3478
  • Prince23
    Jön a második PC Patch!
  • Doomista
    Sajnos így is ugyan az a helyzet :S
    És persze nem csak a fegyverek, hanem a katonám keze is ilyen fura tükörképes textúrával rendelkezik :S
    Graf is szép, nincs akadozás és szaggatás se, csak ez az egyetlen bibi :\
  • Tono34
    Esetleg másik felbontás? BC2-ben volt amit megoldott.
  • zotya10002
    Nem tudom akkor!

de itt biztos valaki tud majd segíteni!
  • Doomista
    Legfrissebb driver van fent, pár napja jött ki. Low-medium-high, ugyan ez a probléma :S
  • zotya10002
    Uhh..!Driver? Próbáltad már a kisebb-nagyobb beállításokkal?
  • Doomista
    Pont ilyen problémával állok szemben:
  • zotya10002
    képet tudsz róla?
  • Doomista
    A singleplayer részben a fegyvereket elég furcsa módon mutatja...ilyen tükrös szar textúra az egész...beállításba állítgattam, restartoltam a játékot is de nem javult meg...ötlet? help me!
  • Prince23
    Naponta kb 1-2 órát multizom vele, aki akar felvehet. K/D arányom 1:1. előre szólok. (EA akk:: Logan8523)
  • Majestic01
    Ja, asszem csak konzolra lesz DLC, és ingyenesen.
  • Majestic01
    Üdv. És mi a véleményed a multiról? Majd vegyél fel ha tetszik, és játszhatunk. petzsolt a nevem.
  • mascarun
    Itt is fizetős-DLC rendszer lesz?
  • Evin
    Jó tudni.

Viszont fordítás így is lesz hozzá. Az egyik minősége elég kétséges, a másiké viszont biztató. Ha készen lesznek (igen 2 külön fordítás készül egy időben) meglátjuk milyen minőség lett.
  • strebacom
  • Prince23
    Nincs magyarítás hozzá, néztem EA Store-on. nem támogatott a magyar nyelve, max a telepítő.

zotya: elvileg PC-re is jön, egyszerre a DLC
  • zotya10002
    De most pc-re nem?:-(
  • strebacom
    Hát valóban jó lenn ezt kideriteni valahogy....

• mascarun
    Engem ami felbaszott nagyon a Single-ben hogy istenkirály szanaszétképzett katona vagyok mint a társaim és csak egyedül én nem tudok önállóan falat mászni! :(
    + vannak olyan részek ahol nem tudsz továbbhaladni amíg meg nem várod a társad! Csak mögötte tudsz menni! Gondolok itt a sziklás terepekre , egyes akadályokra amiket át kell ugrani (aftörzs stb).
    Etől eltekintve nagyon is hangulatos jó játék.
  • Evin
    Lehet, hogy csak a telepítő része lesz magyar. Ha tudod nézz utána.
  • bigapó
    Sziasztok:)

Megvan, végre megjött :D

Single letudva és sajnálom a fényesre nyalt seggeteket, mert Nektek már semmi sem jó basszus. Szerintem nagyon jó hangulatot teremt, végig pörögnek az események, feszültség van, dráma, minden ami egy háborús játékba kell. Persze megvannak a hibák, de azért egy 8/10-et nálam is megér és a multit még meg sem néztem. Szerintem megérte megvenni, jó lesz a Black Ops mellé kikapcsolódásnak :)

ui: aki elakadt azt még mindig nem értem, még Hard-on is mindent mond, hogy mit kell nyomni :) és még tik vagytok vérpistik, tisztelet a kivételnek ;)
  • strebacom
    No most ez állítólagmagyarul is kijött a letölthetö változatban, igaz ez???

• strebacom
    Tedd fel ujból a lemezröl a Microsoft Visual C-t....
  • nefelejcske

Sziasztok! H E L P !!!!!

Játék közben kiugrik és:
    Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime Error!
  • pisztácia
    Szeretem ezeket a videókat. Itt mindig olyan könnyűnek tűnik, lövi az embereket, ők nem találják el, és lelő mindenkit. Kár, hogy ez a valóságba nem így van:D Csomószor előbb kezdek el lőni valakit, és még is én halok meg...
  • Fpocok
    Érzed? Erős lehúzás szaga van.
  • lolSL
    csak konzolra jön
  • bigapó
    aha, nov 2-án jön ingyen, ez jó hir:) remélem nem csak konzolosoknak, az kibaszás lenne. egyébként ahhoz képest, hogy PC-n játszották eléggé statikus volt a mozgás, nem rángatta a csávókám.
  • Prince23
    Új videó az alább megemlített DLC-ről:

• bigapó
    Találtam jóféle leírást a multiról, amit linkelek az csak egy része, egész pontosan a Score Chain lista lesz.

MoH: Score Chain
  • Reg5
    -rossz
  • Reg5
    Még ha lehetne is rossz irányba rossz menni...
  • boomsly
    Bug-bug-bug: nem megy, nem lehet mozogni, nem lehet végrehajtani a feladatot? Akkor jó eséllyel beakadt!
    Kezd előröl!

Valaki írta, hogy később nehéz, meg halsz mint kutya az autópályán.
    Aha, mert ha nem abba az irányba mozogsz, ahova a készítők szántak, biztos kicsinálnak a csecsenek.
    A csecsenek bosszúja!

Csúnya, egyszerű, zéró történettel. Egy jó dolog: nem hizlal!
  • Tono34
    Nem tart sokáig megszerezni. Annyira nem nélkülözhetetlenek.
  • bigapó
    bassza meg, mire megkapom a játékot már mindenkinek meglesz a limited edition-ös extra fegyó :D
  • zotya10002
    Meglessük!

Biztonsági másolatot ne felejtsetek:-)
  • fekete0012
    bocsi de meglett
  • fekete0012
    helo lene egy kis gondom elakadtam a játékban annál a résznél mikor a helikopterrel kell lövöldözni a hegyekben az aknavetős ellenségre ot pontosan mit kell csinálni mert minden embert leszedtem az aknavetőktöl de semi nem történt
  • bala1
    Akinek nem lenne elég a látvány:
    C:\Users\username\Documents\EA Games\Medal of Honor\Config and open MOHAEngine.ini

[SystemSettings]

UseHighQualityBloom=True (obviously, better bloom)
    Distortion=True (improves particles)
    MaxMultisamples=8 (improves AA if it's on, you can also turn AA setting off in game and force through nhancer\ccc it manually for better quality, but it's buggy for now)

MinShadowResolution=256

MaxShadowResolution=2048

ShadowFadeResolution=512 (Improves static and dynamic shadows)

bEnableVSMShadows=True (improves dynamic shadows)

You can also experiment with these lines
    MaxDynamicChunkCount=1000 (number of debris pieces lying around)
    DebrisLifetime=60.0 (how long it lasts)
  • Doomista
    singleért letöltöm, kitolom oszt szvsz.