3478
-
Pyro82 #2558 Sziasztok!
Nekem a medal of honor single player akad, döcög, de nem tudom miért. Pedig a gépem bőven megvan hozzá és komolyabb játékok, mint például a Metro 2033, GTA 4, BFBC2, fut rendesen akadás nélkül. Új vga driver már tettem fel és nem oldódott meg. A játékot Steamen vettem nem dobozosan. Mi lehet a baj? Lehet a steamen kell várnom egy frissítés és majd az rendezi talán?
Üdv!
-
#2557 Warezban megírtam a válaszokat Darksectornak meg Puhosnak is!!! -
#2556 Valamit rosszul csinálsz ezek a legkönnyebb részek! -
Pardon22 #2555 hát az hegyes rész, amikor bombákkal ki kell lőni a kocsikat, az kurva szarul van megcsinálva. A negyediket sehogy sem lehet kilőni! -
lilathrone #2554 Pedig az a Hellfire, nyomd a 4-est, amíg végig nem megy a csík, aztán engedd el és ki kéne lőnie egy Hellfire rakétát -
Puhos #2553 Lövök az egérrel, meg a "g" betűt nyomom akkor lő valami rakétával! A 4-es gomb nem indít semmit, csak rögzíti a célpontot. -
#2552 Haverom most írt hogy a játékban valami 13-as missziónál elakadt vagy hol, messzebb van egy emelkedőn egy gépfegyveres, és nem lehet kilőni az állás mögül a tagot, mit kell ott csinálne, se ajtón nem lehet bemenni, se a hegyoldalon nem tud kerülni.
biztos aki végigvitte tudja meik rész ez.
Valami SMOKE-ról beszélnek a társak a játékban de nem tudja mit kell tenni. HELP -
#2551 Valaki legyen szíves, töltse fel valahová a játék nem crackelt, eredeti single player exe file-ját.
Köszönöm! -
grama #2550 Sziasztok!
A problémám a következő. A single részben a checkpointoknál (valószínűleg azoknál ahol töltené a következő részt) lefagy a játék. Ctrl+alt+del= program nem válaszol! Ha újra indítom a játékot, akkor már továbbmegy. DE A TIER 1 módnál szívás, mert ugye nincs checkpoint, és kezdhetem az elején, de mindig ugyanott lefagy. Ha valakinek, van ötlete megköszönném ha megosztaná
-
#2549 Végére értem én is hardon. 4 óra 16 perc volt minden átvezető videót megnézve!
25x haltam meg a játék során ebből egyszer magamat robbantottam fel!
Nem volt rossz a single része csak baromi rövid.
Ami nem tetszett az a grafika néha elég sokszor bamba volt az AI.
Egyszer felmentem egy helyre lehet hogy nem kellett volna és ott respawnoltak előttem az ellenek.
Nem volt rossz ez,de az akció része a Codoknak jóval jobb volt.Itt nem volt semmi kimagasló/jó (ki hogy mondaná) amire érdemes emlékezni! -
lilathrone #2548 Biztos Hellfire rakétákat lősz? Mert 2 fajta rakéta van, az egyik nem pusztítja el az állásokat, elvekben a megjelölt célra kell menni és 4-essel lövi a Hellfire-t. -
Puhos #2547 Csá!
Elakadtam egy helyen amikor a helikopterrel megyünk és a hegyoldalon vannak a tálibok, kiírja hogy nyomjam hosszan a 4-es gombot. Lövök a géppuskával meg a hellfire rakétával, de a rakéta nem a befogott célt lövi. Megyünk egy pár kört azt kiírja mission failed. Mit kell csinálni, már legalább 5-ször kezdtem újra?
Köszi. -
Paranoia #2546 hmm single része teljesen rendbe van a játéknak.
bár nem értem a texturák mért ien gagyik benne itt ott:S -
#2545 Nálam is volt ez a hiba , kezd újra a küldetést utánna megjavul. Ne a checkpointnál tölts be mert akkor nem lesz jó , újra kell tolnod azt a részt . -
vernyuszi #2544 Ha valaki win7 64-re telepítette a játékot, fellökhetne mondjuk datára egy telepített pb mappát....Havernak is igy oldottunk meg 1 pb problémát..
HELP !!! -
vernyuszi #2543 Szerintem is azzal lehet a gond, de többször ujra telepítettem, és semmi változás. -
#2542 #2439-re vmi +oldás? -
#2541 Tele kell spamolni oldalt, hogy átkerüljön a másik oldalra. -
#2540 Időre és vagy pontra megcsinálni a kampányt?
Nem lehet valamti csinálni ezzel a szar streames cuccal? rohadtul idegesítő. -
#2539 Punkbuster-ed rendben van? -
#2538 Az a "Tier 1" mód az mi is? -
#2537 nekem is "csupán" ennyi a problémám, kb 4 óra volt végigvinni =/ -
#2536 Oda nem felhasználóit kell írni, hanem az email címedet :) -
domy75 #2535 Sziasztok, nekem a "Tier 1" móddal lenne problémám egyszerűen nem tudok belépni hiába írom be az EA accom nem enged be "érvénytelen jelszó vagy felh. név"-re hivatkozva (multizni tudok). Mi lehet a probléma? Próbáltam másikat regelni de nem fogad el semmilyen e-mail címet csak a gmail-ost, továbbdob oda ahol a cd kulcs be van írva de nem tom regelni mivel a cd kulcs a t-online-os címemhez van regelve már. -
#2534 magától induló flash, büntit szoktak érte adni :S -
simaz #2533 Nyomom. Jó esetben egyszer lőnek és semmi. Utána nem tudok tüzelni.
Lézer is csak a kép jobb szélén látszik. -
vernyuszi #2532 Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne ,hogy multiban 1-2 szerver kivételével szinte mindegyik kidob alig 10-15 másodperc után olyan kiírással h "You have been kicked..." de nulla magyarázat!(még a magyar szerverről is) Eredeti a játék,limited version!
Történt valakivel ilyesmi vagy csak velem?! Ötlet javaslat ?! Előre is köszönöm a válaszokat! -
boomsly #2531 Az első néhány pályán támadt egy gyanúm.
Később beigazolódott: az EA felvette a sziti interaktívos arcokat játékot fejleszteni! -
#2530 Hardon ha rambozik az ember akkor nagyon hamar meglehet halni.2 órát játszottam csak és már 12x meghaltam! -
NHLFAN #2529 remélem nem is lesz:))))))))) -
Vail #2528 Ha arra gondolsz amikor egy toronyból kell megadnod, hogy hova tüzeljenek és az a problémád, hogy néha eltűnik a lézer. Arra az a megoldás, hogy végig nyomva kell tartani az e gombot és úgy nekem nem tűnt el a lézer. -
Csak halkan mondom, hogy az egész sg.hu-n tiltva vagyon a NYILVÁNOS warez.
;)
-
Majestic01 #2526 És nekem ez adott vagy +10-15 FPS_t. Valaki tudja, hogy a single-be is be lehet állítani, hogy DX9-ben fusson? -
Majestic01 #2525 A dokumentum mappád nyid meg, ott EA Games-MOHA-Multiplayer-settings.ini- és ott DxVersion sortba ird ezt: DxVersion=9
Csak a multiba tudtam eddig beállítani. -
#2524 http://cheathall2.playground.ru/4/0/MOH_CRACK.zip -
koandras #2523 A fórumban nincsen kirárva a warez, ezért az ilyen véleményeltől tartózkodj, ha nem tudsz érdemlegeset mondani.
A kérdésem továbbra is, nem tudom elindítani win7-en a singleplayert (letöltött limited edition)
Valaki esetleg tudna crack-et ajánlani? -
#2522 Vedd meg! -
koandras #2521 Hello, letöltöttem a MOH limited editiont. Feltelepítettem a win7-emre, de ha el akarom indítani a singleplayert, nem csinál semmit sem. Picit megy a homokóra és ámmen, valaki tudna segíteni, hogyan tudnám elinfítani?
Előre is köszi aválaszokat! -
simaz #2520 2506-ra valaki? -
Gabe18 #2519 "Állítólag 6-8 órás lesz, mindenképpen hosszabb mw2-től is. na meg velejéig PC-s gamma lesz. ezt állítják a trék."
Na persze. MW2-ből eladtak pc-re mondjuk ~1 milliót, konzolra meg 10+ milliót. Ezek után valószínű hogy a pc-s igényeket fogják nézni bármiben is. Az egy dolog (és nagyon helyes) hogy pc-re visszahozzák a normál szerveres megoldást, de ezen kívül kétlem hogy a pc verzió bármiben is fontos szerepet töltene be náluk... Ha szerencsénk van akkor egy tisztességes port lesz.