1414
  • Rash87
    Én még mindig nem tudom,de szerintem ez a vonal rossz.
    Mert sokkal kisebb a mágikus sebzésem mint az alap,s ugyan annyit sebzek mondjuk mágusokra v. akik mágiát használnak.

Lenne még 2 dolog,hátha tud vki segíteni,vagy emlékszik rá.

1., Orobas Fjords a helyszín. Vmi Beatrice adott 1 küldetést,h menjek le a "kút" mélyére,s öljek meg 1 démont. Bementem a barlangba,jobb oldalt volt 1 folyosó,ott megjelent 1 démon,magyarázott valamit,aztán eltűnt,s itt volt 1 kulcs. Másik irány fele pedig lenne 1 lift szerűség,de öö nem működik,vagy én nem tudom,olyan mintha bugos lenne. Nincs benne le/fel gomb,kint van 1 liftkar,hiába húzom a kart,h jöjjön,semmi. Itt mi az ördögöt kell csinálni?

2.,Bár ez nem fontos,csak kíváncsi vagyok,ugyan ennél a helyszínnél,csak a trollok barlangjában,van láda,mellette ilyen lávafolyam,fölötte 2 ketrec,benne 1-1 holtest,s egyik kezében van a láda kulcsa. Próbálkoztam v. 15 percet,de sehogy sem jöttem rá,h hogyan kell megszerezni,ez vkinek nem ismerős? :)
  • lexi1004
    Én úgy gondolom, hogy az alap sebzés, az az olyanokat sebez jobban akik pl harcosok. A mágikus sebzés meg inkább a mágusokat vagy mágikus lényeket.
    De azt valószínűbbnek tartom h mindkettővel sebez, csak talán az "adott körön" belül a nagyobb sebzést számítja.

Ha tévedek javítsatok:)
    Régen játszottam most a Divinityvel, ezért remélem nem mondtam nagy hülyeséget:)

• Rash87
    Egy kardnál van ugye alap sebzés,meg mágikus sebzés,az utóbbi mit befolyásol?
  • totya4
    ....eltűnik a hátizsákból :)
  • totya4
    Majd ha lesz lényed, és ismersz nekromantát, akkor a maradványok segítségével tudod fejleszteni a lényedet. Ha újfajta maradvány lesz nálad akkor a nekromanta meglátogatásakor eltűnik, ugyanúgy mint a recepteknél...
  • bauer15
    Hali a maradványokat hogy lehet hasznosítani? vagy már ha benne vannak "táskámba" akkor is használ?
  • bendáj17
    lehetséges.
  • totya4
    Pedig már kezdtem azén mélázni hogy vajon mennyit nyúltak le a nem hivatalos fordításból...
  • lexi1004
    Akkor lehetséges, hogy nem rég töltötték fel a hirdetést, és elírásról van szó. Amit aztán javítottak
  • bendáj17
    érdekes én fél órával ezelött nem az volt kiírva hanem teljesen magyar.
  • lexi1004
    Én csak annyit látok h a kézikönyve magyar:)
    Lehet vaksi vagyok
  • bendáj17
    nagyon érdekes ez mennyire megbízható?
  • lostprophet
    Ezt figyeljétek!
    http://www.cdv-sevenm.hu/catalog.php?mode=article&articleno=DIVINITYII

Teljes magyar verzió???????
  • lexi1004
    Leírod a géped konfigját?
  • Szire
    valaki adjon tanácsot. Ego Draconisnál okés, hogy a videók akadtak; túléltem. Az sem érdekelt, hogy a "töltő" képek el vannak csúszva, és nem alkotnak rendes képet; megszoktam. Hogy nagyon picit szaggatott fel sem tűnt. De itt a DKS -ban még párbeszédnél is elkockásodik, sőt alap helyzetben a térkép nem látszik, sem az ahol képességeket mutatja. Gyenge a gépem? : (((( egyébként számomra van egy nagyon feltűnő változás a karakterben: a lány karakternek nőttek a mellei. : DDDDDD
  • lostprophet
    A mentést nem lehet átvinni a Divinity 2-ből a Dragon Knight Sagába. Viszont megéri újból végigvinni, mert ugye rendesen átszabták a játékot, sok dolog máshol van, sőt új eseményekkel is találkozhatunk:)
  • lexi1004
    Szia!
    Sajnos most nem vagyok otthon, és az otthoni gépemen van fent a játék is és ez is.
    Neked szaggat még mindig?
    Említettem, hogy én csak kétszer tudtam így elindítani a játékot, hogy be volt kapcsolva ez a game booster, mondjuk azt nem írtam oda, de lehet h éppen csak egyszerűen hajlandó volt normálisan futni.
    (Nekem a játék úgy szokott szaggatni, hogy néha rájön a 10perc vagy fél óra szaggatás, aztán egy ideig normálisan megy, aztán megint.)

Amúgy, ahogy emlékszem az elején mindent kipipáltam, mert a második lapon már prémiumos dolgok vannak. De ebbe most egyáltalán nem vagyok biztos, max csak köv hétvégén tudom megnézni.

Ha viszont más nem tapasztal ilyet, akkor bocs az ajánlásért.
  • steweee
    írd már le, hogy nálad pl. miket kapcsol ki...ú

igazán kíváncsi vagyok, mit nem tudok én :)
  • Szire
    uuuu... lehet harmadszorra már nem fogom akkor annyira élvezni a játékot: )
  • lexi1004
    Szire
    Én is próbálkoztam a mentések átvitelével, de sikertelenül... :(
    Ugye a probléma ott kezdődik, hogy a két játéknak a mentéseinek teljesen más a kiterjesztésük.
    És van egy sanda gyanúm, hogy nem megoldható az átvitel.
  • lexi1004
    Többen is panaszkodtatok, h szaggat a játék. Úgy hogy állítólag jól kéne futnia. Többek között nekem is:)
    Kipróbáltam a Game Booster-t, ami optimalizálja a gépet, ha játszani akarsz. Lényegében egy "gomb", amit bármikor be tudsz kapcsolni (felszabadítva a felesleges dolgoktól a gépet), ki tudsz kapcsolni.
    Nekem bevált, nem tapasztaltam szaggatást. Sajnos kipróbálni így kétszer volt csak időm, de eddig úgy tűnt, h használ.

Innen lehet leszedni: Game Booster

• Szire
    mindjárt teszem fel a sagat, úgy döntöttem nem bírom kivárni a fordítást... túlságosan megszerettem ezt a játékot: ) tudtok segíteni, hogy a mentésem, hogy tudom átvinni?
  • bendáj17
    szerintem úgy sokkal jobb lesz de ez csak a magán véleményem :)
  • lostprophet
    Külön nem is lesz hozzá, csak a Dragon Knight Sagához.
  • grebber
    Nincs még!
  • Szire
    már most várom, hogy legyen magyarosítás a sagahoz... külön a kiegészítőhöz a Flames of Vengeance -hoz nincs?
  • Szire
    én is befejeztem, de a vége... áhhhh! amúgy 35 ös kari, démon idézés 10es, robbanólövedék 13, mérgezőnyílvessző 12, többit nem is használtam. elsőre átment, a robbanólövedék miatt körbe-körbe futkostam ameddig vissza nem töltött, és lassan pusztítottam őket: ) mondjuk a vége felé már közelharcira gyúrtam át kicsikét: )
  • bendáj17
    ja igen akkor plusz még az :)
  • totya4
    Ha meg lesz oldva a szövegfájlok kinyerése és visszarakása... ami jelenleg nem megoldott legutolsó információim szerint.
  • bendáj17
    nincs hozzá a ego draconis magyarítása nem jó hozzá, de sok minden megegyezik benne így majd gyorsabban lelehet fordítani. (ha jól tudom)
  • maszek58
    Oké végeztem, sokat kell rohanni és ugrálni.Nagyon jó játék .A ságához van magyarosítás?
  • Fantusz
    Akkor volna erős a cheat, ha respawn lenne a játékban.
    Vitathatatlanul lehet előnyt szert tenni néhány, képességre adó cucc használatával, a leölt ellenfélért megkapod az XP-t, de azok a lények többé nem jönnek vissza.
    Tárgyak nélül méshol kellene fejlődni néhány szintet, s megerősödni annyira, hogy az említett lényeket legyőzd - nagyjából ugyanoda jutva a fejlődésben.
    El lehet menni erősebb lényekre vadászni a gyorsabb fejlődés érdekében, de ha a kicsiket ott hagyod a pályán, később lehet egyetlen XP-t kapsz csak érte, mint az ártalmatlan lényért (nyúl, csirke), érdemes tehát szisztematikusan takarítani a területen, nem kizárva a lehetőséget erősebb lények levadászásának sem.
  • torma1
    Sziasztok!

Szerintem nagy cheat a képességeket növelő tárgyak. Most találta egy amulettet és egy fülbevalót ami 1-1 pontot az a tűzlabdára. Most 1-es mivel csak négyes szintű vagyok, de 3-asnak felel meg amit kb 8-as szintnél lehet megszerezni.Így elég könnyen lehet irtani. Volt hogy egy 12-ee szinten 18-20-as szintű ellenfeleket öltem. Simán léptem pillanatok alatt 3-4 szintet. Persze közelharcosként 1 mp és megöltek volna. :)
  • maszek58
    Végső csata 34szint tűzfal 5 .,tűzdobás10 gyógyítás10 mágikuslövés5-ös.már két délután nyomom és nem sikerült.Ennyire nem kéne erősre tenni a végét.
  • totya4
    A neked szükséges tulajdonságok döntik el hogy milyen tárgy felel meg a legjobban neked, hiába "legendás" egy tárgy, ha olyan tulajdonságokat ad, amivel sokat kezdeni amivel sokra nem mész, vagy olyan tulajdonságokra ad pluszt amiből már van elég a többi tárgy miatt. A fegyvereket érdemes próbálgatni ténylegesen a helyére berakva, mert nem igazán mutat valós képet ha csak ráállsz egérrel, főleg az alapsebzés módosító dob nagyon sokat, persze mindez kettős fegyverrel, ami sebzésben szerintem a legerősebb választás.
  • Szire
    szia! hát én úgy vettem észre, hogy a legendás a legjobb. bár ez attól is függ, hogy mire gyúrsz: mágus/kósza/harcos, meg hogy mit növeljen.

én kérdésem: Groth goblin szemzsarnoknak, hol találok valakit, aki segít neki?
  • torma1
    Sziasztok!

Azt tudja valaki hogy miért nem lehet nehézséget állítani a játékban?
    Normálon van és nincs semmilyen kapcsoló amivel lehetne állítani. Fent van a magyarítás is. Még egy kérdés a tárgyaknak hány szintje van? A Legendás a legmagasabb?
  • maszek58
    Köszi ,megvan, most vagyok a végső összecsapásnál, az brutál ,majd holnap.
  • lexi1004
    (Sajnos én még nem tartok ott.)
    Csak egy tipp.
    Youtubon keress rá.
  • maszek58
    Ha még van valaki itt.A visszhangok terméből nem tudok tovább jutni már vagy 30-szór próbálkoztam 33 szintű vagyok,vagy van valami titok?