Divine Divinity 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak egyedi ötletek a játékban, egy csaló "überfegyvereket" árul, de akkor az ingatlankereskedõ is szélhámos (sejtettem, de biztos nem voltam benne)
Egy full extrás csatatorony mellett minek neked még egy ház is?
Pláne Hasadt Völgyben?
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Rejtett küldetés, vagy csak szimpla átvágás akar lenni, hogy a disznóiba szerelmes ipse házát akarja rám sózni?
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én jó szándékúan szóltam hogy tudj róla ha esetleg még eddig nem!
Attól hogy nem érdekel a fordítás attól még nem ilyen stílusban kell közölni!
Én is megveszem amivel játszom de ennél a játéknál nem titkoltan sokan ezért nem vették meg.
És igen dolgozom és sokkal régebb óta mint te!
1) Leszarom, hogy angol és nem magyar a játék
2) Amivel játszok azokat szokásom megvenni, mint ahogyan a boltból sem lopom a kenyeret, tejet vagy a moziba sem úgy lógok be.
3) Ha majd egyszer odáig jutsz, hogy dolgozol remélem neked sem fognak érte fizetni.
Nagyjából ennyi a lényeg és szerintem errõl teljesen felesleges itt vitázni.
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Azzal hogy megrendelted azon kívül hogy egy szép dobozos eredeti játék tulajdonosa leszel sokat nem nyersz.
A magyarítás hála az eredeti játékon lévõ buzi védelemnek ugyanis csak és kizárólag a warez verzióval használható!
Az eredetivel nem fog tudni magyarul játszani!!!
Kössz Beast kolléga!
**--**
@totya4
Tisztában vagyok azzal, hogy mi a kalandjáték és mi a szerepjáték lévén nagy valószínûséggel én már akkor a Balck Cryptet meg a Dungeon Mastert toltam, amikor Te még bõszen csengõztél.
**--**
Amúgy jó oldal, át is bogarászom nekem mi maradt ki. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem tudtok egy olyan oldalt hol le vannak írva a questek?
Van néhány aminél egyszerûen nem lelem a megoldást (mint a Method or Madness vagy például a Lost for Words).
Van ugyan EZ az oldal, egészen jó is de a questeknél nincs semmi leírás csak az, hogy ki adja.. <#rinya>#rinya>
Van néhány küldetés, ami a mészárlás miatt kimaradt, illetve a gondolatolvasásokkal is jött néhány info (persze ezek XP-be kerültek, de a küldetések bõven ellensúlyozzák)
Azt még nem tudom, hogy keveredek majd ki a banditák közül, remélem nem lesz a karim fején is vérdíj<#eplus2>#eplus2>
A küldetést nem szeretném visszavonatni, de jól jön a plusz táp a banditáktól is.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
A kieg meg az eredeti között elég nagy a játékélménybeli különbség.
Amíg 30 szörnnyel találkoztam addig kaptam 30 küldit az eredetiben meg 30 leölt lényenként egy küldit kb. Alig kell harcolni, nekem ez elég furi.
Gothic Arcania-hoz képest itt nincs nyíl hogy hol a megoldandó feladat , ez nekem elsõre elég furi , alap angollal ez nagyon megnehezíti a játékot.
2010. március 22. - 2010. október 24.
Ez a fordítás a Divinity 2: Ego Draconis játék 1.03 verziójának teljes magyarítását tartalmazza.
**--**
Köszönöm!
Kiválasztod a leendõ okatatóidat, s a Csata toronyban a harci oktatódnál resetelheted a skilleket.
Végig kell csinálni a sziget küldetéseit, resetelni a sárkányforma megszerzése után lehet.
Egy könyvet találtam az oltár közelében, kis történetbe csomagolva abban leírták, hogy mindhárom amulet szükséges a "békéhez".
Jutalom egy használható amulet - nem rossz, de lesz jobb is.
Gondolatolvasással irdatlan menniségû információhoz hozzáfér a karakter, de ezek, hacsak nem küldetéshez kapcsolódnak, nagyon könnyen elvesznek, nincsenek jelölve a játékban, játékoson múlik mennyit jegyez meg az elhangzottakból.
Ma szembesültem azzal, hogy nem jó a küldetés leírástól eltérõen megoldani feladatot.
A banditák rejtekhelye küldetést megoldottam úgy, hogy oda mentem a cellához, s irdatlan sok XP-ért kiolvastam a fejébõl a rejtekhelyet, jelszót.
Ma a leírást követve a romos templomból indulva kiszabadítottam, megsprólva ezzel a gondolatolvasás költségét (elárulja a helyet, s a jelszót), ráadásul bejutottam a lezárt részekbe, s találtam egy képességkönyvet is.
Most a kérdés az, hogy leadjam-e a küldetést, vagy jobban járok, ha egyedül megyek a bandita táborba, s ott esetleg még jöhet plusz XP.
Van egy küldetés amiben elvileg 2 talán 3 amulettet kell összegyûjteni ( véletlen találtam rá, de nem vettem fel õket, rendesen fel akarom venni a küldit ) ami pont abban a barlang rendszerben van ( ha jól emlékszem ) ahol az egyik körözött személy is található. Azt a küldit hol lehet megkapni pontosan? Illetve pont ez a körözött személynél is van gondolatolvasás és valami kincset emleget, hogy ne felejtse elvinni valakinek, vagy ilyesmi, ha nem olvasunk a gondolataiba, akkor meg se találjuk? Merre van az a kincs, és mi lenne az?
Van jó pár dolog ami nagyon nem tetszik a játékban, harc, mozgás animáció, fizika, csak pár tárgyon érezhetõ, karaktereken semmi, néhol csúnya, eléggé optimalizálatlan, de a legújabb patch azért javított rajta, nincs jó rossz oldal így a küldikben a választás lehetõség eléggé felesleges, hisz nincs befolyással semmire( ezt nagyon hiányzik ). A sárkány alak elég furcsa irányítása mozgása gyenge, kevés ellenfél, ( az 1 ben a kezdõ falu körül is már rengeteg ork, goblin, stb. volt ) kis terület, fõleg az egyhez képest. Ám ami nagyon tetszik és ezért nehéz is letenni 😊 azoka a küldetések, nagyon jók, változatosak, kreatívak, szellemesek, nem csak ilyen menny el ide öld le azt, ezt vidd el oda, kért el ezt attól. Vannak rejtett, érdekes küldik, talányok, érdekességek. Kevés bug, játékmenetbeli pedig egy sincs. ( eddig )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eddigre már találhattál jónéhány rothadó, bûzlõ hulladarabot, a necro összerak neked egy ocsmányságot (valóban az, megjelenésre, de viselkedésre is) A testrészek tulajdonságaitõl függõen variálható a lény tulajdonsága, képessége, változtatni necromatánál lehet.
Skilleket lehet resetelni a toronyban, de nagyon úgy tûnik kellett volna a bölcsességre pontokat tennem, hiányzik az az után járó XP.
20-21-es szinten 23-as démonok ellen kellene pofoncsatákat vívni, ráadásul sokszor a túlerõ sem jelentéktelen, ide már jól jönne a mágia, a fegyver önmagában kevés.
Van egy 20-as démon segédem, s egy tûzlabdázó necro-zombim, legyõztünk egy 27-es, nevesített "kobold-gömböt" egy barlangban, nem teljesen elveszett kari, de jól jönne a bölcsességbõl, és a kimaradt küldetésekbõl vesztett XP.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
én nem foglalkozok az arannyal mégis csak több lessz belõle😄
igaz h én eddig 6 kis gyógyító italt vettem össz-vissz a játék során😄
én valahogy nem szeretem költeni az aranyat italokra😄
bár szar is mert lényegébe 1 2 itallal vágok így neki az ismeretlennek:S
a másik ami engem zavar hogy mindne párbeszdénél elrakja a fegyókat..
most ez ha épp egy lestámadás van az ellenfelek 0,1 seces pontossággal támadnak rám de nekem kell minimum 1 mp hogy csak elõvegyem a fegyvert...
Vannak meglepõ dolgok a beállításoknál, nekem pl. a megszokott 1440x960 felbontásban szétesett a kép, csak fekete alapon fehér homályt mutatott, piszmogni kellett a felbontással, de a lényeg, hogy jó lett.
Fagyás még nem fordult elõ, talán próbálj meg te is a felbontáson változtatni, videodriver csere is szóba jöhet.