Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak halkan mondom, hogy az egész sg.hu-n tiltva vagyon a NYILVÁNOS warez.
;)
Just do it :)
Csak a multiba tudtam eddig beállítani.
A kérdésem továbbra is, nem tudom elindítani win7-en a singleplayert (letöltött limited edition)
Valaki esetleg tudna crack-et ajánlani?
Elõre is köszi aválaszokat!
ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT
Na persze. MW2-bõl eladtak pc-re mondjuk ~1 milliót, konzolra meg 10+ milliót. Ezek után valószínû hogy a pc-s igényeket fogják nézni bármiben is. Az egy dolog (és nagyon helyes) hogy pc-re visszahozzák a normál szerveres megoldást, de ezen kívül kétlem hogy a pc verzió bármiben is fontos szerepet töltene be náluk... Ha szerencsénk van akkor egy tisztességes port lesz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A singli rész minden percét élveztem én is. teljesen korrekt, csak hát a multi nagyon lerontja az átlagát. de ha singlet nézzük csak nálam az simán 9.0-9.2. (MW2 single 9.5 :D)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mellesleg 1 játék 1 account elvet vallom, mert így könnyeb eladni :D
Nem baj, ha linkeled és épp nincs rajta semmi. Alatta van egy ilyen szar és mindig elkezd játszani valamit :S
Parasite Eve 2, best game EVER!
Sorry mindenkitõl, legközelebb linkelem. nem tudtam errõl a baromságról.
De az nem jó, ha beregeled az övéhez, és addig te tolod? Vagy ha nincs neki accountja, akkor csinálsz egyet neki, azt használod azt addig.
A LIVESTEAMet nem lehet valahogy kivenni? Mert állandóan elindul, amikor ide bejövök, és valami baromság megy rajta.
Parasite Eve 2, best game EVER!
options/gameplay/aim sensitivity
jól elrejtették.
Az egér érzékenységét játékon belül kéne beállítani. nem?
Bárhogy húzgálom az egeret,jelölöm a célt semmi nem történik.
ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT
ezen belül
MOHAinput.ini
és ott az elején
"
MoveForwardSpeed=1200
MoveStrafeSpeed=1200
LookRightScale=300
LookUpScale=-250
MouseSensitivity=35.000000"
ezeket állítgasd.
én a MOHAEngineben próbálkozok,de lassan összejöna kívánt beállításom. <#taps>#taps>
valami borzasztó. megfájdul tõle a fejem...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Single-ban "UE3",a multiban "Frostbite Engine"-t használ amit Bad Company 2.
Az egyik támogatja a 3D visiont a másik nem,de pont a multi részbe tették bele a 3d-t??? érthetetlen
3D-ben a célkereszt csal,ráadásul leterheli a gépet elég rendesen.
Grat. EA.
Nem tudom volt e már: ennél a gémnél is a pisztolyoknál tárcserénél nem a szánakasztót nyomja meg, hanem bal kézzel ráhúz a szánra!?! :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ezt a hülye videot szedjétek már ki lentrõl, mindig le kell állítanom, mert magától elindul!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Amúgy az utóbbi két órát nézve nagyon elégedetlen vagyok a multival kapcs...
Kurva szar balanca, kurvára szar hc-ban. mintha nem is lenne hc, napról napra szar a multi. Csak idegességet okoz a mai napon eza szar
5.5 multi
Csipa
klikkelni. Ugyérted rálõni?
mw2ben legalább ott a sok fegyver, kieg meg a perkek hogy egy kicsit egyedivé tegyék, ebbe szikrája nincs bárminek egy lapos játékon felül.
Én máááá meguntam...
Ízlés és játékintelligencia kérdése az egész.
Just do it :)
A multi meg hát 6 pontot ér, nem gondoltam volna, hogy a BC 2 szintjét nem fogja elérni. Nem tudom, sztem itt a játékosokkal van a gond. Ez a sok kemp minden játékot tönkre tesz. Én is kempelek, mert rá vagyok utalva azzal, hogy ha futok egy csipa állandóan kiszed.
MW2-ben is van ilyen, de OTT LEGALÁBB lehet rusholni, meg igaz, hogy mw2 sokkal árkádosabb, még a MOH képest is.
Kajakra nem tudok felidézni az elmúlt 5 évbõl olyan katonai multis játékot amiben ennyire gagyi színvonalra lenne tolva a multiban a fegyverek hatása...
A csilivili grafika meg....Effektíve rondább mint a BFBC2 vagy a COD6...