1414
  • Fantusz
    Fejszét szerintem jó helyen kerested (néhány hulla, egy szétzúzott kocsi van a híd előtt), s ezt akár kritikánakm is fel lehet róni, de nagyon nehéz tárgyakat észre venni, a fejszét is úgy találod, meg, ha az egeret ráviszed, szemmel szinte érzékelhetetlen.
  • Szire
    a necromanta többször megfog jeleni, meg kell ölni csak a lényeket, és akkor kapsz jutalmat. (azt hiszem 6x vagy 7x)
    agyilag csirkére nem emlékszem, csak egy skizora
  • DeDy
    Üdv.
    Lenne egy kis gondom az egyik küldivel.
    Tagos egy bandita megkér hogy hozzam vissza a fejszéjét. ( a folyónál a kereskedők holtteste mellett )
    Ha jó tudom akkor az pont annál a hídnál van ( kő ) amin áthaladva elérünk egy furcsa rituális körhöz, szobrokkal díszítve még tovább haladva a Fjordokhoz juthatunk.
    Na a még említett kő hídnál van 3 holttest meg pár lim-lom, gondolom ott lenne az a fejsze de nincs. Jó helyen keresem? Esetleg ez valami küldi bug ha igen?
    Másik dolog a pont említett rituálé köröknél mindig megjelenik valami necromanta és rám küld pár lényt. Ez mi? Semmilyen küldi nem jött elő, 3 ilyen körnél már jártam, mi van még később?
    Találkoztam egy emberrel aki meg agyilag csirke lett, meg kell keresni azt a csirkét amelyikkel személyiséget cserélt, azt hogyan?
    Vagy ez épp összefügg esetleg a necromantás dologgal? Mivel a csirkés ember egy varázslót említett aki ezt tette vele.
  • BEAST #1051
    Ezerszer jobb? :o Akkor lehet majd én is megnézem egyszer... az első rész szerintem nem volt túl jó.
  • mindero
    Tény hogy ezerszer jobb lett mint a SAGA. Pedig a maga idejében jó kis játék volt, de ez a kiegészítő kicsit csalódás volt.
  • Murder3
    Na msot a Two Worlds 2 felzabálja a divinity2-őt:D
    így a csata torony előtt megálltam:D
  • LeonSilver
  • Arnold12
    Még egy kérdés: a végzet templomában állandóan megmérgeződök és meghalok. mit lehet tenni? Ott van bent az utolsó mentésem, és nem birok kijönni, mert az ajtó zárva van mögöttem :(
  • Szire
    hát én elolvastam a kérdéseidet, én a fjordokig jutottam el először, és vagy későbbre vonatkoznak, vagy egyszerűen rosszul írtad körül: S

beszélő fa az udvaron? a fjordokban van három fa, aminek kellenek a magjai, mindháromnál mást kell csinálni, de a fa elmondja, mit kér a magjaiért cserébe. más fára nem emlékszem: S

kék rúnák a várfalon? ilyenre még nem figyeltem fel. trollokkal a fjordokban találkoztam főként, egy barlangban. gyertyát meg még csak az őrszem szigeten gyújtottam.

remélem más segít majd!
  • meteoreső
    nekem itt nem segített senki úgyhogy átmentem two wordozni nyomjátok nagyon jó :)
    lehet benne varázslatokat összerakni, gitár herózni meg lovasversenyezni is jee :)
  • LeonSilver
    Be kell szaladni abba a terembe ahol a sárkánybárkány köpköd rád. A foldön van egy dög és annál van a pikkely.
  • Arnold12
    Vagyis megvan a könyvben, hogy hogy lehet átváltoztatni, de honnan szerezzek sárkánypikkelyt?
  • Arnold12
    Ez Ok, de hogyan?
  • LeonSilver
    Át kell változtatni emberré bakker.
  • Arnold12
    Maxos templomában hogy lehet megölni Andusiast?Mivel eddig csak kardot használtam igy esélyem sincs lelőni a sárkányt. Hol lehet megtalálni a lélekkövet? Meg kell ölni Andusiast? Van egy láda szintén itt a templomban(andusias szobája) amit nem birok kinyitni jelszót kér, és egy ajtó, amin varázslat van és szintén nem tudom hol birom kinyitni.

Egy másik kérdés: a végzet temploma hol van? Voltam egyszer ott, de most nem találom...Akkor nem sikerült tuljutnom rajta, most pár szintet léptem és megpróbálnám ujra...

A fjordokhoz hányas szinttel érdemes belépni? Még csak 14-es szinten vagyok, de az eddigi terepeket szinte mind bejártam a küldetések javarészét is befejeztem. Egyedül a Lovis nagyur/Maxos temploma küldetés maradt, meg a végzet temploma küldetés..
  • lexi1004
    Oks, köszönöm a segítségeteket. Azt hiszem egyelőre ennyi kielégítette a kíváncsiságomat ;)
  • Fantusz
    Necromanta már a játék első harmadában képes összerakni neked egy házirémet, ha elviszed neki a kristálykoponyát, illetve elegendő "alapanyagot" gyűjtöttél.
  • LeonSilver
    Nem, lesz egy kis kulipintyód ;)
  • lexi1004
    Francbaa, pedig tök jól hangzott! :)
    De valami kastély vagy tornyom lesz majd idővel, nem? Olvasgattam hozzászólásokat meg a játékban a tippeket, és ott szóvátesz egykét olyan dolgot, hogy pl, ha nem akarok én gyűjteni füveket, küldjem ki az inasokat. Vagy a nekromantám forraszt nekem mobot. Vagy ez is csak csalafintaság?
    :)
  • LeonSilver
    Ő az öreg markecolós nagyobbik fia. Szóval várhatod az ingatlant és a telket is akár az életed végéig. De ne aggódj, még párszor le fog illetve le akar majd húzni :)
  • lexi1004
    Sziasztok!
    Nem rég kezdtem el játszani. Kérdésem annyi lenne csak, hogy :)
    Mentem egy küldit megcsinálni, és a hídon megállított egy emberke, aki azt mondta hogy ingatlan árus. Vettem is tőle ingatlant vagy telket(nem tudom már pontosan) és azt mondta hogy majd megkeres a papirokkal.
    Mikor fog kb megkeresni? És hol lesz a telkem? Meséljetek egy kicsit erről a tulajdonról.:)
    Nagyon szépen köszönöm!
  • LeonSilver
  • Szire
    köszi, hát eddig jól haladok vele, ahhoz képest, hogy mennyit szívtam az előzővel már kb broken valleyben a goblinoknál, most ezzel úgy haladok... még egy kérdés, ami már előzőnél sem ment; A végzet templomában, ugye megmérgeződök, ha beljebb lépek, ott mit tudok csinálni? mert nagyon sokat töltöttem el ott, de rá nem jöttem mit kéne tennem...
  • lostprophet
    Íjásszal a legutolsó csatáig én is megállíthatatlan voltam. Aztán mp alatt legyaktak Zandalorék...
    Fejlessz az íjász képességekre és rakj pár pontot a zárnyitásra (meg esetleg a lényidézésre).
  • Szire
    na, én is újra kezdtem egy íjásszal, mit ne mondjak közelharcossal elégé szívás volt, vagy én csesztem el valamit nagyon. valaki nem tud valami karakterlapot, ahol tudnám nézni, mit fejlesszek nagyon egy íjászon?
  • Acidlich
    Bemész abba a cellába, amit a videon is mutat, amikor beszélsz a fogollyal, és a cella végében a balra eső faoszlopon keresel egy rejtett kis gombot.
  • Murder3
    most a torony előtt vagyok amikor a bandita táborba laiken teremténye rámomlassza a sziklákat.
    beszéltem a fogolyal de mit kell csinálni h kinyíljon az az ajtó?
  • wedge31
    Az életképes igazán, ha nem nehéz fokozaton játszol már-már könnyü vele.
  • LeonSilver
    Srácok. Próbálta már valaki íjásszal a gémet? Mennyire életképes?

(szessz Beast)
  • Murder3
    és nem mellesleg msot próbáltam a tw2-őt ami nem rég jött ki pár napja.
    nagyon szépen fut és nagyon szépen is sokkal szebb mint ez a játék.
    és ezen a ócska videokártyán.

szóval azért ne mond h nem a játék szarul optimalizált.
    mert még nem is olyan hű de óriási graffja van fullon se.
  • attyspocak
    Igyan! Szerinted érdemes vele normálisan, vagy bárhogy is kommunikálni? Olvasd az aláírását, mindent elmond. :/
  • Murder3
    Fallout 3,Dirt2,bad company 2,Dragon Age....így hirtelen.
    de pl a dirt2 még a régi 7600 gs-en is jól ment!!!

• Fantusz
    Játsz türelmesen, majdcsak kiderül ki merre van (én sem tudom, mert a fjordoknál megtorpantam, s most egy másik karival játszom - rájöttem sok küldetést kihagytam az előzővel).
    A páncélkovács küldetését megcsináltam, egy barlangban volt a cucc, 23-as goblinok között egy 27-es "goblingömb" is örködött - fegyverkovács lehet más küldetést adott volna.
  • Szire
    megnyugtat, hogy nem csak én játszok még hajnalban is: DDD köszi az amulettes dolgot!
    jelenleg a fjordokban szenvedek. Valaki tud valamit a mellékküldetésekről? pl.: platform kezelőknél eddig csak nekromantáét sikerült megcsinálni, nem találom sem a hajóroncsot, sem a férfit akinek a nyakláncot kéne visszaadni.
  • Fantusz

A kristálykoponyára kattintva idézheted meg a lényt, a necromanta tud alakítani rajta (pontosabben te alakítod)
  • Eddmegleves
    Hali...
    Valaki elmondja hogy lehet a teremtményem életre kelteni mert nagyon botozok...:S
  • Cecameca
    Áááá, a manóba, most hogy jobban utánaolvasok, a larian fórumában leírják, hogy a D2:ED mentései csak akkor kompatibilisek a FoV kieggel, ha az alapra rakod a kieget. Ha a komplett Saga van meg, akkor a javítások miatt nem tölthetők be a régi mentések.
    Brühühü. Ehh, mindegy, majd felfogom úgy, hogy kapott szegény leányzóm egy flasht, és újra tanul mindent. :P
    Na mindegy, gondoltam leírom, hátha más is járt így.
  • meteoreső
    Egy erős pet meg egy démon szinte mindenkit elintéz.
    4 giga rammal meg simán fut egy közepes (ati 4850essel) is.
    ne akarjatok ma már 2 giga rendszermemóriával játszani
  • Cecameca
    Érdemes azzal bajlódni, hogy a Divinity 2 régi mentéseimet valahogy áthozzam a Sagába?
    Az az érdekes, hogy látja őket, pedig magát a játékot letöröltem, de ha elkezdem a Sagát, akkor load menüben ott vannak a régi mentések Outdated save game névvel.
    Egyáltalán van-e jelentősége? Gondolom a cuccaink úgyis elvesztek, de az alapban felépített skillek-statok megmaradnak?
  • lostprophet
    A 30 FPS limitet már feloldották, tölthető a hotfix a Dragon Knight Sagához innen (sajnos még csak eredetiseknek):
    http://larian.com/dragonknightsaga_support.php

Én az AGP-s HD3850-nel elvagyok P4 3.06Ghz mellett, mondjuk szaggat is néha.