3478
  • keepernext
    és ezt ki kérdezte????
    nem érdekel ki, mit vesz meg egyéni szocproblem.
    már jó lenne valami újdonság mert normális fps nem jött ki mostanában.
  • Fpocok
    Elvileg holnap jelenik meg.
  • lolSL
    nem áldozott le, pár év múlva majd a konzolosok is rájönnek pár coddal később hogy ennél hülyébbnek már nem nézhetik őket és ennél több noob szarságot nem lehet már beletenni egy játékba, aztán elkezdik majd nem venni, nem lesznek évről évre nagyobb nyitó eladások
  • keepernext
    akkor elvileg ma kijön cd galaxis szerint?
  • bebe78
    off-topicot a bannerba valaki.thx
  • keepernext
    öö pc-nek leáldozott-ba kellene nyavalyogni lányok!

• mascarun
    Magyar feliratról van é valami hír?
    Vagy teljesen angol lesz?
    Mert ugye az EA mostanában elég sok játékot adott ki úgy hogy volt magyar lokalizáció.
  • DarkSector
    OFF
    Télleg nem akarok ebbe belefolyni, de nagyon egyoldalúan látod a dolgokat.
    A Crysis-os téma, nagyon is nagy vááltozásokat okozott a játékiparban.

Valamint, az eladásokkal is a PC tehetne ezek ellen, amiket most felsororltál.
    JÓL mondtad az eladások.
    Ha kijön PC-re egy nem gagyi játék, még azt is SZÁZEZREK warezol-ják le.
    Ezért mivel PC-n sok a warez ez is ám sokat nyomott a latba, meg jórészt a játékárak!
    Bárki bármit mond kurvanagy kiadássokkal dolgoznak a fejlesztők.
    És ez eszméletlen nagy felelősség, ezért is csinálnak összecsapott gyors játékokat leegtöbbször, meg DLC-ket, mert Mára már egy 9-10ezer forintos játékból, amit 50ezren megvesznek pc-re, nem éri meg nekik. Tehát beleszarnak. Maffia 2. És jönnek a DLC-k hogy a warez-olók helyett a tisztességessen fizetőkön hajtsák be azt ami kell hogy valamelyest nyereségessek legyenek, és több jobb játékot készítsenek.

Cod6
    Itt is lassan fizetős lesz a multi, hogy még sokkal több kiegészitést folytatást készítsenek, egyrészt megértem őket.
    Pénz-Pénz-Pénz. :(
    ON

Nah lényegtelen, én alkalmazkodom ahogy sikerül, aztán ha megunom egyszerűen nem játszom majd. :)
  • koschwarz
    na tessék, pcguruhoz most egy red orchestra-át adnak mellékletként. ha valaki jót akar multizni...
  • koschwarz
    ha csak olyan színvonalú lesz, mint a bc2, akkor megveszem. elvégre azért 100 órányi játékért már megérte azt a 9 vagy 10ezer forintot.

mellesleg a bc2 single-jét végig sem vittem. ha leültem játszani, valahogy automatikusan a multiplayerre kattintottam :)
  • Beers
    szerintem ne reménykedj.......
  • Muttley
    A 2. pontodhoz

#1906 és 1932
    Ha nem fogod fel, amit kitárgyaltunk, akkor "TE rendkívül értelmes" vagy
    Ha meg felfogod, csak provokátor vagy, akkor meg azért vagy "TE rendkívül értelmes".
    Szóval, ha fenntartod a 2. pontodat, semmi sem ment meg a vidám ténytől, hogy
    TE RENDKÍVÜL ÉRTELMES EMBER vagy, barátom! ;)
  • koschwarz
    ez biztos, hogy generációs probléma. mi "öregek" már sokkal többet láttunk, ráadásul pont akkor, amikor a legtöbb játék innovációt is jelentett egyben. ezeket a mai játékok (számunkra) nem tudják már felülmúlni.

de hibásak a kiadók/stúdiók is. most ez a trend, a modern kori lövölde. sokkal biztosabb bevételt jelent. biztos hogy számtalan felméréssel is rendelkeznek a kiadók, hogy mire van igény, milyen a közönség (feltehetően a játékosok nagy százaléka csak gyorsan leül 1-2 órára játszani, gyors szórakozásra vágyva). a piachoz készülnek a termékek.

ráadásul számtalan példa van arra, hogy az egyedi próbálkozások anyagilag bebuknak (kritikailag nem).

én ezt az egészet úgy "vészelem" át, hogy bár mindig is első számú kedvenceim voltak az FPS-ek, jó pár éve elkezdtem jó kis rpg-kel játszani. fallout, mass effect, oblivion, witcherrel fogok nemsokára próbálkozni. ezektől megkapom azt, amit egy játéktól én elvárok. kell játékidő, jó sztori, beleélhetőség, kidolgozott háttér.

közben meg halvány reménysugarat táplálok a bf3 miatt. hátha, HÁTHA...
  • Fpocok
    Nem tudom hogy jön ide a Commodore64. Teljesen más, mint a mostani konzolok.
    Amúgy az enyém még megvan, de szerintem már nem működik.
  • grebber
    "Rövid.A robbanások vmi eszméletlen gagyik. A tűz szintén."
    "Nem szartam magam tőle össze 10/6.A Cod 6-ot meg sem üti sztem!"

"Nem tudom, hogy kinek és mi nem tetszik a grafikában, de szerintem jó lett. Néha, de tényleg csak NÉHA feltűnik egy-egy mosottabb textúra, de aki harc közben ezt figyeli, az meg is érdemli! Amúgy pörgős a játékmenet, jóféle akciókkal dúsítva"

"Igaz hogy a játék nem egy COD MW 1-2! Viszont abszolúlt játszható és élvezhető! A grafikája nincs olyan realisztikus mint a BFnek vagy a COD-nak, az nem feltétlenül akkora baj, sztem! Amúgy csúnyának nem lehetni nevezni a grafikát sem! Láttunk már szebbet,de sztem nem gáz! Játszhatóságra nagyon jó! Az hogy mediumon viszonylag könnyűnek tünik, az szerintem reális! "

"Hatalmas játék !!! Imádom, igaz egy kicsit jobb a Cod de azért ez se kutya"

"A játék jó! A cod-hoz képest továbbfejlesztett az irányítás. Lehet elhajolgatni, becsúszni a fedezék mögé, egyes lövésre váltani."

"Nagyon rövid egy játék, de azért szerintem több oldalból is odab*** a Modern Warfarenek"

"Olyan mint a Modern Warfare 2 kb 80%-os készenléti állapotban"

"A grafika nem szép. UE3-as motorral ilyet művelni sztem szégyen. Látthattunk már csúnya és nagyon szép UE3-as játékot, és ez bizony csúnya. Bár egyáltalán nem szoktam foglalkozni a grafikával, most idegesít, mert néhol tényleg nagyon ronda, és lehet, hogy ebben az esetben csak emiatt nem érzem úgy, hogy "jobb" lenne, mint a CoD."
  • Shep
    Akkor ezek szerint te döntöd el mi az igényes játék? Szerintem az igényesség nem azon múlik, hogy mennyit kell egy játékban gondolkodni. Lehet igényes egy játék úgy is ha pl. csak a reflexeire van szüksége az embernek. Az amiről ti beszéltek az nem más, mint a játékok végletekig történő leegyszerűsítése ami nem egyenlő az igénytelenséggel (szerintem). Na de mondom kár ezen vitázni, meg a konzolokat hibáztatni. akit hibáztatni kell az a pénzközpontú világ és ez ellen az egyén nem tud tenni csak a közösség összefogással.
  • Gabe18
    Mondjuk a CoD-nál a csalók és a IWNet együttesen megásták a sírját, lehetne az gameplayben a világ legjobb játéka, az se bírná ki azt ami ott megy...
  • lolSL
    és mennyien játszanak vele ma is.. steames statok alapján kb a felére csökkent vissza a tábora a csúcshoz képest (ami a megjelenés után 1-2 hónappal volt), a bfbc2 esetén meg csak a hatoda játszik már a csúcshoz képest (ami a megjelenés másnapján volt.., azóta lejtmenet), és még ez is jónak mondható egy új pc-s játékról, a legtöbb 1 hét alatt megy a süllyesztőbe.
  • Gabe18
    "Pedig nekik készül. Persze PCre is előrendelik az emberek... de mondjuk nézd meg az MW2 eladásokat. Ég és föld. A PC társadalom elmondta a véleményét."

El, hány hétig vezette a pc-s eladásokat a MW2? Nem keveset. Olyan volt amilyen, mégis pc-hez képest óriási eladásai voltak.
  • Gabe18
    Persze a Konzol mindennek az oka, hát hogyne...
    De mikor 20 éve C64 meg Amiga volt, olyan irányítással hogy 4 irány meg egy tűzgomb, érdekes akkor jó volt. Akkor is voltak gagyi, meg igényes játékok...
    Ez a játék se attól lenne jobb ha nagyobb lenne a fegyverek szórása, ez szerintem csak egy minimális pont amitől jobb-rosszabb lenne, kinek nézőpont szerint.
    Az én véleményem hogy mára már egyszerűen a legtöbb játék stílusból kihozták amit kilehetett. És aki (úgy mint én) már 10-15-20 éve játszik az éppen aktuális számítógéppel, konzollal ,stb... , annak mára egyszerűen nem lehet olyan újdonságot mutatni amitől tényleg az az "áll lejtős" csodálkozás ül ki az ember arcára.
    Mert "nekünk" kiült már rég. Az első Doom-nál, első Medal of Honor partra szállós jeleneténél, mikor megláttuk a GTA3-ban hogy körülöttünk "él" a város, és sorolhatnám még kinek-kinek a rég nagy kedvenceit. És most azt várjuk, hogy majd most is jönnek ezek a pillanatok. De már nem nagyon jönnek... Van egy-két felvillanás.Az hogy a Crysis hogy néz ki... de aztán egy tucat fps lesz amiből láttunk már százat. Hogy a Bad Company 2-ben mekkora a hangulat meg a hangok milyen jól szólnak... de mikor ezt megszokod mitől több mint a BF1942 (vagy épp mitől kevesebb... ), hogy ma már a legtöbb sport játék úgy néz ki hogy ha csak rápillantasz azt hiszed tv közvetítés...de 15 éve ugyanazzal a gombbal passzolsz benne.
    Úgyhogy az első Medal nem azért volt jobb játék mert kicsit jobban szórt benne a fegyver, hanem mert hozott valami olyat amit addig még nem láttunk. Ma viszont ilyen...hát elvétve, és gyanítom nem is lesz sokkal több amíg valami egészen forradalmi változás nem lesz a videójátékok terén.
    Arra viszont lehet készülni hogy a következő években minden xart eladnak nekünk újra csak 3D-ben...
  • Fpocok
    Nekem nincs konzolom, mert a kedvenc játékaimat (FPSek) nem tudnám teljese egészében élvezni. Próbáltam kontrollerrel nyomni, szőrnyű.

Pedig nekik készül. Persze PCre is előrendelik az emberek... de mondjuk nézd meg az MW2 eladásokat. Ég és föld. A PC társadalom elmondta a véleményét.

Nézegetem gamer oldalakat. Látom mik vannak konzolra. Koppintások. Pl a legújabb Castlevania game. Persze néha jön ki egyedi játék, pl a LBP, de nagyon nagyon ritka.

Ezt nem nagyon értem... Crysis szép volt és sok hardvert adtak el... de ez most hogy jön ide?

Szerintem jó volt a sztorija és ez előtt is jött ki olyan játék amit te írsz.

Nem baj ha van DLC... sőt, minél több a játék, annál jobb. Az a baj, hogy a legtöbb DLC az alap játék rovására jön ki. Pl Mafia2. Teljesen kiherélt játék, amit kivettek meg eladják DLCbe. Vagy a kedvencem... ami egyszerre jön ki a teljes játékkal... hát a faszom nem kéne? Persze itt is van kivétel, de nagyon nagyon naaagyon ritka: ME2

Aláírással sajnos szarra sem megyünk.

Pedig de. Ha senki nem vesz meg egy DLCt akkor elgondolkoznak. Persze van többfajta DLC. A sok tartalmasat vegye az ember nyugodtan, de pl az ilyen ruhák meg kocsik... NE!

Ha egy bizonyos réteget nézünk... akkor igen, ők konzolon vannak. Többnyire.

Nem veszem magamra. Én így látom.

Hogy ON is legyek. Ma vissza kell hívjam 576ot, mert pénteken szóltak, hogy akarnak beszélni a MoH előrendelésemmel kapcsolatban... amit pár hete lemondtam. Ezek nem nézik a weboldalukat?
  • DarkSector
    OFF
    Énse akarok belemenni de van konzolom, ezt ajánlom mindenkinek hogy gyorsan verje ki a fejéből. Én már vagy 1000 helyen 1000x elmondtam ienkor hogy ez nem a játékosok igényét tükrözi, hanem a fejlesztők szarnak bele.

Ki az aki szerint konzolra ez lenne az igény? Lófaszt. Ezt a fejlesztők így csinálták meg.
    Konzolosoknak csinálnak ien szart? Akkor pc-n miért rendelik előre meg az ien szar játékokat, ugyanúgy közremüködnek a dologban, csak fáj az igazság sok embernek.

És a gond ott kezdődik, hogy ezt olyanok terjesztik, akik azt se tudják mien játékok vannak, amik nem jelennek meg pc-re, nah azokat kéne megnézni.
    Szóval nekem ez a szint ugyanúgy szarnak számít konzolon mint itt pc-n.
    Úgyanúgy megveszik pc-n a sok szart, ha nem dlc-t akkor mást, szóval ennyit erről.

Ezt kár hajtogatni, mióta PC-n megőrült mindenki a Crysis-ért, ami techdemo volt, és ezért iszonyat bevétel volt hardware piacon.

Azóta van hogy jó graf, 0 történet, és fejtörök.
    szóval ha vitát akar nyitni erről valaki akkor lehetne szart dobálni mindkét oldalra hogy hol romlott el az egész.
    csak azért könnyebb szitkozódni, mert mindent a konzolokról hoznak át és
    nincs mivel ellenpéldázni.

Ez van. Az hogy valamihez DLC jön nem kell megvenni, ha nem tartja valaki korrektnek vagy ellenzi. Ez van mindkét fronton vesznek dlc-ket akik úsznak a pénzben, illetve pc-n a hardware-eket is veszik mint a cukrot, mégis minek változna is valami.
    A játékosok nem tudnak ezek ellen fellépni, ezért ha játszani akarnak valamivel kénytelenek úgy táncolni, ahogy az ipar fütyül, ha meg nem akkor mérgelődhetnének, azt nem kell játszani ennyi, menjenek el kocsmázni és kész.

faszomnak kell mindig mindenhol ez a szarság miatt mérgelődni.
    Ha nem tetszik valami, ne egymást szidjátok, hanem a fejlesztőket kizárólag ők tehetnek mindenről, vagy gyüjtsetek aláírást, és akkor lehet hujjogni.

Ha én vettem DLC-t, nem azért vettem meg mert igénytelen fasz vagyok, és ez tökéletessen megteszi, hanem mert ha fejreállnék se tudnék változtatni ezen de mivel néha szeretnék valamivel játszani, így a LEHETŐSÉGEK közül kell választanom, olyat nem tudok venni aminek még a lehetőségét se adják meg.
    és nem vagyok már 10 éves, nem a szüleim vásárolnak nekem, remélem érted.
    A 10évessek inkább azok akik hasonló butaságokat terjesztenek.

Ha már a játékosok a hibássak, akkor nem platformról kell beszélni, hanem egy BIZONYOS játékos rétegről legfeljebb.
    Akik valszeg jobban elfogadják a mostani cuccokat, mint a Hardcore réteg, akik régebbi játékokhoz vannak szokva, mikor még nem ez volt.

És ezt ne vedd magadra, ezzel nem téged akartalak megsérteni
    ON
  • lolSL
    darksiders pro, azon látszik hogy sok energiát fektettek az ötletekbe, még ha nem is mind egyedi, de egy remek játékot gyűrtak össze belőle.
    és az intróját magyarok csinálták :)
  • The Protector
    Szerintem a mostani romló trendire hatalmas ellenpélda a DARKSIDERS.
    Most pl elakadtam benn egy nagyon picit,mondjuk elfogyott a türelmem.De már értékelni tudom azt ha vmi egy picit elgondolkodtat vagy logika van benne.én ha tehetném odaadnám a mostani játékokat a 12éves önmagamnak és a régieket pedig én játszanám úgy mint ha teljesen új lenne.A 12 éves önmagam is jobban értékelné a dolgokat a mostani meg jobban élvezné a régieket.
    Én nem akarok konzolos háborút de igazad van erről ők tehetnek.Meg arról is h néhány konzolos gamet irigylek tőlük.Na és?
  • Fpocok
    Érdekes, hogy a MoH miatt került elő a téma.

Két dolog miatt van egyre több igénytelen játék.

1. Lusták a készítők és inkább DLCbe rakják, amit eddig megkaptunk simán. Kevesebb tartalom, igánytelenebb az is.
    2. A konzolosok miatt. Ezt nem is lehet tagadni. A sok 10évesnek ilyen kell, az ő szüleik veszik meg ezeket a játékokat.
  • Smithwarden
    Az igenyes(ebb) jatek az ahol nem agyatlan modon csak reflexbol kell nyomni a bal gombot, hanem kozben gondolkozni is kell valamennyit, nem pedig csak megkeresni a legjobb kemperhelyet es onnan sniperkedni.

En is tobbet vartam a MOH-tol, foleg hogy a mostanban letezo egyik leujabb es legjobb frostbite motort raktak ala, dehat vegul kiderult hogy rendesen ki lett herelve az egesz (no fizika, stb.)
    FPS-ek szinvonala is egyre jobban kezd esni es ez nem csak a fiatalabb korosztaly miatt van igy, hanem mert az FPS-eket keszito cegek egyre jobban atvonultak konzolokra, es ott tenyleg legtobbszor az a lenyeg hogy gyors agyatlan szorakozast nyujtson egy jatek.
    Oke neha az is kell, de nem a mostani tomenytelen mennyisegben.
    Plussz az amcsi konzolos (hulye)gyerekek sokkal jobban tejelnek, mint a pc-sek az is tuti, raadasul szinte automatikusan megveszik a minden evben ujra kiadott reszeket az eppen aktualis lovoldozos jatekbol (+ a par mapos DLC-k is millios szamban fogynak).
    Szoval PCre sajnos a jobbfajta FPS multik egyre jobban kihalnak, viszont az MMOk es strategiak amiket ugye nehez atvinni konzolra, azok megmaradnak es talan egyre jobbak lesznek.
    Bar ez sem teljesen igaz, mert ott van a wow es utana egy szakadek, szoval a lenyeg hogy a nagyobb penz a konzolban van, ez teny.

Meg megjegyzek egy talan kicsit furcsa dolgot: sztem amire egesz jo szammal kezdenek kijonni az "ertelmes" jatekok, az az iphone/ipod/ipad.
    Persze vannak ott is hulyesegek, de hiaba egesz eros a hardver, akkor is "csak" egy mobil es ott tobb a korlat/hatar amit be kell tartani egy programozonak, viszont ha jol meg van csinalva a jatek akkor igen kellemes bevetele van, szoval erdemes melozni vele.
    Csinalnak a jatekhoz egy turheto/aranyos grafikat es utana inkabb a belsore koncentralnak, hogy kicsit a jatekos agyat is dolgoztassa a program, ne csak a ujjak izmait.
    a fasznak ittam.
    jól elbasztam a spoilert.sorry
    spoiler] Pff ,ez tényleg nem volt hosszú. Nem mondom jól szórakoztam, de az utolsó pálya után vártam még valamit. É ne rajngok a multiért, nekem a COD:MW2 single kampány is tetszett, de sajna ez nem ért a nyomába. nem volt rossz, és nem rohantam végig, de ezek már tényleg nem azok a játékok ahol mész és nézelődsz. Persze megnéztem sok helyszint, de a játékmenet annyira intenzív hogy nincs is idő bámészkodni, sodor az ár... Mindenesetre kellemes szórakozás volt. [/spoiler]
  • Shep
    Na látom itt is elszabadult az igénytelen vs igényes játék vita. Egyáltalán mi az igényes játék definíciója, ki dönti el? Na de igazából a lényeg, hogy amíg a pénz áll a központban addig ilyen játékok lesznek, mert ezt lehet eladni tetszik nem tetszik ez van. Elő lehet venni régi játékokat és azokkal játszani, vagy lehet ám könyvet is olvasni, vagy bringázni akármi.
  • frango
    A népnek egyszerűen a gyors szórakozás kell. Az egyszerűségen van a hangsúly. A szórakoztatóipar egészére ez jellemző. Pl. zene. A minimalos zenék hódítanak. Pár sávot összedobálnak és kész. Jó is szép is hallgatható is bulizható is csak nincs benne valami extra.(az egyszerűség nem feltétlen rossz)
    Akik az ehhez hasonló játékokat "szidják" szeretnének valami minőségit és/vagy valami "extrát"(én is).(holnap koránkelés most meg fáradt vagyok és nem nagyon tudom magam értelmesen kifejezni-seképsehang- 8)
    Én úgy vettem észre, hogy 2007-08 óta egy más generációnak készülnek a játékok. Változott a trend. A gyors és értelmetlen darálás a fő irány. A taktikát, gondolkodást kiölik mert egyszerűsíteni kell!!!! Nehogy má' az isiben megfáradt kisiskolás a gyors szórakozása közben még arra legyen kényszerítve, hogy gondolkodjon. Elég neki kiszámolni, hogy a maradék spuri hány húzásra elég a kiszáradt nyálkahártyáinak... Sajnos manapság az FPS játékosokat hát agyatlan botoknak nézik. Me' csak mennek azt lőnek...
    Ez így is van, ha ilyen kritikán aluli gammákat tolnak a HSre és Monsterkillre éhező mutatóujjacskáink alá. Én 2 azaz kettő Multi FPSel játszottam hosszabb ideig. Az egyik az Wolfenstein Enemy Territory a másik a COD MW. Az ET szerintem a mai napig a legjobb Multi FPS. Ingyenes is:D Egyszerű és nagyszerű! Ez az a játék ami egészében megfogott. A COD 4-ben meg sniper. Csak snipert játszom promodban semmi mást(Cod 2 is még elmegy). -Ide még beírom a Quake sorozatot is mert az is egy külön műfaj ami skilles.-
    Gyanítom, hogy nem sokáig fogok Multi FPSekkel játszani. Régieket ugye azért megunja az ember az újak meg egyszerűen sza..k(a sza.t arra értem, hogy a játékosok skilljei között elmossák a határokat).
    Vagy lehet, hogy ennyire öregszem?!.

Na ilyen okok miatt kezdek én el manapság MMORPGkel játszani. Sokkal szabadabb, nincs megkötve annyira a kezed mint egy FPSben. És ellentétben az FPSekkel az MMOk fejlődnek és szerintem jó irányba.
    Szóval régi játékok=fps, új játékok=mmo. Legalábbis nálam. Ajj ennyi fa...got írni. Kéne valami ami lehúz aludni.......
  • The Protector
    Te meg csak egy kis emberke vagy akit leszarnak.Nem TE vagy mondjuk én vagyok a játékipar célközönsége aki egy kis szórakozásra és igényes játékokra vágyik.
    Sajnos most az egyszerű és a gagyi a menő.12évesen sztem téged is megfogna a dolog.Bár én 12 évesen inkább cangáztam meg strandoltam mintsem odabent kuksoljak és nyomjam a gamekat,pedig volt már egy 486-osom.Rossz időben ment csak a játékon a gép.
  • TDC Geronimo
    Fel lehet hozni példának a dragon aget is. Első részt imádtam, volt benne a régi klasszikus rpgkből (BG,IWD) bőven. Igaz valamennyire leegyszerűsítve, de mégis hozták a régi RPGk hangulatát. Erre 1 hónapja talán volt egy leakelt gameplay a 2. részből (igaz konzolos változatból) és majdnem hánytam. Mondom ez meg mi a picsa? Elkorcsosult devil may cry-os "hármat pörgök levegőbe a 2 méteres fegyverrel" harcrendszer, első rész megcsúfolása. Azért titkon reménykedek, hogy a PCs verzióba marad a régi harcrendszer :/
  • Skynet
    Erre van igény sajnos....
    Meg lehet nézni hány játékot vágtak már haza ilyenekkel.
    A Bioshock első része után a 2. rész egy pofáncsapás,átment a játék nulla parás hentelésbe egy bigdaddyvel főszereplőként.
    Konzolon ott a Jakuza ami eddig egy nagyon hangulatos jópofa rpg elemekkel megspékelt jósztoris utcai verekedős game volt,erre az új részben zombik lepik el a várost....
    Ott a Dead Space 2...Az első részben mire panaszkodtak baromi sokan? Arra hogy itt ott túl sok a szörny és a hangulat helyett átmegy hentelésbe...Erre mivel reklámozzák a második részt? Sokkal több szörnnyel,az eddig látottak alapján pedig egy mezei hentelősdi lesz,bemész egy szobába rádjön 23 jencike,leírtod őket,következő szoba..És ezt is venni fogják mert a célközönség a kb 12 éves értelmiképességgel rendelkező vérpisti akinek ez kell....

Azt pedig hogy mi mennyit hoz a konyhára pc-n már csak a warez miatt se említsük meg,teljesen felesleges.
  • Rage47
    ez is így van:)
  • TDC Geronimo
    És pont az a szomorú, hogy ha valaki egy különleges stílussal próbálkozik, az rendre nem kap olyan figyelmet és általában alulértékelik. Nem úgy mint ezeket a szarokat, amik csak úgy ömlenek mostanában.
  • Rage47
    detto
  • gömbgiliszta
    Skynet: neked a az mw2 single-je sem tetszik?

• NHLFAN
    neked nem,másnak igen.akkor neked az a két út van,hogy vagy nyomod a régi címeket,vagy leszoksz a számítógépes játékról.mondom nem a te általad is képviselt hardcore réteg alkotja a játékvásárlókat.az itt kommentelők nagy része is szépen visszamondta a megrendeléseit és majd jól letölti a játékot.ha a régi csak PC-re fejlesztett játékok olyan jól hoztak volna a konyhára most is a fejlesztések fókuszában lennének,de nem így történt,és nem látom a jeleit,hogy ez a következő 10 évben megváltozzon.
  • Rage47
    hahahaah ez kemény:D