3478
  • Prince23
    na meg maradjanak a Battlefield témáknál. ha ilyen játékokat fognak kiadni, kénytelenek leszünk minden gammát a Bad Company 2-höz hasonlítani, független attól, hogy most TPS vagy RPG játékot készítenének :D

De félek, hogy a BF3-nak tök ugyanaz lesz a látványa mint a BC2-nek. de nem baj
  • Reg5
    Vagy inkább dolgozhattak volna a single részen még 1 évet.
  • Kontrakcio
    dice meg inkább álljon rá a Mirrors Edge 2-re, ha nem akkor seggeket fogok szétrúgni.
  • Prince23
    EA elég hülyén döntött, hogy októberben adja ki moht. Szeptemberi megjelenést jobb lett volna neki. Így még távolabb lenne a BO-tól.
    Másrészt, októberben piszkosul jó húzónevek jönnek/jöttek ki konzolokra is.
  • zoo35lee
    Mi az a tier 1 mode?Mit nyerünk vele?Hogy kell reggelni?
  • bigapó
    egyébként nem értem a társaság azon részét aki elakad a pályákon, nem jelzi a játék, hogy mikor mi a feladat vagy csak gondolkodni is kéne és azért nem megy?
  • bigapó
    most kellett kiadni, mert jön a COD...hülye elmélet, mert belebuknak igy is :) de ezt nem nézik a pénzügyesek, csak, hogy minél hamarabb legyen belőle lóvé, vagyis inkább az igazgató vagy aki ezért felelős és nem nézi, hogy milyen állapotú a gém, 90%-ban kész akkor már játszható, majd patch-ben javitjuk ami kimaradt..vagy nem...
  • Majestic01
    Köszi. Akkor format c:
  • matthias92
    uu, köszi:D sejtettem, hogy valami ilyesmit kell. :$
  • lolSL
    meg kell venni
  • hekhubá
    Tier 1 mod-nál?
  • hekhubá
    Hogy kell multizni?
  • oregon1987
    fél évvel később se lett volna más szerintem!
  • Kontrakcio
    már jó lett de nem bejövős a gém, inkább vártak volna vele fél évet és kiadnak egy szinvonalasabbat.
  • MR ME
    pihi van kisgyerek, neked még a géped is szar hozzá
  • Kontrakcio
    me péna puha phöcs vagy

-.-
  • MR ME
    énis szoptam vele párszor :D
  • MR ME
    ja akkor ez nem az a küldi sry :D ott a géppuskával szemben találsz egy rpg-t, lődd szét a torlaszt és végqa a küldinek ahogy lentebb írták
  • Prince23
    Haver fel is vette videóra, mert mindenki sírt, hogy nem érti mit kell csinálni XD

Katt
  • Prince23
    Nem géppuskázni kell, keress egy RPG-t és lődd szét a torlaszt. és kész. vége a küldinek.
  • MR ME
    ha jól emlékszem ott jönnek az emberek, és az rpg-s arcokat meg is jelöli az egyik társad, azokat kell lekapni
  • matthias92
    az addig oké, de mit? :S
  • BiG G
    nem indul el, észleli a daemon toolst, mit kéne csinálnom khtx:)
  • MR ME
    lőni? :)
  • matthias92
    tudnátok segíteni? mi a fészkes francot kell csinálni, mikor a tálibok lőnek egy repülőgépet, engem meg beküld a géppuska mögé??
  • hekhubá
    Sziasztok.
    Megtudnátok nekem mondani hogy kell multizni?Valahova be kell regisztrálni?Lécci segítsetek.
  • Puhos
    Ok megpróbálom, köszi.
  • dezsolti78
    Hi!
    Töltsd be újra a mentést.
    Első körben pucold ki a barlangot alul, ha ez meg van ne várd meg míg az utolsó csapat tálib lefut a deszkán, hanem te fuss fel előttük és a haverral pucoljátok ki együtt a legbelső barlangot is. Nekem ezek után tovább ment az emberünk és nem rekedt meg a ládáknál. Remélem tudtam segíteni...
  • Puhos
    Megint elakadtam amikor a barlangba vagyunk a sgt. Patterson-nal. Eldobják a fényjelzőt majd lelövünk mindenkit aztán felmegy egy fa tákolmányom, mond valamit hogy kövessem és megáll a ládák előtt. Ott vár nem csinál semmit, én hiába megyek előre a barlangból nem tudok kijutni. Viszont vissza se tudok menni, mert egy helyen le kell ugrani. Hogyan tovább, mert már egy párszor újra kezdtem itt is. Köszi!
  • foxxi
    Nah, szép lassan eljutok a folyamatos plusszos K/D-ig Egyre jobban tetszik igy BFBC2 mellé... Az HC ez meg Arcade, csak pénzt nem kell dobálni bele Noh, back...
  • Tatyla
    multit a központi EA szerver tárolja
  • Majestic01
    Üdv. Ma formázom a gépem, és szerintetek a save mappát ki kell írnom, vagy a multiplayer mentést a server tárolja? Single mentés nem érdekel, csak a multi.
  • Tatyla
    jó volt ez a single csak rövidke volt de olyan durván hamar hogy csak néztem ,hogy áá itt még nem lehet vége de mégis...
  • grebber
    Talán mert előbb elő kéne szedni a Hellfire-et? 4-es gomb a gyengébbek kedvéért!
  • lackoka25
    hello!help! van egy olyan pály ahol apache helikopterrel kel szétlőni gránátvetőket 30 millisel nem lehet azt mondja használjak hellfire rakétákat de hogy kell kilőni a jobb gombal próbálom de azt irja kivűl esik a hatósugarán ötlet?
  • matthias92
    végülis megvan, a tankot kellett szétlövetni :$
  • matthias92
    Sziasztok!
    Nemtudom jó helyre írok-e, de elakadtam annál a résznél, mikor ilyen távcsővel vagy mivel kijelölöm, hogy miket kell felrobbantani (épületeket). Tudnátok segíteni? Vagy végigjátszást linkelni?
    Hálás köszönet!!
  • Kontrakcio
    hali. én is igy vagyok vele. world texturest kell levennem high-ról med-re és akkor egyböl jó lesz. h mi okozza passz, de nem dőlök kardba, jó nagy fos a gém.
  • Fpocok
    Leges legújabb Daemon Tools. Frissítsd.
  • baajos
    Hali, Mivel tudom megnyitni az mdx fájlt???