19778
  • sanya200
    Hát én is remélem hogy nem basszák el és a játékidő is minimum annyi lesz mint a 2-é dlc-el együtt.Nem igazán tetszene ha 10-15h játékidő lenne, mondjuk ha annyi lenne mint a fallout 3 már örülnék.
  • Rolly
    Köszi megoldódott! :D
  • Slashice
    Amikor előjön az indító menü, ott a beállításokon belül van egy rész, ahol a mentések helyét tudod kiválasztani.
  • Slashice
    Christina Norman, aki a Mass Effect harcrendszerét fejleszti (hogy vezető vagy csak sima fejlesztő, azt passzolom) a twitterén nem régiben azt írta, hogy egy olyan ME játékkal játszik, ami 2011-ben jelenik meg, és utána pedig azt, hogy nem, nem a ME2 PS3-as változatával... :) Remélem azért, hogy nem csapják/csapták össze a játékot... bár ez nem vallana a BioWare-re, de az EA eléggé rabszolgatempót képes diktálni, erről messze földön híresek.
  • Rolly
    Sziasztok! Lenne 1 gyors kérdésem. Régebben már játszottam a játékkal de, valamiért most nem tudom importálni az 1ből a mentésemet. Hisz megvannak a save fájlok szépen, de valamiért nem hozza ki a menüben. Valami ötlet?
    Köszi előre is!
  • Calver
    dual core procival tolod?
    kapcsold le az egyik magot - ctrl+shift+esc, masseffect2.exe-re klikk, set affinity, CPU1 elől kiveszed a pipát.
    ismert hiba, patch-ek természetesen nem javították.
  • Gruffersten
    Srácok, nagyon megnőttek a töltési idők.Tisztánlátás végett:eddig xp-t használtam, kiírtam a mentéseimet, partícionáltam és felraktam a win 7-et.Beraktam a mentéseimet, fel is ismerte a játék, viszont nagyon megnőttek a töltési idők (akár fél percesek is!).Ez a win7 sajátossága, vagy az enyém?btw 64 bites windows ultimate, minden ''very fucking highon'' toltam pc-n is, nem hiszem, hogy ez zavarna be.Ha valaki tud valami jó tippet, és már nem nézegeti a lentebb linkelt hentait, segíthetne.(Ha meg volt már, akkor kérnék egy komment számot.Kössz.)
  • adam0615
    Szerintem is érdekes, remélem azért igaz belőle valami gondolok itt pl. arra hogy a nagy része már kész van :)

De természetesen pletyka hírként kell kezelni!
  • adam0615
    Tudom hogy a 3-nak is van már külön topic-ja, de azért ide másoltam mert szerintem itt többen olvassák. De ha zavar Téged ezután majd odamásolom a dolgokat.
  • bendáj17
    én is olvastam érdekes de semmi konkrét-
  • wedge31
    OK, azt hittem eltévedtél mert ez nem az a topic.
  • adam0615
    a 3-ról mégis miről másról
  • wedge31
    Egyébbként most miröl beszélsz ?
  • adam0615
    Most találtam:

Az infók a NeoGAF fórumról származnak és pletyka szinten kezelendők, a BioWare semmit sem tagadott és semmit sem erősített meg az alant olvasható infóhalmazból.

• A harci és egyéb in-game jelenetek leginkább a mozis hatásra mennek rá. Az illető nem látta még a HUD-ot, így konkrét gameplay-beli változtatásokról sem tud beszélni.
    • Lesznek visszatérő csapattársak, de egyelőre nem árulhatja el kik azok.
    • Meglepődött, hogy a BioWare még nem mutatott semmiféle gameplay jelenetet, hiszen a játék már készen van, az elejétől a végéig lejátszható. Ezt ő is csak úgy fél füllel hallotta, egy igen kedves barátjától az EA-n belül, így gyakorlatilag készpénznek veszi.
  • Vraaanyek
    Az lehet, de én taliról beszéltek még mindig :P
  • sanya200
    liaran nincs hegesztőmaszk csak talin de ő is aranyos:)
    Talán a hangja miatt vagy nem tudom.
  • Vraaanyek
    Hát nekem nem túl vonzó az a hegesztőmaszk:P
  • bendáj17
    szerintem is jól nézz ki. Jó hogy kitalálták.
  • sanya200
    Pedig nem néz ki rosszul a játékba se:)
    Nem hiába jöttem össze vele:)
  • bendáj17
    tényleg nagyon tud, elég brutál képek.
  • Vraaanyek
    Ez elképesztő, én egész idáig úgy tekintettem Tali-ra, mint egy porszívó fejű hangyász nőstényre, tényleg tud a srác!
  • sanya200
    Egy kicsit erotikusabb hangvételű kép, remélem nem okozok vele senkinek maradandó lelki sérülést:)Mad Spike újabb munkája tud a srác valamit:)
    liara
    Az ő munkája a lentebb linkelt mirandás kép is.
    De itt megtekintetitek a teljes galériáját.
    Szeretnék én is elérni valami hasonló szintet ps-ben:)
  • sanya200
    Én is leszedtem a digital editiont de csak azért hogy ne kelljen a lemezt nyaggatni állandóan, így nem kell kivenni a dobozból ha telepíteni akarom, és nem megy tönkre a lemez.A nyelvet meg simán át lehet írni a registry-ben a liarás dlc telepítése előtt.
  • bendáj17
    nem rossz kép én még nem láttam.
  • Slashice
    Állítsd át angolra a profilod nyelvét, és már le tudod tölteni. Ha gondolod leírom, hogy utána mit kell állítani a registryben, hogy telepíthesd, majd pedig egy linket a magyarításhoz :)
  • Slashice
    Ha a magyar van meg, az sem nagy kunszt: töltsd le az EA download managert, és a serial kódodért cserében letöltheted a digitális változatot, ahol szabadon választhatsz az elérhető nyelvek között.
  • ndannyl
    Tőlem aztán maradhat:D
  • Borg18754
    wrex úgy néz ki ezeken a képeken mint 1 cserebogár
  • sanya200
    ja én linkeltem:)
    Ha kell eltüntethetem a lábáról a foltokat.
  • ndannyl
    Nem tudom volt-e már, de szerintem nem baj, ha többször szerepel...
  • vg
    Természetesen, pc-n is elérhető, de csak ha nem a magyar verzió van meg a játékból.
  • Marci0115
    ha xboxon játszok majd akkor elérhető lesz az összes dlc? angol nyelvű
  • vg
    nincs hát, bukta volt az összes (PC) dlc Magyarországon
  • mascarun
    Ez mit takar? "Sajnos ebben a régióban nem lesz hozzáférhető a „Lair of the Shadow Broker” tartalomcsomag. Az ebből fakadó kellemetlenségért elnézést kérünk."
    Nincs honosítva?
  • bendáj17
    érdekes én nem rég vettem egyet a 567 boltban és csak egy kód volt narancssárga kártya meg nem volt benne, na mindegy.
  • sanya200
    Természetesen ha most veszel ce kiadást abban benne lesz a cerberus network kódja is egy külön kis narancssárga kártya.
  • Marci0115
    hát minden uj játékhoz adnak cerberus network-höz kódot nem?
  • mascarun
    Elvileg olyan verzió jön amihez kapok Cerberus Network aktiváló kódot!
  • lolSL
    ezek a napi bejegyzések fognak szünetelni, amíg nem jön a köv. dlc a meg a 3. rész.
  • Fenrir
    Lair of the Shadow Broker
    800 BW Points

Kasumi - Stolen Memory
    560 BW Points

Firepower Pack
    160 BW Points

Ha lesz Cerberus Network-öd és nem kell külön megvenned akkor Kasumi helyett lehet:

Overlord Pack
    560 BW Points

Én a helyedben viszont vennék még 800 pontot és megvenném ezeket amiket felsoroltam.