3478
-
#2598 na meg maradjanak a Battlefield témáknál. ha ilyen játékokat fognak kiadni, kénytelenek leszünk minden gammát a Bad Company 2-höz hasonlítani, független attól, hogy most TPS vagy RPG játékot készítenének :D
De félek, hogy a BF3-nak tök ugyanaz lesz a látványa mint a BC2-nek. de nem baj -
Reg5 #2597 Vagy inkább dolgozhattak volna a single részen még 1 évet. -
#2596 dice meg inkább álljon rá a Mirrors Edge 2-re, ha nem akkor seggeket fogok szétrúgni. -
#2595 EA elég hülyén döntött, hogy októberben adja ki moht. Szeptemberi megjelenést jobb lett volna neki. Így még távolabb lenne a BO-tól.
Másrészt, októberben piszkosul jó húzónevek jönnek/jöttek ki konzolokra is. -
zoo35lee #2594 Mi az a tier 1 mode?Mit nyerünk vele?Hogy kell reggelni? -
#2593 egyébként nem értem a társaság azon részét aki elakad a pályákon, nem jelzi a játék, hogy mikor mi a feladat vagy csak gondolkodni is kéne és azért nem megy? -
#2592 most kellett kiadni, mert jön a COD...hülye elmélet, mert belebuknak igy is :) de ezt nem nézik a pénzügyesek, csak, hogy minél hamarabb legyen belőle lóvé, vagyis inkább az igazgató vagy aki ezért felelős és nem nézi, hogy milyen állapotú a gém, 90%-ban kész akkor már játszható, majd patch-ben javitjuk ami kimaradt..vagy nem... -
Majestic01 #2591 Köszi. Akkor format c: -
#2590 uu, köszi:D sejtettem, hogy valami ilyesmit kell. :$ -
#2589 meg kell venni -
hekhubá #2588 Tier 1 mod-nál?
-
hekhubá #2587 Hogy kell multizni?
-
oregon1987 #2586 fél évvel később se lett volna más szerintem! -
#2585 már jó lett de nem bejövős a gém, inkább vártak volna vele fél évet és kiadnak egy szinvonalasabbat. -
#2584 pihi van kisgyerek, neked még a géped is szar hozzá -
#2583 me péna puha phöcs vagy
-
#2582 énis szoptam vele párszor :D -
#2581 ja akkor ez nem az a küldi sry :D ott a géppuskával szemben találsz egy rpg-t, lődd szét a torlaszt és végqa a küldinek ahogy lentebb írták -
#2580 Haver fel is vette videóra, mert mindenki sírt, hogy nem érti mit kell csinálni XD
Katt -
#2579 Nem géppuskázni kell, keress egy RPG-t és lődd szét a torlaszt. és kész. vége a küldinek. -
#2578 ha jól emlékszem ott jönnek az emberek, és az rpg-s arcokat meg is jelöli az egyik társad, azokat kell lekapni -
#2577 az addig oké, de mit? :S -
#2576 nem indul el, észleli a daemon toolst, mit kéne csinálnom khtx:) -
#2575 lőni? :) -
#2574 tudnátok segíteni? mi a fészkes francot kell csinálni, mikor a tálibok lőnek egy repülőgépet, engem meg beküld a géppuska mögé?? -
hekhubá #2573 Sziasztok.
Megtudnátok nekem mondani hogy kell multizni?Valahova be kell regisztrálni?Lécci segítsetek. -
Puhos #2572 Ok megpróbálom, köszi. -
dezsolti78 #2571 Hi!
Töltsd be újra a mentést.
Első körben pucold ki a barlangot alul, ha ez meg van ne várd meg míg az utolsó csapat tálib lefut a deszkán, hanem te fuss fel előttük és a haverral pucoljátok ki együtt a legbelső barlangot is. Nekem ezek után tovább ment az emberünk és nem rekedt meg a ládáknál. Remélem tudtam segíteni... -
Puhos #2570 Megint elakadtam amikor a barlangba vagyunk a sgt. Patterson-nal. Eldobják a fényjelzőt majd lelövünk mindenkit aztán felmegy egy fa tákolmányom, mond valamit hogy kövessem és megáll a ládák előtt. Ott vár nem csinál semmit, én hiába megyek előre a barlangból nem tudok kijutni. Viszont vissza se tudok menni, mert egy helyen le kell ugrani. Hogyan tovább, mert már egy párszor újra kezdtem itt is. Köszi! -
foxxi #2569 Nah, szép lassan eljutok a folyamatos plusszos K/D-ig Egyre jobban tetszik igy BFBC2 mellé... Az HC ez meg Arcade, csak pénzt nem kell dobálni bele Noh, back... -
#2568 multit a központi EA szerver tárolja -
Majestic01 #2567 Üdv. Ma formázom a gépem, és szerintetek a save mappát ki kell írnom, vagy a multiplayer mentést a server tárolja? Single mentés nem érdekel, csak a multi. -
#2566 jó volt ez a single csak rövidke volt de olyan durván hamar hogy csak néztem ,hogy áá itt még nem lehet vége de mégis... -
#2565 Talán mert előbb elő kéne szedni a Hellfire-et? 4-es gomb a gyengébbek kedvéért! -
lackoka25 #2564 hello!help! van egy olyan pály ahol apache helikopterrel kel szétlőni gránátvetőket 30 millisel nem lehet azt mondja használjak hellfire rakétákat de hogy kell kilőni a jobb gombal próbálom de azt irja kivűl esik a hatósugarán ötlet? -
#2563 végülis megvan, a tankot kellett szétlövetni :$ -
#2562 Sziasztok!
Nemtudom jó helyre írok-e, de elakadtam annál a résznél, mikor ilyen távcsővel vagy mivel kijelölöm, hogy miket kell felrobbantani (épületeket). Tudnátok segíteni? Vagy végigjátszást linkelni?
Hálás köszönet!! -
#2561 hali. én is igy vagyok vele. world texturest kell levennem high-ról med-re és akkor egyböl jó lesz. h mi okozza passz, de nem dőlök kardba, jó nagy fos a gém. -
#2560 Leges legújabb Daemon Tools. Frissítsd. -
#2559 Hali, Mivel tudom megnyitni az mdx fájlt???