1414
-
gio54 #1094 A tekercsek italok készítésének, vagy fegyver, páncél, ékszer bűvölésének a lehetőségét tartalmazzák. Olvasd el pontosan a tekercs tulajdonságait. -
kisokka #1093 Persze, hogy a memóriájára gondoltam.Nem gondoltam, hogy ez nem egyértelmű...
Nálam ésszerű beállításokkal sem fut rendesen.Már annyira levettem minimumra az egészet, hogy nevetségesen nézett ki és mégis ugyanúgy akadozik, így visszaraktam mindent majdnem maxra és ugyanaz.Teljesen mindegy mit állítgatok.Én is biztos vagyok benne, hogy a motorral van baj, csak nem akarom elhinni, hogy erre nem adnak ki egy patchet...
Hát mindegy ez van, tolok vele továbbra is, mert annyira nem zavaró a dolog, de illene egy ilyen játéknak maxon futnia a gépemen.
-
Eddmegleves #1092 Köszi... tényleg akkor tűnik el a tekercs amikor beszélek az "emberemmel".
Csak azt nem értem hogy hogy is van az hogy a tekercsre ha ráviszem a kurzort akkor kiírja hogy ez a tekercs pl megnöveli az életerőpontjaimat 30-al... na most nekem ebből az jön le hogy mivel nincs odaírva időkorlát ezért végleg... viszont ilyen itókát nem találtam aztán :S ...mostakkor? -
lexi1004 #1091 Gondolom a kártya memóriájára gondolt a 1024 alatt:)
Amúgy néha, nem mindig, nekem is olyan mintha akadna, és ha újraindítanám a gépet, akkor ugyanazon a részen nem akadna. Szóval biztos, hogy a játék motorjával van valami. De (állítólag) a Saga-ban már új motor van. Lehet, hogy ott már orvosolva van a hiba. -
#1090 na aj más játék szebben és folyamatosabban fut nem így szagatott mozgáassal, nekem nem is az a bajom vele h zavaró mert nem lényegébe nem akad csak a mozgások akadnak darabosan mozognak a karakterek, -
totya4 #1089 1024-es nvidia kártyáról még nem hallottam. Nálam ésszerű beállításokkal szépen futott ATI 4850-en 3ghz-es core2-essel. -
lexi1004 #1088 Szia! Ha jól tudom, akkor a Csata tornyos pályán vagy. Azt majd csak akkor tudod megcsinálni, ha sárkánnyá tudsz változni. -
Szire #1087 valaki nem tudja, hogy ulfmarnak a könyvet, hogyan tudom megszerezni? azt mondja, azon a hajon van, ami a fán van. Na de én oda hogyan jutok fel? -
kisokka #1086 Sziasztok!Nem tudja valaki, hogy érkezik a gammára valamilyen patch, ami jobban optimalizálja az egészet?Olvastam egykét hozzászólást és hihetetlen, hogy egyes emberek nem tudnak hinni a másiknak.Mert ez a játék tényleg sokat akadozik.Ha nem elég 1024-es NVidia kari, meg 3 giga ram, akkor nem tudom mi lenne jó neki...Semmi, ismétlem SEMMI nem akad így, mint ez.Nem csúnya a grafikája, de nem is olyan egetrengető, hogy ezt kellene művelnie.Dragon Age, The Saboteur, Assassins Creed-ek, Mass Effect-ek például mind szépen és hiba nélkül futnak, pedig a felsoroltak közt van aminek szebb a világa ;)
Szerintem NVidia-ra nincs kiélezve a gamma, de akkor is kellene hozzá valami patch, vagy nem?? -
#1085 Erre vonatkozólag nem találtam utalást, de úgy vettem észre, a tekercseket "oda kell adni a szakértőknek", ami annyit jelent, hogy ha beszélsz alkimistával, bűvölővel, az automatikusan megtanulja a nálad lévő tekercseken lévő receptet, s így az eltűnik az inventory-ból.
Ez azért fontos, mert egy-egy receptet többször meg lehet találni, s ha már ismert, nyugodtan eladhatod.
Ugyanez vonatkozik necromantánál a testrészekre, az új darabokat elveszi, ha a lényeden változtatni szeretnél, nála megtalálod, ha több ugyanolyan elemet találtál, a többit eladhatod, ne terhelje fölöslegesen a hátizsákod. -
carlshowalter #1084 ahaaaaaaa!!!
koszonom szepen!!! -
Szire #1083 van néhány tekercs. ami küldetés tárgy. a többi tekercset meg nem te fogod használni. hozzád adódik. de pl az alkimistádnak. vagy a bűvölődnek jól jöhet. -
Szire #1082 az egész annyit jelent. hogy bizonyos képességek. amiket "vettél". 10ig tudod fejleszteni. vagy tovább. (ezt nem tudom. én csak tízig vettem). pl.: van a forgószél képesség. alapvetően 5ig lehet növelni. a műhely segítségével viszont pl én 10esre feltudtam vinni. -
carlshowalter #1081 hao
erdeklodnek
a csatatoronyban vagyok
a muhelyben a trenernel hermosa
ott elvileg kepesseg veheto/fejlesztheto
de hogyan kell,kene ennek tortennie???
mert en megveszem es nem latom hogy
a kepesseg tablazatban megjelent volna amit vettem
vagy akar egy plussz pontot adott volna!
koszi elore is a valaszt!!
-
Eddmegleves #1080 Haliho...
Lehet h le elszek hurrogva, de ez az első ilyesfajta játék amivel játszom.
Szoval a kérdésem az hogy a formulákat (ilyen kis papírtekercseket) hogy tudom használni?
Köszi előre is a választ -
Szire #1079 na, valaki segítsen kérlek egy térképjelöléssel, hogy hol vannak a banditák, mert már a fejsze is meg van, de egyszerűen nem találom őket: S -
gio54 #1078 Ha Zix-zax-nak elviszed a négy pergament, megkapod a jelszavat, és mindkettő elteleportál addig elérhetetlen helyre. -
Szire #1077 narancsszínű kapcsoló hasadt völgyben négy van, ha mindegyiket meghúzod, kapsz egy ládát a barlangnál. -
DeDy #1076 Vannak ilyen narancs színű kapcsolók azok mire jók?
Illetve 1-2 kisebb kő emelvény, ami jelszót kér. Azok mik? -
Szire #1075 a kutató is meg volt már: )
vannak nagyon "komoly" ugrálos részek, lehet előtte kell kapcsolni valamit, most így hirtelen nem tudom melyik, csak azt, hogy tényleg van egy-két nehéz: S -
Theoden #1074 sziasztok!
kellene egy kis segítség, a fjordoknál az egyik barlangban van egy toronyszerű szoba és olyan mozgó platformokon kell felugrálni, látom hogy ott a kapcsoló, de nincs platform amiről elérem, ha meg átugrok a párkányra akkor át tudom kapcsolni viszont a videó alatt leesek és kezdhetem előröl a egészet... -
#1073 A "háziállatkáid" hasznosak, ha tápolod őket, a necromanta csak akkor segít, ha elvitted neki a kristálykoponyát.
Amdusias sárkány formában legyőzhetetlen, visszaváltoztatva kell leverni. -
#1072 Egy szentély közelében találsz egy kutatót, aki nem tudja elolvasni a rúnákat...
Zix-zax ad egy könyvet, azt kell neki elvinni, s egy kis közjáték után megkapod a jutalmat. -
lexi1004 #1071 Nagyon szépen köszönöm! -
Szire #1070 ott van pont egy világutazó "teleport" mellett, még pedig a második mellett "kápolna melletti szentély" - a neve megnéztem -
lexi1004 #1069 Egy pontosabb leírást tudsz adni, hogy hol találom?
Köszi szépen -
Szire #1068 a nekromanta még az "első pályán" egy barlang mélyén van, az egyik adag goblin mellett még. neki meg kell csinálni egy küldetést, és akkor tudod használni is a szörnyecskét.
egyébként én íjász 14es karit, felnyomtam italokkal, aztán egyedül megöltem. -
lexi1004 #1067 Sziasztok!
Maxos templomában elakadtam, illetve nem bírom legyőzni Amdusias-t. Egyszerűen nem megy. Amiket néztem tippeket, ott a karinknak kettő szörnye van. Egy amit a skillekkel idéz meg, egy meg a nekromantás. Nekem csak a skilles szörnyem van. Segítsetek, hol találok nekromantát aki összetákolja nekem a testrészekből a szörnyet? Vagy valami különleges tipp Amdusias ölésére?
Nagyon szépen köszönöm!! -
Szire #1066 a rúnaírás megfejtése, nem a pergamenekből adódik alapvetően?
a tyúkosat én se értettem, hogy mi értelme van. meg a kívánság kútja, sem küldetés inkább, csak... "jódolog". mint pl zixzaxnál is ha beteszed a kristályokat, csak egy láda jelenik meg, és abban sincsenek, olyan baromi értékes dolgok. -
#1065 Vannak ott olyan küldetések, amik spontán jönnek, ha rátalálsz az NPC-kre.
- veremből kihúzni egy figurát, majd leverni a támadó trollt
- a kettős személyiséggel küzdőt meggyógyítani
- rémálmokkal szenvedő trión segíteni
- lélekegyesítésen átesett ember (ez egy idióta küldetés, semmi értelme)
- kívánság kútja
- rúnaírás megfejtése
- a négy pergamen darabot megtalálni, elvinni Zix-Zax-nak -
Szire #1064 na köszke, talizmán meg van. ott volt a baj, hogy bekorlátoztam magam arra, hogy csakis ilyen goblin izé lehet. hát nem: )
hát ezen kívül már minden küldi kész van, kivéve a "szívtiprót" ugyebár, gondolom az nem ilyen befejezhető: S
csak ez a "bánya mellett balra" kínzott már meg. az a küldi kellene még. nagyon elhatároztam, hogy minden küldetést megcsinálok: ) -
#1063 "Bánya mellett balra", s tovább előre, amíg egy kőhídhoz nem érsz, a híd előtti felfordulásban találod az egyik rabló fejszéjét.
Innen még messze lesz a keresett csapat, a "bánya mellett balra" tulajdonképpen nem is segítség, ajánlott bejárni minden zugot, mielőtt a templomba mész.
A necromanta elkóborolt lényei, bűvölő, kívánságok kútja, körözött bűnözők, s jónéhány további küldetés megoldható, de könnyen ki is maradhat valamelyik, ha nem nézel be minden zugba. -
#1062 Középen van egy kis terem ahol egy ilyen élien szerű szar van. Na az előtt kell használni a három talizmánt. -
Szire #1061 na, én is kérnék segítséget: )
a talizmánokat melyik totemnél kell használni, és melyik terembe? tudom, már nagyon sokan írták, hogy középen... nem tudná valaki bejelölni? mert esküszöm már órák óta azon szenvedek: S
A másik meg, van egy olyan küldi, hogy rablás fényes nappal, na most a banditák meghívnak a táborhelyükre (jelszó: cékla), "Bánya mellett balra", na azt se találom, valaki betudná jelölni? Bár az egyik bánya mellett, már levertem egy adag banditát, de akkor ugye már vége lenne a küldinek: S
köszi a segítséget: ) -
#1060 THX meg van. :) -
#1059 Meg kell keresni a csirkét, amivel az emberke "összefort" és vagy megölöd (és meghal a csávó is), vagy életben hagyod (de akkor nem teljesül a küldetés).
A fehér csirke a térkép közepén mászkál, a romoknál, ahol Bellegar is harcolsz. -
#1058 jobb klikk -
#1057 Lehet, hogy noob kérdés, de ruhába és fegyóba hogy lehet köveket bele tenni? (Mármint, ha van ilyen képesség kövem és van szabad slot a ruhán/fegyveren) -
DeDy #1056 Pedig van, Lovis tornyától nem messze, észak-nyugatra, ha éppen a a falu felől közelítjük meg a tornyot. -
#1055 ez viszont a jelenlegi legjobbabk közt van.
és nem túlzás ha azt mondom iylen szép világot még rpg-be nem hoztak eddig össze.
+olyan optimalizálása van h bexarx.
irányítás meg egy két konzool pestis ami negatívum benne, de pl a craft rendszere űberel mindnet:D
remélem a tw2 szerez majd magának egy jó nagy mod közösséget amivel még jobban ki használható lesz:)