3478
-
#2518 Állítólag 6-8 órás lesz, mindenképpen hosszabb mw2-től is. na meg velejéig PC-s gamma lesz. ezt állítják a trék.
A singli rész minden percét élveztem én is. teljesen korrekt, csak hát a multi nagyon lerontja az átlagát. de ha singlet nézzük csak nálam az simán 9.0-9.2. (MW2 single 9.5 :D) -
#2517 Hali! Nem lehet vhogy beállítani, h a játék ne DX10-ben, hanem csak DX9-ben fusson? Próbáltam a mentés mappában nézelődni, de nem találtam ilyesmit. -
#2516 Revidiálom magam és hát izé tényleg kicsit rövid lett a single kampány viszont annál élvezetesebb. Sok tűzharc jobb lett, mint a COD-okban. A vége elég szomorú sajnos. Viszont a lényeg, hogy végig jól szórakoztam és hát ez a lényeg nem? Ezért vannak a játékok. Kíváncsian várom az új COD mit tud nyújtani ehhez képest. -
#2515 Akkor csináltok neki egy újat? Jár valami plusszal, ha egy játék mellé regeli?
Mellesleg 1 játék 1 account elvet vallom, mert így könnyeb eladni :D
Nem baj, ha linkeled és épp nincs rajta semmi. Alatta van egy ilyen szar és mindig elkezd játszani valamit :S -
#2514 Majd tolok rá valami élő adást.
Sorry mindenkitől, legközelebb linkelem. nem tudtam erről a baromságról. -
#2513 Affene úgy emlékeztem,hogy csak a karaktert(soldier) tárolja a profil a kulcsot nem A legrosszabb az egészben az,hogy van profilja de annak nem tudja fejből az adatait,otthon meg asszonya lehet hülyén nézne rám ha megkérdeznénk tőle :) Gondoltam kipróbálom a multit mert úgy volt,hogy 2-t rendelek egyet magamnak is,de aztán a beta után lemondtam a rendelést mert nagyon hasonlított a bfbc2-re az meg megvan. most meg megint elkapott a HelyiÉrdekűVasút... -
#2512 Egy kulcs, egy reg.
De az nem jó, ha beregeled az övéhez, és addig te tolod? Vagy ha nincs neki accountja, akkor csinálsz egyet neki, azt használod azt addig.
A LIVESTEAMet nem lehet valahogy kivenni? Mert állandóan elindul, amikor ide bejövök, és valami baromság megy rajta. -
#2511 Szevasztok! Lenne egy kérdésem: Havernak megvettem a gamet csak ő még külföldön van,ki tudom próbálni a multit anélkül,hogy a profilomba regelném a kulcsot?(megengedte:) már nem emlékszem,hogy volt a bfbc2-nél :S Tehát ki tudom próbálni a saját profilommal,úgy,hogy utána ő is a sajátjával tudjon majd játszani ha holnapután megjön? Köszönöm a választ! -
#2510 Mindegy. de én valahol betudtam állítani, fölhúztam az egér érzékenységét. -
Csavez #2509 A controlsban nincsen Logan! -
Csavez #2508 A játékon belül is van:
options/gameplay/aim sensitivity
jól elrejtették. -
#2507 De amúgy ti most miről beszéltek?
Az egér érzékenységét játékon belül kéne beállítani. nem? -
simaz #2506 Amikor autók jönnek a falu mögül, mit kell csinálni?
Bárhogy húzgálom az egeret,jelölöm a célt semmi nem történik. -
#2505 köszi -
Csavez #2504 C:\Users\neved\Documents\EA Games\Medal of Honor\Config
ezen belül
MOHAinput.ini
és ott az elején
"[Engine.PlayerInput]
MoveForwardSpeed=1200
MoveStrafeSpeed=1200
LookRightScale=300
LookUpScale=-250
MouseSensitivity=35.000000"
ezeket állítgasd.
én a MOHAEngineben próbálkozok,de lassan összejöna kívánt beállításom.
-
#2503 Controls-ban. azt én is állítottam, kicsit felhúztam. -
#2502 hol lehet állítani az egér érzékenységén?
valami borzasztó. megfájdul tőle a fejem...
-
Csavez #2501 Miért használ a játék 2 motort???
Single-ban "UE3",a multiban "Frostbite Engine"-t használ amit Bad Company 2.
Az egyik támogatja a 3D visiont a másik nem,de pont a multi részbe tették bele a 3d-t??? érthetetlen
3D-ben a célkereszt csal,ráadásul leterheli a gépet elég rendesen.
Grat. EA. -
#2500 Most szinte csak pisztollyal megyek végig..
mindent visz
tok mindegy milyen tavol vo. -
SzinesGeza #2499
Nem tudom volt e már: ennél a gémnél is a pisztolyoknál tárcserénél nem a szánakasztót nyomja meg, hanem bal kézzel ráhúz a szánra!?! :)
-
#2498 Hát igen de az már régen volt :) meg FPS-ben nem túl gyakori az ilyesmi (volt már egyáltalán? :)) -
#2497 Kommenteljünk sokat a topikba és elmegy a 2. oldalra :D
engem is idegesít. -
#2496 Ezt a töltőképernyős OFF dolgot már nagyon ügyesen megoldották ubiék a SC: Convictionban. nekem is bejött ez a része. -
#2495 Hát akkor lehet én is meglepődök majd :)
Ezt a hülye videot szedjétek már ki lentről, mindig le kell állítanom, mert magától elindul! -
Reg5 #2494 Kis túlzással 2 délután alatt végigvittem úgy hogy első nap 1 órát, 2. nap 2,5-3 órát toltam. Megjegyzem mikor az utolsó pályán voltam azt hittem még hátravan az utolsó harmad. Tévedtem... -
#2493 Hát én nem értem miért húzza le szinte mindenki a játék single részét, szerintem nagyon jó, hangulatos és egybefüggő az egész, nincs megszakítva töltőképernyővel hanem ügyesen megoldották, hogy a töltés alatt is haladjon tovább a történet. Másik, hogy mindenki írta milyen rövid, hát én már jó pár órát beleöltem és szerintem még sehol nem tartok benne. -
#2492 szevasztok. lenne több kérdésem is. Pl. miért van az h Q 9400, Ati 4890 és 4bg ram mellett ha high-ra rakom a world texure-t akkor drasztikus fps csökkenés jön elő? érdekes mediumon ez nem jelentkezik. 2. grafot kb csak 4-5 dologgal lehet befolyásolni? -
#2491 Hali! Ebben a részben van rendes mentési rendszer? Csak mert az Aiborne-ben csak akkor mentett, ha 1 küldetést megcsináltam, emiatt hagytam is a francba a játékot. -
#2490 játszható formában fut, kb 20-25 fps-sel.
Amúgy az utóbbi két órát nézve nagyon elégedetlen vagyok a multival kapcs...
Kurva szar balanca, kurvára szar hc-ban. mintha nem is lenne hc, napról napra szar a multi. Csak idegességet okoz a mai napon eza szar -
#2489 ez nálad hogy fut? mert a streamen 5 másodpercenként 1-2 képkocka -
#2488 Live -
#2487 Míg idegekkel bírom, addig live multi :D
-
#2486 Hát ez elég idegesítő most már, 2 másodpercig mutatja hogy sebzést és nem hajlandó megdögleni HC-ban. Most már fasz se tudja, hogy mien modot játszak. -
empie #2485 Én is megvettem a játékot. és egyáltalán nem singe playerezem. Én minden ilyen fpst azért veszek meg hogy neten,multiban tudjam tolni. szerintem is kicsit gyenge lett de sok az újdonság,és új az egész játékmenet. Nálam személy szerint sokkal jobban hasonlít a Bf2 multijához,csak közel nem akkora mapok mint az mw2hőz. Nem mondom,hogy nem érte meg megvenni,csak még kicsit fejleszthetek volna rajta. Bár ahogy olvastam már patch is jött. De ez egy oltári baromság,hogy az ne vegye meg aki nem viszi végig a single részt. Nem lesz rossz game az biztos! -
#2484 Előbb mondtam, hogy a HC multi egész jó. visszaszívom, mostanában hiába én lövök először nyak tájékra, mégis az ellen szedd le. Ezt kibaszottul nem értem már. Fél tárat is beleeresztettem, erre ő lő le.
5.5 multi -
#2483 No most kicsit butána érzem magam.Pár szlenggel le vok marava.
Csipa
klikkelni. Ugyérted rálőni? -
#2482 de ez nem csak egy mw2höz hasonlítva, hanem bármilyen 5 éves fpshez képest gyenge termék
mw2ben legalább ott a sok fegyver, kieg meg a perkek hogy egy kicsit egyedivé tegyék, ebbe szikrája nincs bárminek egy lapos játékon felül. -
#2481 Hagyd rájuk :)
Én máááá meguntam...
Ízlés és játékintelligencia kérdése az egész. -
#2480 A singlet nem tudom miért bántjátok, az okés hogy 4 órás a játékidő, tehát sikerült az mw2-őt leutánoznia ebben, sikeresen. Viszont a játékélmény 5 ponttal marad le csak, az MW2 eposzi csatáihoz mérve a mércét.
A multi meg hát 6 pontot ér, nem gondoltam volna, hogy a BC 2 szintjét nem fogja elérni. Nem tudom, sztem itt a játékosokkal van a gond. Ez a sok kemp minden játékot tönkre tesz. Én is kempelek, mert rá vagyok utalva azzal, hogy ha futok egy csipa állandóan kiszed.
MW2-ben is van ilyen, de OTT LEGALÁBB lehet rusholni, meg igaz, hogy mw2 sokkal árkádosabb, még a MOH képest is. -
#2479 A multi talán a singlenél is butább...A boltaction csipákon kívül szinte semmi sem ránt...Nincs a fegyvereknek szórása,a térkép két legtávolabbi pontjából is halálpontosan lehet egymást klikkelgetni. A playerek jórésze pedig csipa, abból is automata csipával mivel szinte nem ránt, halálpontos és ebből kiindulva "tudást igényel"..:D
Kajakra nem tudok felidézni az elmúlt 5 évből olyan katonai multis játékot amiben ennyire gagyi színvonalra lenne tolva a multiban a fegyverek hatása...
A csilivili grafika meg....Effektíve rondább mint a BFBC2 vagy a COD6...