3478
-
#879 szerintem nincs olyan ember akinek kéne kulcs de ha van mégis és akar ezzel a kibaxot szar foshalmazzal játszani pm for me :D -
#878 Nálam, amit cdgalaxistól kaptam még csütörtökön. 20ra megjavult és elfogadta bár beszéltem előtte EA livechaten is supportal stb...Nem tudom volt-e köze annak hozzá. -
#877 lemondtam a rendelésemet erre küldik a moh ALPHA-BETA kulcsot :D -
#876 megjött az 576-tol a kulcs de beütöm és alredy in use ,wtf?
másnak volt ilyen probléma most írjak az 576-nak vagy mi a kígyó? -
#875 576 küldi ki a kulcsokat!:-) -
Csokis #874 Az előbb 30 percet játszottam a Medal of Honor bétával. Hááát, a hitbox valami förtelem. 3x eltalálom az emberke fejét és semmi. Ő megfordul, belém ereszt egy sorozatot és meghalok. Jóóól van. Nem, nem lehet arra fogni, hogy beta, mert a bc2-ben is pont ilyen szarul működik.
Ez alatt a 30 perc alatt szereztem 7 medált és 2 ribbonst. Nekem nem jön be, bár az ilyen "háborúsdit" eleve nem szeretem. -
#873 -
#872 és ha elnézem azt hogy nem lehet falakat lerombolni, csak 1-2 doboz, meg raklapot, akkor kérdezem én mi a fasznak kellett így variálni a motorokkal? -
#871 igen ez nem a legjobb, és az tutira lehet venni amit írsz, mert egy beta soha nem szokott változni a véglegeshez képest, ha igen akkor sem lényegessen, vagyis akinek így nem tetszik, az asszem ne is várjon a véglegesre...
ENGEM 1 VALAMI IZGAT MÉG.
MIEN LEHET A SINGLE, MERT AZ ÁLLÍTÓLAG U3 MOTOR, ÉS SZERINTEM AZ FÉNYÉVEKKEL JOBBAN NÉZHET KI, HA OLYAN MINT AZ ELSŐ TRAILER-BEN. -
#870 Kipróbáltam és annyit se ér mint egy kalap szar.mondhatjátok hogy csak béta de ebből jobb nem lessz.Mapok nagyon gyengék, hangok szintén.Nekem nem kell.Esetleg ha vkinek igen odaadom az accomat. -
#869 Jó bocsi :)
Csak kiidegelnek, az ilyenek, hogy nem rendesen olvassa vissza! -
#868 Azért mert beta:-) -
#867 Ja akkor van mikor választasz fegyót és gyorsan visszalépsz!!Várni kell egy kicsit!! -
JagFater #866 Nyughass már... -
#865 ez pontossan így van. minden multiban elkél az aa, de itt vazze énis néztem, hogy ki és honna lő rám...:S
mindegy játszok tovább hátha jobb lesz....amúgy irányításra nincs valami megoldás, hogy elviselhetőbb legyen??? -
#864 Am miért van, hogy amikor 3.-jára vagy másodjára cserélek fegyót le tesz az asztalra??? XP-m van az lehet az okája??? -
#863 Am meg erre, még nincs megoldás!!!Mondom, majd csakSzerdától, ha lesz BÉTA key-e a MoH-nak, vagy valakivel cserélsz C anc C4-es Bétát MoH Bétára, vagy veszel a boltba, vagy valakitől a fórumon akinek TÖBB KULCSA VAN!
Na így oksa??? -
#862 mivan??? én nem vagyok normális... xD 86-an is írták előttem bazz!
Max te nem ismered a beetket szavakaT
/pill nincs már több MoH Béta key! nem érted elbetűzöm:
N
i
n
c
s
m
á
r
t
ö
b
b
B
É
T
A
K
U
L
C
S
!
!
! -
Gibor #861 Te eskü nem vagy normális vagy 14-..... -
#860 Vicces kis adás az egyik mapon:-)
-
#859 Nekem mindegyik megvan és ez is tetszik%! -
#858 OLVASD EL A 844-ES HSZ-TŐL!! MÉG HOGY NINCS ILYEN PROBLÉMÁJA+SEHOL SINCS... X) -
Balinthun #857 annyira nem rossz de inkább cod mint battlefield... az elszomorító hogy minimális taktikai érzék sem kell a játékhoz szinte quake szintre süllyedt... Ennek ellenére nem érzem annyira rossznak viszont "bétább" a bc2 bétánál pl az egér érzékénységét újra meg újra be kell állítani akárhányszor kilépsz néha csak úgy kidobál sorolhatnám. Az vele a legnagyobb baj hogy semmi de semmi újat nem mutat a codhoz a bc2höz képest így ez edés kevés lesz novemberben... -
#856 Hányszor a faszomba írjam már le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NINCS TÖBB BÉTA KULCS!!! -
Gibor #855 Üdv, valami nem stimm, kértem C&C keyt, 2-t is, mind2 re ez fogad MoH kulcs kérésnél
"Sorry, that does not appear to be a valid Medal of Honor beta redemption key."
Visszaolvastam 5oldalt de nem találtam megoldást... -
#854 ebben a játékban az fog nyerni akinek a legjobb videokártyája van és a legtöbb AA-t rá tudja tolni a képre, semmit se lehet nélküle látni -
Arany007 #853 nah szereztem c&c4-es beta kulcsot de nem fogadja el. Van valamilyen trükkje az egésznek? -
Arany007 #852 tud valaki küldeni egy beta key-t? vagy tud valaki írni, hogy honnan lehet szerezni? A gamestar-os nem küldi el a kulcsot. -
Unreal1942 #851 Van olyan ember akinek egyáltalán tetszik a béta alapján?
Úgy, hogy ismeri a cod, bf és egyéb hasonló játékokat is.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a problémák szinte mindig ugyan azok és mégis szarnak rá a fejlesztők.
Nem lenne bonyolult olyan játékot csinálni ami igazán sikeres, ha figyelnék az észrevételeket és meg is fogadnák a jó tanácsokat.
Lehet az nem lenne jó üzlet mert akkor évekig nem venne senki új játékot...
Lassan így sem. Sokáig nem lehet már átverni a potenciális vevőket. -
#850 srácok csak nekem tűnik úgy mintha az egerem ragasztóba lenne, miközben játszok...
eddig ez tünt csak fel 7percnyi játék után.
ha hazaértem még játszok azért vele, de az irányitás szerintem se a cod, se a bc2-höz nem hasonlít. -
#849 Na kipróbáltam tegnap én is a bétát és beszarás... Ez a Modern Warfare 2 csak Bad Company 2 motorral. Káosz ami a játékban megy. -
szapor #848 Hát nekem van már 2 de egyik se jó :) -
#847 Előbb én is szereztem gameszartól egy keyt(tudnám minek?!), kell? -
#846 Ez azt jelenti, hogy nincs több BÉTA key!
Legfeljebb megpróbélhatod másnap, harmad, negyednap múlva! -
szapor #845 Most meg próbáltam a másik emailemre ezt a kódot amit most kértem a gamestarról azzal meg nem jó: Sorry, that does not appear to be a valid Medal of Honor beta redemption key. Ezt irja ki -
szapor #844 én nem ott kértem kulcsot, hanem azon a gamespot oldalon, és ott a medalofhonor.com/beta beirtam a keyt és most nagy betükkel pirosan oda van irva hogy: BETA KEY REDEMPTION PORTAL és alatta fekete minden :S -
#843 A 2.) C and C4-es Béta kulcs! -
#842 Ja mostmár én is látom. 10 perce még jó volt, mert kértem még egy C and C4-es Béát! -
#841 Ja, de van EA accod? -
#840 a gamestar-os link 404!