Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
Nekem nagyon is tetszik a game. Valaki írta korábban, hogy semmi skill nem kell hozzá. Nos, azért én ezt megcáfolnám.
a moh érdekelt volna, de addig míg nem próbáltam ki. majd még a single-t megnézem ha lesz demo.
ha a single jobb lesz, lewarezolom ha meg nem akkor végeztem vele. Ezt a BETA-t is kizárólag azért néztem meg mert tudtommal egy baszotthosszú listán nyilatkozták hogy miket javítottak a zárt beta-hoz képest.
Semmi egyébb oka nem volt hogy megnézzem.
nekem annyira nem nagy trauma, ez úgyis csak unalomûzõ lett volna, a nekem fontos játékokat ettõl függetlenül még megveszem.
És függetlenül attól hogy nem tartozok magyarázattal mikor miért mivel játszom, ez a 3 kérdés csak kérdés volt. nem kijelentés, hogy ez feltétlen hiba.
Csak kíváncsi voltam hogy ez másnak is szemet szúrt vagy csak nekem furák ezek a dolgok és egyszerûen nem vagyok hozzászokva.
kápise? 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A régi MOH-ok pedig elég erõsek voltak multiban régen.
Az új MOH multija SEMMIBEN sem közelíti meg a régi moh részek multi színvonalát...Ja de. Grafikában. Ennyi.
Szerintem rengeteget fejlõdött a játék.Nincsen már az a rohadt HIT-REG hiba.Villámgyorsan törtnek össze a rombolható dolgok és nem 2mp után.Sokkal gyorsabb,pörgõsebb lett a játék.És már nincsen az a hiba h mind2 en meghaltok mikor 1v1 ben összekerülsz az ellenféllel a harcmezõn.
NAgyon jól néz ki az új választó menü.A grafika nagyon szép,bár nem tudok róla sokat mondani mert egy homályos szar CRT monitorrol egy 20,3 colos LCd monitorra váltottam közben szóval hatalmas a különbség(nekem legalábbis).Lagg-al abszolút nem találkoztam.Már nincsenek teleportáló emberkék.stb......Nekem eddig így nagyon tetszik.Igaz h vannak még hibák.
PL,itt nincs ugrabugra,pattogás mint a codban,az nyer aki elõbb veszi észre a másikat.A hasalást és a kihajolást nagyon hiányolom.
Negatív dologként a rongybaba effektet említeném meg.Mert bár javult még mindig nevetséges dolgokat mûvel.
A másik egyéni negatívum h a szerverkeresõ nekem abszolút nem talál szervert.Csak matchmake-el tudok játékot indítani,de legalább ez villámgyorsan és jól oszt be egy szerverre.
Nekem még valami nagyon de nagyon hiányzik a játékból,egy olyan dolog mint a COD-ban hogy várjam mikor játszhassak vele hogy ilyen-olyan szarságokat begyûjtsek.Ne higgyetek nagy codosnak mert a modern warfare-val 2 hónapot,a 2vel meg öszvissz 2hetet toltam.
JAj.még 1 dolog,a hangok brutálisan jók.Ezt mindig meg kell elítenem mert nagyon tudnak a srácok.El sem merem képzelni h egy drága hangcuccon h szól a game mert nekem egy crative 2.1em van,de így is nagyon jó.
Végezetül.Ha ennyit fejlõdne a teljes játékig ez a multi,mint amennyit ez fejldõdött az elõzõ zárt betahoz képest akkor egy ISteni multi móka lehetne belõle.
Majd várjuk ki a végét.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hatalmasnagy rakás szar ez multiplayer tartalomra.
Nem minden játék tudja überelni a COD 6 féle gagyi norecoil fegyverarzenált,ennek sikerült,továbbra is norecoil egytõl egyig minden a csipát kivéve. A Hitreg szintén a COD alá sûllyed,ott legalább a fejlövéssel nagyjából tisztában van a program itt csipával sokszor 2szer lövök valakit fejbe 20 méterrõl akkor hajlandóságot is mutat a halálra.Hasalás,kihajolás luxus,ráadásul ugrabugrálva simán ellõhetõ bárki, nincs ballisztika,semmi.
És továbbra is egy mezei BFBC2 mod (BFBC2 COD mod...😄 )az egész multi,csak jócskán szarrábutítva minden egyes elemében.
Arcade primkómultilövölde óvodásoknak. Köszönjük az új MOH-ot....
Persze majd a fizetett értékelések és a "színvonalas" célközönség elviszi a hátán,nehogy ocsmánymód megbukjon és neadjisten valami tartalmasat próbáljanak meg legközelebb összehozni a szar helyett...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Medal of Honor Multiplayer Beta
Grafika: 4/10
Hangok: 3/10
Irányítás: 2/10
Hangulat: 2/10
Skillt egyáltalán nem igényel a multi. Lényege az, hogy melyik fél veszi észre elõbb a másikat. A mapok sincsenek rendesen összerakva és még icipicikék is. Obikat olyan szinten lehet becampelni, hogy a legjobb high+++++++ teamek se rohannak rá egy low+ csapat ellen.
Ha valaki multi FPSt akar játszani az menjen ET-zni vagy Cod4-ezni. Ez a MOH egy bohóckodás...
Remélem a single majd legalább megközelíti a Codok színvonalát.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Ez valóban így korrekt vagy valósághû, hogy a gránátokat tegnap eldobtam mikor játszottam, és ha nem egyenessen dobtam, hanem ívesen, akkor a levegõbe robbant????
Jah és miért volt az hogy pisztollyal meg GL-el nem tudtam 1 embert se leölni?
(gondoltam majd közelrõl a pisztollyal, de nem jött össze ahoz nem tudok elég gyorsan körbefordulni ha netán a hátammõgé kerül valaki, mintha sánta lennék a játékban)
és miért van olyan érzésem hogy mint a BF-ben nincs killcam, és ez a foskemperek játéka lesz?

Igy sikerült megalkotni a dombtetõ szélén tipegõ-topogó sniperek hadát BC2-ben is akiket szintén nem lehet lelõni de legalább jó hülyén néznek ki...
Gomb meg természetesen a kontrolleren is van elég, ha meg nem lenne, még mindig megoldható lenne hogy a guggolás gomb hosszabb lenyomására lehasaljon. Úgyhogy ez nem kifogás.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nekem akkor is az FPS gyûjteményem egyik éke. 😊
És van elég gomb a kontrolleren. 😊 MW2 és OF😄R jó példák erre.
Just do it :)
Na mentem melózni!Csá
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
M82-vel, csak fekve, támasztó talppal lehet lõni, egyrészt mert 14 kg alapban, másrészt, mert hátravág rendesen.
Sebaj, majd hason fekszek hozzá a szõnyegen. 😊
mondjuk ez már a bc2-ben is így volt.
nincs elég gomb a kontrolleren, gondolom. vagy nem akarták, hogy az egyébként epikus sniperkedés bibliai méreteket öltsön, és a végén mindenki hasalva, fedezékbõl kihajolva lövöldözzön, lol...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
<#hamm>#hamm>(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
De mindezek ellenére az angolok vinni fogják a MOH-t mint a cukrot :S
Hogy valami pozitivat is irjak, a fegyverhangok bejottek, dorognek rendesen. Vegre valamit sikerult visszaadni abbol milyen az amikor a fuledtol par centire levo fegyverbol leadsz egy sorozatot, nem ilyen akciofilmekbol kolcsonzott tompa kelepeles van.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szerintem hangulatos.
Teccccc, h nem csak meghal az ellenbség, hanem repül a fej, végtagok stb. 😊 Nem értem, hogy miért céloz alá. Cél: Mellkas, derék. Eredmény: repül a fej. <#nemtudom>#nemtudom>
Itt a meg a kedvenc fegyverem: M82 😊 Hangulat itt is van bõven.
Lehet, h a Multija kaka lesz, de single-ben nekem tuti vétel.
Ha meg lesz benne splitscreenes OFFLINE co-op mode, akkor dupla <#eljen>#eljen>
Véleményed szerint single-ben is ilyenek lesznek a fegyverek?
Csak egy privát üzibe,vagy e-mailbe kerül.Írjatok bátran.(10-40 user,ingyen és bérmentve)
[IRAM] leader
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Ha kevés-mint pl. nekem is- megvárod míg 2-3E ft-ért meg lehet venni,akkor teszed fel a polcra...<#ticking>#ticking>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[IRAM] leader
meg vevõs vagy nem?
negatív:
- a bétában mindkettõ pálya iszonyat kicsi. én a bc2-õt szerettem, bár a bf2-höz képest még abban is kicsik a pályák...játszottam az összes pályáján összesen kb. 100 órát, aztán meg is untam. ezt a két pályát a tegnapi bõ másfél óra alatt meguntam. a CTF pálya már csak szánakozó mosolyt tudott kiváltani belõlem
- és az elõrenyomulós kis pályán is keményen megtervezték azt az egymás mellet lévõ két útvonalat. véletlenül se lehessen egy kicsit sem taktikázni. vagy nyomulsz izomból elõre és hagyod, hogy a sniperek röhögve leszedjenek, vagy leragadsz egy szikla mögött. ha (HA!) jó a csapat és mindenki nyomul elõre, meg lehet persze csinálni a foglalást.
- "béta" ugyan, de másfél óra alatt 2x ctd-zett szó nélkül. lesz itt még patch a megjelenés után 1 nappal.
- ha a frontvonalon spawnoltam, 10-bõl 6-7x azonnal meghaltam. eleve milyen röhej a frontvonal-spawnolás, mikor kb. 15 mp laza futással is le lehet jutni az alapbázisról a legtávolabbi frontvonalra
- a játékosok 2/3-a sniper egy picsaszõrnyi pályán
- minden fegyver röhejesen pontos, az eddig az árkádjátékok legalja szintje ilyen szempontból
- gratulálok a mortarhoz és a rakétához, pont ez hiányzott mindig is ezekbõl a játékokból
pozitív:
- a hitboxot jónak találtam
- a grafikai még mindig nem rossz egy multis fps-hez
összefoglalva: aki életében elõször játszik multiban, annak biztos jó lesz. meg a <13 éves korosztálynak. egyébként meg egy nevetségesen árkád szar, amit kb. 2 hónapnál hosszabb ideig nem lehet "élvezni", mert nincs benne szavatosság, hamar unalomba fog fulladni, leginkább a nyomorék pályák miatt.
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama