnek tartom ezt, kedves Bioware!
Bár nem értem hogy rengetegen értenek a ps-hez vagy 3ds max-hez de alig találni minõségi háttérképet.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
http://i215.photobucket.com/albums/cc255/Notho_photo/HarbingerCat.jpg?t=1271292383

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
http://www.indavideo.hu/video/Atbujnak_a_repcsi_alatt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)