Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát ha a kettõ közti átmenet akkor jöhet.:)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
576 ingyé adja a kulcsot (tudom galaxis meg levásárolható,de egyáltalán nem biztos hogy megveszem a játékot--> Ha nagyon BFBC2 szagú akkor biztos nem).
Remélem ma jönni is fog az a kulcs.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Elõrendeled, azt majd októberben lemondod.
remélem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
node mindegyis, nem vitázni akartam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mutass már egy olyan bf-et amiben jobban kell tudni célozni vagy több tudást igényel a lövés mint a cs-ben (nem source)
Arab money
Codban futva ugorva ellövök bárkit csipával legyen az házból kiugró ember vagy cikkcakkba rohangáló marha...10-ból 4-5ször 100%. Ugyan ez BF-ben úgy nézki hogy ha ugrálsz/rohansz elve maxipontatlan lesz a fegyver...Arról nem beszélve hogy míg a COD-ban csak látszatra húznak a fegverek,valójában a COD6-ban már a legtöbb fegyver norecoil...
Jobb a cod célzása..Szakadok..:DDD
tehát Moh multi=BC2 multi
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
én már sejtettem elõre, nem véletlen a cod a legjobb irányitásra, meg célzásra. pontos.
meg a tankok minek kellenek a játékba, ezért nem komáltam a bc-t se, mert tök fasza mikor mész, és egy köcsög nyomrék beül egy tankba és a pálya végérõl megbasz egy lövedékkel, és kiírt veled együtt 3-4 épületet egy lövéssel, az nagyon zsír, mert célozni nem kell szoval játéktudás nem kell hozzá, valszeg ezért lehet ien bénán célozni, mert nincs túl nagy jelentõsége...
a cod 6 multi el lett kúrva kicsit, de ez meg egy BF klón, és még olvastam hogy a cod sorozat mehet a levesbe, hát kötvehinném.
bár az uj cod az más, ott már viszont a fegyókat cseszték el, mert kicsi tömzyik lettek, mint kb a bc2-ben...nekem ott az nem jön be.
Most más néven pár eltéréssel megint lehúzzák a népet.
Hát engem nem fognak multizni bc2 ott van ezt meg singlebe tolom majd!
Next PC upgrade: 2022
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Köszi Dice :P szinte semmit sem csináltatok. köszi még1x
Meg olyan kérdéseim is felmerülnek hogy
-killcam ebben sincs? (search and destroy szerû játékmódban elég fontos lenne)
-lehasalni ebben sem lehet?
Mert ha a CoD "ellen" akarják küldeni akkor ezek szerintem elég alap dolgok lennének.Ha csak egy újabb Battlefield szerû játékot akarnak csinálni más környezetben,oda nem,de annak nem tudom mi értelme van...
Next PC upgrade: 2022
I met God. She's black
:)
És ez jó ;)
Csak legyen benne "ajóégáldjamegõket" Sniper pálya. Több is.
Ha abban is olyan lesz, mint a CoD4 All Ghillied Up, One Shot One Kill, akkóóóóó máris rajongó lettem. :)
Just do it :)
Nem tudom, aki játszott már a CoD 4el, nincs olyan érzésetek mintha azt játszanátok, csak más pályákon más grafikákkal?
I met God. She's black
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Hardwired élõben az EA konferenciáról:
"Sean Decker, Medal of Honor producere beszél. Az új MoH afganisztánban játszódik. Az EA Los Angeles-i stúdiója próbálja feltámasztani a jó öreg franchiset. Élõ, 24 játékos Team Assault multi demot nyomnak nekünk! Kabuli pályát fogunk látni.
Cél, hogy minél többet mozogjunk, különben RPG-t nyomnak a fejünkbe.
A Black Ops-szal ellenben, itt nagyon jók a fegyverhangok!
Béta teszt: június 21-tõl PC, PS3 és X360-on. "
Amit mutattak multi,az keményen odavert.Persze rengeteg CoD koppintás elem,de ha jól sütik el,ez nagyon jó lehet.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
I met God. She's black
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
I met God. She's black
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|