Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
anti hero
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
egy játék szavatosságát a jó multi vagy a hosszú játékidõ adja meg. na itt egyik sincs meg.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Viszont eddig tuti, ha multizom , akkor HC módot fogok tolni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egyébként meg ki játszik normal fokozaton? Egyik COD se jelentett kihívást normal fokozaton soha. A multi meg kit érdekel?
Vannak természetesen borzasztó hibák benne mint pl, kicsi mapok, hitbox, spawn rendszer, túl erõs csipák stb........ (szerintem megnit béta verzió lett kiadva).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A Battlafield Bad Company2-õt magasan veri minden téren. A CODokkal nagyjából egy szinten lenne, ha ezen is egy egész évet dolgozhattak volna a COd fejlesztõi. Mivel csak fél évük volt rá, vannak bugok a játékban, de csak esztétikaiak, nem olyanok amik lerontanák a játékélményt.
Szóval mint a legtöbb dologgal kapcsolatban a világon, itt is hamis eredményre vezet a "megnézem az elejét, aztán ha az elsõ három percben nem gyõz meg, dobom a fenébe" típusú hozzállás. Hidd el, megéri végigjátszani.
Ingame nevem: FoxxikaHUNG <#ticking>#ticking>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
nekem bejön de azért nem olyan jó mint a bc2
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Just do it :)
Ezt mondtam hogy a textúrák mérete.
Ez a fizika nélküli hullák.
Itt a csávó meg rakasz nélküli fegyóval szalad és kicsit érdekes tartja a fegyvert.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
már sokadszor kezdem ujra a helikopteres részt.Mikor a hegyrõl megtámadnak.A mortal teamet nem tudom kilõni.Van vmi trükk.???
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Van valakinek valami tippje?
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
Viszont jó helyre állva akár fel is vehetjük...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Most próbáltam ki a játékot és furcsa jelenség jött elõ!
A fegyver furcsán jelenik meg a játékban!
Ez mitõl lehet???
Köszönöm elõre is
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Valaki tehetne be a 8 multi map-ról képeket hogy milyenek!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510