Windows-mentes PC-ket akar az IBM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JBQA!
JBQA!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
JBQA!
JBQA!
Mer idáig nem sikerült... Talán lehet, hogy egyedül te flamelsz?
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Így van, a sok "idióta", "hazuodozol", "hülye barom", stb. mocskolódásaitokért valóban bünti járna.
Nevetséges hogy a legmocskosabb szájú flémer hivatkozik itt etikettre...
JBQA!
JBQA!
Amúgy a php 4.x-nek lejárt a támogatása. Már rég kellet volna váltani 5-re.
:-D
Kedves palm pilot!
Az érvelés az, amikor a mondanivalódat hivatkozásokkal erõsíted meg, így aki kiváncsi rá, utánnanézhet, esetleg felhívhatja a figyelmet rá egy ellenpéldával, hogyha hibás. Ezt hívják vitának. Amikor a válasz csak annyiból áll, hogy a másikat próbálod lehúzni, mindenféle indoklás nélkül, na azt hívják flamenek, és bizony bünti jár érte.
Mielõtt reagálsz erre a cikkre, kérlek olvasd végig az RFC1851-et, a hálózati etikettet, különös tekintettel az 1-több irányú kommunikációt taglaló fejezetre. Felhívnám a figyelmed arra, hogy ez az etikett nem tartalmaz semmilyen megkötést az operációs rendszerre, ezért minden netre csatlakozó felhasználónak illik betartania, így Neked is.
JBQA!
JBQA!
Nekem meg az hogy te ugyanígy a windowst.
JBQA!
Ajánlom figyelmedbe a #273as hozzászólásomat, amit gondolom el se olvastál...
JBQA!
Anyád, az!
Hülye barom
Mondom: anyád a hülye!
akkor mit keresel még itt?
És te?
Sanyix, ugye ennek a baromnak akartál modit hívni?
JBQA!
JBQA!
JBQA!
Legalább amit írtam, arra válaszolj. Nem flémelni kell, hanem értelmesen vitatkozni, de látom ez neked nem esik le. Azt írtam le, amit mondtál, és még azt is letagadod. Hülye barom.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
JBQA!
Megismétli, amit mondunk, de elõtte eltávolítja az érveléseket, és a kicseréli a "linux" stringet "windows"-ra <#taps>#taps>
JBQA!
Fel sem tûnt, hogy egy ideje nem reagálok a beírásaidra? De most már elég. Azt hiszem, nemcsak a magam nevében beszélek, ha azt mondom, hogy kedves moderátor, kérnénk egy fekete pontot palm pilotnak.
Igazi szakértõ lehetsz ám windows téren.
Veled ellentétben - igen.
Én is leírtam miért nem alternatíva. Hobbi szinten elmegy a gányolás, barkácsolás, de azon túl nem. Ezért nincs esélye a linuxnak. Az ECDL a valós életre készíti fel a tanulókat, nem az alig használt hobbioprendszerek tákolgatására. A linuxfanság engem leginkább a világbéke mozgalomra emlékeztet...
JBQA!
A sokfajta disztró meg nem baj, mert választhatsz. Pont azért vannak a szabványok, hogy a kompatibilitás megmaradjon (én ezért haragszom a RH-ra, mert nem tartja be). Az egyik legfontosabb, hogy a fileok a helyükön legyenek fhs, meg hogy az alapvetõ parancsok rendelkezésre álljanak, a többi (pl hogy az adott parancs egy script vagy egy elf bináris) már nem lényeges.
<#vigyor3>#vigyor3>
Ez az ember (ti. pp) önmaga a hiba az oktatási rendszerben. Ennyit tud, anyázik, provokál, folyik az arcán a gennyhab a sok fröcsögéstõl, gondolom még élvezi is, mert a traveszti édesanyja farkán nevelkedett. Szakmailag/technikailag egy nulla, és itt a legtöbben még próbálnak válaszolni is neki, miközben leginkább egy örök bant érdemelne.
#266 "Jó, én is be tudnék írni ilyen kamukat hogy 30 éve használok dost, és még sose szart be... "
Saját magadat idézve: Hazudozó vagy, aki nem bír egy két hónapnál tovább mûködõ XP-t se megcsinálni. A vistád pedig mûködik ugyebár. Igazi szakértõ lehetsz ám windows téren.
#290 "Mondtam: unom már a "használj linuxot" dumát, mikor egyszerûen nem alternatíva"
Én pl nem csak irodai szinten használom (#273-ba leírtam mikre), és mégis megfelelõ alternatíva. Irodákba ennél jóval kevesebbre van szükség. Jó, természetesen itt nem arra gondolok, ahol direkt specifikus programokat használnak, hanem olyanokra, ahol tényleg csak office, e-mail, és net kell. Nem utolsó szempont az se (saját tapasztalat alapján), hogy nem lassul be a rendszer X idõ után, mint winnél.
Ami nagy hiba a mai oktatási rendszerbe, hogy az embereket nem szöveget szerkeszteni tanítják meg, hanem wordozni, nem táblázatkezelni, hanem excelezni, és nem prezentációt készíteni, hanem powerpointozni. Ezért hülyeség per pill az ECDL ott ahol van. Az ECDL elvileg "jogosítvány" a pc-hez, mert van benne ugyebár OPrendszerek modul is. Jah.
Nagy gány a mai oktatás. Nem a számítógép használatot tanítják, hanem a windows használatot (hozzátenném, hogy még azt is szarul). Plusz szép magyar nemzetünk csak úgy dobálja ki az ablakon a 25 milliárdokat. Miért is? Hogy akinek idáig volt legál XP-je, annak most lehessen legál vistája. Pénzkidobás. Akinek kell, úgyis megveszi pénzért, vagy lewarezolja, de átlagfelhasználásra az XP is több mint elég. Nem is beszélve arról, amivel elkezdtem a hozzászólásomat, hogy sok helyen egyáltalán nem is szükséges windows.
Bocsi ha hosszúra sikerült.
JBQA!
JBQA!
JBQA!
Otthoni pc-rõl beszéltünk eddig is. Céges szervernél nyilván más lenne a helyzet, de ott meg nem rak fel minden szart az ember, amit aztán "hát ez inkább mégse kell" felkiáltással letöröl, ott meg van tervezve mi fog futni, és nem adhoc jelleggel jönnek-mennek az alkalmazások. Otthon viszont igen. Ráadásul otthon nem baj ha elszáll a játékprogram mentése, max újrakezdem elölrõl (ha esetleg nem menteném el idõnként), céges szinten viszont igencsak gáz ha adatvesztés van. Ezért otthonra nem is érdemes idõrabló hibakergetéssel foglalkozni, mikor egyszerûbb megkerülni a problémát.
Szóval akkor: mi bajod a Linux-szal, hogy látatlanban ennyire kikelsz ellene?
Mondtam: unom már a "használj linuxot" dumát, mikor egyszerûen nem alternatíva. Nem webszerverekrõl beszélünk, otthoni pc-bõl indult ki az egész.
JBQA!
Win98 idõkben kézzel mentettem mindent nagy kazal CD-re, ha sok volt az új fénykép és zene.
Egyszer volt szükség a mentésekre: mikor a FAT32 vinyót beáldoztam a mindenféle linuxos filerendszernek 😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
mondom, én 12 éve vinfosolok, kezdettõl fogva utáltam, és folyamatosan erõsödött ez a véleményem az összes év alatt. Szerinted nem ismerem? 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hát ezért nem igazi szakértelem rövidnél hosszabb távon.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
"Aztán jöttek a vándorévek, egyik munkahelyrõl a másikra, de sebaj,"
Ha az ügyfél/kolléga/barát rábasz a kezedre egy nagyot, mert valami fontos nincs meg az újrahúzós trükk után, mindjárt nem legolcsóbb.
Magadnak otthon persze tényleg tök jó.
"Nem egyetlen célra, hanem arra IS. Tudod mi az az is?"
Eddig ugyan csak homepc-n való játszást említettél, de OK, legyen IS.
> Ezek után habzó szájjal acsarogsz valami ellen, amit nem ismersz.
Jé, hát pont ezt csináljátok a windowssal. ^^
Leszel szíves ezt annak válaszolni, aki szarozta a wint. Köszi.
Szóval akkor: mi bajod a Linux-szal, hogy látatlanban ennyire kikelsz ellene?
JBQA!