Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk én highon játszom, de ha highon ilyen "csúnyák" a textúrák, akkor már meg se merem nézni a lowot :D

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

tegnap megjött nekem is a game, engem mondjuk annyira nem zavarna "szûk" pálya... ha szépen van körítve és nem veszem észre, ami sajnos a MOH esetében nem mindig mondható el, van, ahol már rendesen zavaró, hogy olyan mintha a monte carlói versenypályán mennék :D

meg azt se értem, hogy miért kell ennyire szétvenni a multit meg a szinglit.. miért nem jó az a régi jól bevállt módszer, hogy elinditom a játékot, és a menübõl választom ki mit akarok

a játék még annyira nem is lenne rossz egyébként, fõleg a multi nem! szerintem tök jó lett a multija

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Muttley
Erõsen veri vissza a holdfényt a nedvességtõl csillogó p.na, mi? <#vigyor1>
Az a "nagyon sok ember" meg Te is 10 év múlva meg így fogjátok látni a kölköket.
Szóval buli lesz ;)

Just do it :)

nem annyira filmszerû Hollywoodszerû maszlag az egész

Azért a gonosz tálibok legyõzése elég amerikai dolog, sok köze nincs a valós afganisztáni állapotokhoz, ott semmi sem fekete és fehér, mint az amcsik képzeletében.

De egyébként én is elégedett vagyok a játékkal, semmi gond nincs vele szerintem. Az nagyon szépen érzõdik rajta hogy az edigi COD-ok készítõi csinálták, de sajnos az is hogy csak alig fél évük volt a munkára. Ennek ellenére egyáltalán nem rossz darab.

OrioN the S
néha én is hordom éjjel :D sõt nagyon sok ember :ASD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szerintem is jó játék lett! 10-bõl 8-at adok rá! Legvégén már majdnem sírtam! <#rinya> Nagyon jó története van! Én nem bánom hogy mindent a filmekbõl meg más játékokból szedtek össze mert nagyon jól elegyítették!

The Protector
Nah végigvittem a játékot.Hát nekem baromira tetszett.Döcögõsen indult de a végére nagyon nagyon jó lett.Élvezetesek a tûzharcok+ a befejezés is nagyon hangulatos volt.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
2369 és 2370.

jah hogy a csípás? amiben egy négyzetbõl néztek egy kopár hegyoldalt? az nagy gameplay vót jah. :P

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bigapó
jah, volt single is, még a hivatalos oldalon is fent van asszem. amikor egy domboldalt kellett nekik megtámadni, meg volt a csipás is.

The Matrix has you...

Shep
Hát hirtelenjében itt van pl. ez de volt olyan ahol a hegyen sniperkedtek, vagy pl. az elsõ küldetést mutatták be, meg ilyesmi azok jóval hosszabbak és csak adott küldetést mutattak, ez meg ilyen egyveleg.

http://www.youtube.com/watch?v=dYvOvqn57dg

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
jah nem láttam linkeld pls be megnézem meik az.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Volt a single-rõl is video :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
mien videóra gondolsz mert tudtommal csak a multiról voltak gameplay vidik a játék megjelenése elõtt, vagyis sejteni se lehetett mien lesz a single. :)

Shep
Na belenéztem én is a singlebe (multi nem érdekel) és szerintem teljesen élvezhetõ, bár vannak érdekes dolgok, meg lehet nálam van a hiba de valahogy grafikailag nem úgy fest a monitoromon, mint az elõzetes képeken videokban. Sok helyen csúnya mosottas textúra, a karakterek meg sem közelítik pl a COD kidolgozott figuráit stb. Aztán vannak érdekes bugok, 1-2 mozgásfázist kihagyó ellenségek, sofõr nélküli furgonok. Úgyhogy kicsit felemás lett a dolog, mert maga a tûzharc, meg a többi nagyjából ok és tetszik ,hogy nem 5 perces egy pálya, mint a COD-ban és hogy nem annyira filmszerû Hollywoodszerû maszlag az egész (persze a COD-ban pont ez a jó) hanem a hagyományos fps receptet követi a játék. Úgyhogy egyelõre nekem bejön (a repülõgép temetõnél tartok)a LP2-tõl pl. fényévekkel élvezetesebb a játékmenet.

Nem vagy öreg. Egyszerûen csak unalmas a játék. Magyarul egy nagy nulla.
Most egyszerre játszok a Gothic 4-el, Lost Planet 2-vel és ezzel, de ennek remélem ennek néhány óra múlva vége mert rettenetesen unom és mindig az az érzésem, hogy ezt meg azt a jelenetet már százszor láttam.
bigapó
tudom, hogy egy beta nem mérvadó - bár sokan annak veszik, de állitólag BFBC2 pont rácáfolt és sokkal jobb a bétánál -, de nekem anno pont a betája nem tetszett a bf-nek, nem volt olyan pörgés, mint a COD-ban. Tudom, hogy miért nem, nem kell magyarázni, ismerem a két játék közötti különbséget, de ezért is nem vettem meg, nekem az a stilus COD után nem jelentett semmi pluszt. Na, most nekem a MoH bétájában ez az érzés megvolt. Hiába szarabb sok szempontból COD-nál, meg ezek szerint BF-nél, utóbbi nem tetszik, elõbbi 6. része meg nekem csak idegrohamot okoz 2 perc után, úgyhogy inkább nem foglalkozom vele. TF2 túl "egyszerû" vagy hogy mondjam, az funolni jó, de nem háborús játék. Most kijött ez, megvettem, mert jó alternativának tûnt a többihez képest. Lehet, hogy november 9 után verem majd a fejem a falba és kidobott pénznek tûnik, mert az új COD alázza minden tekintetben, de addig és majd pihenésképpen jó lesz ez B-tervnek is :)

The Matrix has you...

The Protector
Ha a stílusodon meg a nyers modorodon változtatnál akkor nem szereznél ennyi ellenséget vagy legalább is olyan fórumozókat akik nem kedvelnek.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Skynet
Frango: a COD4-el nincs bajom a mai napig warozok vele klánostul a COD6-al van bõven bajom de ez mellékes, a szórással pedig az egyetlen probléma az hogy ebbõl a játékból KIMARADT akárcsak a fegyverek rángatása,így a térkép legtávolabbi szegletébõl is szinte bármelyik fegyverrel el lehet makkolni bárkit minden különösebb probléma nélkül.

Egyébként igen egyszerû COD-osok akiknek a BFBC2 túl magas szint--> magas szint mert sokkal nehezebb benne célozni,mivel számít a távolság és a golyók pályaíve,ráadásul szórnak a fegyverek és rángatnak ahogy kell.
Skynet
Ha megvan a COD4 akkor felesleges megvenned,abban még mindig tartalmas szerókat találsz,ez a game 1-2 hónap múlva multi szempontjából hulla lesz.
attiGT
Battlefield Bad Company 2 + Dragon Age (1-2 DLC kivetelevel az osszessel egyutt) EA Accountot cserelnek Medal of Honor 2010-re. Privi ha érdekel!

Oks. Írj rám priviben, ott megbeszáljük.

deestroy
csak én látom úgy hogy a grafika kicsit elnagyolt? nem olyan mint a bad company 2... am nem rossz.. de vmi hiányzik.

Maxtreme
Kivégezve. Hát. Az utolsó elõtti pálya (amikor sötétben kellett bóklászni) az hangulatos volt, de az összes többi felejtõs..

Megveszem a COD-7 is.Eddig az összes megvan:-)

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Holnap tudok rá vevöt.Ha addig tudsz várni vele hogy ne add el.

Ja, kérdeznék egy olyat, hogy nem lehet azt beállítani, hogy ne kelljen egyfolytába nyomni a jobb egeret mikor célzok? szokatlan így.

BFBC2 õt én is eladnám. Kb 10 percet nyomtam vele...

Prince23
Ha most meg fogod venni a Black opsot, akkor nem éri meg. De ha nem veszed meg Cod 7-et, akkor megéri sztem. Csak hát kérdés, hogy BC 2-õt mennyire tolod online....

zotya10002
Az egyik kollégám totál hasonlít erre a sandokánnak nevezett fõhõsre!!:-)

Sapi-szemcsi-szakáll totál:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

lolSL
inkább cs-t vennék 2 ezerért vagy vmelyik régi codot

Megéri megvenni a Multi miatt?

:D inkább mondjuk úgy, hogy szeretek képregényt olvasni...:D

MR ME
legjobb az h még éjjel is rajta van <#eljen>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DarkSector
juj az közelit a bullettime-hoz akkor neked se kell ma matrix. :P

Nekem is tetszik a game. Csak az a bajom, hogy 20 fps-el kell játszanom... na de majd ha elsz meló..lesz új gép is...:D

DarkSector
a cod-al semmi baj, Sky barátom a BC2-õt szereti ennyi ne akadj fel mindenen...ne keresd másban a rosszat.

frango
"egyszerû COD-osok akiknek a BFBC2 már gusztustalanul magas szint"- gratulálok!
Nekem a BFBC2 gusztustalanul alacsony szint:)
Nem értem a szórással mi a gondod. Cod4-ben pont jó. Nem is túl nagy nem is túl kicsi. Cod6-ban is alapból csak kicsit lettek összehúzva.
Az se nagy szórakozás ha 1v1ben 3 tárat el kell löni az ellenre, hogy megfeküdjön...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Úgy olvastam, hogy az EA Store verza az magyar feliratos....<#taps>

Tatyla
ohh,köszi

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
Egér görgõvel

Tatyla
itt hogy lehet változtatni hogy hellfire vagy gau vagy gbu legyen mert itt elakadtam?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Skynet
Bc2 lassan fél éve tömött multis. Ez 1-2 hónap múlva dögüres lesz.:)
Ha pedig COD ellenfélként nézzük,mivel annak készült,akkor pedig esélytelen.
A multinak nem az a baja hogy a DICE készítette,hanem az hogy nyomorba akarták butítani hogy az egyszerû COD-osok akiknek a BFBC2 már gusztustalanul magas szint (mivel rántanak és szórnak a fegyverek ahogy illik) elégedettek legyenek. Csak sajnos túlbutították a dolgokat..:D
Muttley
Na, milyen márkájú Sandokan-nak a napszemcsije?
<#vigyor1><#eljen>

Just do it :)

Prince23
Ja ezt elfelejtettem beágyazni:

http://www.youtube.com/v/pJ_mXQlcd6M?fs=1&hl=hu_HU&hd=1&

Áhhh 20 percig bírtam,beleuntam az fps-ekbe.
Mindig ugyanaz ,mész lõsz,mész lõsz,vagy a 2.vh-ban vagy újabban valamelyik közel-keleti esetleg dél-amerikai háborús övezetben.
Semmi újdonság,semmi olyan amivel az egyik fps kitûnne a másik mellett.
Vagy csak én vagyok már öreg a játékokhoz....

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Prince23
Vannak benne jó dolgok, de minta a multiplayer túlságosan STERIL lenne. Kevés kasszttal és fegyverekkel. Azt azért hozzá kell tegyem, hogy többb mint 2 óra multi után mondom ezt. BC2-nek szvsz több jövõje van mint most a MoH-nak.
A single player is elég jó lett. Változatos, de a MW2 hangulatát és játékmenetét nem éri útól.

Összegezve egy 8/10 ez a játék.

Egy a baja a MOH multinak, hogy a DICE készítette! Jól mellényúltak. Ha az EALA végzi az UE3 graffal sztem jobb lett volna. Dice maradjon meg BAd Companynak. Remélem BF3-at nem õk készítik :D mert akkor kapunk egy BC 2.5 játékot BF 3 néven.

hali. Valaki megutdná mondani,hogy miért van az ,hogy elinditom a játékot hang van a monitor kikapcsol mintha nem birná az adott felbontást?! thx

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

The Protector
Nah.A játék az eleje alapján egy nagy határ szar.Borzalmas.Aztán a mintha felállították volna az értelmi fogyatékosokat a játék elõl és egyre jobb lett.Kurvajó lett a játék.Nekem nagyon tetszik.

mascarun
Kövezzetek meg de nekem ez eddig tetszik!
A végén lehet fikázom majd meg találok benne még pár hibát de eddig jó!
Repteres pályáig jutottam el!
Nem tudom mit magyarázták egyesek hogy nem lehet hasalni mert az én verziómban le lehet! (Ctrl hosszan nyomva)
Lehet vannak benne fura dolgok de eddig nem adott még okot hogy megbánjam a vételt!