1414
-
Szire #1134 köszi, közben kitaláltam: ) amúgy kerestem itt is, csak olyan kulcsszavakra, hogy szobor/szobrok/keara/repülő erőd - meg ilyesmikre: D -
lexi1004 #1133 Ha jól gondolom, akkor ez az amikor ki kell találni, hogy melyik szobor kicsoda, ugye? Akkor ajánlom figyelmedben a pár sorral lentebbi hsz-t. #1119
Ha nem erre gondoltál, akkor bocs:) -
Szire #1132 bocsi, megint kérdés. Keara repülő erődje, hogyan vannak a szobrok? mert próbáltam kitalálni, de hát nem jutok egyről a kettőre... -
Szire #1131 meg van, a goblin kő volt, csak meg kellett ölni a két repülő goblint is hozzá, hogy működjön: ) -
totya4 #1130 Nem roncsban van... egy roncs mellett. -
Szire #1129 : ) másik kérdésem, hogy valaki megtalálta már radcliff (kovácsplatform) ládáját? elvileg ugye egy hajóroncsban van... de hát már mindegyiket többször megnéztem! egy goblin követ találtam, dehát az nem az: S -
lexi1004 #1128 Beállsz a liftbe, és a liftből húzod meg a kart. -
Theoden #1127 hogy oldottad meg? Én azt hittem hogy bug és tovább mentem.. -
Szire #1126 közben megoldottam: ) -
Szire #1125 sziasztok! több-kevesebb kihagyás után megint folytattam. egy mellékküldetés miatt kérnék segítséget, a fjordokban, magas csarnoknál, nem működik a forrás: ez eddig oké, bemegyek, szétnézzek, verekszem, aztán szerzek egy kulcsot, de a liftet nem tudom hívni sem irányítani: S akkor ott hogyan tovább? -
Ironman2 #1124 Hello lostprophet! Mizujs? Nem lehet még átültetni a magyarositást a Dragon sagához? Láttam hogy dolgoztok rajta. -
#1123 Na, kijött egy 160 megás patch a Dragon Knight Sagához, egyelőre csak az eredetisek évezhetik;D
http://larian.com/dragonknightsaga_support_forum.php -
rosti #1122 HELP
A gyilkos nyulat ,hogy lehet megfektetni.11-es szinten? -
totya4 #1121 Pedig ez az egyetlen megoldás, hacsak nem fejben tartod ki mit mondott :) Végigjátszás, mankó alapján, ha tálcán kínálják a kész megoldást, úgy könnyű, és tulajdonképpen megfutamodtál a játék egyik nem túl nehéz kihívása elől. -
Eddmegleves #1120 Köszi lostprophet... most már csak azt szeretném tudni hogy melyiknek melyik az angol megfelelője... a szótárak összevissza dobnak ki mindent...
Toya köszi de nem megy úgy hogy az ellenkezőjét veszem és jegyzetelek... -
#1119 Lava Left is Pusztítás (lávás részen baloldali)
Lava Right is Zűrzavar (lávás részen jobboldali)
Grass Left is Sorvadás (füves részen baloldali)
Grass Right is Káosz (füves részen jobboldali)
Main Hall is Rombolás (amelyik egyedül van) -
totya4 #1118 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szobroknál egy gondolatolvasás okán derül ki hogy mindegyik hazudik. Aztán fogsz egy papírt és leírod mindegyiknek amit mond az ellenkezőjét, a végén összerakod és rájössz kinek mi a neve. Csontvázra már nem emlékszem, de egyik lebegő erőd kipucolása sem volt olyan nagyon nehéz. -
Eddmegleves #1117 Sziasztok... elakadtam egy mellékküldetésen.
30.as szint közelében járhattok arra a fjordoknál van két nagy teleportálós kapu: Az elsőben lebegő szigetek vannak (tűz) a másik ugyan ilyen jeges környezetben... na ott bementem egy kisebb teleportálós kapun ahol egy nő volt meg egy szellem... na már most az a feladat hogy megtaláljam a szellem csontvázát és segítsek neki kijutni erről a helyről... van pár szobor akiktől rejtvény módján ki kell találni hogy ki ő és a nevét használni jelszónak a kapuhoz... na rájöttem hogy hazudik végig... mindegyik névre ugyanazt mondja, és a csontvázat se találom... nem tudok mit kezdeni a helyzettel... valaki valami ötlet? -
lexi1004 #1116 Pl.: Jobb klikk a tárgyra amelyiken kiírja, hogy van hely, kidobja a "tárgy helyi menüjét" és akkor kidobja a listát, hogy mit tehetsz bele. -
DeDy #1115 Hogy a manóba lehet az amulett foglalatokba betenni a drágaköveket?
A megbűvöléses npcknél csak bűvölés van. -
gio54 #1114 A főküldetéssel oda is fogsz menni. -
DeDy #1113 Hasadt völgyben a bányánál hogy a manóba lehet kiszabadítani a Williams nevű lovagot? Hasasdt völgyet és a szigetet is bejártam, majdnem 20as vagyok de ez is kevés, ott van 2 fekete kör parancsnok , lehetetlen legyőzni.
De később hogy térjek vissza? Egyáltalán lehet a csatatorony elfoglalása után rendesen? Mert most így méreg felhő kering, Damain sárkányai is repkednek, esélytelen... -
totya4 #1112 Gyenge vagy szerintem megsemmisülés előtt azokhoz a goblinokhoz, másrészt emlékeim szerint azokból szív nem nagyon lett. -
DeDy #1111 Valaki tudna válaszolni a fent maradó kérdésekre? ( 1106)
Illetve egy új kérdés. Orobas Fjordoknál rengeteg a goblin, gondolom azok szívét is ellehetne vinni, de ha hasadt völgy, megsemmisült, akkor kinek lehetne vinni? Vagy előbb érdemesebb bejárni azt a területet? -
gio54 #1110 Ezen a térképen a zöld P betűk jelzik.
http://guides.gamepressure.com/divinityiiegodraconis/guide.asp?ID=8142 -
#1109 Az egy darab pergamen, azon kívül kell még három...
Egy volt a goblin tábor közelében egy ládában, már "csak" kettőt kellene megtalálni. -
gio54 #1108 A bányától kicsit odébb van egy kör alakú szentélyféle, ahol összeakadsz bellagarral. Annak a pereme mellett van egy láda, abban pedig a pergamen, ha minden igaz. -
#1107 A harcos a fjordokhoz vezető út melletti hídnál vár (hacsak nem random a megjelenése).
A küldetést el fogod veszíteni, ha elfoglalod a csatatornyot, s előtte nem teljesítetted.
A pergamendarabos küldetést én sem tudom, mikor, s hogy lehet megoldani (ez nem is küldetés, de ha a koboldnál szóba hozod a pergament kiderül, hogy 4 kell neki).
-
DeDy #1106 Üdv.
Lenne megint pár kérdésem.
1,A jósnőnél 3 jósolás van első a fehér nyulas.
második pedig valami katona legyőzése egy hídnál. Melyik hídnál?
( harmadik majd a sárkánnyá válás )
2,Az őrszem szigeten találtam a parton lévő falunál, egy hajó roncsban valami mérget, küldi tárgy,melyik küldetés része?
3, A sárkánylovas szelleme ( bennünk ) azt mondja mi előtt belépünk a csatatoronyba intézzük el a dolgainkat még a völgyben, Az az akkor nem lehet már azokra a helyekre visszamenni? Mert pl a Bányánál van az egyik pergamen zixzaxnak ám ott találni 2 igen erős fekete kör parancsnokot ( lvl 27 ) én meg még 20-as sem vagyok.
4, A narancssárga karok meghúzása után megjelenik egy láda, de hol?
A válaszokat előre is köszi. -
kisokka #1105 "mert valahol a föld alatt van 2 szinttel az aki..."(#1095)
Egyetértek, ez pedig a te jellemrajzod volt. -
totya4 #1104 A stílus maga az ember, szóval ez a hozzászólás tulajdonképpen rólad szól, a te jellemrajzod :) -
Konaboy #1103 Keara repülő erődjénél,melyik szobornak mi a neve,mert már megzavarodom a próbálkozásokban,ésjó lenne lecsapni a csajszit,de az ajtó nem nyílik. -
Imperat #1102 Hello! Belefutottam egy olyan furcsa bug-ba miután a battletower-t elfoglaltam, hogy a gyűjtögetőim nem érzékelik, hogy vettem nekik páncélt és fegyvert. Ami még bosszantóbb, hogy ha egy területre érek, az ellenségeket meg sem jeleníti, csak a térképen. mikor elkezdem őket ütni akkor megjeleníti őket a gém de nem reagálnak semmit. Találkozott már valaki ezzel? -
kisokka #1101 Majd kipróbálom, köszönöm a tippet. -
kisokka #1100 Értem én mit mondasz, de ilyen gyökér parasztnak nem fogok semmit sem mondani, hogy milyen a kártyám, mert úgyis leszarozza.Ezt csinálja oldalakon keresztül.Nekem egyáltalán nem hiányzott, hogy ő válaszolja meg a problémám, meg hogy arcoskodjon.Egyszerűen a belem kifordul az ilyen takonytól, mert annyira fent van az orra, hogy akár a valagában is lehetne.Egyszerű kérdésem volt: lesz -e ehhez valamilyen patch, vagy sem, esetleg tud -e valaki arról, hogy készül, vagy nem.Erre nekiáll nekem pofázni, hogy nem tudja mi az.Miért nem hiszi el a tuskója, hogy más tényleg rendben működik, nulla szaggatással, majdnem minden maxon.Ezt meg ha alapra leszedem akkor is akad.Magyarul szar, ez lett volna a válasza, hulladék a videokártyám, meg ilyenek.Nekem értelmes válasz kellett volna egy egyszerű kérdésre, nem egy agyniskolázott paraszt válasza.Ennyi. -
lexi1004 #1099 Amúgy mondanám, hogy próbáld ki az alap játék mellett a Saga verziót is, mert abban állítólag, új játék motor van. És azért mondom, hogy mellette, mert a két játéknak más más a mentett fájl kiterjesztése, ha esetleg át akarnád vinni. -
lexi1004 #1098 Nem akarok nagyon beleszólni, de a videokártyán számít a memóriabusz sebesség, a technológia, a shader sebesség (pixel shader), illetve az hogy ddr3 (pl), és az hogy mekkora memóriával bír, az szinte elenyésző ehhez képest. Az csak annyit tesz, hogy nem a gép memóriájából kell elvennie.
Kettő 1024megás videokártya sem ugyanaz. Pont ezek miatt. Sőt, tapasztalat, van olyan, hogy a 128megás erősebb,mint a 256megával rendelkező vidkari. -
kisokka #1097 Azt úgy bírom amikor egy lúzer benéz valamit és másra keni, hogy ökör.Komolyan, menj vissza a bölcsibe, ha nem értesz valamit, más miért értette meg egyből, hogy mit takar az 1024? -
kisokka #1096 Látom te vagy itt a helyi telepata, engedd meg, hogy gratuláljak, mivel tényleg nincs 600ezer forintos gépem, viszont igen jó ahhoz, hogy egy ilyen világú játék gond nélkül fusson rajta.Nem tudom hol éltél te eddig, de elmondom neked, hogy ez a grafika, ami Divinity 2-ben van, nem egy nagy eresztés.Nem kellene hozzá semmilyen izomgép, hogy menjen maxon.Win7-em van nekem is, ilyet meg még sosem hallottam, hogy vírusírtót meg az alkalmazásokat le kellene lőni, hogy egy játék jól fusson.Ha így is van, akkor valami baj van a játékkal.Párszor el lett mondva, hogy a motor lesz a hunyó.
Azon meg a mi a tököm nem érthető, hogy 1024-es a kártya??Gyrtási számot ne adjak meg???Mit foglalkozol te azzal, hogy milyen kártyám van, ha MINDEN más simán elfut rajta??Valahol meg te egy bölcsődész szintjén lehetsz, ha azért ostobázol le, mert nem mondtam meg a pontos adatokat.Idióta kocka. -
totya4 #1095 Nem egyértelmű, mert valahol a föld alatt van 2 szinttel az aki a vga memóriájának mennyiségével utal a vga típusára, teljesítményére...
Nem tudom milyen géped van, de a maxhoz valami egész elképesztő kellene, ami neked tuti nincsen. Korábban írtam, hogy egyrészt win7 alatt jobban futott, másrészt minden háttérben futtató progit le kell lőni, a víruskergetőt is például, mert ezek látható akadozást produkáltak pl nálam. A kivételek közé adni nem volt elég.