1414
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1023284462/10232844621248846245.jpg\")
-
Ilyennel konkrétan még nem, de nagyon úgy tűnik, hogy géptől, monitortól függetlenül bizonyos képernyőfelbontásokat nem díjaz a játék, talán azon próbálj meg variálni. -
joered80 #973 Sziasztok!
Feltelepítettem a játékot, de van egy problémám. Mindegy, hogy high vagy medium beállításokat használok, a játék szaggat. Nem nagyon, de azért zavaróan. Találkozott már valaki ilyen problémával? A gépem elég erős hozzá, és a driverek is frissek. Köszi a választ. -
krisztajo #972 Ebben a játékban több esetben nincs jó és rossz döntés csak rossz és rosszabb.
Lovis megérdemelné a sorsát de ha elolvastad a szellemek naplóit akkor azokból kiderül hogy néhányuk kivételével ők sem voltak semmivel sem jobbak.
Csakhogy megkönnyítsem a döntésedet ha Lovis-nak kedvezel xp mellett megkapod a kincses ládájának a kulcsát eléggé finom kis cuccokkal.
Ha a szellemeknek akkor csak némi xp-t és hálálkodást kapsz.
Egyébként ha még nem vetted volna észre a küldetések végén lévő választható ajándékok és kulccsal nyitható ládák tartalma random.
Én mindig csináltam egy gyors mentés a küldi leadások és láda nyitások előtt és visszatöltöttem ha nem olyan dolgokat adott ami tetszett.
Néhány betöltéssel sokkal jobb sokszor sötétzöld tárgyakat is kaphatsz, ha rászánod az időt!
-
totya4 #971 Te játszol a játékkal, te döntesz, ez az egyik lényege az rpg-knek hogy dönthetsz, akkor meg miért sírsz hogy döntened kell? :) A mario egyszerűbb ha esetleg nem tudnál dönteni... -
totya4 #970 Ez még akkor történik mikor még nincs meg a csatatornyod, mert utána tényleg értelmetlen lesz. Én fizettem neki, kellett volna egy pihenő ház :) -
Eddmegleves #969 Hali, segítség kellene.
Nem igazán tudom mi a helyes:
Összetörni a lélekkövét a Lordnak az oltárnál vagy nem.
Valaki? -
abból azért nagyon könnyen le lehet szűrni amit kiolvasol a fejéből, meg a hangnem is olyan.
szerintem eggyértelmű.
-
Gondolatolvasással az ingatlanos elrejtett aranyairól tudhatsz info-t, kereskedésről semmit.
Poénosra lehet venni azt is, ha a faluban elkezded a sírfeliratokat olvasni, találsz egy üres sírt, azzal a felirattal, hogy keresd ezt a palit (neve most nem jut eszembe).
A szélhámos kereskedő fejéből ki lehet olvasni, hogy csaló - az amuleteket a hozzá legközelebb eső lejáratból érdemes keresni, ugyanannek a dungeonnak van egy kijárata a fellegvár mellett, és a vízesésnél is (végülis mindegy melyiken mész le, de amit említettem útba esik, mellette van teleport is) -
amúgy ez melyik barlangba van?
-
ha olvasol a fejébe ez kiderül.
amúgy valahogy páncél csontikat nem lehet idézni benne?
olyan jó lenne:D
-
Most elküldtem én is, de kíváncsi voltam, hogy nem valami rejtett küldetés-e.
Vannak egyedi ötletek a játékban, egy csaló "überfegyvereket" árul, de akkor az ingatlankereskedő is szélhámos (sejtettem, de biztos nem voltam benne) -
krisztajo #963 Én sosem foglalkoztam vele, csak elhajtottam.
Egy full extrás csatatorony mellett minek neked még egy ház is?
Pláne Hasadt Völgyben? -
Csak viszi a pénzed, de sose ad semmit. -
Ezt az ingatlankereskedőt mennyire kellene komolyan venni?
Rejtett küldetés, vagy csak szimpla átvágás akar lenni, hogy a disznóiba szerelmes ipse házát akarja rám sózni? -
Ahhoz nincs küldetés. Mind a három amulett ugyanabban a barlangban van (egyik például egy totem szájában, egy kis dobozban). Miután megvan mind a három, cipeld el a központi helyiségbe egy szobor elé (a szörnyet formáló szobor elé, ami mellett két ilyen cserepes növény is van), nyisd meg a felszerelésed és West-East-South sorrendben használd az amuletteket, erre megkapod a North amulettet, amit viselj egészséggel:) -
Szuper, köszi. -
Abszolút, teljesen más az egész. -
Első rész ismerete nélkül, bátran bele lehet vágni? -
DeDy #956 Valaki esetleg a 935 első felére-re egy biztos választ? -
Nem szoktak egy kiegnek külön topicot nyitni. -
meteoreső #954 Nem kellene csinálni a kiegnek egy külön fórumot? mert keveredni fognak itt a küldi leírások... -
krisztajo #953 Ki vitázik?
Én jó szándékúan szóltam hogy tudj róla ha esetleg még eddig nem!
Attól hogy nem érdekel a fordítás attól még nem ilyen stílusban kell közölni!
Én is megveszem amivel játszom de ennél a játéknál nem titkoltan sokan ezért nem vették meg.
És igen dolgozom és sokkal régebb óta mint te! -
totya4 #952 Olvasva a hozzászólásaidat nyugtatót ajánlok inkább. -
Pupuci #951 Ki kell, hogy ábrándítsalak.
1) Leszarom, hogy angol és nem magyar a játék
2) Amivel játszok azokat szokásom megvenni, mint ahogyan a boltból sem lopom a kenyeret, tejet vagy a moziba sem úgy lógok be.
3) Ha majd egyszer odáig jutsz, hogy dolgozol remélem neked sem fognak érte fizetni.
Nagyjából ennyi a lényeg és szerintem erről teljesen felesleges itt vitázni. -
krisztajo #950 Ki kell hogy ábrándítsalak.
Azzal hogy megrendelted azon kívül hogy egy szép dobozos eredeti játék tulajdonosa leszel sokat nem nyersz.
A magyarítás hála az eredeti játékon lévő buzi védelemnek ugyanis csak és kizárólag a warez verzióval használható!
Az eredetivel nem fog tudni magyarul játszani!!! -
Pupuci #949 Látod azt észre sem vettem. Egyébként már elfoglaltam a tornyot és most sárkányként repkedek. Olyan szinten tetszik nekem ez a játék, hogy ugyan még warezzal játszok, de már megrendeltem a game.co.uk -ról.
Kössz Beast kolléga!
**--**
@totya4
Tisztában vagyok azzal, hogy mi a kalandjáték és mi a szerepjáték lévén nagy valószínűséggel én már akkor a Balck Cryptet meg a Dungeon Mastert toltam, amikor Te még bőszen csengőztél.
**--**
-
totya4 #948 A "megőrülök"-re anyit hogy ez nem kalandjáték, ledobnak egy világba, boldogulj. Az életben sem adnak végigjátszást, szóval maga az rpg és a beleélés veszik el így, ha mindenféle leírásokat böngészel görcsösen, ahelyett hogy játszanál, és ne adj isten élveznéd. -
Már miért ne lenne? A jobb oldali menusávban, a területek alatt ott vannak a main és a side questek részletezve.
Amúgy jó oldal, át is bogarászom nekem mi maradt ki. :) -
Pupuci #946 Megőrülök!
Nem tudtok egy olyan oldalt hol le vannak írva a questek?
Van néhány aminél egyszerűen nem lelem a megoldást (mint a Method or Madness vagy például a Lost for Words).
Van ugyan EZ az oldal, egészen jó is de a questeknél nincs semmi leírás csak az, hogy ki adja.. -
Most egy másik karakterrel besétáltam a bandita táborba...
Van néhány küldetés, ami a mészárlás miatt kimaradt, illetve a gondolatolvasásokkal is jött néhány info (persze ezek XP-be kerültek, de a küldetések bőven ellensúlyozzák)
Azt még nem tudom, hogy keveredek majd ki a banditák közül, remélem nem lesz a karim fején is vérdíj
A küldetést nem szeretném visszavonatni, de jól jön a plusz táp a banditáktól is. -
ha nem adod le akkor is oda kell menned csak akkor a többi is harcolni fog te meg segédkezel nekik. -
bendáj17 #943 igen nem egyszerű és nem is egy rövid játék. -
meteoreső #942 Sagához feltettem ezt az 1.3 ast de nem csinál semmit még a menük se magyarok tőle.
A kieg meg az eredeti között elég nagy a játékélménybeli különbség.
Amíg 30 szörnnyel találkoztam addig kaptam 30 küldit az eredetiben meg 30 leölt lényenként egy küldit kb. Alig kell harcolni, nekem ez elég furi.
Gothic Arcania-hoz képest itt nincs nyíl hogy hol a megoldandó feladat , ez nekem elsőre elég furi , alap angollal ez nagyon megnehezíti a játékot.
-
bendáj17 #941 köszönjük. -
Pupuci #940 Fordította: lostprophet és Ardea
2010. március 22. - 2010. október 24.
Ez a fordítás a Divinity 2: Ego Draconis játék 1.03 verziójának teljes magyarítását tartalmazza.
**--**
Köszönöm! -
Köszönjük...
Ez most melyik játékhoz készül?
Saga? -
Hála kitartó és lelkes rajongóinknak, egy újabb adag hiba életének végére tettünk pontot. Már tölthető az oldalamról vagy a HUNosítókTeam oldaláról a friss magyarítás:)
[Javítva]Küldetés és tárgyleírások frissítve
[Javítva]Elgépelések -
A szigeten kell elfoglalnod a Csatata tornyot, ebben segít majd egy szellem (ahol állandóan fúj a szél).
Kiválasztod a leendő okatatóidat, s a Csata toronyban a harci oktatódnál resetelheted a skilleket.
Végig kell csinálni a sziget küldetéseit, resetelni a sárkányforma megszerzése után lehet. -
Nem tudom adja-e valaki a küldetést, bár jó lenne a plusz XP.
Egy könyvet találtam az oltár közelében, kis történetbe csomagolva abban leírták, hogy mindhárom amulet szükséges a "békéhez".
Jutalom egy használható amulet - nem rossz, de lesz jobb is.
Gondolatolvasással irdatlan menniségű információhoz hozzáfér a karakter, de ezek, hacsak nem küldetéshez kapcsolódnak, nagyon könnyen elvesznek, nincsenek jelölve a játékban, játékoson múlik mennyit jegyez meg az elhangzottakból.
Ma szembesültem azzal, hogy nem jó a küldetés leírástól eltérően megoldani feladatot.
A banditák rejtekhelye küldetést megoldottam úgy, hogy oda mentem a cellához, s irdatlan sok XP-ért kiolvastam a fejéből a rejtekhelyet, jelszót.
Ma a leírást követve a romos templomból indulva kiszabadítottam, megsprólva ezzel a gondolatolvasás költségét (elárulja a helyet, s a jelszót), ráadásul bejutottam a lezárt részekbe, s találtam egy képességkönyvet is.
Most a kérdés az, hogy leadjam-e a küldetést, vagy jobban járok, ha egyedül megyek a bandita táborba, s ott esetleg még jöhet plusz XP. -
DeDy #935 Köszi,
Van egy küldetés amiben elvileg 2 talán 3 amulettet kell összegyűjteni ( véletlen találtam rá, de nem vettem fel őket, rendesen fel akarom venni a küldit ) ami pont abban a barlang rendszerben van ( ha jól emlékszem ) ahol az egyik körözött személy is található. Azt a küldit hol lehet megkapni pontosan? Illetve pont ez a körözött személynél is van gondolatolvasás és valami kincset emleget, hogy ne felejtse elvinni valakinek, vagy ilyesmi, ha nem olvasunk a gondolataiba, akkor meg se találjuk? Merre van az a kincs, és mi lenne az?
Van jó pár dolog ami nagyon nem tetszik a játékban, harc, mozgás animáció, fizika, csak pár tárgyon érezhető, karaktereken semmi, néhol csúnya, eléggé optimalizálatlan, de a legújabb patch azért javított rajta, nincs jó rossz oldal így a küldikben a választás lehetőség eléggé felesleges, hisz nincs befolyással semmire( ezt nagyon hiányzik ). A sárkány alak elég furcsa irányítása mozgása gyenge, kevés ellenfél, ( az 1 ben a kezdő falu körül is már rengeteg ork, goblin, stb. volt ) kis terület, főleg az egyhez képest. Ám ami nagyon tetszik és ezért nehéz is letenni :) azoka a küldetések, nagyon jók, változatosak, kreatívak, szellemesek, nem csak ilyen menny el ide öld le azt, ezt vidd el oda, kért el ezt attól. Vannak rejtett, érdekes küldik, talányok, érdekességek. Kevés bug, játékmenetbeli pedig egy sincs. ( eddig )