3478
-
#2678 5 nap alatt 1.5 millió példányszám! -
#2677 Hungamer Teszt 83/100 -
#2676 Nem a felhasználóit kell beírnod a Tier1-nél, hanem az e-mai címedet! -
eNorti #2675 Vagy valami profilt kell először készíteni, de sehol nem találok olyasmit, hogy profil létrehozása, semmi hasonlót sem. -
eNorti #2674 Nem hiszem el, hogy senki nem tud semmit erről a problémáról:
The EA servers are not currently available- please try again later.
Ezt írja mikor belépek az MP-be. -
ricsa008 #2673 ok köszönet -
#2672 És még sokan sírnak miért egyszerűsödnek a játékok.
Ha valaki olvassa a topikot hogy "magunk" miatt.
Ebben elakadni az már művészet!
-
Majestic01 #2671 Tökéletesen. Nekem csak core 2 duo 1,8, 2 giga ram, és 8500GT 512Mbyte-os gépem van, és van vagy 30-40 fps-em. -
vof #2670 Sziasztok!
Megvenném a játékot, csak nem tom hogy a multinak mekkora a gépigénye.
Intel core 2 duo 2.66ghz, 3gb ram, geforce 9600gt 512mb - szerintetek ezen hogy futna? -
Gascan #2669 Tudja valaki arra a megoldást, hogy a Tier 1 kampányban, amiben egyébként már a végén vagyok ... hogy egyik pillanatról a másikra miért nem fogadja el a profilom bejelentkezésnél?
Azt irja, h wrong user name or password... pedig ugyan ezt használom multiban is, ahol működik -
Majestic01 #2668 Nyomd hosszan a 4-es gombot. -
strebacom #2667 Itt én is megakadtam anno....4 gombot kell nyomni...
-
ricsa008 #2666 üdv
amikor kicsit repülünk helikopterrel utánna pedig jön egy olyan rész hogy 3 gránátvető állásnál le kell lőni a facikat mikor kijönnek ott mit kell csinálni? mer én lövöm őket de nem fogynak el valami Hellfire-t ír -
#2665 Pár százalékkal még ez nőni fog amúgy. -
Reg5 #2664 Még az is túl sok. -
#2663 PC eladások: csak 5% -
#2662 köszi remélem menni fog;) -
eNorti #2661 Egész pontosan ezt a hibát kapom, mikor elindul a multi: Connection interrupted The EA servers are not currently available- please try again later. -
eNorti #2660 Jah, a játék eredeti! -
eNorti #2659 Sziasztok, hogy lehet profilt készíteni, mert mikor elindítom a multit akkor kiírja, hogy nem elérhető az EA server és próbáljam később (SP-ben TIER 1 módban is ugyan ez a helyzet). Vagy ez most tényleg nem elérhető? Kilépésnél pedig van olyan hogy logout és ebből gondolom, hogy valamikor loginolni is kell, de hogyan?? -
#2658 Elég szomorú. Ennek köszönhetően ahelyett hogy észheztérnének és minőséget próbálnának meg csinálni,folytatni fogják a szemétgyártást. -
Seat #2657 :) -
TDantes #2656 Ez most mi? Megyek este azzal a hülye motorral vagy mivel. Egyszer csak nem lehet tovább menni. Állok egyhelyben, semmilyen gombra nem reagál, egyedül az éjjellátót tudom kapcsolgatni.
Nem történik semmi. Csak állok egy helyben.
Most ilyenkor mi van? -
#2655 zsákutcánál balra át tudsz kúszni vmi fa alatt vagy mi az, és ott lekéseled a formát aki háttal áll majd -
#2654 sziasztok!
olyan problémám van hogy elakadtam a kampánynáL!
Day 2-nél vagyok és egy olyan küldetés van hogy csak kés van nálam ugrani meg semmit nemtudok csinálni!aztirja a játék hogy menjek fel a hegy tetejére asszem! de van egy uj ami zsákutca másfele meg semerre nemtudok menni!
Légyszives segítsetek!
Előre is köszi szép -
#2653 Mw2-höz képest mégis valósabb, drámaibb, emberibb... nem repkednek összevissza a bombák, gránátok, stb. -
#2652 ok kösz -
#2651 Sziasztok!Nekem az lenen a kérdésem megvan a játék de orosz verzió ilyenkor van megoldás vagy unistall törlés?:D
Más játéknál szokott olyan lenne,hogy lehet angolositani van ötlet?Elöre is köszi. -
lilathrone #2650 Ez sem realisztikus a legeslegkevésbé sem. Realizmus terén az Operation Flashpoint 2 és az ArmAnál kell keresgélni, ezek meg sem közelítik. -
#2649 Helló. Itt kérdezz rá sztem. -
#2648 Sziasztok!Nekem az lenne a kérdésem megvan ez a játék de orosz verzióMost akkor unistall törlés vagy van valami megoldás hogy angol legyen vagy valami szerintetek vagy ötlet?Elöre is köszi üdv -
#2647 MW2 utolsó küldetés? Ott vagy 50 embert ha nem többet öltök le ketten... Nagyon sok résznél így van. Ketten CptPrice-al, leöltök ki tudja emnnyi egységet... Itt azért nem így van... de nem az a lényeg, nem akarok itt cod vs moha kampányt indítani, csak írtam, hogy azért mert valami realisztikusabb nem rosszabb. -
Reg5 #2646 A CoD-ban tényleg egy kisebb hadsereg része vagy, de az ellenséges hadsereg nagy részét te eliminálod (a többiek csak asszisztálnak). A MoH-ban meg kevesebben vagyunk ez igaz, de pályánként van pár tucat ellen és ennyi. -
lilathrone #2645 Nem akarom a CoDot védeni, de ott nem 2 ember öl meg egy hadsereged, mert ott sok fős csapatod van, a MoHban csak 4 fős és tényleg megöltök vele egy hadsereget. -
#2644 Valaki tudja amúgy mi az a Sabot round KS? Az mit csinál? -
#2643 Igen, mostanába én sniperezek, és próbálom támogatni a háttérből a többieket. Pl amíg leteszi a bombát stb. Szerintem feelinges a multi is. Akinek nem tetszik az így járt...:) -
#2642 Nem tudom miért húzta le mindenki. Ez egy jó game. COD azért jobb, bár az arról szól, hogy ketten megöltök egy egész hadsereget ezzel szemben ez kicsit realisztikusabb. Meg azért az is ad egy + hangulatot, hogy egy másik földrészen ez a háború, ilyen körülmények között most ebben a percben is folyik... Az a rész mikor 4-en mentek a hegyek között, és rohangálnak a tálibok AK 47-esekkel, meg RPG-ekkel, fönt a hegyen, na az csúcs volt szerintem. -
#2641 Így van, pontosan, más is gondolkozik és jól használja az adott segítségeket:)
Cáfoljatok meg, de Nekem demo alatt úgy tűnt, hogy nagyon nehéz támadó loadout-okkal pontot elérni (most már így nevezem amíg nem találom meg a megfelelőbb szót rá:) ) , persze lehet, hogy csak Én vagyok ebben béna, de nekem nagyon kevés alkalommal volt hatékony a támadásom. Mire megjött már nem ott voltak az emberek vagy ha ott is, nem haltak bele. Ha meg az első 50 Pontot összeszedtem akkor utána gyerekjáték volt jóformán a többit is összeszedni, persze ez leginkább Sniper-ként megoldható, de azt hiszem neki pont, hogy ez is a feladata, távolról támogat és küldi a segítséget. -
#2640 Első helyen nyitott a játék UK-ban!
Én megmondtam, hogy vinni fogják ezerrel :D -
#2639 Oks. Ezentúl én is csak a defense KS-eket nyomom.
Amúgy, ha megjelennek maguktól ezek a match ammo, flak vests ikonok, az azt jelenti, hogy akkor a csapatba más nyomta be, és adja nekünk is a +-t?