3478
![](\"http://kephost.hu/image-8B6D_4C2494E9.jpg\"</img)
-
Jön a második PC Patch! -
Sajnos így is ugyan az a helyzet :S
És persze nem csak a fegyverek, hanem a katonám keze is ilyen fura tükörképes textúrával rendelkezik :S
Graf is szép, nincs akadozás és szaggatás se, csak ez az egyetlen bibi :\ -
Esetleg másik felbontás? BC2-ben volt amit megoldott. -
Nem tudom akkor!
de itt biztos valaki tud majd segíteni! -
Legfrissebb driver van fent, pár napja jött ki. Low-medium-high, ugyan ez a probléma :S -
Uhh..!Driver? Próbáltad már a kisebb-nagyobb beállításokkal? -
Pont ilyen problémával állok szemben:
-
képet tudsz róla? -
A singleplayer részben a fegyvereket elég furcsa módon mutatja...ilyen tükrös szar textúra az egész...beállításba állítgattam, restartoltam a játékot is de nem javult meg...ötlet? help me! -
Naponta kb 1-2 órát multizom vele, aki akar felvehet. K/D arányom 1:1. előre szólok. (EA akk:: Logan8523) -
Majestic01 #2708 Ja, asszem csak konzolra lesz DLC, és ingyenesen. -
Majestic01 #2707 Üdv. És mi a véleményed a multiról? Majd vegyél fel ha tetszik, és játszhatunk. petzsolt a nevem. -
Itt is fizetős-DLC rendszer lesz? -
Jó tudni.
Viszont fordítás így is lesz hozzá. Az egyik minősége elég kétséges, a másiké viszont biztató. Ha készen lesznek (igen 2 külön fordítás készül egy időben) meglátjuk milyen minőség lett. -
strebacom #2704 -
Nincs magyarítás hozzá, néztem EA Store-on. nem támogatott a magyar nyelve, max a telepítő.
zotya: elvileg PC-re is jön, egyszerre a DLC -
De most pc-re nem?:-( -
strebacom #2701 Hát valóban jó lenn ezt kideriteni valahogy....
-
Engem ami felbaszott nagyon a Single-ben hogy istenkirály szanaszétképzett katona vagyok mint a társaim és csak egyedül én nem tudok önállóan falat mászni! :(
+ vannak olyan részek ahol nem tudsz továbbhaladni amíg meg nem várod a társad! Csak mögötte tudsz menni! Gondolok itt a sziklás terepekre , egyes akadályokra amiket át kell ugrani (aftörzs stb).
Etől eltekintve nagyon is hangulatos jó játék. -
Lehet, hogy csak a telepítő része lesz magyar. Ha tudod nézz utána. -
Sziasztok:)
Megvan, végre megjött :D
Single letudva és sajnálom a fényesre nyalt seggeteket, mert Nektek már semmi sem jó basszus. Szerintem nagyon jó hangulatot teremt, végig pörögnek az események, feszültség van, dráma, minden ami egy háborús játékba kell. Persze megvannak a hibák, de azért egy 8/10-et nálam is megér és a multit még meg sem néztem. Szerintem megérte megvenni, jó lesz a Black Ops mellé kikapcsolódásnak :)
ui: aki elakadt azt még mindig nem értem, még Hard-on is mindent mond, hogy mit kell nyomni :) és még tik vagytok vérpistik, tisztelet a kivételnek ;) -
strebacom #2697 No most ez állítólagmagyarul is kijött a letölthetö változatban, igaz ez???
-
strebacom #2696 Tedd fel ujból a lemezröl a Microsoft Visual C-t....
-
nefelejcske #2695
Sziasztok! H E L P !!!!!
Játék közben kiugrik és:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error! -
Szeretem ezeket a videókat. Itt mindig olyan könnyűnek tűnik, lövi az embereket, ők nem találják el, és lelő mindenkit. Kár, hogy ez a valóságba nem így van:D Csomószor előbb kezdek el lőni valakit, és még is én halok meg... -
Érzed? Erős lehúzás szaga van. -
csak konzolra jön -
aha, nov 2-án jön ingyen, ez jó hir:) remélem nem csak konzolosoknak, az kibaszás lenne. egyébként ahhoz képest, hogy PC-n játszották eléggé statikus volt a mozgás, nem rángatta a csávókám. -
Új videó az alább megemlített DLC-ről:
-
Találtam jóféle leírást a multiról, amit linkelek az csak egy része, egész pontosan a Score Chain lista lesz.
MoH: Score Chain -
Reg5 #2688 -rossz -
Reg5 #2687 Még ha lehetne is rossz irányba rossz menni... -
boomsly #2686 Bug-bug-bug: nem megy, nem lehet mozogni, nem lehet végrehajtani a feladatot? Akkor jó eséllyel beakadt!
Kezd előröl!
Valaki írta, hogy később nehéz, meg halsz mint kutya az autópályán.
Aha, mert ha nem abba az irányba mozogsz, ahova a készítők szántak, biztos kicsinálnak a csecsenek.
A csecsenek bosszúja!
Csúnya, egyszerű, zéró történettel. Egy jó dolog: nem hizlal! -
Nem tart sokáig megszerezni. Annyira nem nélkülözhetetlenek. -
bassza meg, mire megkapom a játékot már mindenkinek meglesz a limited edition-ös extra fegyó :D -
Meglessük!
Biztonsági másolatot ne felejtsetek:-) -
bocsi de meglett -
helo lene egy kis gondom elakadtam a játékban annál a résznél mikor a helikopterrel kell lövöldözni a hegyekben az aknavetős ellenségre ot pontosan mit kell csinálni mert minden embert leszedtem az aknavetőktöl de semi nem történt -
bala1 #2680 Akinek nem lenne elég a látvány:
C:\Users\username\Documents\EA Games\Medal of Honor\Config and open MOHAEngine.ini
[SystemSettings]
UseHighQualityBloom=True (obviously, better bloom)
Distortion=True (improves particles)
MaxMultisamples=8 (improves AA if it's on, you can also turn AA setting off in game and force through nhancer\ccc it manually for better quality, but it's buggy for now)
MinShadowResolution=256
MaxShadowResolution=2048
ShadowFadeResolution=512 (Improves static and dynamic shadows)
bEnableVSMShadows=True (improves dynamic shadows)
You can also experiment with these lines
MaxDynamicChunkCount=1000 (number of debris pieces lying around)
DebrisLifetime=60.0 (how long it lasts) -
singleért letöltöm, kitolom oszt szvsz.