3478
  • Fpocok
    Ez inkább egy alpha, mint béta. Én mindenesetre várok még. Egyelőre semmi más multi fps nem lesz a közeljövőben, valami meg kell nekem.
  • Metalmilitiakid
    Na első benyomások.
    1.Most csak az inf. részét próbáltam, maga a pálya az pörgős, ez tetszik.
    2.A fejlődése rendszer elég érdekesre sikerült, nem tudok vele megbékélni.
    3.Az irányítás tökéletes, valamit itt olvasgattam a sprintes fordulásról, nálam tökéletes.
    4.A lehető leglowabb pingű szerverre mentem mindig, de így is olyan csúszások vannak a találatokban, maga a játék laggolása nélkül, hogy az félelmetes. Lövök egy emberre, visszalő már eléggé piroslottam, vissza bemek a házfal mögé, futnék a ház másik vége fele, már több mint egy métert megtettem erre összeesek. Ez sajnos nekem elég mindennapos, pedig nincs gyenge netem.
    5.A sebzésrendszer eléggé nevetségesre sikeredett. Főleg bármilyen robbanóeszközt nézve(kivéve talán a C4), nem direkt találatnál simán elsétál az ember, ami egy rpg után elég vicces. M4 el RedDot al hamarabb kiszed az ellen a pálya másik végéről, mint hogy én belelőném a 2. lövést a RedDotos Dragonovból.(gunclub szerint van, játék szerint nincs m24 em ....) Egy másik probléma amit nem értek, hogy lett az M16 automata, ami a 3 as sorozatáról lett híres, meg így mi értelme van az M4 nek meg az M16 nak külön, ha ugyanazt a lőszert lövi mind a két fegyver és mind a kettő automata. Tudom hogy van vagy 5 centi csőhossz különbség, de ez itt igen nem tűnik fel. Alapvetőleg túl sok lőszer kell 1 emberbe.
    5.Rombolhatóság, hát valamilyen szintű taktikai rombolhatóság az van, értve itt az ablakba rakott dobozok, raklapok, cementblokk ok, pár szkriptelt téglát is ki lehet lőni a falból. De túlzásba tényleg nem vitték.
    6.A választható KillStreak ek azok tetszenek, egyszer értem el a predatorig, de még nem tudtam hogy el kell vele bújni így kinyírtak miközben épp irányítottam lefelé.
    7.Magával ezzel a TeamAssault al eléggé eltalálták a MW2-t, de maga a játék eddig számomra nem tudja azt az élményt hozni.
    8.A fegyverváltás közben betározunk dolog az vicces. De gondolom az javítva lesz.
    9.Úgylátom mostantól minden FPS játékból elfelejthetjük a hasalást, ami konzolport legalábbis, mivel nincs még 1 gomb a hasaláshoz a controlpadon ...
    10.Összegezve nem igazán tetszik eddig. Tudom tudom béta, csak már nem bízok a Dice ban, mert ez volt a BC2 vel is hogy béta elég rossz volt, mondták az eredetiben a hibák javítva, erre még rosszabb lett még 2 patch után is.
  • Metalmilitiakid
    bocsi tényleg valós az oldal csak vmit kurvára elbasztak a megírásánál, megvan a kódom most megyek kipróbálni :D
  • Metalmilitiakid
    ja igen és nekem is azt írja, hogy már használatban van.
  • Metalmilitiakid
    ez az oldal nekem ebben az állapotban annyira fake nek tűnik, hogy bejelentkezni se merek az accommal rá
  • kopaszqtya
    kezd felcseszni a játék folyamatosan amikor elindítom rá 10 percre kidob az asztalra és bezárja a gamet. Valaki nem tud erre megoldást? Ha jól emlékszem már bc2ben is volt ilyen probléma.Ha lehet priviben írjatok esetleges megoldást.
  • tescodr
    pls akinek van fölös beta-key e az pls küldje el vissza hálálom :)
  • simon7108
    mátol elvileg megint lesznek kulcsok!
    persze most még nem valoszinu de majd délután lehet probálkozni vagy holnap ha ma nem lesz.
  • Csavez
    Amit kapsz kódot nem a játékba kell beírni!!!
    Hanem ide:Medal of Honor beta
  • buko20
    akinek van felesleges béta key az küldjön nekem eggyet thx
  • Fpocok
    Próbáltam most játszani, de kétszer is egy perc után csak úgy bezárodott program, hagyom a fenébe mára.
  • Puhos
    A béta key elkelt!
  • FSpofon
    próbáld másik böngészővel
  • Puhos
    Csá!

Egy felesleges MoH béta key van, akit érdekel jelezze privátba.
  • Maxtreme
    Hát ja. Ez ilyen Yamada DVD játékos "kujaliti" xD
  • Fpocok
    ÚÚÚ gépi fordítás volt? :D
  • SilentParittya
    Basszameg... Végre kiküldte 576 a kódot és erre milyen üzit kapok?????
    MÁR HASZNÁLVA VAN... Rohadt életbe :S :S :S :S
  • DarkSector
    csak épp pont a fontos hibákat nem emlitik meg...:)
  • DarkSector
    Csak gondoltam, hogy egy rövid frissítést a játék és a mi gondolkodási folyamat. Köszönet minden jó visszajelzést kaptunk, úgy döntöttünk a néhány kiigazításra. Nem tudjuk megmondani, ha és amikor ez teszi majd be a béta, de feltétlenül lesz állítani a teljes játékot.

* Fix befagyasztása (természetesen). Dolgozunk ezen. Legjobb prio.
    * Szerver böngésző (PC). Ez egy szükséges hibajavításokat és néhány további funkciók.
    * WEAPON Recoil ON PC. Igen. Hozzuk a visszahatás fel néhány fegyvert.
    * Kissé splash származó gránátokat / robbanóanyagok.
    * Mi lesz enyhébb NÉHÁNY OFTHE "bling", ha egyre SCORE, különösen a piros szalaggal embert idéző.

Ez még nem minden, persze. Folyamatosan a változtatások a játék, de ezek bizonyos kérdéseket, ahol vagyunk eljáró közvetlenül a visszacsatolás. Kérjük, ne mondja meg, mit szeretnek és mit nem szeretnek a játék.
  • Fpocok
    Hát ott van, olvasd el.
  • petecz
    We can’t say if and when this will make it into the beta, but it’s definitely going to be adjusted for the full game.

pff:DDDDDDDDD
  • palinho96
    és ez mi???
  • Fpocok
    Hoppácska!

Just thought I’d give you a short update on the game and our thought process. Thanks to all the good feedback we’ve received we have decided on some adjustments. We can’t say if and when this will make it into the beta, but it’s definitely going to be adjusted for the full game.

* Fix the freezing (of course). We’re working on this. Our top prio.
    * Server browser (PC). This one needs bug fixes and some more features.
    * WEAPON RECOIL ON PC. Yes. We will bring the recoil up on some of the weapons.
    * Slightly more splash from grenades/explosives.
    * We will TONE DOWN SOME OFTHE “BLING” WHEN GAINING SCORE, especially the red band people have been mentioning.

This is not all of course. We are constantly making changes to the game but these were some issues where we are acting directly on your feedback. Please keep telling us what you like and don’t like about the game.
  • Terminator259
    A fene baszná ki a biztosítékot annak a lángelmének a fejéből aki kitalálta hogy a sniper-re red-dotot(vagy mi a neve)rakjon!!!
  • Maxtreme
    "rombolhatóság (bc2-ben se sokat láttam, itt még annyitse)."

Erre írtam.
  • zotya10002
    Ez egy késelés akart lenni!

• Bogdogege
    Igen ,ÉS ?
  • Maxtreme
    Némi kiegészítés
  • Maxtreme
    "bc2-ben se sokat láttam"

Az hogy szét tudsz lőni minden épületet, és tereptárgyat darabokra, az nem elég?
  • DarkSector
    te akkor nem ugyanazzal játszottál amivel mi, vagy te már a WhAimbot verzióval nyomod.
  • DarkSector
    jah szar mindkettő, de ha konzolport lenne, akkor ott is szar lenne hitbox.
    ez egyszerűen egy szar portolás, és nincs jól átalakítva a pc-s perifériák számára, vagyis arcbahánytak vele, hogy nesze vidd, szép hangzatos név, szép (valakik szerint szép) grafika, rombolhatóság (bc2-ben se sokat láttam, itt még annyitse).

de engem mindegyikből az irányitás érint szarul, a töbi nem érdekelt volna, a graf meg fizika....de így...:S
  • palinho96
    Várd ki a végét! Első benyomásom nekem is ilyen volt! De aztán 10 óra gamelés után megunod! Ismered a PICI mapokat kívülről, és még is ölnek asok buzi csíterek, mert már nem is egy olyan van...
  • Bogdogege
    A Bfbc2 betával is ez volt , ebből látszik hogy egy szar konzolport lesz.
  • palinho96
    Ja bocsi nem tudtam :)
  • doggy90
    nah vegre megkaptam a kodot es sikerult kiprobalnom pc-n. felkeszultem a legrosszabbra az itt olvasottak utan es kellemeset csalodtam. az iranyitas tokeletes, a grafika korrekt, raadasul olyan szep headshotokat osztottam, hogy orom volt nezni. az emlitett hitbox hibanak nyoma se volt, ugyhogy teljesen pozitiv elmeny. bar a medal of honorhoz nem sok koze van.
  • DarkSector
    jah bocs elfelejtettem mondani, hogy már ott ál, mert az első 3 perc után felhuztam sensity-t, de igy meg még szarabb, mert ugrál, ráadásul alapba jonak kéne lenni, mivel nekem az egerem 3200dpi-n megy.
  • MR ME
    ja, aztán minden egyes játékindításnál újra be kell állítani, ill nem is kell, mert a csúszka jó helyen van, csak rá kell kattintanod különben az alap érzékenységgel fogsz játszani...ez is egy bug a sok közűl
  • palinho96
    3.)Ez ahhoz kell, hogy a http://www.medalofhonor.com/beta oldalon, a sok X-helyett az beírod, és kpasz egy MoH BÉTA kulcsot!!!!
  • MR ME
    lehetett régen generálni vele moh kulcsot, elég sokan a topikból (köztük énis) ezzel a módszerrel jutott be
  • palinho96
    Mondom állíts az egér érzékenységén az Optionsba!

Lesz olyan, hogy Sensitive (vagy vammi ilyesmi...) ;)