19778
-
sanya200 #14015 Hát én is remélem hogy nem basszák el és a játékidő is minimum annyi lesz mint a 2-é dlc-el együtt.Nem igazán tetszene ha 10-15h játékidő lenne, mondjuk ha annyi lenne mint a fallout 3 már örülnék. -
#14014 Köszi megoldódott! :D -
Slashice #14013 Amikor előjön az indító menü, ott a beállításokon belül van egy rész, ahol a mentések helyét tudod kiválasztani. -
Slashice #14012 Christina Norman, aki a Mass Effect harcrendszerét fejleszti (hogy vezető vagy csak sima fejlesztő, azt passzolom) a twitterén nem régiben azt írta, hogy egy olyan ME játékkal játszik, ami 2011-ben jelenik meg, és utána pedig azt, hogy nem, nem a ME2 PS3-as változatával... :) Remélem azért, hogy nem csapják/csapták össze a játékot... bár ez nem vallana a BioWare-re, de az EA eléggé rabszolgatempót képes diktálni, erről messze földön híresek. -
#14011 Sziasztok! Lenne 1 gyors kérdésem. Régebben már játszottam a játékkal de, valamiért most nem tudom importálni az 1ből a mentésemet. Hisz megvannak a save fájlok szépen, de valamiért nem hozza ki a menüben. Valami ötlet?
Köszi előre is! -
#14010 dual core procival tolod?
kapcsold le az egyik magot - ctrl+shift+esc, masseffect2.exe-re klikk, set affinity, CPU1 elől kiveszed a pipát.
ismert hiba, patch-ek természetesen nem javították. -
Gruffersten #14009 Srácok, nagyon megnőttek a töltési idők.Tisztánlátás végett:eddig xp-t használtam, kiírtam a mentéseimet, partícionáltam és felraktam a win 7-et.Beraktam a mentéseimet, fel is ismerte a játék, viszont nagyon megnőttek a töltési idők (akár fél percesek is!).Ez a win7 sajátossága, vagy az enyém?btw 64 bites windows ultimate, minden ''very fucking highon'' toltam pc-n is, nem hiszem, hogy ez zavarna be.Ha valaki tud valami jó tippet, és már nem nézegeti a lentebb linkelt hentait, segíthetne.(Ha meg volt már, akkor kérnék egy komment számot.Kössz.) -
adam0615 #14008 Szerintem is érdekes, remélem azért igaz belőle valami gondolok itt pl. arra hogy a nagy része már kész van :)
De természetesen pletyka hírként kell kezelni! -
adam0615 #14007 Tudom hogy a 3-nak is van már külön topic-ja, de azért ide másoltam mert szerintem itt többen olvassák. De ha zavar Téged ezután majd odamásolom a dolgokat. -
bendáj17 #14006 én is olvastam érdekes de semmi konkrét- -
#14005 OK, azt hittem eltévedtél mert ez nem az a topic. -
adam0615 #14004 a 3-ról mégis miről másról -
#14003 Egyébbként most miröl beszélsz ? -
adam0615 #14002 Most találtam:
Az infók a NeoGAF fórumról származnak és pletyka szinten kezelendők, a BioWare semmit sem tagadott és semmit sem erősített meg az alant olvasható infóhalmazból.
• A harci és egyéb in-game jelenetek leginkább a mozis hatásra mennek rá. Az illető nem látta még a HUD-ot, így konkrét gameplay-beli változtatásokról sem tud beszélni.
• Lesznek visszatérő csapattársak, de egyelőre nem árulhatja el kik azok.
• Meglepődött, hogy a BioWare még nem mutatott semmiféle gameplay jelenetet, hiszen a játék már készen van, az elejétől a végéig lejátszható. Ezt ő is csak úgy fél füllel hallotta, egy igen kedves barátjától az EA-n belül, így gyakorlatilag készpénznek veszi. -
#14001 Az lehet, de én taliról beszéltek még mindig :P -
sanya200 #14000 liaran nincs hegesztőmaszk csak talin de ő is aranyos:)
Talán a hangja miatt vagy nem tudom. -
#13999 Hát nekem nem túl vonzó az a hegesztőmaszk:P -
bendáj17 #13998 szerintem is jól nézz ki. Jó hogy kitalálták. -
sanya200 #13997 Pedig nem néz ki rosszul a játékba se:)
Nem hiába jöttem össze vele:)
-
bendáj17 #13996 tényleg nagyon tud, elég brutál képek. -
#13995 Ez elképesztő, én egész idáig úgy tekintettem Tali-ra, mint egy porszívó fejű hangyász nőstényre, tényleg tud a srác! -
sanya200 #13994 Egy kicsit erotikusabb hangvételű kép, remélem nem okozok vele senkinek maradandó lelki sérülést:)Mad Spike újabb munkája tud a srác valamit:)
liara
Az ő munkája a lentebb linkelt mirandás kép is.
De itt megtekintetitek a teljes galériáját.
Szeretnék én is elérni valami hasonló szintet ps-ben:) -
sanya200 #13993 Én is leszedtem a digital editiont de csak azért hogy ne kelljen a lemezt nyaggatni állandóan, így nem kell kivenni a dobozból ha telepíteni akarom, és nem megy tönkre a lemez.A nyelvet meg simán át lehet írni a registry-ben a liarás dlc telepítése előtt. -
bendáj17 #13992 nem rossz kép én még nem láttam. -
Slashice #13991 Állítsd át angolra a profilod nyelvét, és már le tudod tölteni. Ha gondolod leírom, hogy utána mit kell állítani a registryben, hogy telepíthesd, majd pedig egy linket a magyarításhoz :) -
Slashice #13990 Ha a magyar van meg, az sem nagy kunszt: töltsd le az EA download managert, és a serial kódodért cserében letöltheted a digitális változatot, ahol szabadon választhatsz az elérhető nyelvek között. -
ndannyl #13989 Tőlem aztán maradhat:D -
Borg18754 #13988 wrex úgy néz ki ezeken a képeken mint 1 cserebogár -
sanya200 #13987 ja én linkeltem:)
Ha kell eltüntethetem a lábáról a foltokat. -
ndannyl #13986 Nem tudom volt-e már, de szerintem nem baj, ha többször szerepel... -
vg #13985 Természetesen, pc-n is elérhető, de csak ha nem a magyar verzió van meg a játékból. -
#13984 ha xboxon játszok majd akkor elérhető lesz az összes dlc? angol nyelvű -
vg #13983 nincs hát, bukta volt az összes (PC) dlc Magyarországon -
#13982 Ez mit takar? "Sajnos ebben a régióban nem lesz hozzáférhető a „Lair of the Shadow Broker” tartalomcsomag. Az ebből fakadó kellemetlenségért elnézést kérünk."
Nincs honosítva? -
bendáj17 #13981 érdekes én nem rég vettem egyet a 567 boltban és csak egy kód volt narancssárga kártya meg nem volt benne, na mindegy. -
sanya200 #13980 Természetesen ha most veszel ce kiadást abban benne lesz a cerberus network kódja is egy külön kis narancssárga kártya. -
#13979 hát minden uj játékhoz adnak cerberus network-höz kódot nem? -
#13978 Elvileg olyan verzió jön amihez kapok Cerberus Network aktiváló kódot! -
#13977 ezek a napi bejegyzések fognak szünetelni, amíg nem jön a köv. dlc a meg a 3. rész. -
#13976 Lair of the Shadow Broker
800 BW Points
Kasumi - Stolen Memory
560 BW Points
Firepower Pack
160 BW Points
Ha lesz Cerberus Network-öd és nem kell külön megvenned akkor Kasumi helyett lehet:
Overlord Pack
560 BW Points
Én a helyedben viszont vennék még 800 pontot és megvenném ezeket amiket felsoroltam.