480
-
#200 "Érdekes hogy a windows mindig csak a linuxosoknál "nem működik"..."
Nem, csak ők megmondják az igazságot. A win fanboyok, meg kamuznak, össze vissza. Egy már pofára esett előttem. "háténnekem soha semmi gondom a vindózzal" egyszer voltam nála valamiért, éppen láttam ahogy faszkodik a kedvence a videomódokkal (milyen ismerős) :D -
#199 Ettől még marad a vindóz dzsunka szar, nem lesz jobb tőle :)
Mellesleg megy sok, csak néhány nem megfelelelő sebességgel (d3d emulálás). -
palm pilot #198 De nem mennek. -
#197 És? Elgondolkoztál már azon ki miért használ? Én és az ismerőseim 90%-a csak játék miatt, ha máson is mennének, örömmel nyomnák a formatc-t a kíndózra :D -
#196 Egyik sem vagyok, vistát használok, ellenben ahogy látom te tényleg nem vagy hozzáértő. -
palm pilot #195 Érdekes hogy a windows mindig csak a linuxosoknál "nem működik"...
mondandódban eddig nem sok igazságot lehetett felfedezni
Strucc módra, homokba dugott fejjel nehéz is látni...
rád pedig többen is mondták
Az én apukám meg erősebb... ^^ -
#194 Miért esik nehezemre, csupán olyan kis gondom volt vele hogy nem működött rendesen, egyik sem, csinálhattam amit akartam, nem érdekel már, programok is szimpatikusabbak linuxon, és szerintem neked hihetetlen amit most mondok nekem személy szerint kényelmesebb az ubuntu.
a fizetni kéne dumát nállam tényleg figyelmen kívül hagyhatod, továbbra is körbe fognak röhögni ha a windowst ingyenesnek minősíted, főleg cégeknek nem alternatíva a warez.
":DDDD Persze, persze... :DDDD"
előbb fizetnék egy linuxért mint winért, még szerencse hogy nem kell és nem is fog kelleni perkálni a linuxért.
"Neked is."
szemedben biztos idióta a véleményem, de eddig más nem mondta itt, és máshol sem, hogy az enyém az lenne, rád pedig többen is mondták szóval ebben is hátrányban vagy.
"Ha egyszer rád igaz, akkor rád igaz. Tökmindegy kire lett mondva.."
mondandódban eddig nem sok igazságot lehetett felfedezni pedig nagyon kereste mindenki, és ezzel nem burkolhatod azt el hogy nincs véleményed csak a lényeg, hogy másnak ne adj igazat.
"Azt már te lefoglaltad magadnak. "
nem foglalhattam le, mivel be kell lássam nem hazudtam neked itt semmiről. -
palm pilot #193 Ha már annyi mindent warezolsz, a windowst miért esik nehezedre? ^^ Ilyen esetben a "fizetni kéne" dumát figyelmen kívül hagyhatjuk...
A winnel ellentétben a linuxért legalább megéri fizetni
:DDDD Persze, persze... :DDDD
van egy idióta véleményed
Neked is.
másnak visszaszólni amit rád mondtak
Ha egyszer rád igaz, akkor rád igaz. Tökmindegy kire lett mondva...
és mellé egy hónap hazudozója címet
Azt már te lefoglaltad magadnak. -
#192 Persze warezolok én is filmet, sőt zenét, régen programot stb. de ne állítsd már ingyenesnek a wint, hogy le lehet warezolni attól még a win nem lesz ingyenes csak a warezoló szemszögéből. A winnel ellentétben a linuxért legalább megéri fizetni, ha úgy gondolod szükséged van a hivatalos supportra.
"Valóban szánalmas az önámító hazugságod."
látszik más tölteted nincs van egy idióta véleményed, és másnak visszaszólni amit rád mondtak, nem állok neki bemásolgatni miben hazudtál egyszerűen, minek tálaltad csak felét és miben magyaráztál félre, sajnos túl sok dolog lenne és ennyi időm nincs rád, remélem azért a nagy hittérítésért kapsz egy win logót a homlokodra, és mellé egy hónap hazudozója címet. -
palm pilot #191 Szemedben is, hiszen lopást követsz el amikor linuxon a védelmet megkerülve nézel filmet. Valóban szánalmas az önámító hazugságod. -
#190 szemedben a lopás jó alternatívának számít, gratulálok :D
"Ja, és ha még gépe sincs, akkor linuxos, mi? ^^ "
ismét csak ilyen szánalmasan próbálod saját hazugságod ellenem fordítani?
sajnos ilyen béna próbálkozásokkal eddig sem mentél semmire,ismét bizonyítást nyert, hogy az értelmi szint nem csupán iskola kérdése, élő példáján röhöghetek. köszönöm a megtiszteltetést. -
palm pilot #189 ha kell díszdobozos cd, supportal akkor igen máskülömben NEM!
Úgy a windows se kerül pénzbe. ^^
Ja, és ha még gépe sincs, akkor linuxos, mi? ^^ -
#188 #183"Ahogy elnézem rendes Linux pénzbe kerül"
ha kell díszdobozos cd, supportal akkor igen máskülömben NEM!
a föld lakosságát nézve még mindég nem használ 10 ből 9 ember számítógépet, ezért képtelenség hogy az emberiség 90% windows felhasználó legyen, csa a te kis álmodban van ez így. -
palm pilot #187 Képzelt? Az emberiség 90%-a windost használ. ^^ -
palm pilot #186 Nekem igen, de neked még nem, ha csak 1 suliba jártál. -
Alfa Of NS #185 "Néztem Vistát. Gyárilag telepített, gyári driverekkel. A szerinted "nemlétező" problémák meg nagyon is előjöttek. "
MS oprendszereknél ökölszabály, hogy majd a javítócsomagok után válik igazán használhatóvá. Lásd Windows 98 SE, Windows XP SP2 stb. Szégyen ez az MS számára, hogy befejezetlen oprendszereket dob piacra, de ez az ő hibájuk. -
Alfa Of NS #184 "Vindóznál imádkozhatok, hogy működjön a driver(ami estleg már működött, de a vindóz nagyon változatos bugokban, soha nem lehet tudni) ahogy kelljen, ne találjon ki semmi marhaságot, stb. Röviden összefoglalva így hogy 12 éve használok vindózt (nem mert ezt szeretem, csak a játékok miatt), most vista-nál tartok, csak a 2000-ret hagytam ki. Sorrendben ezek jutnak eszembe a winről: bugos, idegesítő, igénytelen, szar. "
Ha XP-t használsz, akkor valószínűleg ritka nagy lúzer vagy. Ha Vistát, akkor meg hozzá nem értő. Bár nem szégyen az ha laikus vagy. -
Alfa Of NS #183 "De ehhez kell venni egy kiegészítőt. Erre anyáztok, hogy nincs ingyen. Bocs, de a Windowst is meg kell venni, ráadásul sokkal drágább,"
Mondjuk kezd egyre drágább lenni így a Linux. Ahogy elnézem rendes Linux pénzbe kerül, plusz ha játékot akarsz akkor még plusz pénz. Nem számoltam utána, de már kezd az az érzésem lenni, hogyha ugyanarra akarod használni, mint Wint, akkor nem olcsóbb különösen. Ami nem lenne meglepő, elvégre ki rakna össze egy komolyabb oprendszert ingyen. -
#182 Skizo vagy? Ki az a nekünk? Te és a képzelt barátaid? :D -
#181 Én meg nem vagyok mazochista, szóval nem látok rajta semmi jót :\ -
#180 Hát a kamuba sült pogit mindannyian elismerjük. De a leírtak alapján úgy látom: a munkahelyeken pont úgy megfeleltél, mint valószínűleg az iskolákban. Vándorlás egyikből a másikba...
A 8 általános azért összejött? -
#179 Értem. Nem erre voltam kíváncsi. Értelmezhetted volna a #152-es hozzáoszlásom. Mind1. Látom veled még beszélni sem lehet normálisan. Nem hogy vitatkozni. -
palm pilot #178 Eccer vót, hónem vót, megszülettem. Ahogy telt-múlt az idő, oskolába jártam. Aztán mégegybe, majd mégegybe... Egyre csak nőtt a tudás a fejembe'. Aztán jöttek a vándorévek, egyik munkahelyről a másikra, de sebaj, a kamuba sült pogi ott lapult a zsebembe'. Azóta is boldogan élek míg meg nem halok.
^^ -
#177 No még itt vagy? Még mindig nem hiszem el hogy értesz egy kicsit is a windows-hoz. vagy bármihez. Kértem, hogy írj egy kicsit magadról. De nem írtál. Vagy nem tudtál? -
palm pilot #176 Hát ha tükörbe néztek, akkor biztos. ^^ -
#175 neked írták és igazuk volt:
"azzal vágsz vissza, amivel meggyanusítottak?"
-
#174 Ma van hozzá kedvem. Ki kell használni mert ált. nincs. :-D -
Turdus #173 Hm, igazad van, mea culpa. Úgy látszik sok minden változott azóta, hogy utoljára használtam. -
#172 Ne etesd a trollokat! :( -
#171 Mert? -
palm pilot #170 Nekünk is elegünk van belőled. -
#169 Kérlek ne írj többet, mert már elegünk van belőled. -
palm pilot #168 Csak te keveredtél bele a tiedbe. -
palm pilot #167 Na én meg ezen röhögök. ^^ -
#166 Javítás:
svn helyett cvs. -
#165 "Talán mert windowson szimplán csak működnek a dolgok, nem kézzel kell tákolgatni mint linuxon? ^^"
pff loál ezen hangosan felröhögtem, akkora baromság. vindózon szinte semmi sem működik szimplán, mert egy bughalmaz, vindóz az örök szopás birodalma. -
#164 #160
nem működik windows sem úgy ahogy kéne linuxon legalább több eséllyel indulsz a javításba, ami alapból nem kell olyan sűrűn.
"Már csak értelmezned kéne az idézeted, a copy-paste már megy. ^^ "
a bemásolt ídézetben írod hogy nincs, ezt nem lehet 2 féle képpen értelmezni, te írsz baromságokat, és 2 hazugság, fél igazság között belekeveredsz már a mondandódba. -
#163 És milyen adatbázis letöltésről beszélsz? Olvasd már el a honlapot, ha magad nem is akarod kipróbálni...
Svn telepítése után ezt fogod kapni.
Ami semmi, mert ehhez kell még a cedega engine (amivel már tudsz telepíteni, és tartalmazza a verziónak megfellő támogatott játékok adatbázisát), amit akkor tudsz megszerezni, ha fizetsz.
De nem emlékeztem a nevére már, ezért írtam adatbázist. A lényegen nem változtat. Felraksz egy keret programot a gépedre mondjuk svnből, örülsz, hogy felmet elindítod, aztán ennyit tudsz vele csinálni, mert kell a játékok telepítéséhez az engine ami nélkül semmit nem ér.
Kipróbáltam a cedegat (6.0.2) nem egy nagy szám, és nem fizetnék érte, pl. a nem bootolható cd/dvdn lévő telepitő fájlokat nem lehet telepíteni. -
#162 Légy szíves válaszolj a kérdésemre.
Vagy nem tudsz/mersz? -
palm pilot #161 Már csak értelmezned kéne az idézeted, a copy-paste már megy. ^^