Windows-mentes PC-ket akar az IBM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JBQA!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Vagy én vagyok hülye, és én nem látom a válaszokat? Erre is kértem nem egyszer, hogy ugyan már, foglalja be nekem egy postba, de nem tette. Tipikus (f)lamer hülyegyerek. Méghogy 30 éves...persze én meg 10Wattos energiatakarékos kompakt fénycsõ vagyok...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
gyönörû példák példák:
#1 Te kajak nem érted, amit írok. Nyelvtanból hanyas vagy/voltál?
vs
#1 És te gondolkodásból? ^^
#3 Egyetlen értelmes észérved se volt még a játékokon kívül.
vs
#3 Csak az volt. Persze neked egy se, és mivel magadból indulsz ki...
#4 Egy XP-t se tudtál normálisan beállítani, hogy mûködjön
vs
#4 Az te voltál.
És ez csak néhány mintapélda 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Elérhetõség: http://userscripts.org/scripts/show/31642
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
"Mondom, idézz tõlem egyetlen olyan mondatot itt a fórumban, ahol fikáztam a windowst."
"De te még mindig nem válaszoltál egy kérdésemre sem. Vagy tudod mit? Hülye
lámer vagyok, légyszi idézd be a válaszaidat a következõ postodba jó? Mert én nem találtam egyet se."
"Légyszi idézz néhány általad szakmailag megfogalmazott ellenérvet, mert abból se találtam idáig egyet se."
JBQA!
JBQA!
Kérlek téged óó nagy palm pilot, nekünk hülye linuxosoknak sûrítsd be egy postba a kérdéseinkre a választ...
#2 De.
#3 Csak az volt. Persze neked egy se, és mivel magadból indulsz ki...
#4 Az te voltál.
#5 Téged inkább lamernak hívlak. Vagy lúzernek, aki a megoldás helyett csak bohóckodik és fintorog hogy neki semmi se jó. Egy igazi örök vesztes vagy.
#6 Ezt csinálod a windowssal.
#7 Ezt is magadról írtad.
Inkább az a kérdés hogy hibán kívül van-e még valami más is benned? A reggelin kívül. ^^
JBQA!
#2 Még mindig nem válaszoltál egy kérdésemre se.
#3 Egyetlen értelmes észérved se volt még a játékokon kívül.
#4 Egy XP-t se tudtál normálisan beállítani, hogy mûködjön
#5 Szakembernek hívod magad, amikor folyton csak ghostolgatsz, és nem bírsz egy normális rendszert összerakni
#6 Linux alatti tapasztalatod nulla, mégis ok nélkül fikázod a rendszert
#7 Idáig egy szakmailag megalapozott választ sem kaptunk tõled, csak agyatlan flamelést.
Szerinted bennünk van a hiba? Kérlek válaszolj!!
JBQA!
JBQA!
JBQA!
JBQA!
Azt azért hozzá kell tenni legtöbbnek a minõsége tényleg leáldozott.
JBQA!
JBQA!
JBQA!
JBQA!
"A Windows 95 alapította meg a Microsoft cég „waporware” (magyarul „porhintés”😉 hagyományait: bár 1993-ban bejelentették olyan hírveréssel, ami nagy tömegeket befolyásolt abban, hogy a termékre várjanak, csak 1995-re készült el. Megjelentetését aggresszív reklámkampány kísérte melyben a Rolling Stones együttes is szerepelt Start Me Up c. számával. Állítólag voltak akik a nagy felhajtás miatt vásárolták meg a szoftvert, és késõbb jöttek rá hogy nincs rá szükségük (mert például nincs számítógépük)."
Wikipedia
teljes cikk
"...Alain Andreoli, a Sun Microsystems regionális vezetõje, aki cégével együtt a nyílt forráskód kiütéses gyõzelméért dolgozik."
teljes cikk
"Az ABI Research piackutató intézet elõrejelzése szerint a következõ öt évben komolyan elõretörhet a mobilkészülékek piacán a Linux."
teljes cikk
+ ez a cikk.
Kiváncsi vagyok, mihez kezd majd drága jó barátunk 5 év múlva <#nyes>#nyes>
Ettõl függetlenül... láttál te már linux feliratú villamost? Hatalmas linuxnak szóló reklámkampányokat? Nem. Ezért nem terjedt el. De ettõl még mindig remek alternatíva, csak nagyon kevesen ismerik.
JBQA!
JBQA!
Két kérdés:
#1 Idézz tõlem már légyszi egyetlen olyan hozzászólást, amiben fikázom a windowst.
#2 Szerinted egy operációs rendszer attól jó, hogy alkalmas játékra?
JBQA!
Erre pedig válaszoltam, hogy igenis alternatíva, nagyban függ attól, hogy mire használják. Idézem magam #273ból:
"Én nem mondom h szar a windows, csak azt, hogy van nála jobb is. Bár ez nagyban függ attól, hogy mit csinálsz. Én pl wowozok, audiót és videót vágok (hobbi+családi felvételek), képeket szerkesztek, rendezgetek. Néha meg beficcen egy kis office is. Ez nekem tökéletesen megy ubuntu alatt, olyan gyorsan mint egy friss xp telepítéskor. Csak ez nem lassul be. Mióta is? Másfél éve kb."
#294ben írtam:
"Én pl nem csak irodai szinten használom (#273-ba leírtam mikre), és mégis megfelelõ alternatíva. Irodákba ennél jóval kevesebbre van szükség. Jó, természetesen itt nem arra gondolok, ahol direkt specifikus programokat használnak, hanem olyanokra, ahol tényleg csak office, e-mail, és net kell. Nem utolsó szempont az se (saját tapasztalat alapján), hogy nem lassul be a rendszer X idõ után, mint winnél."
Szóval én egy szóval sem fikáztam a windowst, csak az nem tetszik, hogy alap nélkül állítja, hogy nem alternatíva, pedig rengeteg helyen remek alternatíva.
csótányos példa picit átfordítva:
Attól, hogy te nem tudsz megtanulni olvasni, attól még alap nélkül nem állíthatod azt, hogy az olvasás rossz dolog.
JBQA!
Ja, hogy azt se tudod mirõl folyik itt a vita... Akkor mit keresel te itt?
Meg különben sem hozzád szóltam.
Hanem? Magadhoz?
"Szegény meglátja a pingvint egybõl Cemotox esik neki a gépének. Nem fogja elolvasni szerintem. Nem is értem miért jár egyáltalán az SG-re?"
JBQA!