Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chicco
Nekem tetszett 1 két szakasz kivételével.Volt mikor csak a kézi fegyom maradt.

mNzJean
Így van , sokakat elkápráztat a csilli-villi látványvilág , de akik játszottak már pár régebbi "siker" fps-el azoknak kicsivel nagyobbak az elvárásaik . Azért hard fokozaton no recoil és az ,hogy még a lõszerrel sem kell spórolni , nekem lerontja a játékélményt . Sajnos a célközönség már nem ugyanaz mint az 5 évvel ezelõtt készült fps-eknél . A multi ettõl még lehet jó , bár erõsen kétlem ,hogy ott más irányvonalat követtek volna az EA-nél.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

ugylatom ez a game tenyleg eleg jol megosztja a kozonseget

anti hero

De én is multiznék vele miután kivittem a singlet! Én azt nem mondtam hogy multival ne nyomják, de ha már megveszi akkor vigye ki a singlet is nem igazam van?

Brolly28
szerintem nem lett olyan jó mint ahogy híresztelték, túl rövid volt és nevetséges hibák voltak benne😞

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

koschwarz
minek veszik meg ha CSAK a single-t viszik végig? én inkább ezt kérdezném.

egy játék szavatosságát a jó multi vagy a hosszú játékidõ adja meg. na itt egyik sincs meg.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Prince23
én most viszem másodjára, liveozom is Xfironon

Viszont eddig tuti, ha multizom , akkor HC módot fogok tolni.

Minek veszítek meg ha nem viszitek végig a singlet? Látom egyeseknek sok a felesleges kidobnia való pénze!

Prince23
Én elég sokszor megúsztam az ilyen halált. szal hiába HC, van még mit javítani, vagy csak szimplán a szerver a bûnös.

Én azt szeretem mikor egy embert elõbb lövök, mégis õ lõ engem le....😄

Tono34
Ezzel én is voltam, de belém 2 golyó elég volt.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Prince23
Nah HC módban egész jó a multi, tegnap este toltam. Bár a balance nem igen jó, hiába meglövöm õket nyak tájékán, akkor is kb 6 golyó kell beléjük

chicco
MERCI

Ehhez képest a késõbbi pályákon már két golyótól meghalsz normal fokozaton, és lesznek helyek ahol bizony elég sokszor fogsz visszakerülni az utolsó checkpointhoz.

Egyébként meg ki játszik normal fokozaton? Egyik COD se jelentett kihívást normal fokozaton soha. A multi meg kit érdekel?

Tono34
Ha nincsenek társak BC2-höz v BF2-höz akkor egészen ki lehet vele kapcsolni.
Vannak természetesen borzasztó hibák benne mint pl, kicsi mapok, hitbox, spawn rendszer, túl erõs csipák stb........ (szerintem megnit béta verzió lett kiadva).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Fpocok
A gametrailers-en a régi jó kis medal of honor-al reklámozzák az új részt? Ilyet sem láttam még, soha... szánalmas?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az elsõ pályák tényleg elég laposak, de utána egyre jobbak lesznek a pályák, kb hatodik pályától fölfelé már marha élvezetes a játék.
A Battlafield Bad Company2-õt magasan veri minden téren. A CODokkal nagyjából egy szinten lenne, ha ezen is egy egész évet dolgozhattak volna a COd fejlesztõi. Mivel csak fél évük volt rá, vannak bugok a játékban, de csak esztétikaiak, nem olyanok amik lerontanák a játékélményt.

Szóval mint a legtöbb dologgal kapcsolatban a világon, itt is hamis eredményre vezet a "megnézem az elejét, aztán ha az elsõ három percben nem gyõz meg, dobom a fenébe" típusú hozzállás. Hidd el, megéri végigjátszani.

Nekem is bejön a multi ( singli nem izgat ). Nem BC2, de ha az "arcade" ágra van kedvem, jelenleg jobban bejön mint a mw2. Nem is baj. Nekem jó ez igy.

Ingame nevem: FoxxikaHUNG <#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

stardate
én a sp-t ki se próbáltam, viszont a multit már szerda óta nyomom
nekem bejön de azért nem olyan jó mint a bc2

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

mNzJean
Nah kipróbáltam a single eddig csalódás , 12 éveseknek való nehézségi szint , sablonos játékmenet , kihívás csak akkor ha KP-vel viszed végig . Nekem nem jött be , a multit meg ezek után lehet ki se próbálom . <#bdead>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Muttley
Olyan mintha töcskölte volna a tankcsövet, s beletört volna a lompos majd eközben megjött a menzesze is. <#idiota>

Just do it :)

Metalmilitiakid
Na és is lõttem pár érdekes dolgot 😄

Ezt mondtam hogy a textúrák mérete.

Ez a fizika nélküli hullák.

Itt a csávó meg rakasz nélküli fegyóval szalad és kicsit érdekes tartja a fegyvert.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
igen a trükk a "4" es gomb hosszan nyomása a négyzetbe célozva.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nektek még nem volt olyan problémátok, hogy mikor elindul a játék a kép villogni kezd? Nem mindig van ez, de ha ez a hiba elõjön, csak a reboot segít. Valakinek van ötlete?

chicco
HELP

már sokadszor kezdem ujra a helikopteres részt.Mikor a hegyrõl megtámadnak.A mortal teamet nem tudom kilõni.Van vmi trükk.???

bakkerman
hát...leszedtem a gémet tnap este,nyomtam vele 1 órácskát,de csak nekem tûnik úgy,hogy nem üti meg se a BC2,se a cod4,és a cod6 szintjét? :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

koschwarz
2010-ben...<#sniffles>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

MR ME
nekem nem egyszer volt olyan h a csávó miközben lõttem elszállt a picsába 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tudna nekem valaki segíteni? Hogyha multiban rámegyek a Server Browse gombra,villámgyorsan kilistázza a szervereket,viszont rá pár másodpercre kidob "connection interrupted" felirattal.Meghogy próbáljam meg késõbb.
Van valakinek valami tippje?
stardate
Tegnap fenn volt a szerverünkön, elég jól játszott de nem gondoltam volna hogy csíter.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

Itt meg arab barátunkat érte egy nagyobb baleset, ezt érdeme nagyban megtekinteni...

1.
2.
3.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A lebegõ fegyver csodái:

Viszont jó helyre állva akár fel is vehetjük...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
Ez elég hülye kérdés volt 😄

DarkSector
Az origihez nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Kijött az elsõ multis patch!

Metalmilitiakid
Ehhh értõ olvasás karó mondom pozitív dolog hogy rátárazás után +1 golyó lesz, teljes mértékben tisztában vagyok vele miért. Meg mivel automata fegyverrõl van szó, mekkora hülyeség a pisztolynál is mûködnie kéne, talán a shotinál nem, de ebben nem vagyok biztos.

+1 golyó azért lesz a tárban, mert egy golyó már be van töltve .. mivel automata fegyverrõl van szó

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Bokafix2
Van valami high quality mod, mer a grafika elég ratyi.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

micski2
Üdv... mindenkinek!

Most próbáltam ki a játékot és furcsa jelenség jött elõ!

A fegyver furcsán jelenik meg a játékban!

Ez mitõl lehet???

Köszönöm elõre is

MR ME
az is igaz 😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zotya10002
Sziasztok!

Valaki tehetne be a 8 multi map-ról képeket hogy milyenek!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

köszike

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Felvettelek. Ma még leszel?

Prince23
Csak 8

DarkSector
Az utcsó pálya a legjobb. VÉGET ÉR VELE A SZENVEDÉS. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Embörök.Hány mapp van Multiba?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

czky
hátõõõ xD

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

MR ME
vidd tovább, utolsó pálya már egész jó 😄

czky
2. pályánál uninstall. Ez valami borzalom.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510