1414
  • mindero
    Nem lehet valahogy áthozni az alapból a felszereléseket? Meg magát a karaktert?
  • Maxtreme
    Köszi!
    Hát hasraesni ettől sem kell :)
  • lostprophet
    Hali, csak ne a freemailre küldd legközelebb, mert szökőévenként nézem:)
    Ide írj legközelebb:
    brekiking18(kukac)gmail(pont)com
  • Murder3
    mondok nem egy olyan játékot ami magas beálítások mellet normálisan fut...
  • totya4
    Helló, nem működik az emailod?
  • lostprophet
    Pedig sajna kell várni, mert új program kell a Saga-hoz, hogy kiszedhessük belőle a szövegeket (ami a Div2-höz van, azzal már nem működik).
  • totya4
    A videókártya belépőszintű, ami azt jelenti hogy ugyan látszik minden, csak játszani nem nagyon lehet vele az alacsony sebesség miatt. Ez a kártya nagyon régi mivel az nvidia döglődött akkoriban, talán a második elnevezését kapta mióta létezik, az előző neve 9600 GSO volt. A proci sem egetrengető. Úgyhogy ezekkel a paraméterekkel szerintem korrekt az a teljesítmény amit kapsz.
  • Murder3
    Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+,(2 CPUs)~2.1GHz
    Memory: 2048MB RAM
    Card name: NVIDIA GeForce GT 130
  • wedge31

1680x1050 extreme beállitás / ez a legmagasabb /
  • Fantusz
    Ilyennel még nem találkoztam, hogy az XP is random lenne (ládák tartalma, küldetésekért járó jutalom többnyire random)
    Lényekért járó XP a lény szintjétől függően több-kevesebb (lehet "leértékelve" kaptad vissza a trollt?)
    Egy területen belül is elég nagy szórás lehet a szintek kötött, ebben a játékban 1-2 szint nagyon sokat számít.

A szigeten kiválasztottam a négy segédet, úgy gondoltam visszatérek Hasadt völgybe, pontosabban Orabas fjord 18-as szintű goblinajin gyakorlatozni...
    Karim is 18-as, elég kemény csatában leverekdtam magam a tengerig, ott egy barlanga belépve 23-as csontvázak jöttek, esélytelen voltam.
    Úszkáltam egy keveset, 19-es Fekete-kör tagokkal pofozkodtunk, 21-es impekkel nem is próbáltam harcolni - mindez úgy festett, mintha a 23-as csontvázakon kellene átverekedni magam, hogy 19-eseken "pihenhessek"

Mindez persze "észnélküli" játék volt, nem is tudom mikor kap szerepet az Obaras fok.

Most a szigeten megvan a négy segédem "összekültözés" csak a küldetés befejezése után lesz?
    Jól jönne már valami láda, ahol ki lehetne üríteni az inventory-t.
    Meg kellene találnom egy kalózhajót, illetve a szellem kéri vissza a gyűrűjét, hogy testet öltve segíthessen (kriptában csúnyán levertek, fejlődni mentem a fjordok közé) - ennyi a szigeten aktív küldetés.
    A szellem főküldi, Hasad völgyben néháyn küldetési tárgytól kellene megszabadulnom:
    Van 2 amuletem (3 kellene?), 2 pergamen darabom (4 kellene), és négy használhatalan kulcsom - mennyi esélye van, hogy a kulcsokhoz később küldetés is lesz?
  • Maxtreme
    Valaki szórjon már be 1-2 képet (lehetőleg maxon) hogy mennyit változott a graf :)
  • DeDy
    De ez vicc, tiszta gáz egy mezei goblinért ad 154 xp-t ezért a trollért meg adott 54-et, aminek fél hpja se volt, és így is tartott vagy 3 percig mire legyaktam.
  • xido
    Lehet..miért az XP lenne másképp?..Azok után nem lepne meg,hogy mindig más van ugyanabban a ládában,hordóban,mint az újra betöltés előtt volt:)
  • DeDy
    Xp-t azt teljesen random adja?
    pl 2-3 goblint legyakok és valamelyikért több xp-t ad.
    Vagy pl. most 2x gyűrtem le a trollt másodikra harmad annyi xp-t adott.
    Hogy van ez?
  • peter01
    Nálam furán akad a kép nem úgy mintha gyenge lenne hozzá a gépem hanem inkább mint valami engine probléma, van erre vmi patch ami megoldja?
  • ricsa008
    én próbáltam és a párbeszédeket kivéve minden magyar volt
    jó lenne ha megtudnák oldali és nem kellene megint hónapokat várni a friss magyaritásra
  • Ironman2
    Magyarosítást akkor rá lehet tenni,vagy nem?
  • totya4
    Milyen géped van?
  • DeDy
    Még viszonylag az elején, mikor Talana át adja a képességét nekünk, gondolatolvasásnál kiderül hogy valahol elhagyta a fegyverét a környéken.
    Ez mindenképpen ott lesz valahol? Vagy csak akkor ha olvasunk a gondolataiban? Mert igen sok xp-be kerül.
  • Fantusz
    Egyszer engem is lecsapott, úgy fordultam, hogy kikerült a látómezőből, pillanatok alatt rámzúdított valami gyilkos mágiát.
    Következő nekifutásból gond nélkül levertem.
  • Murder3
    na sikerült kardal pajzsal leütnöm, de érdekes legelőször mikor azzal mentem neki akkor varázsolt rám és 1 csapásból megölt...
  • Murder3
    egy hitel megöl...
    úgy nem tudom h kellene odaküldeni a lényem h ne engem támadjon.
  • Fantusz
    Egy könyv, vér, és sárkánypikkely segít legyőzni Amdusiast, visszaváltoztatva legyőzhető - erős ellenfél, gyúgyítsd maxra magad a folyosón, idézz valami segédet, s akkor nem kellene, hogy gond legyen.
  • Fantusz
    Mondjuk kutasd át a könyvtárat, a termeket. s olvasd el a talált könyveket...

Sárkány formában soha nem fogod legyőzni.
  • Murder3
    amdusiant hogy a halálba kell elverni?
    mit csináljak ellene?
  • Fantusz
    Nem túl elegáns, de én szétverem a tárolókat.
    Nagy részük üres, gazdaságosabb szétcsapni, mint pásztázni, hogy melyikben van valami.
    Ezt csak azért írtam, mert találtam már így kulcsot (előretolt helyörségnél, a pince kucsa a gerendán, a doboz kulcsa pedig egy tárolóba van bedobva).

Vannak ajtók, amelyeket csak küldetéssel lehet kinyitni, ha megkaptad hozzá a kulcsot, a jelszavas záraknál általában kéri a jelszót (ha nem tudod nincs opció rá).

Jónéhány ajtó, láda marad zárva előttem is, vagy kulcsom nem volt hozzá, vagy a jelszót nem tudtam - bosszantott egy darabig a dolog, de talán nem sokat vesztettem.
    Ha nem küldetés része, a zárnyitásért nem jár XP, rendkívüli kincseket meg még a kinyitott titkos raktárakban sem találtam, értékes cuccokat küldetések leadásakor lehet beszerezni.

Van nálam jónéhány küldetési tárgy, köztük vagy 5 kulcs, egyszerűen nem találtam mit nyitnának.
    Most a szigeten bóklászom, talán később még lesz lehetőség a hárta hagyott, kulccsal nem nyitható ajtók mögé benézni.
  • xido
    Az alaphoz kérdezek turpisságosat..
    Csak a magyarítás óta kezdtem el,sokat nem is haladtam vele,próbálgattam a kezdetektől 2x is..ami érdekelne,házakban akadnak kinyithatatlan ajtók ugyebár..pincék,ilyesmik..Jackson farmján trükkösen volt egy kulcs..létezhet másnál is ilyen kulcs,érdemes keresnem-lásd kovács-vagy vakszerencse?
  • Fantusz
    A szigeten vagyok, a négy tréner kiválasztéása a feladat.
    Hárommal nincs is dilemmám, de az enchaterek közül van jobb-rosszabb választás?
    Egyik állítólag fegyverekre, másik páncélokra specializált - itt legfeljebb csak abból lehetne kiindulni, hogy a páncélnak több darabja van, de a fegyver enchatot is fontosnak gondolom.
  • Murder3
    amúgy maxos templománál zirxzarnak megéri olvasni a fejébe mert 2 képesség pontot ad.
    bent a könyvtáros meg 2 hős pontot.

na msot az hogy van h amdusia vagy ki a francot már lehoztam emberi alakba, de 2 hitből megöl....
    volt ami varázsolt rám az instant megölt.
    feltettem magamra minden érték módosító italt akkor meg ő íjjal volt úgy 2 hitet bírt a karim ki.egy szinten vagyunk, mégis az egész életem lesebzi...

• xido
    ez is reloaded féle tört:)))
    csak a bővítés miatt másfelé állhatnak a file-ok..
  • Murder3
    de eleve csak a reloaded féle törtel működk.
    eredeti divinity 2-vel sem működik.
  • Murder3
    low graffon van irtó ocsmány és akadozva mozognak akarakterek.ez mi ha nem kuka szint?
  • xido
    Poénból rányomtam a magyarítás telepítőjét..seperc alatt minden bontás nélkül kész volt,gondoltam ennyit erről..mégis van amit honosított,van amit nem,még a menün belül is..aztán játékon belül is...Grafikában nem tudom mi különbség,azt hittem valamit még variálnak rajta,eddig se volt csúnya,de semmi változást nem látok..viszont már elnyomhatóak végre a videók:))..Honosítást meg gondolom ez alapján át lehet írni simán,hogy más helyre mutassanak a kicsomagolások...
  • totya4
    A grafikai beállítások nagyon sokat számítanak... ég és föld sebességben. Ha valaki mindent feltesz magasra vagy "maxra", ahhoz tényleg erőmű kellhet.
  • BEAST #860
    Miért az alap kuka szinten van? Nekem nem tűnt fel.
  • Murder3
    a sagát siekrült optimalizálni már vagy az is kuka szinten van.
  • foxxi
    Én ugyanazon a gépen tolom mint anno az alapot, full grafon, minden maxon 40fps megvan... tehát érezhetően nem lett nagyobb a gépigénye, me semmivel sem lassabb. ( Q9500, 4GB ram, GTX280OC stb... )
  • Maxtreme
    Remélem majd valahogy ráoperálják a honosítást :) (mert ugye az Ego Dragonist ez is tartalmazza. Csak a graf engine változott)
  • ricsa008
    gépigény 1höz képest?
  • wedge31
    Ez jó hir, remélem nem huzzák el az itthoni kiadást.