Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
No one can stop Death!
Bár semmi közöd hozzá a Széchenyi István Egyetemre járok.
És képzeld el meg tudom különböztetni azt a környezetet ahol használhatók szlenget meg ahol nem.
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
hát ez el mond mindent.
- fav
<#idiota>#idiota>
Just do it :)
Igazából mit is vártak egyesek ettõl a típusú játéktól?
Nagyon nem írták meg egy fórumon sem ...
Harci szimulátort? Hülyeség, olyan nincs...
Szerintem mindenki a címétõl várt sokat, mindenkinek szép élményei lehetnek azokból az idõkbõl amikor ezzel multizott vagy akár csak a single -t nyomta 1000 -szer.
Mostanra srácok, valljuk be, megöregedtünk. Mindent kisajtoltak már a mûfajból.
Annyi "gerinc" legalább volt a kiadóban - és ez ma már nagy szó - hogy adtak ki demót, fogadták a véleményeket.
Annak lehet igaza aki korábban már írta is, hogy kicsit siettek a kiadással, gondolom mindenképpen a COD: BO elõtt akarták kiadni.
bocsi a hosszú comment -ért....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Ez nem a te "inged". 😊
Korrekt, amit írsz.
Pénteken elvileg én is tesztelem. Meglásssssssssssuk. 😉
Ha tényleg ennyit tud a játék amit írtatok nem tudom hogy akarta az EA letaszítani a képzeletbeli trónjáról a COD ot!
Ez nagyon nem fog nekik összejönni!
Ha meg valamivel jobb a City Interactive-os játékoknál akkor már az is valami! 😊
I want to be a mighty pirate ever!
Amúgy sokan a Bad Companyhoz hasonlítják a játékot de tudni illik hogy a Medal of Honor egyszemélyes kampánya egy erõsen módosított Unreal Engine 3-at, míg a multiplayer szekciója a DICE által kifejlesztett Frostbite nevû grafikus motort fogja használni.
Az MI épp olyan hülye mint a BattleField Bad Company 2-ben?
Ha ékezetes a felhasználói fiókom, akkor ebben sem lehet menteni? (egyedül csak a BFBC2 miatt kellett külön fiókot létrehozni régebben)
Ahogy olvasom senki sincs elragadtatva ettõl a játéktól (én a BFBC2töl sem voltam, COD sokkal jobb) szóval egyáltalán érdemes "megvásárolnom"?<#idiota>#idiota>
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Lõttem pár képet én is igaz nem full grafon!

Hangok BC2 után itt is jók, erre úgy tûnik jól ráleltek az EA-nél.
Hát az "MI" az enyhén szólva botrányos, 5 méterre nyílt terepen nem veszik észre egymást a rivális felek, enemy lõ balra a távolba, társam jobbra az emeleten lévõket...
Mindenesetre a single része még talán befér az eddigi MoH sorozatba, kár hogy a multi olyan amilyen...
Ez a társam viszont itt engem egy prédára lesõ, szaglászó szatírra emlékeztetettet a fekete szakállával...<#buck>#buck>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ahogy a cs magyarítás mondta, hitetlen kutyák és köcsög arabok
Anyukádban kéne a kést forgatni amiért sikerült egy ilyen "szuperintelligens" hülyegyereket felnevelnie...Pont a fajtádnak csinálták a játékot...Faszkalap.
Az utóbbi évek egy leghülyébb MI-je, single-ben is nevetségesnek ható norecoil fegyverek,itt ott szószerint 2-3 évvel ezelötti idõket idézõ grafika mindez belesûrítve kb 5-6 órányi játékidõbe,és megspékelve az eddigi talán legarcade-abb szenny multiplayer résszel.
Nem érdekel hogy nincs újítás,az eddigi nagy újítások is csak gondot ooztak (pl perk rendszer), de legalább színvonalügyileg egy erõs 7 pontot elérne a játék egy tizes skálán,de ez jóindulattal is csak egy erõs 5-ös.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Gigabyte EP45-DS3, Core 2 Duo e8400, Corsair Dominator 2 gb 1066 MHz, Sapphire Radeon HD4850
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
- Ettõl a címtõl: Medal of Honor, sokkal jobbat várt volna 2010. (õ sem mondja el, hogy mit)
- scriptelt singleplayer játékmenet (általában az sp-t scriptelni szokták, ezért singleplayer)
- kaka multiplayer (ez meg tudható volt a bétából)
Na jó éjt mindenkinek!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3