1414
-
Lesusius #934 Csősztök! Tudna nekem valaki segíteni, a flames vengeance első sárkányos részénél hogy tudom megvédeni a zeppelint? Csak mert a végén mindig rommá lövik :S -
Pupuci #933 Üdv! Srácok. Oda mikor jutok el ahol a skileket lehet újraosztani? A sárkányos manyust már leápoltam (szerintem könnyű volt, csak közel kellett hozzá jutni) és átkerültem egy szigetre.
-
bendáj17 #932 nem csak most két napi két zh-m lesz és tanulni kellene. Jó játék -
#931 Majdnem egy teljes napig tartott a lelkesedés -
bendáj17 #930 értem én közepesen toltam de most kicsit felfüggesztem :) -
#929 Attól függ milyen fokozaton játszol, hardon már erösen ajánlott föleg ha mágus vagy közelharci karival tolod. -
bendáj17 #928 értem inkább maradok magányos farkas :D -
#927 A segéderő őszintén szólva visszataszító lényekből áll.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megtanulhatsz idézni néhány ocsmányságot, összetettebb feladat a másik "szépség" megszerzése. Ehhez el kell menni a falutól nem messze található "baljós" barlangba, kitakarítani a csontvázakat, s a barlang mélyén talász egy necromantát, aki elpanaszolja, hogy nem tudja irányítani a lényeit, azok megszöknek tőle. Messze, Lovis tornyán is túl valahol majd találsz egy haldokló bányászt, akit démonok támadtak meg, s a bányában miután levered a démonokat, egyiknél lesz egy kristály koponya, amit el kell vinned a necromantának. Nagyon fog örülni, a kristálykoponya segítségével lehet irányítani az élőhalott kreálmányát, nem is veszi el tőled: legyél te a lény gazdája, parancsolója.
Eddigre már találhattál jónéhány rothadó, bűzlő hulladarabot, a necro összerak neked egy ocsmányságot (valóban az, megjelenésre, de viselkedésre is) A testrészek tulajdonságaitől függően variálható a lény tulajdonsága, képessége, változtatni necromatánál lehet. -
bendáj17 #926 értem segéd majd a későbbiekben lesz? én most a Lovis(vagy ki)-tornyát kell elfoglalni. -
#925 Összetett játék, nemrég foglaltam el a csata tornyot, de már érzem, hogy néhány dolgot elrontottam.
Skilleket lehet resetelni a toronyban, de nagyon úgy tűnik kellett volna a bölcsességre pontokat tennem, hiányzik az az után járó XP.
20-21-es szinten 23-as démonok ellen kellene pofoncsatákat vívni, ráadásul sokszor a túlerő sem jelentéktelen, ide már jól jönne a mágia, a fegyver önmagában kevés.
Van egy 20-as démon segédem, s egy tűzlabdázó necro-zombim, legyőztünk egy 27-es, nevesített "kobold-gömböt" egy barlangban, nem teljesen elveszett kari, de jól jönne a bölcsességből, és a kimaradt küldetésekből vesztett XP. -
bendáj17 #924 nagyon jó kis game sok minden van az biztos. -
#923 Az alapjáték történetének folytatása. :) -
steweee #922 még nem telepítettem. a kérdésem az, hogy a kiegészítőt külön játékként kell indítani, vagy az alaptörténet folytatása lesz, vagy betelepül az alapjátékba extra területként ? -
bendáj17 #921 köszi sikerült megoldani visszaállítottam a felbontást 1280-ra és megy simán :) -
#920 Igazándiból a flying fortres-es részeken érdemes minden ládát kinyitni a szetek miatt. -
#919 pedig az oylan ládákba amihez spéci kulcs kell vagy nehezen lehet kinyitni ott nekem szoktak lenni jó tárgyak, volt már nekem varázslatos item is aszem valahol meg sok olyan ritka tárgy ami elég sokáig rajtam volt mert nagyon jó volt.
én nem foglalkozok az arannyal mégis csak több lessz belőle:D
igaz h én eddig 6 kis gyógyító italt vettem össz-vissz a játék során:D
én valahogy nem szeretem költeni az aranyat italokra:D
bár szar is mert lényegébe 1 2 itallal vágok így neki az ismeretlennek:S -
#918 Ládákban még semmi rendkívülit nem találtam, ezért nem is zavar, ha netalán nem tudom kinyitni... ha küldetéshez kapcsolódik úgyis meglesz hozzá a kulcs, de ha ott marad, néhány arany lehet a veszteség, a cuccaim küldetés utáni jutalmakból vannak. -
#917 én a sárkánytojásos küldinél a bolond kereskedőt királytól kapott shine úr nyitotta a parti ládát, erre mi van benne 1 szaros ginzeng....
a másik ami engem zavar hogy mindne párbeszdénél elrakja a fegyókat..
most ez ha épp egy lestámadás van az ellenfelek 0,1 seces pontossággal támadnak rám de nekem kell minimum 1 mp hogy csak elővegyem a fegyvert...
-
bendáj17 #916 okés megpróbálom köszi a gyors választ. videodrivert is frísítettem -
#915 játék - update (játék könyvtár Autoupdate mappából indít) - crack - magyarítás.
Vannak meglepő dolgok a beállításoknál, nekem pl. a megszokott 1440x960 felbontásban szétesett a kép, csak fekete alapon fehér homályt mutatott, piszmogni kellett a felbontással, de a lényeg, hogy jó lett.
Fagyás még nem fordult elő, talán próbálj meg te is a felbontáson változtatni, videodriver csere is szóba jöhet. -
#914 A mesterek adnak extra pontokat, plusz a közelükben található könyvek sárkány-skillpontokat adnak.
Ezektől sem lesz mindenható a kari, jól meg kell gondolni mit-mire költ.
Első végigjátszásban jellemző rám a küldetések kihagyása, sokszor véletlenszerűen jönnek a küldetések, s ha nem megy, később már nem biztos, hogy van esély a javításra.
A négy pergamen darabot pl. Zix-Zax tudná elolvasni, de csak három van, nem tudott vele mit kezdeni (úgy tűnik már nem is fog).
A bolond mágus idézőköreinél találtam, de amikor a templomhoz mentem, ledobott egy sziklára, ahol egy jelszóval nyitható ajtó volt - csakhogy a jelszóról fogalmam sem volt, később meg oda feljutni.... (bár a jelszót azóta sem tudom)
Bandita tábornál találtam egy üveg bort, de nincs gazdája.
A berobbantott bányánál a 27-es rosszfiúkkal lesz még randi vajon?
Kulcsokat meg már a játék elején is találtam, csak éppen használni nem sikerült, ráadásul a zárt ajtók sem tárultak fel.
az előretoltz helyőrség mellett van két verem: egyikben volt néhány csonti, egy kulcs, meg egy rácsos ajtó, ami nem nyílik, nem is ajtó, a másik gödörben egy nyithatatlan ajtó, mögötte ki tudja mi...
Nincs bajom a játékkal azon kívül, hogy a feliratok hangyányiak, talán majd egy másik karakterrel jobban oda figyelek az apró részletekre (nagyon könnyű ott hagyni ezt-azt, az egyik medált pl. csak véletlenül találtam meg, pedig tudatosan kerestem) -
bendáj17 #913 Üdvözletem! lenne egy bajom: most kezdtem volna játszani eme csodálatos játékkal, nagyon megtetszett. a probléma az lenne hogy a legelején amikor Edmondal (aki a város kapuban áll és elküld a városba. A legeleje a jáéknak), az előtt nagyon sokáig tölt és nem tudok tovább menni, nem csinál semmit a karakter csak áll és tölt. Mi lehet a gáz? feltelepítettem a magyarítást.
reloaded verziót telepítettem fel majd az 1.03 patch és crack majd a magyarítást!
Kérlek segítsetek! nagyon jó lenne vele Divinity.II.Ego.Draconis.sal játszani. -
#912 4 tekercs van, fejből meg nem mondom merre találod őket. 3 sárkánykövet Maxos temploma körül találod meg kis ládikákban. A bejárat két szélénél fent egy egy és a teleport shrine-nál is egy. A foglalatokat az 1000 éves goblin mellett lévő szobornál találod. -
#911 de akkor extra skil pontoakt nem ad vagy iylesmi?
csak annyi h elvehetem az eggyiktől a pontot meg 10-es szintre lehet emelni néhány skillt?
nálam is van 4-5 kulcs amiről nem derül ki semmi.
van 2 saárkáynkő vagy micsoda van 1 kulacs valami ami megint nem csinál semmit ha használom.
meg a 2 tekercs a 3. hol van?
-
meteoreső #910 Na most kezdtem el a Divinity 2.The Dragon Knight Saga-t
Sajna nincs magyar felirat.
Ami nagyon idegesít, hogy nagyon kicsik a betűk.
Nem tudjátok lehet e nagyobbra állítani valahol ? -
#909 Gondolatolvasásból az derült ki, hogy a leányzó a (leg)jobb, de nem szeretne kérkedni vele.
Úgy tűnik mindent tanít, de ne harcra gondolj - resetelheted a skilljeidet nála, bizonyos képességeket 5 helyett 10-es szintig fejlesztheted.
Mindezekért a lehetőségekért fizatned kell, plusz legyen elegendő skill pontod.
Nem tudom, hogy van-e jelentősége a választásnak, az egyik alkimistáról pl. kiderül, hogy hazudik, nem alkimista, de ha valaki őt választja, nem hiszem, hogy ellehetetlenítik a további játékát.
Az enchatolóknál én pl. a vesztes mellett döntöttem, eddig még nem sokat tudtam meg a következményekről, eleve masinák is vannak, amin enchatolni lehet.
De a mágikus védelemre spacializált necrotól sem láttam még semmi extrát.
Első végigjátszás lévén inkább azzal van gondom, hogy gyűlnek nálam a fel nem használt küldetés tárgyak.
Három pergamen darabot találtam a völgyben, többet nem is igen fogok, mert ahogy bekukkantottam oda, nem egészséges a levegő, de most vettem észre, hogy Maxos titkos kincses kamrájához is van valami varázsigém, azt sem tudom mikor került hozzám. -
#908 Ott én is beragadtam, van egy kar a lángoló szobában is, amit nem vettem észre.
Ha meghúzod, egy küldetést is teljesíthetsz, s kiengednek a teremből (használd a követ, mielőtt áradod a papnak) -
totya4 #907 Minél jobb fegyvere/páncélja van a begyűjtőnek, annál nagyobb az esély hogy sikerrel jár. Célszerű a legjobbat adni nekik mindegyikből, a sárkánytoronytól kezdve pénz úgyis korlátlanul rendelkezésre áll ha valaki szorgalmas... -
#906 kiképzőnél mennyire vna szerepe annak h az eggyik mágiát a másik sima skilleket tanít?
mármint ha a nőt választom az nem fog tudni mágiát tanítani a féfi meg csak azt fog tudni?. -
DeDy #905 Lovis tornyában találkoztam a kovácsával, de kijutni nem tudok onnan, vissza fele azt írja hogy az ajtó kinyitásához nem elég a zárnyitás képesség. van 4 húzókar mind máshogy sebez illetve egy átváltoztat. Gondolom ezekkel kéne valamit kezdeni, de mi alapján mi a sorrend, vagy nem ez a kijutás módszere akkor mire jók azok a karok, illetve mi a kijutás módszer? -
#904 Amennyire én tudom a platformok fejlesztése az enchantoláshoz vagy potion keveréshez szükséges nyersanyagok számát csökkenti.
A gyűjtögetők nem halhatnak meg, de sikertelen küldetés esetén üres kézzel térnek haza és az alkimista tudja meggyógyítani őket. -
#903 A mesterek konkrétabban milyen pluszt tudnak adni, illetve mennyire van hatása a szolgáltatásuknak?
Felszerelhetik a három begyűjtőt jobb páncélokkal, fegyverekkel, amitől hatékonyabban dolgozhatnak - számszarűsíthető ez a hatékonyság?
Esetleg meg is halhatnak rossz felszerésben?
A harci képzésnél egyértelműnek látszik, hogy képes tovább tanítani, mint, amit az alapok engedtek, de a necromanta, a páncélkészítő, herbalista kb. annyit tud segíteni, mint a Hasadt völgybéli kollégájuk, vagy tőlük lényegesen jobbak lesznek? -
steweee #902 Honosítás: Angol nyelven, magyar kézikönyvvel
sorry, tényleg elnéztem. a mass effectel jáccok most, arra utaltam hogy úgy nem az igazi, gyorsban azt olvastam a cd galaxis oldalán hogy ez is magyarított már...
-
#901 Normalon játszottam és semmi nehézséget nem véltem felfedezni benne. (legközelebb majd hardon is meglesem)
Már az első kereskedőktől iszonyat erős felszerelést lehet venni. Mindreading után még választanod sem kell, hogy páncél vagy fegyver mert lesz mindkettőre. Ezen kívül kb 4 féle páncél set van amiket össze lehet gyűjteni, kb minden "kasztnak" egy. Idegesített is hogy a játék végéig úgy néztem ki mint egy bohóc zöld gatyában, aranysárga mellvértben és piros sisakkal/kesztyűkkel... :D
Rengeteg skill bookot lehet találni vagy küldetésekért kapni. Olyan szinten, hogy a végén volt kb 12 pontom amit már semmire sem tudtam/akartam rakni, mert feleslegesnek éreztem.
Az alapjátékkal ellentétben itt kb minden második hordóban/ládában epic meg legendary itemek vannak + skillpontokkal meg miegymással.
Egyetlen egy baja van a kiegnek, hogy kb minden hiányzik belőle ami miatt az alapjáték tetszett. :/ -
mindero #900 Bocs a 2X posztért.
Elkezdtem a kieget, de kegyetlenül szenvedek. Nincs rendes páncélom, pillanatok alatt szétkapnak a bérgyilkosok. Szerintetek is nehezedett? -
mindero #899 Lol a nap commentje. -
mindero #898 Lol a nap commentje. -
totya4 #897 Ha mondjuk két rajtam levő ékszeren van bűbáj 10%-os mérgezési esély 30-as sebzéssel, akkor ezek vajon összeadódnak-e, azaz 20%-os esélyű 60-as sebzésű lesz? Valahogy nem látok pontos statisztikát a rajtam levő ilyen irányú sebzésekről, összegzéséről. Van harc közbeni statisztika, de az sokat nem segít. -
totya4 #896 Te miről beszélsz, nemrég készült el a magyarítás, akkor nyilván alapból angol. Jó topikba írtál? -
steweee #895 magyarországon angulul nem kapható ? beszarok mennyire rossz magyar felirattal játszani. legalább lehetne választani nyelvet vagy vmi. a mass effectben is tök szar hogy van magyar felirat, kár hogy nem az angol verzióm van meg.