Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
most szedtem le a beta-t de azt irja hogy nem tud csatlakozni az EA szerverihez.
\"Errõl van szó!\"
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Lehet inkább elbaszom makettre :)
Az lehet nem okoz mégnagyobb csalódást...
Kb 4 percet tudtam játszani aztán ledob, visszamenni nem lehet. Bár lehet ez ilyen jótékony öncenzúra, nem akar maradandó károsodást okozni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sry lusta vagyok keresgélni a sorok között....<#idiota>#idiota>
MIKORTÓL játszható az Open Beta????
Steam-en már lehúztam, de csak ott figyel preload-ba
(tudom hogy Okt4, de nálam még nem fut, azt írja várjam meg míg kiadják)
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
xfire: numbnutzor steam: nanosilver1991 Black Ops.
töltöm a bétát steamen, de valszeg nekem nem fog menni mert itt vok a koliban és a külsõ rootereket át kellene verni. tud vki segíteni ilyen ügyben h. milyen progival tom ezt megcsinálni. szívesen tolnám a betat!
thx a segítséget!
majd ha saját serverek futnak nem az ea alapbeállításos szarjai akkor le lesz véve 12/14 playerre és minden rendben lesz.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
már a cod4 multijával is ezért játszottam összesen talán ha 2 órát, mert egyszerûen elviselhetetlen fos volt a pályaszerkesztés, legalábbis egy jó kis bf2-es map után...
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A grafika...nos lehetne jobb,a hitbox nálam megfelelõre vizsgázott,..
Pályák?Nos,ezekkel a pályákkal ezt a játékot nem 3mill példányban,de még az 1-et sem érik el..Nálam felejtõs,(pedig már megvan rá a dugesz pízem,de az asszonynak ne szóljatok!)
[IRAM] leader
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
tudtam, hogy ez lesz, amit írsz, és engem a kis pályák irritálnak a legjobban.
HP+
ha ez lenne a legnagyobb hiba, valszeg szemethunynék.
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Emlékezetem szerint nagy pályákat igértek. Azt sem látom.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ezt pedzegettem régebben is, hogy hogy lehet ezt. Okés jópofa hogy van egy motor multira (OK Frostbite...de miért nem látom a Frostbite-et, semmi nem rombolható, MÉG ANNYI SE MINT a BC2-nél)
És állítólag Unreal a single-hez. ez 1 játékon bellül, régebben is inkább amolyan egyediségnek érdekességnek véltem, mintsem ésszerû gondolkodásnak.
Mert itt kurvanagyot lehet bukni, mert vagy a single lesz jobb vagy a multi, és ez egy játékon bellül nem szép dolog.
Ha a trélereket nézem (régiekre gondolok), akkor köze nem lesz ehhez ami a multiban van. Én megvárom még a single-t, hát ezt páholyból nézem majd hogy mi lesz itt.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Bár nem tudom hogy lehet ilyen hülye módon játékot készíteni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

max a single még talán. De szigorúan ettõl szebbre kéretik, multinak még elmegy ez az ocsmány graf de single azért picit legyen már látványossabb.
[/url]" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10