Divine Divinity 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ezen kívül már minden küldi kész van, kivéve a "szívtiprót" ugyebár, gondolom az nem ilyen befejezhetõ: S
csak ez a "bánya mellett balra" kínzott már meg. az a küldi kellene még. nagyon elhatároztam, hogy minden küldetést megcsinálok: )
Innen még messze lesz a keresett csapat, a "bánya mellett balra" tulajdonképpen nem is segítség, ajánlott bejárni minden zugot, mielõtt a templomba mész.
A necromanta elkóborolt lényei, bûvölõ, kívánságok kútja, körözött bûnözõk, s jónéhány további küldetés megoldható, de könnyen ki is maradhat valamelyik, ha nem nézel be minden zugba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
a talizmánokat melyik totemnél kell használni, és melyik terembe? tudom, már nagyon sokan írták, hogy középen... nem tudná valaki bejelölni? mert esküszöm már órák óta azon szenvedek: S
A másik meg, van egy olyan küldi, hogy rablás fényes nappal, na most a banditák meghívnak a táborhelyükre (jelszó: cékla), "Bánya mellett balra", na azt se találom, valaki betudná jelölni? Bár az egyik bánya mellett, már levertem egy adag banditát, de akkor ugye már vége lenne a küldinek: S
köszi a segítséget: )
A fehér csirke a térkép közepén mászkál, a romoknál, ahol Bellegar is harcolsz.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
és nem túlzás ha azt mondom iylen szép világot még rpg-be nem hoztak eddig össze.
+olyan optimalizálása van h bexarx.
irányítás meg egy két konzool pestis ami negatívum benne, de pl a craft rendszere ûberel mindnet😄
remélem a tw2 szerez majd magának egy jó nagy mod közösséget amivel még jobban ki használható lesz😊
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
agyilag csirkére nem emlékszem, csak egy skizora
Lenne egy kis gondom az egyik küldivel.
Tagos egy bandita megkér hogy hozzam vissza a fejszéjét. ( a folyónál a kereskedõk holtteste mellett )
Ha jó tudom akkor az pont annál a hídnál van ( kõ ) amin áthaladva elérünk egy furcsa rituális körhöz, szobrokkal díszítve még tovább haladva a Fjordokhoz juthatunk.
Na a még említett kõ hídnál van 3 holttest meg pár lim-lom, gondolom ott lenne az a fejsze de nincs. Jó helyen keresem? Esetleg ez valami küldi bug ha igen?
Másik dolog a pont említett rituálé köröknél mindig megjelenik valami necromanta és rám küld pár lényt. Ez mi? Semmilyen küldi nem jött elõ, 3 ilyen körnél már jártam, mi van még késõbb?
Találkoztam egy emberrel aki meg agyilag csirke lett, meg kell keresni azt a csirkét amelyikkel személyiséget cserélt, azt hogyan?
Vagy ez épp összefügg esetleg a necromantás dologgal? Mivel a csirkés ember egy varázslót említett aki ezt tette vele.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
így a csata torony elõtt megálltam😄
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
beszélõ fa az udvaron? a fjordokban van három fa, aminek kellenek a magjai, mindháromnál mást kell csinálni, de a fa elmondja, mit kér a magjaiért cserébe. más fára nem emlékszem: S
kék rúnák a várfalon? ilyenre még nem figyeltem fel. trollokkal a fjordokban találkoztam fõként, egy barlangban. gyertyát meg még csak az õrszem szigeten gyújtottam.
remélem más segít majd!
lehet benne varázslatokat összerakni, gitár herózni meg lovasversenyezni is jee 😊
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Egy másik kérdés: a végzet temploma hol van? Voltam egyszer ott, de most nem találom...Akkor nem sikerült tuljutnom rajta, most pár szintet léptem és megpróbálnám ujra...
A fjordokhoz hányas szinttel érdemes belépni? Még csak 14-es szinten vagyok, de az eddigi terepeket szinte mind bejártam a küldetések javarészét is befejeztem. Egyedül a Lovis nagyur/Maxos temploma küldetés maradt, meg a végzet temploma küldetés..
De valami kastély vagy tornyom lesz majd idõvel, nem? Olvasgattam hozzászólásokat meg a játékban a tippeket, és ott szóvátesz egykét olyan dolgot, hogy pl, ha nem akarok én gyûjteni füveket, küldjem ki az inasokat. Vagy a nekromantám forraszt nekem mobot. Vagy ez is csak csalafintaság?
😊
Nem rég kezdtem el játszani. Kérdésem annyi lenne csak, hogy 😊
Mentem egy küldit megcsinálni, és a hídon megállított egy emberke, aki azt mondta hogy ingatlan árus. Vettem is tõle ingatlant vagy telket(nem tudom már pontosan) és azt mondta hogy majd megkeres a papirokkal.
Mikor fog kb megkeresni? És hol lesz a telkem? Meséljetek egy kicsit errõl a tulajdonról.😊
Nagyon szépen köszönöm!
Fejlessz az íjász képességekre és rakj pár pontot a zárnyitásra (meg esetleg a lényidézésre).
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
beszéltem a fogolyal de mit kell csinálni h kinyíljon az az ajtó?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
(szessz Beast)
nagyon szépen fut és nagyon szépen is sokkal szebb mint ez a játék.
és ezen a ócska videokártyán.
szóval azért ne mond h nem a játék szarul optimalizált.
mert még nem is olyan hû de óriási graffja van fullon se.
de pl a dirt2 még a régi 7600 gs-en is jól ment!!!
A páncélkovács küldetését megcsináltam, egy barlangban volt a cucc, 23-as goblinok között egy 27-es "goblingömb" is örködött - fegyverkovács lehet más küldetést adott volna.
jelenleg a fjordokban szenvedek. Valaki tud valamit a mellékküldetésekrõl? pl.: platform kezelõknél eddig csak nekromantáét sikerült megcsinálni, nem találom sem a hajóroncsot, sem a férfit akinek a nyakláncot kéne visszaadni.
A kristálykoponyára kattintva idézheted meg a lényt, a necromanta tud alakítani rajta (pontosabben te alakítod)
Valaki elmondja hogy lehet a teremtményem életre kelteni mert nagyon botozok...:S
Brühühü. Ehh, mindegy, majd felfogom úgy, hogy kapott szegény leányzóm egy flasht, és újra tanul mindent. 😛
Na mindegy, gondoltam leírom, hátha más is járt így.
4 giga rammal meg simán fut egy közepes (ati 4850essel) is.
ne akarjatok ma már 2 giga rendszermemóriával játszani
Az az érdekes, hogy látja õket, pedig magát a játékot letöröltem, de ha elkezdem a Sagát, akkor load menüben ott vannak a régi mentések Outdated save game névvel.
Egyáltalán van-e jelentõsége? Gondolom a cuccaink úgyis elvesztek, de az alapban felépített skillek-statok megmaradnak?
http://larian.com/dragonknightsaga_support.php
Én az AGP-s HD3850-nel elvagyok P4 3.06Ghz mellett, mondjuk szaggat is néha.