3478
  • Pyro82
    Sziasztok!
    Nekem a medal of honor single player akad, döcög, de nem tudom miért. Pedig a gépem bőven megvan hozzá és komolyabb játékok, mint például a Metro 2033, GTA 4, BFBC2, fut rendesen akadás nélkül. Új vga driver már tettem fel és nem oldódott meg. A játékot Steamen vettem nem dobozosan. Mi lehet a baj? Lehet a steamen kell várnom egy frissítés és majd az rendezi talán?
    Üdv!
  • ozimak
    Warezban megírtam a válaszokat Darksectornak meg Puhosnak is!!!
  • grebber
    Valamit rosszul csinálsz ezek a legkönnyebb részek!
  • Pardon22
    hát az hegyes rész, amikor bombákkal ki kell lőni a kocsikat, az kurva szarul van megcsinálva. A negyediket sehogy sem lehet kilőni!
  • lilathrone
    Pedig az a Hellfire, nyomd a 4-est, amíg végig nem megy a csík, aztán engedd el és ki kéne lőnie egy Hellfire rakétát
  • Puhos
    Lövök az egérrel, meg a "g" betűt nyomom akkor lő valami rakétával! A 4-es gomb nem indít semmit, csak rögzíti a célpontot.
  • DarkSector
    Haverom most írt hogy a játékban valami 13-as missziónál elakadt vagy hol, messzebb van egy emelkedőn egy gépfegyveres, és nem lehet kilőni az állás mögül a tagot, mit kell ott csinálne, se ajtón nem lehet bemenni, se a hegyoldalon nem tud kerülni.

biztos aki végigvitte tudja meik rész ez.

Valami SMOKE-ról beszélnek a társak a játékban de nem tudja mit kell tenni. HELP
  • rage
    Valaki legyen szíves, töltse fel valahová a játék nem crackelt, eredeti single player exe file-ját.

Köszönöm!
  • grama
    Sziasztok!
    A problémám a következő. A single részben a checkpointoknál (valószínűleg azoknál ahol töltené a következő részt) lefagy a játék. Ctrl+alt+del= program nem válaszol! Ha újra indítom a játékot, akkor már továbbmegy. DE A TIER 1 módnál szívás, mert ugye nincs checkpoint, és kezdhetem az elején, de mindig ugyanott lefagy. Ha valakinek, van ötlete megköszönném ha megosztaná
  • grebber
    Végére értem én is hardon. 4 óra 16 perc volt minden átvezető videót megnézve!
    25x haltam meg a játék során ebből egyszer magamat robbantottam fel!
    Nem volt rossz a single része csak baromi rövid.
    Ami nem tetszett az a grafika néha elég sokszor bamba volt az AI.
    Egyszer felmentem egy helyre lehet hogy nem kellett volna és ott respawnoltak előttem az ellenek.

Nem volt rossz ez,de az akció része a Codoknak jóval jobb volt.Itt nem volt semmi kimagasló/jó (ki hogy mondaná) amire érdemes emlékezni!
  • lilathrone
    Biztos Hellfire rakétákat lősz? Mert 2 fajta rakéta van, az egyik nem pusztítja el az állásokat, elvekben a megjelölt célra kell menni és 4-essel lövi a Hellfire-t.
  • Puhos
    Csá!
    Elakadtam egy helyen amikor a helikopterrel megyünk és a hegyoldalon vannak a tálibok, kiírja hogy nyomjam hosszan a 4-es gombot. Lövök a géppuskával meg a hellfire rakétával, de a rakéta nem a befogott célt lövi. Megyünk egy pár kört azt kiírja mission failed. Mit kell csinálni, már legalább 5-ször kezdtem újra?
    Köszi.
  • Paranoia
    hmm single része teljesen rendbe van a játéknak.

bár nem értem a texturák mért ien gagyik benne itt ott:S
  • mNzJean
    Nálam is volt ez a hiba , kezd újra a küldetést utánna megjavul. Ne a checkpointnál tölts be mert akkor nem lesz jó , újra kell tolnod azt a részt .
  • vernyuszi
    Ha valaki win7 64-re telepítette a játékot, fellökhetne mondjuk datára egy telepített pb mappát....Havernak is igy oldottunk meg 1 pb problémát..
    HELP !!!
  • vernyuszi
    Szerintem is azzal lehet a gond, de többször ujra telepítettem, és semmi változás.
  • bandi007
    #2439-re vmi +oldás?
  • Fpocok
    Tele kell spamolni oldalt, hogy átkerüljön a másik oldalra.
  • Fpocok
    Időre és vagy pontra megcsinálni a kampányt?

Nem lehet valamti csinálni ezzel a szar streames cuccal? rohadtul idegesítő.
  • mascarun
    Punkbuster-ed rendben van?
  • zotya10002
    Az a "Tier 1" mód az mi is?
  • WuFraZselic
    nekem is "csupán" ennyi a problémám, kb 4 óra volt végigvinni =/
  • Prince23
    Oda nem felhasználóit kell írni, hanem az email címedet :)
  • domy75
    Sziasztok, nekem a "Tier 1" móddal lenne problémám egyszerűen nem tudok belépni hiába írom be az EA accom nem enged be "érvénytelen jelszó vagy felh. név"-re hivatkozva (multizni tudok). Mi lehet a probléma? Próbáltam másikat regelni de nem fogad el semmilyen e-mail címet csak a gmail-ost, továbbdob oda ahol a cd kulcs be van írva de nem tom regelni mivel a cd kulcs a t-online-os címemhez van regelve már.
  • Rage47
    magától induló flash, büntit szoktak érte adni :S
  • simaz
    Nyomom. Jó esetben egyszer lőnek és semmi. Utána nem tudok tüzelni.
    Lézer is csak a kép jobb szélén látszik.
  • vernyuszi
    Sziasztok!
    Nekem egy olyan problémám lenne ,hogy multiban 1-2 szerver kivételével szinte mindegyik kidob alig 10-15 másodperc után olyan kiírással h "You have been kicked..." de nulla magyarázat!(még a magyar szerverről is) Eredeti a játék,limited version!
    Történt valakivel ilyesmi vagy csak velem?! Ötlet javaslat ?! Előre is köszönöm a válaszokat!
  • boomsly
    Az első néhány pályán támadt egy gyanúm.
    Később beigazolódott: az EA felvette a sziti interaktívos arcokat játékot fejleszteni!
  • grebber
    Hardon ha rambozik az ember akkor nagyon hamar meglehet halni.2 órát játszottam csak és már 12x meghaltam!
  • NHLFAN
    remélem nem is lesz:)))))))))
  • Vail
    Ha arra gondolsz amikor egy toronyból kell megadnod, hogy hova tüzeljenek és az a problémád, hogy néha eltűnik a lézer. Arra az a megoldás, hogy végig nyomva kell tartani az e gombot és úgy nekem nem tűnt el a lézer.
  • Muttley

Csak halkan mondom, hogy az egész sg.hu-n tiltva vagyon a NYILVÁNOS warez.
    ;)
  • Majestic01
    És nekem ez adott vagy +10-15 FPS_t. Valaki tudja, hogy a single-be is be lehet állítani, hogy DX9-ben fusson?
  • Majestic01
    A dokumentum mappád nyid meg, ott EA Games-MOHA-Multiplayer-settings.ini- és ott DxVersion sortba ird ezt: DxVersion=9

Csak a multiba tudtam eddig beállítani.
  • TheGrinder
    http://cheathall2.playground.ru/4/0/MOH_CRACK.zip
  • koandras
    A fórumban nincsen kirárva a warez, ezért az ilyen véleményeltől tartózkodj, ha nem tudsz érdemlegeset mondani.

A kérdésem továbbra is, nem tudom elindítani win7-en a singleplayert (letöltött limited edition)
    Valaki esetleg tudna crack-et ajánlani?
  • mascarun
    Vedd meg!
  • koandras
    Hello, letöltöttem a MOH limited editiont. Feltelepítettem a win7-emre, de ha el akarom indítani a singleplayert, nem csinál semmit sem. Picit megy a homokóra és ámmen, valaki tudna segíteni, hogyan tudnám elinfítani?

Előre is köszi aválaszokat!
  • simaz
    2506-ra valaki?
  • Gabe18
    "Állítólag 6-8 órás lesz, mindenképpen hosszabb mw2-től is. na meg velejéig PC-s gamma lesz. ezt állítják a trék."

Na persze. MW2-ből eladtak pc-re mondjuk ~1 milliót, konzolra meg 10+ milliót. Ezek után valószínű hogy a pc-s igényeket fogják nézni bármiben is. Az egy dolog (és nagyon helyes) hogy pc-re visszahozzák a normál szerveres megoldást, de ezen kívül kétlem hogy a pc verzió bármiben is fontos szerepet töltene be náluk... Ha szerencsénk van akkor egy tisztességes port lesz.