Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Faszom a rohadt STEAMbe... többet nem töltök le ezzel a fossal semmit.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Bogdogege
Amúgy meg ez egy nagy hányás , a legaljánál is van legaljább köszi EA DICE .<#levele>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Bogdogege
próbálkozz többször.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

DeerHunter01
Titeket most felenged valahová ?
most szedtem le a beta-t de azt irja hogy nem tud csatlakozni az EA szerverihez.

\"Errõl van szó!\"

fejnelkuli
Uristen!Ezmiez?Egesz palyan sniperek akiket nemlatni es spawn utan azonnal lelonek es fingod sincs honnet.

Inkább nekik kellene fizetni,hogy kipóbáljuk.Ez nem ér egy Guriga Taknyot sem<#mf1><#mf1>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Spészgószt
most vettem észre steam írja is nagy zöld ablakban, hogy 5 óra múlva lesz elérhetõ....<#vigyor5>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

mascarun
Én is már rég félreraktam a pénzt rá de ez így elkeserítõ.
Lehet inkább elbaszom makettre :)
Az lehet nem okoz mégnagyobb csalódást...

Nem Steam verzió már megy. De minek...
Kb 4 percet tudtam játszani aztán ledob, visszamenni nem lehet. Bár lehet ez ilyen jótékony öncenzúra, nem akar maradandó károsodást okozni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TDC Geronimo
BC2 fényévekkel jobb, mint ez a szutyok. Azután ez olyan, mint egy olcsó frostbite motorra írt mod, amit valami kezdõ csapat összedobott.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Spészgószt
Hi all!
Sry lusta vagyok keresgélni a sorok között....<#idiota>
MIKORTÓL játszható az Open Beta????
Steam-en már lehúztam, de csak ott figyel preload-ba
(tudom hogy Okt4, de nálam még nem fut, azt írja várjam meg míg kiadják)

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Nem rossz game, most azon tökélek, hogy Medal of Honor, vagy Bad Company 2-vel lepjem-e meg magam November végén :) Szerintetek melyiket érné meg jobban? Bad Company 2-vel még nemtudtam nagyon játszani, ezért nemtudom hogy az miben jó..

xfire: numbnutzor steam: nanosilver1991 Black Ops.

Hát,asszem inkább maradok a cod-nál.Ezért pénzt kérnek?Szerintem jobban járnak ha befejezik ezt a fajta "játék"gyártást,mert ebböl tuti nem adak el igy 3-milió darabot.

hali!
töltöm a bétát steamen, de valszeg nekem nem fog menni mert itt vok a koliban és a külsõ rootereket át kellene verni. tud vki segíteni ilyen ügyben h. milyen progival tom ezt megcsinálni. szívesen tolnám a betat!

thx a segítséget!
lolSL
egyszerûen nem kell ennyi ember ezekre a kis pályákra
majd ha saját serverek futnak nem az ea alapbeállításos szarjai akkor le lesz véve 12/14 playerre és minden rendben lesz.

Köszönöm.

másold át a pbsvc_moh.exe-t a pb könyvtárba és ellenõriztesd le...menni fog.

[IRAM] leader

Sajnálhatod...csak egy szikrája lenne benne,máris élvezhetõbb lenne..

[IRAM] leader

Miért kér ez "PB"-t?Vagy csak nálam csinálja?Vagy kell leszedni hozzá?

lolSL
rossz helyen jársz ha a jármûves publicos bohóckodást keresed, attól függetlenül hogy ez mennyire jó vagy rossz lesz, semmi köze nincs ahhoz a stílushoz.

Ugyan..egy közepes bf2-es pályával a Frosbite-motor összecsinálná magát helybõl...

[IRAM] leader

De én igen...nem igértem semmit tehát..<#hehe>

[IRAM] leader

koschwarz
most komolyan, érti valaki, mit élveznek abban a készítõk, hogy hangyafasznyi pályára küldenek be 10-20 játékost? mintha direkt akarnának kibaszni az emberrel, értelmes játék véletlenül se alakuljon ki, csak egy kurva nagy darálás.<#ticking>

már a cod4 multijával is ezért játszottam összesen talán ha 2 órát, mert egyszerûen elviselhetetlen fos volt a pályaszerkesztés, legalábbis egy jó kis bf2-es map után...

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

DarkSector
Oks nem szólok a Vikinek. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Egy katonán azért van olyan ruha amilyen,hogy olvadjon bele amennyire lehet a környezetbe.<#idiota>
A grafika...nos lehetne jobb,a hitbox nálam megfelelõre vizsgázott,..
Pályák?Nos,ezekkel a pályákkal ezt a játékot nem 3mill példányban,de még az 1-et sem érik el..Nálam felejtõs,(pedig már megvan rá a dugesz pízem,de az asszonynak ne szóljatok!)

[IRAM] leader

Muttley
Mit tudtok róla?
Lesz a játékban OFFLINE splitscreenes co-op?

Just do it :)

DarkSector
nemtuom mien fps az AA2 meg az AA3, de mint irtam mindegyik ugyanilyen bimm-bumm, csak éppen a tálalás nem mindegy.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

koschwarz
kösz, hogy te is kipróbáltad, így nekem már nem kell :D
tudtam, hogy ez lesz, amit írsz, és engem a kis pályák irritálnak a legjobban.

AA2 vagy AA3?

DarkSector
ahogy az összes többi fps.

várható volt hogy ez is ugyanolyan arcade lövölde lesz mint a cod6, könnyû sikerélmény egy gomb lenyomásával ez kell a népnek

HP+

DarkSector
nah ebben igazad van. HC mód. Ami a cod-ban is arról mutatkozik meg, hogy mig te 2 tölténybe halsz, addig az ellenség 2 táárba talán. (de lehet csak az érzés olyan mikor meghalsz, és lehet valójában 2 tárat lõnek rádis. Cod-ban még a killcam-et nézve is max 1-2 töltény.)

ha ez lenne a legnagyobb hiba, valszeg szemethunynék.

Nekem az a legnagyobb problémám,a melett hogy 2 pecenkét kidob,hogy olyan snassz a grafika hogy a játékosok beleolvadnak a háttérbe.Az a narancssárga háromszõg is csak dísznek van a fejük fölött,mert kb azt se lehet látni.lényegesen szarabb lett a grafika.a hitbox jobb ,de én se értem azt hogy ,hogy a bánatba szednek ki pl a hegy mögül.....remélem kijavítják nagyon hamar ezeket a hibákat, mert nagy leégés lessz a dice-nak...Annyit azért irtam nekik hogy, hogy akarják ezt a játékot így eladni???

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

TDC Geronimo
Na kipróbáltam én is. Állandóan az az érzésem mintha HC módba tolnám, mert azt se tudom honnan és ki lõ le, de 2 lövésbõl fekszem. Combat missionos pályaszerkezet egy fostalicska, mert kb állandóan egy kis ösvényen kell átpasszíroznod magad, sector controllnál meg 2x2es a map mérete így ha csak lövök vaktában, akkor is megölök kb 2 embert. Ennyi kibaszott kemper nyomorékot se láttam még egy helyen, de ez a játék nem is fog másról szólni. Jobban tenné a DICE, ha visszatérne inkább a nem annyira arcadeos vonalra és a BF3ra fordítaná minden energiáját, mert ez...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mascarun
Ez ledobál de valami nagyon durván.
Emlékezetem szerint nagy pályákat igértek. Azt sem látom.

a=az

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

MR ME
várható volt h ez lesz...bc2nél is elsõ 1-2 héten ez ment végig...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Én is visszamondtam a elõrendelést az 576-nál!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

MR ME
na akkor ahogy olvasom ez maradt ugyanolyan szar mint volt :D azért este ránézek, végülis ingyé van, megvenni meg szerencsére am se terveztem...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zotya10002
Engem is állandóan kitesz 2-3 perc után!!Nem tom nekem jobban tetszett a grafika az elsõ betánál.Valahogy olyan "színtelen snassz" Lehet majd jobb lesz nem tudom, de így nem nagy szám!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

DarkSector
most nemrég kibaszot a szerverrõl, de nemgond ez egy isteni jel gondolom, megyek uninstall és majd késõbb 1 hét múlva majd a single-nél becsatizok.

De én ezt a szerver problémát akkor sem értem. Ha már az EA most a megjelenés elõtt azt hangsúlyozza, hogy legalább 3 millió eladott példány kell majd az esetleges folytatáshoz (kár volna). Akkor fel kéne készülni arra is, hogy ha kiad egy multi bétát akkor a szervereket tegye rendbe, mi lesz a megjelenéskor, ha már most szarakszik az egész?

DarkSector
IGEN másik motorral, remélem másik csapat, remélem jobb irányítással, remélem izgibb lesz, ez kurvaunalmas.
Ezt pedzegettem régebben is, hogy hogy lehet ezt. Okés jópofa hogy van egy motor multira (OK Frostbite...de miért nem látom a Frostbite-et, semmi nem rombolható, MÉG ANNYI SE MINT a BC2-nél)
És állítólag Unreal a single-hez. ez 1 játékon bellül, régebben is inkább amolyan egyediségnek érdekességnek véltem, mintsem ésszerû gondolkodásnak.

Mert itt kurvanagyot lehet bukni, mert vagy a single lesz jobb vagy a multi, és ez egy játékon bellül nem szép dolog.
Ha a trélereket nézem (régiekre gondolok), akkor köze nem lesz ehhez ami a multiban van. Én megvárom még a single-t, hát ezt páholyból nézem majd hogy mi lesz itt.

zotya10002
nekem is ezt írja

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Most a single részt nem is azok csinálják akik a multit, meg nem is azzal a grafikus motorral, nem? Mert akkor abból még akármi is lehet.
Bár nem tudom hogy lehet ilyen hülye módon játékot készíteni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

koschwarz
le van terhelve az EA szerver. mindig ez van amikor kijön egy új multis játék, ez van.

koschwarz
tényleg nem kötözködni akarok, de az már az elõzetes videók alapján is egyértelmû volt.<#nemtudom> az a helyzet, hogy ami erénye volt a bc2-nek, azt kivették (jármûvek), ami hátránya egy cod-nak, azt benne hagyták (a végtelenül eccerû játékmenet, kezdve az überdarálós-hiperpontos fegyverektõl az kicsi pályákig).

Nem sikerül a képet beszúrni.

DarkSector
Hit reg-en javulást tapasztaltam, de ennyivel ki is merült részemrõl.
max a single még talán. De szigorúan ettõl szebbre kéretik, multinak még elmegy ez az ocsmány graf de single azért picit legyen már látványossabb.

[/url]" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />