480
  • palm pilot
    Miért, a ps2 hardvere talán elég a ps3-ra írt játtékok futtatására? Nem. Akkor pc-től miért várod el ugyanezt? Részletesebb, szebb grafikájú játékhoz értelemszerűen újabb hardver kell. PC-n is, konzolon is. Ha csak pasziánszozni akarsz, arra sose kell újabb gépet venned.
  • palm pilot
    Még mindig flémelsz, nem unod még? Mi már igen.

Olvasni meg tanulj meg, ne csak szajkózd a baromságot mint egy papagáj!
  • mousee
    Megint flémelsz... és még mindig nem szedted össze egy postba, amire kértelek...

Ha most sem válaszolsz, akkor tényleg csak ész nélkül flémelsz... semmi extrát nem kérdeztem, csak arra kértelek, hogy ÉRTELMESEN írd le a saját véleményedet, és ne az legyen a válaszod hogy:

"Te flémelsz"
    "Anyád flémel"
    "Te szidod a windowst ész nélkül"

Kis segítség:

#1 Idézz tőlem egy olyan hozzászólást, amiben szidom a windowst...
    #2 Sűrítsd be egy postba a kérdéseimre adott válaszaidat. Nincs sok.
    #3 Idézz magadtól egy szakmailag alátámasztott észérvet!

És még egyszer megkérlek, hogy ne flémelve válaszolj, hanem idézz az eddigi postokból!! Szerintem érthetően tettem fel a kérdést...
  • floatr
  • floatr
    Hány ilyen eset volt már az "óperenciás rendszerek királya" windózon, pedig csak egy programot telepít az ember
  • floatr
    Elfelejted azt a részt, amikor kicsengeted a 50-100eFt-ot egy célhardverre a pécébe, hogy aztán két év múlva az űberfasza új játékod majd csak félgőzzel beállítva tudjon csak futni, 3 év múlva meg elavult lesz. "Ed ölööm, ed bódottáád"

Arról meg nem is beszélve, hogy ha csak 20-30at áldozol a témára, akkor egy félév alatt elavulhat. Nomeg ha kicsit is optimalizálnának a fejlesztők, és még úgy is kevés lenne a hardver, de sajna pont fordítva van: a fejlesztőket azért fizetik h minél specifikusabban kihasználják az eladni kívánt hardvert. Ez nem a fejlődés.
  • Palinko
    az nem egy modern linux! te programot telepítettél a mutatott gép pedig díszítést vetített!
  • palm pilot
    Ha-ha-ha... Unixon 5 perc alatt sikerült double panicot csinálnom, pedig csak a leírás szerint telepítettem egy programot. Ennyire még a windows se szar. ^^
  • Palinko
    Ja rá jöttem palm pilotnak miért nincs ideje válaszolni. Most valszeg pekingben van és ott szereli kedvenc rendszerét, mert az van hogy: beszart.
  • Garga Pitic #391
    Itt van az adatvesztős srác. Segítesz neki?
  • palm pilot
    És te?
  • Obi Wan
    Te mindenhol flémelsz?
  • palm pilot
    Akkor minek vannak moderálási alapelvek, dísznek? Itt pofára megy a moderálás?
  • SHADOWEYES7
    Majd én eldöntöm kit és mikor büntetek,azért vagyok.
  • sly007
    Én írtam egy levelet moderátornak. Vártam a válaszra, de azóta már megoldottam magamnak a problémát. Ha már más nem :-D Megoldásom lásd: #375
  • Garga Pitic #385
    Szeva, Palm!
    Szükség volna itt egy jó windowsos adatvisszaállítóra.
    Vállalod a tanácsadást?
  • palm pilot
    Meg a másik fele hogy most itt van. És csinált vmit? Nem. Gondolom árulkodott valamelyik flémer (persze a saját szerepét gondosan elhallgatva), shadow meg ahelyett hogy megnézte volna mi is történt és hogyan, csak rutinból fenyegetőzik.
  • mousee
    Akkor kérjünk meg egy moderátort, hogy olvassa végig elejétől a fórumot. Majd meglátjuk, hogy ki flémel...

De ha te végigolvasod, akkor is észreveheted magad. Ha nem, akkor nálad komoly bajok vannak...

UI: Még mindig nem válaszoltál egy kérdésemre sem... Egyre biztosabb vagyok abban, hogy nem is tudsz. Csak az arcod nagy...
  • palm pilot
    Vicces hogy ezt pont te mondod. Azok után amit művelni szoktatok soltennel és brigádjával a radeon gumiszobában...
  • Nandusz
    Itt nem megengedett az önhatalmú intézkedés. Meg kell várnod a modereket.
  • palm pilot
    Amikor ezek a flémerek itt idiótáztak, meg hülye barmoztak, az nem zavart? Sose teszitek a dolgotokat, aztán ha az ember megunja és saját kezébe veszi a dolgokat, akkor meg ideállítasz fenyegetőzni. Vagy mindenkire érvényesek a szabályok, vagy senkire.
  • SHADOWEYES7
    Fejezd be a flémet mert kiváglak!
  • mousee
    Kajak idegesít ez a gyerek. Nem válaszolt egy kérdésemre, pedig szerintem érthetően tettem fel őket...

Vagy én vagyok hülye, és én nem látom a válaszokat? Erre is kértem nem egyszer, hogy ugyan már, foglalja be nekem egy postba, de nem tette. Tipikus (f)lamer hülyegyerek. Méghogy 30 éves...persze én meg 10Wattos energiatakarékos kompakt fénycső vagyok...
  • nedudu
    Helyesírási hiba: Felhasználó hozáadva a lisitához -> listához
  • Sanyix
    palm pilot az általános iskola alsós szintű, Hülye vagy - Te meg méghülyébb, fasz vagy - nem, hanem te vagy a fasz hozzászólások mestere :D

gyönörű példák példák:

#1 Te kajak nem érted, amit írok. Nyelvtanból hanyas vagy/voltál?
    vs
    #1 És te gondolkodásból? ^^

#3 Egyetlen értelmes észérved se volt még a játékokon kívül.
    vs
    #3 Csak az volt. Persze neked egy se, és mivel magadból indulsz ki...

#4 Egy XP-t se tudtál normálisan beállítani, hogy működjön
    vs
    #4 Az te voltál.

És ez csak néhány mintapélda :D
  • sly007
    Emberek! csináltam egy felhasználó hozzászólást letiltó scriptet az SG oldalhoz. Mindenki használja örömmel. A hibákat majd jelezzétek.

Elérhetőség: http://userscripts.org/scripts/show/31642
  • mousee
    Na, null reakció? kedves palm pilot, a feladat adott... Vagy nem tudsz esetleg válaszolni? Kérlek válaszolj!
  • mousee
    Amint már erre nem egyszer kértelek, de legutóbb eléggé nyomatékosan is megtettem...

"Mondom, idézz tőlem egyetlen olyan mondatot itt a fórumban, ahol fikáztam a windowst."

"De te még mindig nem válaszoltál egy kérdésemre sem. Vagy tudod mit? Hülye
    lámer vagyok, légyszi idézd be a válaszaidat a következő postodba jó? Mert én nem találtam egyet se."

"Légyszi idézz néhány általad szakmailag megfogalmazott ellenérvet, mert abból se találtam idáig egyet se."

• palm pilot
    Már rég megtörtént. Olvasni is kéne néha.
  • mousee
    Abban a pillanatban, hogy válaszolsz az összes feltett kérdésemre (nem sok) ÉRTELMESEN, megalapozottan, és normálisan fikázás nélkül, és idézel nekem egy olyan postot, amiben fikáztam a windowst, esküszöm neked, hogy abbahagyom. De erre kérlek már mióta...
  • palm pilot
    Amit te művelsz, az a flém. Be lehet fejezni!
  • ivjoe
    "Nem én vagyok a buta, hanem te vagy a buta és az én apukám úgyis erősebb." :CCC
  • mousee
    Látod, amit művelsz az flame... megint nem válaszoltál semmire, csak ok nélkül fikázol... Mondom, idézz tőlem egyetlen olyan mondatot itt a fórumban, ahol fikáztam a windowst. Segítek, ilyen nincs. Sőt, jót is írtam róla. De te még mindig nem válaszoltál egy kérdésemre sem. Vagy tudod mit? Hülye lámer vagyok, légyszi idézd be a válaszaidat a következő postodba jó? Mert én nem találtam egyet se. Amúgy én be tudok úgy állítani mind a mai napig egy XP-t, hogy az menjen másfél, két évet. De azért hülye vagyok hozzá. Légyszi idézz néhány általad szakmailag megfogalmazott ellenérvet, mert abból se találtam idáig egyet se.

Kérlek téged óó nagy palm pilot, nekünk hülye linuxosoknak sűrítsd be egy postba a kérdéseinkre a választ...
  • palm pilot
    #1 És te gondolkodásból? ^^
    #2 De.
    #3 Csak az volt. Persze neked egy se, és mivel magadból indulsz ki...
    #4 Az te voltál.
    #5 Téged inkább lamernak hívlak. Vagy lúzernek, aki a megoldás helyett csak bohóckodik és fintorog hogy neki semmi se jó. Egy igazi örök vesztes vagy.
    #6 Ezt csinálod a windowssal.
    #7 Ezt is magadról írtad.

Inkább az a kérdés hogy hibán kívül van-e még valami más is benned? A reggelin kívül. ^^
  • mousee
    #1 Te kajak nem érted, amit írok. Nyelvtanból hanyas vagy/voltál?
    #2 Még mindig nem válaszoltál egy kérdésemre se.
    #3 Egyetlen értelmes észérved se volt még a játékokon kívül.
    #4 Egy XP-t se tudtál normálisan beállítani, hogy működjön
    #5 Szakembernek hívod magad, amikor folyton csak ghostolgatsz, és nem bírsz egy normális rendszert összerakni
    #6 Linux alatti tapasztalatod nulla, mégis ok nélkül fikázod a rendszert
    #7 Idáig egy szakmailag megalapozott választ sem kaptunk tőled, csak agyatlan flamelést.

Szerinted bennünk van a hiba? Kérlek válaszolj!!
  • Palinko
    Nem írtam le részletesen a diablo mint úgy jól van inkább szerep játék, de pl FPS, szimulátorok stb amiket legjobban szeretek azok ne legyenek már arcadek...
  • palm pilot
    Én leginkább a filmekből készített, tipikus rókabőr lehúzós játékokat nem bírom, az hogy arcade, sztem nem gáz. Jó a Diablo is, nem kell mindegyiknek Baldurs Gatenek lennie.
  • palm pilot
    Mi nem az? Autóból minek kell az új? Gyertya helyett villany? Ezt fejlődésnek hívják. Új hardver kell? Igen. De minek? Nem a régi játék követel újabb és újabb hardvert, hanem az egyre újabb játékok. Trabant helyett Ferrarit kapsz, ehhez kell az új hardver.
  • Palinko
    igen köszi hogy teljesen kifejtetted én is pontosan így értettem, persze ismét kiemelve hogy vannak még jó játékok.
  • Palinko
    Vagy inkább a kereslet hígult fel, sokaknak jobban bejönnek az arcade szalaggyártásos játékok. Darabra is kevesebb mert egy egy jó játékkal elég sokat elvannak a fejlesztők még kész lesz, mert a követelmények is nőttek. Konzolon nem játszottam csak ps1 en ezért inkább nem nyilatkozom.