3478
  • chicco
    Nekem tetszett 1 két szakasz kivételével.Volt mikor csak a kézi fegyom maradt.
  • mNzJean
    Így van , sokakat elkápráztat a csilli-villi látványvilág , de akik játszottak már pár régebbi "siker" fps-el azoknak kicsivel nagyobbak az elvárásaik . Azért hard fokozaton no recoil és az ,hogy még a lőszerrel sem kell spórolni , nekem lerontja a játékélményt . Sajnos a célközönség már nem ugyanaz mint az 5 évvel ezelőtt készült fps-eknél . A multi ettől még lehet jó , bár erősen kétlem ,hogy ott más irányvonalat követtek volna az EA-nél.
  • Bhalage
    ugylatom ez a game tenyleg eleg jol megosztja a kozonseget
  • oregon1987
    De én is multiznék vele miután kivittem a singlet! Én azt nem mondtam hogy multival ne nyomják, de ha már megveszi akkor vigye ki a singlet is nem igazam van?
  • Brolly28
    szerintem nem lett olyan jó mint ahogy híresztelték, túl rövid volt és nevetséges hibák voltak benne:(
  • koschwarz
    minek veszik meg ha CSAK a single-t viszik végig? én inkább ezt kérdezném.

egy játék szavatosságát a jó multi vagy a hosszú játékidő adja meg. na itt egyik sincs meg.
  • Prince23
    én most viszem másodjára, liveozom is Xfironon

Viszont eddig tuti, ha multizom , akkor HC módot fogok tolni.
  • oregon1987
    Minek veszítek meg ha nem viszitek végig a singlet? Látom egyeseknek sok a felesleges kidobnia való pénze!
  • Prince23
    Én elég sokszor megúsztam az ilyen halált. szal hiába HC, van még mit javítani, vagy csak szimplán a szerver a bűnös.
  • Majestic01
    Én azt szeretem mikor egy embert előbb lövök, mégis ő lő engem le....:D
  • Tono34
    Ezzel én is voltam, de belém 2 golyó elég volt.
  • Prince23
    Nah HC módban egész jó a multi, tegnap este toltam. Bár a balance nem igen jó, hiába meglövöm őket nyak tájékán, akkor is kb 6 golyó kell beléjük
  • chicco
    MERCI
  • bgabor
    Ehhez képest a későbbi pályákon már két golyótól meghalsz normal fokozaton, és lesznek helyek ahol bizony elég sokszor fogsz visszakerülni az utolsó checkpointhoz.

Egyébként meg ki játszik normal fokozaton? Egyik COD se jelentett kihívást normal fokozaton soha. A multi meg kit érdekel?
  • Tono34
    Ha nincsenek társak BC2-höz v BF2-höz akkor egészen ki lehet vele kapcsolni.
    Vannak természetesen borzasztó hibák benne mint pl, kicsi mapok, hitbox, spawn rendszer, túl erős csipák stb........ (szerintem megnit béta verzió lett kiadva).
  • Fpocok
    A gametrailers-en a régi jó kis medal of honor-al reklámozzák az új részt? Ilyet sem láttam még, soha... szánalmas?
  • bgabor
    Az első pályák tényleg elég laposak, de utána egyre jobbak lesznek a pályák, kb hatodik pályától fölfelé már marha élvezetes a játék.
    A Battlafield Bad Company2-őt magasan veri minden téren. A CODokkal nagyjából egy szinten lenne, ha ezen is egy egész évet dolgozhattak volna a COd fejlesztői. Mivel csak fél évük volt rá, vannak bugok a játékban, de csak esztétikaiak, nem olyanok amik lerontanák a játékélményt.

Szóval mint a legtöbb dologgal kapcsolatban a világon, itt is hamis eredményre vezet a "megnézem az elejét, aztán ha az első három percben nem győz meg, dobom a fenébe" típusú hozzállás. Hidd el, megéri végigjátszani.

• foxxi
    Nekem is bejön a multi ( singli nem izgat ). Nem BC2, de ha az "arcade" ágra van kedvem, jelenleg jobban bejön mint a mw2. Nem is baj. Nekem jó ez igy.

Ingame nevem: FoxxikaHUNG
  • stardate
    én a sp-t ki se próbáltam, viszont a multit már szerda óta nyomom
    nekem bejön de azért nem olyan jó mint a bc2
  • mNzJean
    Nah kipróbáltam a single eddig csalódás , 12 éveseknek való nehézségi szint , sablonos játékmenet , kihívás csak akkor ha KP-vel viszed végig . Nekem nem jött be , a multit meg ezek után lehet ki se próbálom .
  • Muttley
    Olyan mintha töcskölte volna a tankcsövet, s beletört volna a lompos majd eközben megjött a menzesze is.
  • Metalmilitiakid
    Na és is lőttem pár érdekes dolgot :D

Ezt mondtam hogy a textúrák mérete.

Ez a fizika nélküli hullák.

Itt a csávó meg rakasz nélküli fegyóval szalad és kicsit érdekes tartja a fegyvert.
  • Metalmilitiakid
    igen a trükk a "4" es gomb hosszan nyomása a négyzetbe célozva.
  • Majestic01
    Nektek még nem volt olyan problémátok, hogy mikor elindul a játék a kép villogni kezd? Nem mindig van ez, de ha ez a hiba előjön, csak a reboot segít. Valakinek van ötlete?
  • chicco
    HELP

már sokadszor kezdem ujra a helikopteres részt.Mikor a hegyről megtámadnak.A mortal teamet nem tudom kilőni.Van vmi trükk.???
  • bakkerman
    hát...leszedtem a gémet tnap este,nyomtam vele 1 órácskát,de csak nekem tűnik úgy,hogy nem üti meg se a BC2,se a cod4,és a cod6 szintjét? :S
  • koschwarz
    2010-ben...
  • MR ME
    nekem nem egyszer volt olyan h a csávó miközben lőttem elszállt a picsába :D
  • gblasius79
    Tudna nekem valaki segíteni? Hogyha multiban rámegyek a Server Browse gombra,villámgyorsan kilistázza a szervereket,viszont rá pár másodpercre kidob "connection interrupted" felirattal.Meghogy próbáljam meg később.
    Van valakinek valami tippje?
  • stardate
    Tegnap fenn volt a szerverünkön, elég jól játszott de nem gondoltam volna hogy csíter.
  • Gabe18
    Itt meg arab barátunkat érte egy nagyobb baleset, ezt érdeme nagyban megtekinteni...

1.
    2.
    3.
  • Gabe18
    A lebegő fegyver csodái:

Viszont jó helyre állva akár fel is vehetjük...

• Prince23
    Ez elég hülye kérdés volt :D
  • DarkSector
    Az origihez nem?
  • Prince23
    Kijött az első multis patch!
  • Metalmilitiakid
    Ehhh értő olvasás karó mondom pozitív dolog hogy rátárazás után +1 golyó lesz, teljes mértékben tisztában vagyok vele miért. Meg mivel automata fegyverről van szó, mekkora hülyeség a pisztolynál is működnie kéne, talán a shotinál nem, de ebben nem vagyok biztos.
  • Gascan #2442
    +1 golyó azért lesz a tárban, mert egy golyó már be van töltve .. mivel automata fegyverről van szó
  • N1tro
    Három amcsi megelőzte, de a negyedik helyre beért egy honfitársunk.
  • Bokafix2
    Van valami high quality mod, mer a grafika elég ratyi.
  • micski2
    Üdv... mindenkinek!

Most próbáltam ki a játékot és furcsa jelenség jött elő!

A fegyver furcsán jelenik meg a játékban!

Ez mitől lehet???

Köszönöm előre is