Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszke a képeket, így ránézésre nem olyan rossz ez, szeintem szebb mint a multija.
Nekem 1 végigjátszást megér így biztos. 😊
én inkább az irányítástól félek, multiban nem tetszett az irányítás.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
nekem holnap érkezik .. szóval ne vegyétek el a kedvem.. köszi 😄
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Parasite Eve 2, best game EVER!
Van egy csomo.
Csak nem birtam megallni tovabb neztem meg egy palyat, hegyes kuldetes mar jobbra sikerult hala a nagy terepnek, itt erosebbek a fiuk.
szerintem
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nekem így kb 20 perc alapján bejön. Semmi extra, pörgõs akció fps.
A gfx-tõl nem kell hasraesni, de legalább a gépigénnyel nem lesz gondja senkinek 😊
Majd ha kell dobok pár képet.
Amugy megvettem. Nem bántam meg! ez csak hozáállás kérdése. A sok rinyagépet megsajnálni tudom akik warez alapján ilyen okosak. Amugyan pedig mindenki azt várja hogy az elsõ nap klappoljon minden és hibátlan legyen? Hol éltek?! Majd szépen jön a gyorstapasz, aztán a nagyobb majd extra tartalom, kieg stb. <#vigyor5>#vigyor5> BC2 mellé pont jó. Holnap jön a Gothic ( azt is várom xD )
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
én probáltam leszedni havermnak kellene majd elvinni, de egyedül 1 helyen tõtik fel kb 30-40kb-al mondom szuper.
szerintem
na mind1.
--
A jatek majdnem legelejen beleneztem a celzokaba, valami fustot, kodot lattam benne, celzoka elvele, kod, fust nem latszik. Mondom mi a fene. Aztan kozelebb leptem 2 lepest, akkor megjelent siman is a fust. Ekkora alapveto benasagokat bennehagyni...
szerintem
de mindegy multiban is szar a fiziksz, semmi nem robban szét, max 1-2 doboz vagy raklap.
Aztan felunt az nvidia logo, gondoltam ott van a turpissag elasva, de akkor megsem 😊
szerintem
szerintem
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Nemtom ki töltötte le ezt a Limited Edition-t, de aki igen az pls irja le hogy mi van azzal az "mdx" file-al.
A Szerver adatait itt megtaláljátok: Gametracker
A szabályok egyszerûek:
1, ne káromkodjon senki se (se magyarul se más nyelven)
2, ne használjatok semmilyen csalást (nem célzás jelleggel írtam)
A mapok beállítása:1 combat mission, 4 sector control (a sectro control csak 1 körös, a többi 2), még 1 CM, 4 objective raid .
Az utolsó beta pályáit nem raktam be nehogy hamar megunjuk de késõbb bekerülnek azok is.
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
#2186:
Mi mind2en mádzsárul beszel, megsem ugyanarrol. 😊
Nem akadtam ki. Nem hõbörgök.
Mindenki azzal játszik, amivel akar és ami épp' kéznél van... 😊
Ebben az évben a 3 várhatóan értékelhetõ FPS-bõl ez az egyik, tehát nem vagyunk igazán ellátva.
Miután nem sikerült személyeskedés nélkül, 😊 ezért
Nekem mind1, hogy mivel játszol és lekakálom, hogy a fikázók mivel játszanak.
Ez ízlés, igényesség, idõ és még sok egyéb kérdése.
A száj-karatés papírkutyákról szólt a hsz.-om.
Akik: "semmi új nincs benne"
Kapja a kérdést: "Parancsolj, maistro, milyen újat szeretnél?"
"Asztat én nem tudom asztat..."
Ehhez gratulálok továbbra is minden érintettnek. 😉
Én tehát kizárólag (!) errõl beszéltem.
Te 1 picit másról is... 😉
Just do it :)
A multi viszont érdekel.
Igazat adok azoknak akik azt mondják hogy semmi új sincs benne mert ez tény de attól még lehet jó a játék.
A beta alapján van mit javítani a játékon (ettõl függetlenül azért tetszett,persze ha 3 hónap után is ilyen marad a játék az gáz), ha foglalkoznak vele akkor igazán jó játék lehet belõle.Ha ugyanúgy sz@rn@k rá mint a bc2-re akkor több EA-s játékot nem veszek aztán kész(a bf3 beta kulcsnak köszönhetõen ki tudom majd próbálni így ha az is sz@r tudni fogom).
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
Annyira szar a játék hogy még torrenteket is törlik az oldalakon!!!
ON
...jóvanna csak viccetem.<#vigyor1>#vigyor1>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mindennel ezt teszik manapság!
a multi meg: béta alapján nem üti meg az elvárásaimat.
Muttley: hõböröghetsz a fanyalgáson, de abból amit írsz, én csak egyet tudok leszûrni. neked vagy tökmindegy, mivel játszol, mert rengeteg idõd van, és minden szart kipróbálsz, vagy egyszerûen nincsenek különösebb elvárásaid.
másoknak meg nem mindegy, mivel töltik ki azt a kis idõt, amit erre tudnak szentelni. aztán az is ott van, hogy én eddig csak jobb multis játékokkal játszottam, így nem látom okát annak, hogy visszalépjek. ez ugyanolyan, mint a valódi életben (már aki ismeri ezt a kifejezést): ha elértél egy bizonyos életszínvonalat, abból igen nehezen ad alább az ember.
szóval igazad is van, meg nem is. minden relatív. ha ezzel az eccerû moh multival játszanék, az nekem egyértelmû "visszafejlõdést" jelentene, ami nem éri meg, hogy a ráfordítható idõmet erre verjem el. másnak meg lehet hogy a cod6 multi volt eddig, és nem is tudja, hogy annál fényévekkel jobb multis FPS-ek is léteznek/léteztek.
ez a véleményem az érzelmektõl túlfûtött, szenvedélyes kiakadásodhoz, egyébként elismerve, hogy a te szempontodból igazad van.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Emlékezzük vissza az elsõ, mára már legendás MOHAA játékra. A partraszállás, a SniperTown mind olyan jelenetek, amik beleégtek a játékos emlékezetébe.
Akkor a grafikától is elájultunk. Most a lehetõség adott, mert a grafika mára már jóval átlépte az a szintet, de sajnos ötlet nincs...
Komolyan ha végigjátszod az új MOH-t, 2-3 nap múlva szinte már el is feledted, és valószínû nem fog az az érzés sem megszállni, hogy rögtön nekiugorj újra.
Ha az lett volna a címe, hogy Afganishtan Warfare vagy bármi más akkor talán jobban pontozza az ember, de a MOH név más. Ettõl többet vár az ember.
PL. a vége. Nagy spoilert nem lövök el, de én valami nagyobb, epikusabb csatát vártam.
<#eljen>#eljen>
Ez a lényeg. És single-ben sem.
Just do it :)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka