Divine Divinity 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezektõl sem lesz mindenható a kari, jól meg kell gondolni mit-mire költ.
Elsõ végigjátszásban jellemzõ rám a küldetések kihagyása, sokszor véletlenszerûen jönnek a küldetések, s ha nem megy, késõbb már nem biztos, hogy van esély a javításra.
A négy pergamen darabot pl. Zix-Zax tudná elolvasni, de csak három van, nem tudott vele mit kezdeni (úgy tûnik már nem is fog).
A bolond mágus idézõköreinél találtam, de amikor a templomhoz mentem, ledobott egy sziklára, ahol egy jelszóval nyitható ajtó volt - csakhogy a jelszóról fogalmam sem volt, késõbb meg oda feljutni.... (bár a jelszót azóta sem tudom)
Bandita tábornál találtam egy üveg bort, de nincs gazdája.
A berobbantott bányánál a 27-es rosszfiúkkal lesz még randi vajon?
Kulcsokat meg már a játék elején is találtam, csak éppen használni nem sikerült, ráadásul a zárt ajtók sem tárultak fel.
az elõretoltz helyõrség mellett van két verem: egyikben volt néhány csonti, egy kulcs, meg egy rácsos ajtó, ami nem nyílik, nem is ajtó, a másik gödörben egy nyithatatlan ajtó, mögötte ki tudja mi...
Nincs bajom a játékkal azon kívül, hogy a feliratok hangyányiak, talán majd egy másik karakterrel jobban oda figyelek az apró részletekre (nagyon könnyû ott hagyni ezt-azt, az egyik medált pl. csak véletlenül találtam meg, pedig tudatosan kerestem)
reloaded verziót telepítettem fel majd az 1.03 patch és crack majd a magyarítást!
Kérlek segítsetek! nagyon jó lenne vele Divinity.II.Ego.Draconis.sal játszani.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
csak annyi h elvehetem az eggyiktõl a pontot meg 10-es szintre lehet emelni néhány skillt?
nálam is van 4-5 kulcs amirõl nem derül ki semmi.
van 2 saárkáynkõ vagy micsoda van 1 kulacs valami ami megint nem csinál semmit ha használom.
meg a 2 tekercs a 3. hol van?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Sajna nincs magyar felirat.
Ami nagyon idegesít, hogy nagyon kicsik a betûk.
Nem tudjátok lehet e nagyobbra állítani valahol ?
Úgy tûnik mindent tanít, de ne harcra gondolj - resetelheted a skilljeidet nála, bizonyos képességeket 5 helyett 10-es szintig fejlesztheted.
Mindezekért a lehetõségekért fizatned kell, plusz legyen elegendõ skill pontod.
Nem tudom, hogy van-e jelentõsége a választásnak, az egyik alkimistáról pl. kiderül, hogy hazudik, nem alkimista, de ha valaki õt választja, nem hiszem, hogy ellehetetlenítik a további játékát.
Az enchatolóknál én pl. a vesztes mellett döntöttem, eddig még nem sokat tudtam meg a következményekrõl, eleve masinák is vannak, amin enchatolni lehet.
De a mágikus védelemre spacializált necrotól sem láttam még semmi extrát.
Elsõ végigjátszás lévén inkább azzal van gondom, hogy gyûlnek nálam a fel nem használt küldetés tárgyak.
Három pergamen darabot találtam a völgyben, többet nem is igen fogok, mert ahogy bekukkantottam oda, nem egészséges a levegõ, de most vettem észre, hogy Maxos titkos kincses kamrájához is van valami varázsigém, azt sem tudom mikor került hozzám.
Ha meghúzod, egy küldetést is teljesíthetsz, s kiengednek a terembõl (használd a követ, mielõtt áradod a papnak)
mármint ha a nõt választom az nem fog tudni mágiát tanítani a féfi meg csak azt fog tudni?.
A gyûjtögetõk nem halhatnak meg, de sikertelen küldetés esetén üres kézzel térnek haza és az alkimista tudja meggyógyítani õket.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Felszerelhetik a három begyûjtõt jobb páncélokkal, fegyverekkel, amitõl hatékonyabban dolgozhatnak - számszarûsíthetõ ez a hatékonyság?
Esetleg meg is halhatnak rossz felszerésben?
A harci képzésnél egyértelmûnek látszik, hogy képes tovább tanítani, mint, amit az alapok engedtek, de a necromanta, a páncélkészítõ, herbalista kb. annyit tud segíteni, mint a Hasadt völgybéli kollégájuk, vagy tõlük lényegesen jobbak lesznek?
sorry, tényleg elnéztem. a mass effectel jáccok most, arra utaltam hogy úgy nem az igazi, gyorsban azt olvastam a cd galaxis oldalán hogy ez is magyarított már...
Már az elsõ kereskedõktõl iszonyat erõs felszerelést lehet venni. Mindreading után még választanod sem kell, hogy páncél vagy fegyver mert lesz mindkettõre. Ezen kívül kb 4 féle páncél set van amiket össze lehet gyûjteni, kb minden "kasztnak" egy. Idegesített is hogy a játék végéig úgy néztem ki mint egy bohóc zöld gatyában, aranysárga mellvértben és piros sisakkal/kesztyûkkel... 😄
Rengeteg skill bookot lehet találni vagy küldetésekért kapni. Olyan szinten, hogy a végén volt kb 12 pontom amit már semmire sem tudtam/akartam rakni, mert feleslegesnek éreztem.
Az alapjátékkal ellentétben itt kb minden második hordóban/ládában epic meg legendary itemek vannak + skillpontokkal meg miegymással.
Egyetlen egy baja van a kiegnek, hogy kb minden hiányzik belõle ami miatt az alapjáték tetszett. :/
Elkezdtem a kieget, de kegyetlenül szenvedek. Nincs rendes páncélom, pillanatok alatt szétkapnak a bérgyilkosok. Szerintetek is nehezedett?
Ide írj legközelebb:
brekiking18(kukac)gmail(pont)com
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Memory: 2048MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce GT 130
1680x1050 extreme beállitás / ez a legmagasabb /
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Lényekért járó XP a lény szintjétõl függõen több-kevesebb (lehet "leértékelve" kaptad vissza a trollt?)
Egy területen belül is elég nagy szórás lehet a szintek kötött, ebben a játékban 1-2 szint nagyon sokat számít.
A szigeten kiválasztottam a négy segédet, úgy gondoltam visszatérek Hasadt völgybe, pontosabban Orabas fjord 18-as szintû goblinajin gyakorlatozni...
Karim is 18-as, elég kemény csatában leverekdtam magam a tengerig, ott egy barlanga belépve 23-as csontvázak jöttek, esélytelen voltam.
Úszkáltam egy keveset, 19-es Fekete-kör tagokkal pofozkodtunk, 21-es impekkel nem is próbáltam harcolni - mindez úgy festett, mintha a 23-as csontvázakon kellene átverekedni magam, hogy 19-eseken "pihenhessek"
Mindez persze "észnélküli" játék volt, nem is tudom mikor kap szerepet az Obaras fok.
Most a szigeten megvan a négy segédem "összekültözés" csak a küldetés befejezése után lesz?
Jól jönne már valami láda, ahol ki lehetne üríteni az inventory-t.
Meg kellene találnom egy kalózhajót, illetve a szellem kéri vissza a gyûrûjét, hogy testet öltve segíthessen (kriptában csúnyán levertek, fejlõdni mentem a fjordok közé) - ennyi a szigeten aktív küldetés.
A szellem fõküldi, Hasad völgyben néháyn küldetési tárgytól kellene megszabadulnom:
Van 2 amuletem (3 kellene?), 2 pergamen darabom (4 kellene), és négy használhatalan kulcsom - mennyi esélye van, hogy a kulcsokhoz késõbb küldetés is lesz?
pl 2-3 goblint legyakok és valamelyikért több xp-t ad.
Vagy pl. most 2x gyûrtem le a trollt másodikra harmad annyi xp-t adott.
Hogy van ez?
jó lenne ha megtudnák oldali és nem kellene megint hónapokat várni a friss magyaritásra
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ez mindenképpen ott lesz valahol? Vagy csak akkor ha olvasunk a gondolataiban? Mert igen sok xp-be kerül.
Következõ nekifutásból gond nélkül levertem.
úgy nem tudom h kellene odaküldeni a lényem h ne engem támadjon.
Sárkány formában soha nem fogod legyõzni.
mit csináljak ellene?
Nagy részük üres, gazdaságosabb szétcsapni, mint pásztázni, hogy melyikben van valami.
Ezt csak azért írtam, mert találtam már így kulcsot (elõretolt helyörségnél, a pince kucsa a gerendán, a doboz kulcsa pedig egy tárolóba van bedobva).
Vannak ajtók, amelyeket csak küldetéssel lehet kinyitni, ha megkaptad hozzá a kulcsot, a jelszavas záraknál általában kéri a jelszót (ha nem tudod nincs opció rá).
Jónéhány ajtó, láda marad zárva elõttem is, vagy kulcsom nem volt hozzá, vagy a jelszót nem tudtam - bosszantott egy darabig a dolog, de talán nem sokat vesztettem.
Ha nem küldetés része, a zárnyitásért nem jár XP, rendkívüli kincseket meg még a kinyitott titkos raktárakban sem találtam, értékes cuccokat küldetések leadásakor lehet beszerezni.
Van nálam jónéhány küldetési tárgy, köztük vagy 5 kulcs, egyszerûen nem találtam mit nyitnának.
Most a szigeten bóklászom, talán késõbb még lesz lehetõség a hárta hagyott, kulccsal nem nyitható ajtók mögé benézni.
Csak a magyarítás óta kezdtem el,sokat nem is haladtam vele,próbálgattam a kezdetektõl 2x is..ami érdekelne,házakban akadnak kinyithatatlan ajtók ugyebár..pincék,ilyesmik..Jackson farmján trükkösen volt egy kulcs..létezhet másnál is ilyen kulcs,érdemes keresnem-lásd kovács-vagy vakszerencse?
Hárommal nincs is dilemmám, de az enchaterek közül van jobb-rosszabb választás?
Egyik állítólag fegyverekre, másik páncélokra specializált - itt legfeljebb csak abból lehetne kiindulni, hogy a páncélnak több darabja van, de a fegyver enchatot is fontosnak gondolom.
bent a könyvtáros meg 2 hõs pontot.
na msot az hogy van h amdusia vagy ki a francot már lehoztam emberi alakba, de 2 hitbõl megöl....
volt ami varázsolt rám az instant megölt.
feltettem magamra minden érték módosító italt akkor meg õ íjjal volt úgy 2 hitet bírt a karim ki.egy szinten vagyunk, mégis az egész életem lesebzi...
csak a bõvítés miatt másfelé állhatnak a file-ok..