19778
  • Rage47
    Nekik is bevélte, hogy szűnne már meg!:D
  • mascarun
    1600
  • Fenrir
    Mennyid lesz?
  • mascarun
    Az szívás lenne mert nekem szomaton hozzák a Bioware pontjaimmal együtt!
    Amúgy melyik dlc ket érdemes megvenni az első adag Bioware pontokból?
  • Rage47
    Meg gondolod, hogy megszüntetik a Cerberus Network-öt, hogy ne tudj venni DLC-ket? Ennyire nem hülyék ők sem:)
  • Rage47
    Nem szűnik meg, csak a hírezős részleg, ami úgysem zavar senkit:D
  • Marci0115
    ezt nemértem, megszünik a cerberus netwörk?

mert mostanában akartam megvenni a mass effect 2 collectors edition-t de igy akkor felesleges?
  • Vraaanyek
    Főleg, hogy ez nem egy fordított cikk volt, hanem eleve tőlem származik egy Mass Effect fordítóval való beszélgetésem által.
  • bendáj17
    nagyon durva lett kész röhej.
  • Vraaanyek
    Az rpgames-nél vagyunk, vagyis voltunk kollégák, de ott én tettem közzé ezt a cikket, de igazából tényleg teljesen mindegy!
  • lilathrone
    Meg ez a Wrex öltözék :D Kész... :D
  • mike01010101
    Ez nagyon jó, szépen partiba vágták:)
  • Rage47
    Wrex milyen elégedett végig:D
  • Glutamin
    Ez kééész! Brutál jó. Ezt a meglepődött fejet:D

Wrex was working the bakcdoor. - mindjárt sírok a röhögéstől...
  • Rage47
  • Hoz_Hun
    Gondolom egymástól függetlenül mindketten írtatok róla.
  • Vraaanyek
    Érdekes ez a cerberus network-ös cikk, én határozottan emlékeszem, hogy én írtam a cikket arról a bizonyos "20 milliós" kijelentésről...de ez van :P
  • Hoz_Hun
    Kiváncsi leszek rá. Erről a képregényről minimum fél éve már lehetett tudni, sőt a borítóját is kiadták már régen, de a bemutató 7 oldalnak tetszik és várom is. Örülök hogy a Dark Horse-al paktált le a Bioware mert az ő képregényeik tetszenek, minőségiek (főleg Michael Turner munkái).
    A DLC-re kiváncsi leszek. A Cerberus Daily News meg azért szűnik meg mert a földet megtámadják a Reaperek?!? Hehehe
  • Hoz_Hun
    Most eléggé a PS3 menedzselik, mert nekik ezek új dolgok.
  • bendáj17
    Érdekes hírek, jó kis képregénynek nézz ki.
  • mzoli7
    hírekaz új képregényről
    Átalakul a cerberus network
  • Shiwo
    az nem segített...viszont újra telepítettem a játékot, és helyre zökkent
  • Tehasut
    Minél többen leszünk, annál jobb. Vagy nem? Höhö, majd jól összeveszünk, hogy melyik rész elnevezéseit használjuk...
    :-)
  • Slashice
    Szerintem frissítsd a videokártyád.
  • Shiwo
    Hali !

Most telepítettem a játékot, és a következő a helyzet...a játék elindul, a menü bejön...rámegyek, hogy új játák, import 1-ból, addig okés..pár dolgot még ki is ír, tovább-tovább...majd nagy sötétség...látszólag nem csinál semmit...viszont egér kattintásra hallom, hogy lő a kari, és escape-re bejön a menü... de se kép, se valami kezdő-videó vagy ilyesmi... mi lehet a gond ? (próbáltam, hogy nem importálom a karit, a helyzet ugyan ez)
  • SZEG007
    feb. 23-ig ingyenesen letölthetö PS3-ra a Terminus armor, meg az M-490 fegyo, feb 23 után már fizetni kell érte. Ezek a cuccok PC-n, meg boxon amugy már elérhetöek voltak preorder extraként pár amcsi meg eu boltba boxra meg Pc-re is.
  • adam0615
    A facebook Mass Effect 2 oldalán van valami kis hír egy DLC-ről én nem egészen értem, de valami fegyverről és páncélról van szó. de ha jól értettem csak PS3-hoz készítik.
    Javítsatok ki mert nem vagyok jó angolból még.
  • Hoz_Hun
    Bocs, ha volt már.
  • Slashice
    Itt egyelőre ha jól emlékszem, hárman jeleztük, hogy részt vennénk egy hobbi fordításban: Mike, Tehasut és jómagam :)
  • sanya200
    Ja és beszéltem haverokkal egy másik fórumon pont ezzel a magyarítással kapcsoltatban 2-en segítenének is meg az egyiknek több ismerőse is van a magyarítások.hu portálon, gondolom fordítók , szóval ha nem lesz magyar a játék akkor össze kéne hozni ezt a bandát.Majd besegítek valahogy összehozom a bandát, mindenkivel felveszem a kapcsolatot vagy valami ez a legkevesebb ha fordítani már nem tudok.
  • sanya200
    Mondjuk még renegáttal nem békítettem ki őket itt az ideje kipróbálni:)
    Megragadnám az alkalmat és szeretnék segítséget kérni.Kéne nekem egy free camera mod a játékhoz, vanni van azt tudom használtam is egy colaesed.ini fájl.Leszedtem egyet de nem tudom hogy most nálam van gond vagy rosszat szedtem le, mert nem müködik, és igen jó helyre másoltam.Ha valakinek megvan ez a fájl vagy van ötlete hogy miért nem megy szóljon vagy küldjön privit.KÖSZÖNTEM.
  • Calver
    attól függ a kellő érték, h hol tartasz, hányas szintű vagy.
    ha még az "elején" csinálod, 2 pontnyi (2/5) renegáttal simán ki lehet őket békíteni.
  • bendáj17
    Ez tényleg jó megfogalmazás.
  • Slashice
    Indexen annyira jól megfogalmazták a troll fogalmát:

troll

A dermesztő 2010 kevés vidám következményeinek egyike, hogy az időtöltés egyik legelfogadottabb módja az interneten történő köcsögösködés lett. És aki nem ismerné a szót, a troll már nem 'ikeás erdei manó hülyén borzas hajjal', hanem 'kitartó netes köcsög, írásban, képben és animgifen'.

:)))
  • Slashice
    Trollország egyik szorgos polgárával találkozhattál. Egyszerűen ignorálni kell, mert másból nem értenek.
  • Garrett27
    vmi "gombabácsi" nevű fórumozó szinte mindegyik hírcikkbe, ami a ME2-vel kapcsolatos, beírja, hogy ez egy szappanopera játék formájában és aki ezt szereti az olyan mintha győzikét nézne... Hát én vhogy nem értem. Csak mert nem tetszik neki ez a játék, még nem kéne ezt a klassz játékot egy borzalmas, minden idők egyik legrosszabb televíziós csínytevésével összehasonlítania sztem...
  • Gruffersten
    Paragonnál nekem csak max csíkkal működött.
  • mzoli7
    pont ezt akartam írni...
  • wedge31
    És jóval dögösebb, mellesleg...
  • Calver
    ahhoz h mindketten lojálisan maradjanak, ahhoz kell paragon/renegát skálán elérni egy bizonyos szintet - eddigi észrevételek alapján renegáttal egyszerűbb.
    "hátránya" annak ha Jack nem lojális annyi, h hajlamos a végjátéknál meghalni (ő micsoda katasztrófa), valamint nem tudod használni az egyik képességét (Warp Ammo) - de Miranda szvsz mindenképpen hasznosabb és jóval erősebb is.