Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha egyik se, live chaten az EA beteszi vagy egy egy jó kódot, amit a fenti linkeken megpróbálhatsz. Nekem kb. 10x próbálkozás után sikerült, miután a Steames kulcs után kaptam egy újat.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A halál csupán a kezdet...
xblades, orvoslásra: ha van mentésed Legion küldetésének a végérõl, fejezd be vele, és megkapod achievement-et + bonus powert vele. viszont így még pl mindig bukod Long Service Medal-t (+25% xp), már ha elõzõleg megvolt.
"The trees move. Do you not see it?"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Pedig az 1-nél megmaradtak, a beállítások, mentések, minden.
Remélem lehet valahogyan.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Az elején választhatok egy plusz skillt ami most csak a hang-fény gránát.
Az érdekelne hogy tudom azt elérni hogy több lehetõség közül választhassak már az elején és ne csak ha lojális valaki akkor bent a terminálnál.
Tudom hogy lehet mert van egy olyan karakterem akinek már az elején megvan a Geth pajzs, pont az ami engem érdekelne.
Ez egy Dlc vagy patch következménye?
Most lenyomtam Kasumi küldijét semmi hiba nem volt. Effekteket nem nagyon akarom visszavenni, nem akarok rondítani a játékon. Zárójelben szvsz a ME3 így is kicsivel rondább mint a 2.
Lehet inkább várok kicsit, majd ápdételem megint a drivert nyár elején.
Végül is nem zavaró jelenség csak akkor ha sûrûn csinálja egymás után. Teljesen játszható, jobb mintha grafikai probléma, fagyás vagy pedig folyamatos mikrolagg lenne. <#rolleyes>#rolleyes>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
De próbáltad a lentebb írt utolsó három effekt kikapcsolását?
Most voltam citadelben, a recepciósnál is beszaggatott, Baileynál is, és mikor néztem kifele az ablakon akkor is. Néha el sem múlik magától, csak ha elfordítom a kamerát, majd vissza.
Fallout 3-al is így jártam anno. Pont akkor frissítettem a drivert mikor játszottam vele. Update után olyan mikrolagg keletkezett, öröm volt nézni. <#falbav>#falbav>
Imádom, 2-3 éves játékok, és nem tudok normálisan játszani velük a nyomorék driverek miatt.
Ajánlom a 275.33 driver, ha Geforce. Nekem az új 29x-esekkel crashel. Amit kapcsolj ki a config toolban, mert nálam is chopy lesz tõle a játék. Én jelenleg így játszom, de a megbeszélõ teremben így is nagyon darabos, fõleg ha látszik a Normandy holográcsos képe.
High Quality Bloom: On
Film Grain: Off
Motion Blur: On
Dynamic Shadows: On
Light Environment Shadows: On
Number of Cinmatic Ligths: 2
Use Spherical Harmonic Lighing: ON
Anisotropic Filtering: Off
Nálam így átlag OK. De a cut-scene alatt néhol belassul. Az anisotropic és a spherical,a mi nagyon sokat fog rajta. De a cinmatic lighting is. Azt érdemes 1-re venni, a másik kettõt kikapcsolni.
Csata közben mikor robban minden, folyik a vér, hullanak az ellenek full stabil 60 fps
Sétálgatok omegán és néha random módra lezuhan 40 fps-re 1-2 másodpercre.
Driverre gyanakszom mert ME3 végig 60 fpssel futott.
Én egyébként a collector bázisra végig Mordint meg Gruntot vittem magammal. Szal Mordin helyére ismét Garrust választottam, hogy õ kisérje el az orvos csapatot.
Elterelõnek, behatolónak pedig Mirandát.
Az utolsó küldetésnél nálam ezek a kombinációk jöttek be:
Csõben: Tali/Legion
1. osztagvezetõ: Garrus/Miranda
2. osztagvezetõ: Garrus/Miranda
Pajzs: Jack/Samara/Morinth
A túlélõket visszakíséri: Tali/Kasumi/Zaeed
gyerekként elektronikai cuccokat szedtem darabokra és raktam össze lépten-nyomon feltápolva, idõsebb koromra ezzé nõtte ki magát <#bohoc>#bohoc>
btw pisztoly: Carnifex, SMG: Locust, és nehézfegyvernek... semmi más, mint a Cain <#vigyor1>#vigyor1>
nem szórakoztam ilyen kis Preatorian-okkal meg Reaper mass effect core-al, kapott egy csókot Cain pajtiból, és véget ért a móka mára <#gonosz1>#gonosz1>
megkockáztatom, h alapból Soldier-re balanszoltak, azért van így - úgy még lenne is valami (nem sok) értelme, ha használhatod az összes fegyvert, ne csak mesterlövész puskával puffogtass. ráadásul olyan ritkák a lõszerhelyek, hogy módszeresen 0 elhibázott lövéssel így is ki-ki fogyogattam - pedig kivettem elõbb emlegetett felezést.
másodsorban meg azért nyúltam bele, mert Infiltrator-ral fedezék mögül pocsék erõket használni - ugyebár zoomol, és emiatt belassul az idõ... ez nem gond amikor fel-le futkározol fedezék nélkül és Husk-okat darált Incinerate-el és SMG-vel, de valami elképesztõen irritáló tud lenni ha fedezékben sunyulsz, és a játék élvezetére megy... meg amúgy is: a játék mesterlövész mesterlövészkedjen csak <#bohoc>#bohoc>
Parasite Eve 2, best game EVER!
és ott is egyszerûbb lepuffantani õket, mint játszani velük.
Disruptor Ammo is nagyon jó geth-ek ellen, csak arra meg ugye megint ott van Zaeed.
Cryo Ammo szintúgy szituációs - huskok ellen jó, de oda is elég 1 pont, minden máshova meg felesleges. nem értem hogy miért adták pont ezeket a játék igazi "egylövéses" kasztjának - szerencsére Warp Ammo felvételével egy kompenzálható, mást nem is érdemes, AP olyannak való, aki tud Barrier-t bontani.
mondjuk azt sem értettem, h melyik zseni szülte meg azt, h a mesterlövész puskákhoz nem lehet lõszert találni - minden más fegyver fuldoklik a lõszerben, ez miért nem? soldier Revenant-ja megérdemli, de Infiltrator nem? szerencsére ez könnyen módosítható - bár coalesced.ini-ben van konkrétan egy olyan érték, ami alapból mesterlövész puskák lõszerfelvételét megfelezi... (fAmmoMultiplier=0.5) <#whatever>#whatever>
meg még egy okosság, amibe belenyúltam: Mantis alapból *nagyon* (FOV 10) ráközelít a célpontokra, Widow pedig egyáltalán nem - pont olyan vele célozni, mint minden más normális fegyverrel (FOV 40), annyi a különbség, h rádob egy távcsövet is a képre. érdemes megkeresni ZoomFOV=10 értéket és átírni 25-re Mantis esetén (sokkal kellemesebb), és Widow-hoz (iniben MassCannon) bedobni egy ZoomFOV=25 sort, sokkal jobb így új nyílásokat elhelyezni az ellenfelek buksiját <#vigyor1>#vigyor1>
ezekkel az apró módosításokkal hirtelen az alapból is vicces Infiltrator valami elképesztõen szórakoztató kaszt lesz <#smile>#smile>
a lehetõ legkevesebb küldetést csináltam meg, Horizon után Tali felvétele + 3 lojalitás küldi (Kasumi, Jack, Garrus), és egy anomaly, IFF után még Tali lojalitás és még egy anomaly... végére volt 9 csapattársam, 4 lojális, és természetesen mindenki túlélte <#hawaii>#hawaii>
mondjuk szegény Infiltrator-ral nem is érdemes többet, szeretem a kasztot, de 20+ nincs nagyon hova fejlõdnie - van 2 felesleges ammo powerje (cryo max husk-ok ellen jó, Disruptor-ra meg ott van Zaeed), meg a szintúgy felesleges AI Hacking... viszont õk kb az egyetlen kaszt, akiknek Warp Ammo valami elképesztõen jó.
Parasite Eve 2, best game EVER!
igazából de, tudom: ha elküldöd minden jó harcosodat védõktõl (pl Grunt megy a legénységgel, és Zaeed/Garrus-t viszed magaddal), Mordin golyót kap.
de a móka ott kezdõdik, ha minimális számú lojális taggal akarod a legjobb befejezést - nálam amikor a zseniálisan elnevezett German Shepard-ommal toltam (soldier, csak h megdöngessem Miranda-t, egyetlen férfi karakterem), összesen 3 lojális csapattársam volt a végére... és mindenki túlélte <#bohoc>#bohoc>
de még teljes, 12 tagú csapat esetén is elég 7 lojális - ha tudod kiket kell választani.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként a kérdéses dll a d3dx10_39.dll volt, ha esetleg másnak is akadna ilyen gondja.
A szellõzõbe Legion, õ a legjobb engineer is - több, mint 11000 Geth fut azon a platfromon!
Fire team vezetésre mindig Garrus a legjobb vagy Miranda - õ akkor se hal meg, ha nem lojális
A túlélõket Mordinnal küld vissza
Biotic-nak egyértelmûen Samara a legjobb, hisz egy évezredes Justicar, ember!
A végsõ csatára én Grunt-ot és Legion-t vittem, õk a legbadassabb arcok, no meg elég jó defensive képességeik vannak, ergo jó golyófogók míg te ölöd a bagázst
Persze legyen mindenki lojális, ez õszintén rohadtul nem nehéz. Az összes upgrade legyen, ez se nehéz. Én ezzel a módszerrel azt hiszem max egyszer haltam meg az egész suicide mission alatt, a boss se tudott kifektetni. XD
hosszúnak amúgy annyira nem hosszú, legalábbis ehhez képest <#idiota>#idiota>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ha hullani kezdenek, csak akkor basztál el dolgokat.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417