Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
A sniper nagyon jó, a Day of Defeat óta nem snipereztem ilyen jót.
Meg is venném DE máris feljött a PBs szerverre két aimos ... nemtom a hackerek lettek-e ilyen jók hogy jún. 21. óta (closed beta) máris írtak hozzá aimot, vagy egy régebbi játék motorját használja, mindenesetre így hülye aki pénzt ad érte, hogy felbassza az agyát MPben (SPre meg jó a warez :P )
HA majd bannolják a csítereket (HA a PB jó lesz valaha) és HA majd akciós lesz 5 ezer körülért akkor megveszem.
Addig meg ott a LoL, ahhoz -még?- nincs hack.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Jó éjt!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
De lehet ebbõl még jó kis játék...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
[IRAM] leader
alap fegyók belépsz élsz lõsz/bicska lastused és meghalsz, kezded elõrõl!
asdf+balgomb (néha jobb) futás last used ennyi 7-8 gomb a többi minek!
<#idiota>#idiota><#violent>#violent><#lama>#lama>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[IRAM] leader
Ha egy 9-est levesznek az árából(999 Ft),talán megveszem,jó lesz támasztéknak,úgyis mindig eldõl a polcon a BC2 dvd-m.<#gonosz2>#gonosz2><#hehe>#hehe>
[IRAM] leader
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
szép rebootot kapott egy a franchise is -.-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
esküszöm az elsõ az volt kerestem a kihajolást!!! Kurvára kéne bele!
bár úgy több lenne a kemper...
sose fognak már olyan játékot kiadni amiben hasonló szinten lehetne játszani ha idõt szánsz rá :(
Parasite Eve 2, best game EVER!
nekem megy faszán nem lagol nem dob ki!
Részemrõl OK game, pörgõs, futós lövõs mint rég!
toltam kb 2 kört (egy terró, egy tier) 30 ember a termés :D meg vagy 5 érem :) a késelés tetszik!!!
BC és MW és 1000szer lenyúzott társaikkal nem játszottam de nem is fogok!
jó ez az open beta, azthitték ettõl többen fogják megvenni, szvsz még az is lemondja aki eddig megvette volna <#idiota>#idiota>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
NE VEGYE MEG SENKI! Elég lesz ha végig toljuk majd singlét. Ez nem több egy BC2 mod nál.
És még akkor is lesz Limited. Nem hinném hogy nagyon kapkodnának érte.
fõlegne Limited-et vegyé.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ez eddig nagyon sovány , pedig edig nagyon pártoltam ezt a játékot.
Lehet itt bas**ák el hogy kidobták ezt a nyilt Bétát.
Megérné várni vele hogy aki megveszi mit reagál rá.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Internetes kedvezményes ár: 7.990 Ft (bolti ár: 9.990 Ft helyett, 20% kedvezménnyel)
De jelenleg el vagyok bizonytalanodva xD
Elég elgondolkodtatóak ezek a dolgok XD
Mondjuk én nem akartam megvenni AVP-t, de láttam a D2d-s leárazást, azonnal lecsaptam rá. És meg kell mondjam, egyre jobban tetszik a játék nem tom miért :D Anno egy 7.2-esre értékeltem a játékot, ha most kellene, akkor kb 8.0-8.4-et kapna tõlem.
Lara Croft meg szép hogy 9.5-ös játék :D
AVP árak
Steam 50 EUR
D2D 20 euró
Pl. az AVp-t 50 euróért, míg a D2D csak 20 euróért adja. Nem mindegy. szét kell nézni mindenképpen a két oldalon, fõleg ha only steam PC support a játék.
Viszont az, hogy már letöltöttem BÉTÁ-t... és nem tudok vele még játszani, mikor már rég megy...
Ha valaki olvasgat külföldi fórumokat, szétnézhetne egy kicsit persze ha van ideje, és írhatna ide utána, hogy ott miket írnak errõl a förmedvényrõl. Sajna idegen nyelvbõl gyenge vagyok.
Nem tudom, hogy valaki mást érdekel-e esetleg!
Köszönöm.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Az IW nem dobál le legalább 1-2 perc játékidõ után.
AZ elõbb volt egy szerver ahonnan nem dobott le de az meg olyan lagos volt hogy inkább kiléptem!