3478
  • Prince23
    Majd a Brothers in Arms 4 seggbe rúg minden FPS-t :) Várom már Bastogne-t, Ardenneket nagyon.
  • Skynet
    Hogy hol tart? Évről évre kevesebb a tartalmas játék,és a színvonalas szórakozást az ilyen zombihentelő,agyatlanlövölde zérótartalmú baromságok képviselik...Ott tart.
    Évről évre egyre kevesebb a tartalmas szórakoztató játék,csak a fostenger ömlik,és a látvány fejlődik. A játékmenet és a minőség pedig folyamatosan zuhan. Seggberúgta hollywoodot? Csodálatos,csak az igénytelen közönségnek itt az eredménye.
    A multi címek is sorra romlanak,a tucatnép van velük megcélozva,szépen ezzel meg is ölik a multiplayer élményt. Mostanság nem a tartalom és a minőség a lényeg hanem az hogy legyen 98 féle perk amik könnyítik az autisták tevékenységét a játékban,legyen balanszolatlan túlerősített norecoil fegyverek hogy a vak félkezű sanyika is tudjon fragelni, a hitbox pedig legyen egy 90es éveket felidéző négyzet, ha esetleg a 7 éves karcsika mellélőne akkor is megadja a játék fejlövésnek.
    Itt tartunk 2010-ben. Van sok játék,van sok bevétel. De a színvonal az hol van? Sehol....

Azt se kéri senki hogy véresen komoly fps készüljön,de egy bizonyos szintet illik megütni,de ezt a bizonyos szintet bizony ahogy haladunk szépen előre a korban egyre kevesebb multiplayer cím üti meg. És bizony ezt a szintet nem üti meg a MOH. A MOH látványban ott van a szeren,minden másban leragadt valahol a DOOM színvonalán. Szép munka.
    Szerinted a COD-ot van aki komolyan veszi?:D Nincs,és mégis aelvannak vele a népek,a színvonal is elfogadható,bár az utóbbi részek egyre jobban rengetik azt a bizonyos lécet,a COD6 pc-n mostanra gyakorlatilag halott,csak a célközönsége (bárgyú fanatikus játékosok) és a cheaterek maradtak. A COD egy full arcade lövölde,nehéz megütni mondjuk egy COD4 színvonalát? Nemhinném,és mégsem sikerül már jóideje...Sőt, ahelyett hogy megütnék azt a színvonalat inkább erős lejtmenet van. A COD6 után nem azt várná egy MOH-tól az ember hogy mégszarabb legyen és lám: sikerült.
  • NHLFAN
    akkor játszál ott,van aki szeret lövöldözni,de nem veszi véresen komolyan.ha igazi realitást akarsz akkor irány a szolnoki laktanya és onnan mehetsz Afganisztánba.
    casual réteg nélkül nincs videójáték ipar sem,és a közeljövőben nem fog only PC FPS multi játék készülni ezt jobb ha elfogadjuk,elfogadjátok.
  • lolSL
    facebookon nagyon jó kis játékok vannak az ilyen embereknek
  • NHLFAN
    miért hol tart?már régen seggberúgta Hollywoodot bevétel tekintetében,és egyre többen játszanak pl.Angliában ahol a játékos átlagéletkor kb. 30 év!!!,ja mondjuk nem a te általad imádott hardcore FPS-ekkel és sajnos nem PC-vel,én is only PC játékos vagyok-de ez a közeljövőben nem is fog változni nyugodj meg.És az hogy egy egy ember nem fog rászánni hónapokat,hogy egy multis játékban profivá váljon az nem feltétlen igénytelenség kérdése,hanem pl. idő amire egy dolgozó,gyermekes embernek kevés jut.
  • koschwarz
    nem szoktam, de most egyet kell értsek skynet-tel
  • koschwarz
    bc2-őt én 100 óránál untam meg (nekem azok a pályák is kicsik voltak egy idő után - pontosabban, mikor már minden útvonal, minden rejtekhely, minden trükk már ismerős...).

bf2-őt 4 év után NEM untam meg, csak valahogy úgy éreztem, ennyi idő után valahogy már muszáj abbahagynom

a moh béta két pályáját másfél óra alatt meguntam.

lehet hogy öregszem, de az is lehet, hogy ezen játékok színvonala csökken ilyen meredeken (persze szigorúan csak az én személyes elvárásaimhoz viszonyítva - nehogy az elvakult moh-fanboyok megbántódjanak már, hogy megint valaki leszarozza a szar játékukat )
  • hiper KOCKA
    Hogyne lenne ugyanaz... mindkét játék a Frostbite 1.5-öt használja, legalább is a multi. Pár hónap alatt nem fognak új engine-t írni neki.
  • Skynet
    Mivel a COD és a BFBC2 a nagy nevek mostanság e téren így ezekhez lehet hasonlítani,de ha úgy tetszik még a lassan 10 éves Soldiers Of Forune 2 multija is szórakoztatóbb volt mint ez a rakás szar.:)
    Nem látom át mi abban a kielégítő ha az a tudás,hogy norecoil fegyverekkel lövöldözzek....Semmi,de semmi tudás nem kell,egy mezei célbaklikkelgetés,kb mintha DOOM 2-vel játszanék...
    Egyébiránt sem COD sem BFBC2 buzi nemvagyok a COD6 is egy rakás hígfossal egyenlőre,a BFBC2-t pedig néha pár haverral tsen kommunikálva toljuk poénból,ennyi.
    Vártam ezt a játékot amikor jöttek az első hírek,aztán az első BETA óta, az előrendelést lemondtam a második BETA óta pedig egyenesen szánalmas szarkupacként tudok csak beszélni róla.:)
  • Synchronous
    Akár jobb mint a BC2 akár nem, minimum 2 nap szabi 11-től.
  • kill3r21
    egyébként engem az irritál hogyha valami nem üti meg a bc vagy a cod szintjét akkor az szar.....nem tudom miért akarja sok gyökér, tisztelet a kivételnek azt bemesélni hogy egy kisebb színvonalú játékkal akár jobban ellehet szórakozni mint a többivel....szórakozás, az ilyen elit codbuziknak mond ez vmit? szerintem nem
  • Skynet
    Az egész egy BFBC2 mod,csak rommá van butítva még a COD arcade színvonalát sem éri el.

NHLFAN: Létjogosultsága van sajnos,de ez nagyban köszönhető az igénytelen célközönségnek,ezért tart ott a játékipar ahol tart: Tucatszemét gyártás,kevés gyöngyszem.
  • NHLFAN
    majd ha felfogod,hogy a videójáték piacot nem a hardcore mozgatja akkor rájössz,hogy az ilyen játékoknak is van létjogosultsága.
  • ozimak
    Szerintem kicsit elkapkodták :S Még az a szerencse,hogy a BF3-on ülnek még egy jó darabig :) Remélem az majd nem okoz csalódást! Azt mindenképpen meg akarom venni!
  • ozimak
    De azért elég elszomorító,hogy ez teljesen ugyanaz mint a bfbc2 nem? Vagy csak én gondolom így?:) Valljuk be nem sok különbség lesz a 2 között... legalábbis a multi beta alapján... de biztos vannak itt jobban hozzáértő emberkék is. Én speciel tegnap levélben lemondtam a rendelést a Cd galaxisnál mert ez így nem ér meg mégegyszer annyi pénzt :S Akkor már itt a bfbc2-m aztán azzal go! A single miatt meg, meg ne vegyem már 8 ezerért,kipörgetem 2 nap alatt azt 8 ezer? :)
  • Skynet
    Hogyne,+ a fegyvereknek van hatása is,nem úgy tartjuk a kezünkben mintha állványozva lenne...
    Pont a lényeg,a fegyverek hatása az ami ezt a játékot multi szempontjából mocskosmód gagyivá teszi (norecoil célbaklikkelgetés,semmi tudást nem igényel) és még az új COD MW2-nél is szánalmasabb szintre süllyeszti, szemben a BFBC2-vel ami pont hogy messze a COD szintje fölé emelkedik ilyen téren.
  • TDC Geronimo
    Egy "csepp" minőségbeli különbséggel BC2 javára...
  • tutituti
    Én maradok,hisz lassan megjön a játék.
  • lolSL
    bc2 topik is pörög pedig az ugyanez több tankkal
  • Skynet
    Nem lesz ez kihalóban,majd szépen ellepik azok az arcok akiknek ez az ultragagyi norecoil puffogtatós multi maga a gigaüberalles, meg lesznek páran akik kipróbálják,egy ideig mennifog az irogatás aztán szépen csak azok maradnak akiknek 2010-ben a szar megfelelő színvonal,és lesz ilyen heti 4-5 komment a topikban, ha esetleg sok ember mondja meg a frankót a játékról akkor jön egy Cod MW2 házigazdájához hasonló baromarcú és törölgetni fogja a kommenteket önkényesen. Ez a topik sorsa.:)
  • Gabe18
    Hát a warezosokat átkergették a off-ba, itt már csak az a pár mindenre elszánt maradt akit a béta nem riasztott el teljesen...

De itt egy video a CoD4 multi leggyűlöltebb fegyveréről, hogy muzsikál itt...
  • Rage47
    azt hiszem ez a topik kihalóban:D
  • DarkSector
    ebben neked van igazad nem olyan stílusban kellett volna.
  • mascarun
    MÁr én is mondani akartam hogy a jó anyuciját annak aki kedd előtt játszik vele!!!
  • ricsa008
    csak akkor se tekarodjak
    mondjuk fáradj , menj , vagy rosszabb esetbe húz ÁT
    ezt utálom az ilyen kis körömpiszkok mér nem töltik ki az adatlapjukat?
  • szabii98
    Hiányoltam is,,, megaztán mivel a játékok 90% le van wrz-olva, hát érdemes oda fáradni és nem az olyan embereket lehervasztani, aki nem ltlti hanem megveszi...
    Ezért kérhetnénk hogy Spoilerbe írjátok hogy mi van benne?:F
  • DarkSector
    ebben igaza van ha van warez topik ott beszéljünk róla...énis oda irok ha van.
  • DarkSector
    jó most ezt csak poénossan irtam arra hogy szar lett a multija... :)
  • peti71
    "Mi az, mi történt, miről marattam le haverek."
  • ricsa008
    te meg anyádba kisiskolás
  • szabii98
    Igaz, már erős kifejezések voltak...
  • xido
    "naa..durva vagány tempó:)"(Leo Getz)
  • lolSL
    takarodj a warez topicba
  • ricsa008
    ezt töltöm most én is
    mikor várható crack?
  • Prince23
    After some 360 versions, here’s the first version for the PC. It’s the Limited Edition with English, Russian and Polish as included languages. Enjoy!
  • szabii98
    #2038 megtalálható a link :)
  • Prince23
    Medal Of Honor Limited Edition MULTi3 CLONEDVD-P2P
  • Rage47
    vagy ügyesen tradelsz:D
  • bigapó
    Változnak az idők, multi felé fordulnak, abban több pénz lesz, mert adják ki a dlc-ket vagy bármi egyéb baromságot amiből pénzt tudnak csinálni. tudod mi lett mw2-vel is. tf2 is hasonló lett, de ott még van free is, ha türelmes vagy és szerencséd van akkor megkapod ingyen.
  • Rage47
    ok