3478
-
#919 Valaki magyarázza már el mi köze a Command and conquer kulcsnak ehhez. -
#918 meg tegyük fel le akarok késelni valakit, akkor félrekéselek, csak egyet kel ellépnie jobbra vagy ballra... -
#917 ráadásul sokszor ez végett akadok be lofasz kis sarkokban lépcsőkben, mert nem tuok kicsit se korrigálni, meg kell álnom, elfordulni és tovább futni.
álltalában ienkor halok meg.
gg.
ezek apró figyelmetlenségek, de sok van belőle. -
#916 Igen sajna az hogy Sprint közbe nem lehet kitérni az ellenség elől, az nagy kibaszás! -
#915 oks vagyis nem tehetek azellen semmit, hogy ha futok, akkor kitérjek a lövések elől, hanem ha szemből lőnek egyenessen fussak az ellenség felé, hogy ne kelljen sokat a célzással vacakolnia...gg :)
amugy a játékra vagyok mérges nem rád, ne vedd rosznéven amiket irok... -
#914 ja akkor nem szóltam, én még leragadtam ott h kaptam :D -
#913 PC. -
simon7108 #912 a c&c béta keyel nem sokat érsz mivel már nem adnak érte MOH kulcsot:D -
#911 Hey Dark!
Az egér irányítási problémádat, hogy lassan fordul azt az Optionsba a Sensitiv (vagy mi)-nél lehet beállítani! Nekem a 3/4-énél van sé Tök Cool!!! Bár néha ledob az asztalra!
Nos nekem a Processzom egy picit picinek találtatik!
A mapok picik és talán ez nekem egy kis hátrányt jelent!
Sztem hülyeség Csipákra (Távcsöves utánzatokra) Red-dotot rakni! Akkor inkább ACOG Red-dot, legyen, vagy sima távcső!
A Fegyverek kidolgozása sztem nem elég pontos, de rem a full verziósba kidolgozottab lesz!
És apontozás...:
max. /adott
Grafika: 10 / 7
Játékélmény: 10 / 8 (csak azért, mer ez még BÉTA)
-
#910 vmiért reggel küldtek még 1 c&c-s béta keyt (gondolom a sok szarakodás gyümölcse :D), ha vki igényt tart rá akkor írjon pm-et is odaadom -
Xabinho87 #909 Na ez hogy lehet? Xboxra rendelted? Mondjuk mindegy melyik platformra rendelted a kódot ki kellene adniuk. -
#908 Ja!Én is pénteken ma kaptam meg!!Nézd meg az emileknél nincs -e spam-ok között! -
Csokis #907 Az nálam is volt, de alapban le van véve a sensi! Középre lőttem és úgy nekem már jó volt (1600dpi mellett). -
#906 Én pénteken, és ma megkaptam. -
#905 Nálam is ugyan ez a helyzet.Ellenséges snipert leőttem,ő lelőtt még egy embert mielőtt meghalt volna.Mondhatom zseniális.Az egér érzékenységet minden egyes indításnál be kell állítanom pedig a csík ott van ahol kellene lennie,mégis a döglassú alapra húzza.+nem elég finom az egér mozgása,és nem az egerem szar mert elég jóféle gamer,egér.Legalábbis nekem az. -
#904 sprint közben direkt nem lehet fordulni összevissza -
#903 jah akkor csak nálam szar?
olyan ahhogy mozgok, mintha ragasztóba lenne az egerem, meg futáskor baszik elfordulni oldalra...meg minden lófazsba elakad...már elnézést a kifejezésért.
az ellenfél meg ha mozog, akkor kész kinszenvedés lekövetni az ellenséget.(utánahúzni az egeret) -
Csokis #902 PC-n nincs gond magával az irányítással, hála a bill+egér párosnak (gyors fordulás), csak a pontatlan (gyk. sz@r) hitbox-al, ahogy írtam. -
#901 jah olvastam, csak a kommentedből nem ugy látszott...:D -
Csokis #900 Mint lejjebb írtam, azon játszottam elsőnek (30-45 perc körül). -
Xabinho87 #899 Nem tudjátok az 576 mikor óhajtja végre elküldeni a béta kódot? Csütörtökön rendeltem elő és még sehol. -
#898 lassú az irányítás? pontatlan, játszottál te ezzel pc-n? -
Csokis #897 Na, kipróbáltam PS3-on. Valóban jobb, de még mindig nagyon pontatlan. Az írányítás számomra meg eleve egy fos (lassú és nehézkes egy fordulás) az egér+billentyűhöz képest (ezért nem is játszok konzolon FPS-t), szóval nem erőltettem. Azt mondjuk nem értem, hogy én is beleeresztek egy egész tárat az ellenbe és nem döglik meg, de én bezzeg igen. Páncél van rajta vagy mi a f@sz?! Elég irritáló. Ráadásul 99%-ban azt se tudom, hogy ki ölt meg és honnan. Volt olyan is, hogy leszúrtam késsel, de azért még Ő is megölt késsel. Ja és 2x is lefagyott a PS3 játék közben. Elsőnek pont akkor, amikor egy headshot volt, a második meg akkor, mikor ránéztem a statra. -
#896 EG exclusive gameplay -
simon7108 #895 ha már felajánlottad másnak* -
simon7108 #894 ja akkor semmi. -
#893 A srác már előbb írt nekem, megkérdezem mi a helyzet... hogy kell e neki még. Csak nem találom. -
simon7108 #892 és nem ajánlod fel esetleg nekem?:D -
#891 Azért az is fontos, hogy mounted be volt. Persze ettől még nagyon gáz, de akkor is. Nem csak egyhelyben állt, hanem benne.
576 küldte a kódom :D -
#890 lol de itt most az 1x nem csodálom, ien hitbox mellett még azzal se érnek túl sokat el...:) -
#889 Metalmilitiakid itt vagy? -
#888 A kurvaaaa életbe.Valakit szájba fogok csapni az biztos.
Szabad org-s torrentken nyomatják az imbotokat meg a wh-kat.Még ehez a beta-hoz is.Rohadjon meg aki megcsinálja meg aki feltölti,és főleg az aki használja. -
Csokis #887 Nekem mással abszolút nem volt semmi gondom! Grafikailag elmegy, minden maxon + 4xAA/16xAF és akadozás mentesen fut. Bugokkal nem találkoztam, bár lehet, hogy ehhez keveset játszottam. -
#886 -
#885 Videókon is látni meg én próbáltam is. Eleve ez a motor konzolokra lett megírva a 0ról. Nem csoda, hogy ott negyed annyi gond sincs vele, mint PCn -
Csokis #884 Majd kiderül. Ebben azért nem hiszek. -
#883 Tévedsz. Hitbox fényévekkel jobb konzolokon. BC2be is meg ebbe is. -
Csokis #882 Tényleg, még meglesem PS3-on is. Mondjuk a hitbox marad ott is ilyen fos. -
szapor #881 ment privát :) -
#880 konzolon még meglesem így előrendeltem boxra hétvégén. Kulcsot még nem küldtek bár a boxos beta se kezdődött még el.