1414
-
#1174 Én még mindig nem tudom,de szerintem ez a vonal rossz.
Mert sokkal kisebb a mágikus sebzésem mint az alap,s ugyan annyit sebzek mondjuk mágusokra v. akik mágiát használnak.
Lenne még 2 dolog,hátha tud vki segíteni,vagy emlékszik rá.
1., Orobas Fjords a helyszín. Vmi Beatrice adott 1 küldetést,h menjek le a "kút" mélyére,s öljek meg 1 démont. Bementem a barlangba,jobb oldalt volt 1 folyosó,ott megjelent 1 démon,magyarázott valamit,aztán eltűnt,s itt volt 1 kulcs. Másik irány fele pedig lenne 1 lift szerűség,de öö nem működik,vagy én nem tudom,olyan mintha bugos lenne. Nincs benne le/fel gomb,kint van 1 liftkar,hiába húzom a kart,h jöjjön,semmi. Itt mi az ördögöt kell csinálni?
2.,Bár ez nem fontos,csak kíváncsi vagyok,ugyan ennél a helyszínnél,csak a trollok barlangjában,van láda,mellette ilyen lávafolyam,fölötte 2 ketrec,benne 1-1 holtest,s egyik kezében van a láda kulcsa. Próbálkoztam v. 15 percet,de sehogy sem jöttem rá,h hogyan kell megszerezni,ez vkinek nem ismerős? :)
-
lexi1004 #1173 Én úgy gondolom, hogy az alap sebzés, az az olyanokat sebez jobban akik pl harcosok. A mágikus sebzés meg inkább a mágusokat vagy mágikus lényeket.
De azt valószínűbbnek tartom h mindkettővel sebez, csak talán az "adott körön" belül a nagyobb sebzést számítja.
Ha tévedek javítsatok:)
Régen játszottam most a Divinityvel, ezért remélem nem mondtam nagy hülyeséget:)
-
#1172 Egy kardnál van ugye alap sebzés,meg mágikus sebzés,az utóbbi mit befolyásol? -
totya4 #1171 ....eltűnik a hátizsákból :) -
totya4 #1170 Majd ha lesz lényed, és ismersz nekromantát, akkor a maradványok segítségével tudod fejleszteni a lényedet. Ha újfajta maradvány lesz nálad akkor a nekromanta meglátogatásakor eltűnik, ugyanúgy mint a recepteknél... -
#1169 Hali a maradványokat hogy lehet hasznosítani? vagy már ha benne vannak "táskámba" akkor is használ? -
bendáj17 #1168 lehetséges. -
totya4 #1167 Pedig már kezdtem azén mélázni hogy vajon mennyit nyúltak le a nem hivatalos fordításból... -
lexi1004 #1166 Akkor lehetséges, hogy nem rég töltötték fel a hirdetést, és elírásról van szó. Amit aztán javítottak -
bendáj17 #1165 érdekes én fél órával ezelött nem az volt kiírva hanem teljesen magyar. -
lexi1004 #1164 Én csak annyit látok h a kézikönyve magyar:)
Lehet vaksi vagyok -
bendáj17 #1163 nagyon érdekes ez mennyire megbízható? -
#1162 Ezt figyeljétek!
http://www.cdv-sevenm.hu/catalog.php?mode=article&articleno=DIVINITYII
Teljes magyar verzió??????? -
lexi1004 #1161 Leírod a géped konfigját?
-
Szire #1160 valaki adjon tanácsot. Ego Draconisnál okés, hogy a videók akadtak; túléltem. Az sem érdekelt, hogy a "töltő" képek el vannak csúszva, és nem alkotnak rendes képet; megszoktam. Hogy nagyon picit szaggatott fel sem tűnt. De itt a DKS -ban még párbeszédnél is elkockásodik, sőt alap helyzetben a térkép nem látszik, sem az ahol képességeket mutatja. Gyenge a gépem? : (((( egyébként számomra van egy nagyon feltűnő változás a karakterben: a lány karakternek nőttek a mellei. : DDDDDD -
#1159 A mentést nem lehet átvinni a Divinity 2-ből a Dragon Knight Sagába. Viszont megéri újból végigvinni, mert ugye rendesen átszabták a játékot, sok dolog máshol van, sőt új eseményekkel is találkozhatunk:) -
lexi1004 #1158 Szia!
Sajnos most nem vagyok otthon, és az otthoni gépemen van fent a játék is és ez is.
Neked szaggat még mindig?
Említettem, hogy én csak kétszer tudtam így elindítani a játékot, hogy be volt kapcsolva ez a game booster, mondjuk azt nem írtam oda, de lehet h éppen csak egyszerűen hajlandó volt normálisan futni.
(Nekem a játék úgy szokott szaggatni, hogy néha rájön a 10perc vagy fél óra szaggatás, aztán egy ideig normálisan megy, aztán megint.)
Amúgy, ahogy emlékszem az elején mindent kipipáltam, mert a második lapon már prémiumos dolgok vannak. De ebbe most egyáltalán nem vagyok biztos, max csak köv hétvégén tudom megnézni.
Ha viszont más nem tapasztal ilyet, akkor bocs az ajánlásért. -
steweee #1157 írd már le, hogy nálad pl. miket kapcsol ki...ú
igazán kíváncsi vagyok, mit nem tudok én :) -
Szire #1156 uuuu... lehet harmadszorra már nem fogom akkor annyira élvezni a játékot: ) -
lexi1004 #1155 Szire
Én is próbálkoztam a mentések átvitelével, de sikertelenül... :(
Ugye a probléma ott kezdődik, hogy a két játéknak a mentéseinek teljesen más a kiterjesztésük.
És van egy sanda gyanúm, hogy nem megoldható az átvitel. -
lexi1004 #1154 Többen is panaszkodtatok, h szaggat a játék. Úgy hogy állítólag jól kéne futnia. Többek között nekem is:)
Kipróbáltam a Game Booster-t, ami optimalizálja a gépet, ha játszani akarsz. Lényegében egy "gomb", amit bármikor be tudsz kapcsolni (felszabadítva a felesleges dolgoktól a gépet), ki tudsz kapcsolni.
Nekem bevált, nem tapasztaltam szaggatást. Sajnos kipróbálni így kétszer volt csak időm, de eddig úgy tűnt, h használ.
Innen lehet leszedni: Game Booster
-
Szire #1153 mindjárt teszem fel a sagat, úgy döntöttem nem bírom kivárni a fordítást... túlságosan megszerettem ezt a játékot: ) tudtok segíteni, hogy a mentésem, hogy tudom átvinni? -
bendáj17 #1152 szerintem úgy sokkal jobb lesz de ez csak a magán véleményem :) -
#1151 Külön nem is lesz hozzá, csak a Dragon Knight Sagához. -
#1150 Nincs még! -
Szire #1149 már most várom, hogy legyen magyarosítás a sagahoz... külön a kiegészítőhöz a Flames of Vengeance -hoz nincs? -
Szire #1148 én is befejeztem, de a vége... áhhhh! amúgy 35 ös kari, démon idézés 10es, robbanólövedék 13, mérgezőnyílvessző 12, többit nem is használtam. elsőre átment, a robbanólövedék miatt körbe-körbe futkostam ameddig vissza nem töltött, és lassan pusztítottam őket: ) mondjuk a vége felé már közelharcira gyúrtam át kicsikét: ) -
bendáj17 #1147 ja igen akkor plusz még az :) -
totya4 #1146 Ha meg lesz oldva a szövegfájlok kinyerése és visszarakása... ami jelenleg nem megoldott legutolsó információim szerint. -
bendáj17 #1145 nincs hozzá a ego draconis magyarítása nem jó hozzá, de sok minden megegyezik benne így majd gyorsabban lelehet fordítani. (ha jól tudom) -
maszek58 #1144 Oké végeztem, sokat kell rohanni és ugrálni.Nagyon jó játék .A ságához van magyarosítás? -
#1143 Akkor volna erős a cheat, ha respawn lenne a játékban.
Vitathatatlanul lehet előnyt szert tenni néhány, képességre adó cucc használatával, a leölt ellenfélért megkapod az XP-t, de azok a lények többé nem jönnek vissza.
Tárgyak nélül méshol kellene fejlődni néhány szintet, s megerősödni annyira, hogy az említett lényeket legyőzd - nagyjából ugyanoda jutva a fejlődésben.
El lehet menni erősebb lényekre vadászni a gyorsabb fejlődés érdekében, de ha a kicsiket ott hagyod a pályán, később lehet egyetlen XP-t kapsz csak érte, mint az ártalmatlan lényért (nyúl, csirke), érdemes tehát szisztematikusan takarítani a területen, nem kizárva a lehetőséget erősebb lények levadászásának sem. -
torma1 #1142 Sziasztok!
Szerintem nagy cheat a képességeket növelő tárgyak. Most találta egy amulettet és egy fülbevalót ami 1-1 pontot az a tűzlabdára. Most 1-es mivel csak négyes szintű vagyok, de 3-asnak felel meg amit kb 8-as szintnél lehet megszerezni.Így elég könnyen lehet irtani. Volt hogy egy 12-ee szinten 18-20-as szintű ellenfeleket öltem. Simán léptem pillanatok alatt 3-4 szintet. Persze közelharcosként 1 mp és megöltek volna. :) -
maszek58 #1141 Végső csata 34szint tűzfal 5 .,tűzdobás10 gyógyítás10 mágikuslövés5-ös.már két délután nyomom és nem sikerült.Ennyire nem kéne erősre tenni a végét. -
totya4 #1140 A neked szükséges tulajdonságok döntik el hogy milyen tárgy felel meg a legjobban neked, hiába "legendás" egy tárgy, ha olyan tulajdonságokat ad, amivel sokat kezdeni amivel sokra nem mész, vagy olyan tulajdonságokra ad pluszt amiből már van elég a többi tárgy miatt. A fegyvereket érdemes próbálgatni ténylegesen a helyére berakva, mert nem igazán mutat valós képet ha csak ráállsz egérrel, főleg az alapsebzés módosító dob nagyon sokat, persze mindez kettős fegyverrel, ami sebzésben szerintem a legerősebb választás. -
Szire #1139 szia! hát én úgy vettem észre, hogy a legendás a legjobb. bár ez attól is függ, hogy mire gyúrsz: mágus/kósza/harcos, meg hogy mit növeljen.
én kérdésem: Groth goblin szemzsarnoknak, hol találok valakit, aki segít neki? -
torma1 #1138 Sziasztok!
Azt tudja valaki hogy miért nem lehet nehézséget állítani a játékban?
Normálon van és nincs semmilyen kapcsoló amivel lehetne állítani. Fent van a magyarítás is. Még egy kérdés a tárgyaknak hány szintje van? A Legendás a legmagasabb? -
maszek58 #1137 Köszi ,megvan, most vagyok a végső összecsapásnál, az brutál ,majd holnap. -
lexi1004 #1136 (Sajnos én még nem tartok ott.)
Csak egy tipp.
Youtubon keress rá. -
maszek58 #1135 Ha még van valaki itt.A visszhangok terméből nem tudok tovább jutni már vagy 30-szór próbálkoztam 33 szintű vagyok,vagy van valami titok?