Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voodoo
Az egeret ha lehúztam 0 ra még úgy is vissza kellett venni a csak 1800 dpi s egeremet 10/2 esre és néha közelharcban még így is gyors volt.
A textúrát kinézete és valós mérete nem egyezik meg.
A hullák fizikája valami siralmas.
Az hogy nem kell soha figyelni a lõszerre mert a társ mindig ad megint elég gáz.
Az is elég siralmas hogy egy olyan láma katonával vagyok aki azután hogy 3 társa simán felmászott segítség nélkül õt meg fel kell húzni.Nekem ez csak rontotta a játékélmény nem színesítette.
A pozitív rész a helizés volt meg a hegyi rohan megfogása a helizés elõtt, ja meg az hogy ha rátárazol akkor +1 golyó lesz a fegyóban.
Nem flémkeltés csak vélemény nyilvánítás!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a 2. pályánál tartok és jönnek lefele a hegyrõl az ellenség autói
hogy kell légi csapást küldeni rájuk mert aaz egyik konvojt ki tudom iktatni de a másikat nem enged sehova hogy légi csapást küldjek
kösz a segítséget
Ha gondolod vegyél fel friendbe: Balika23HUN
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg most mediumon tolom direkt, nem is hardon ez miatt.
Viszont ha felmész egy szeróra akkor berakja a recent-be és onnan nem tûnik el.
Egyébként mi indítottunk szervert, ahol mindenkit szívesen látunk.
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
<#worship>#worship>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
így: ÉLÕ
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Profil, élõ adás
Itt mit kell csinálni, oké hogy löni kell 3-rom helyen a barlangból kijövö csákókat, na de már 20perce lövöm öket, és ,ég mindig jönnek??????

Vagy etesd meg sajttal:-)
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Én még nem vettem meg és még a törtet sem töltöttem le de az lenne a kérdésem hogy tényleg nagyon érzékeny az egér mert egy haver azt mondta ,hogy nagyon érzékeny.Én még nem tudom de ha nincs az egérrel gond akkor szerintem megveszem, majd meglátjuk.Elõre is kösz.
Van egy rész amihez kellene egy kis segítség. Mikor a rangerekkel nyomulsz 4-s csapatban és találtok DHSK fészket amit meg kell jelölni a légierõnek h kifüstöljék és pofáznak nekem h lõjem a fészket h addig õk rohannak elõre. Na szóval itt a probléma h nem igazán akarnak futni a barmok :D
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
A localization mappa kéne.
Kár hogy nincs coop hozzá :(
A Tier 1 Mode-ot kipróbáltad?
Ez utóbbi élvezhetõ?
Just do it :)
na az uccsó mondatra minden elhasználtam egy csomó jó és pozitív jelzõket :D
de ez van a játék hozta ki. A vége nagyon sajnálatos, elég rossz, szomorú befejezése lett. ja és még annyit, hogy az utolsó pálya az elsõ pálya rossz vonásait hozza magával!
Tehát a single rész leggyengébb láncszeme: az elsõ és az utolsó küldetés. itt nagyon lehet unni magunkat. ez a gond. de az összes többi küldi emlékezetes marad számomra.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
<#eljen>#eljen>
Holnap már péntek ééééés... <#violent>#violent>
Single player rész: 9.2
Multiplayer rész: 6
Összegezve: a single miatt 8/10!
Ergó a játékot a multi helyett a single viszi a hátán. Ez is milyen érdekes, hogy egy multis FPS játék a singlije erõs, nem pedig a multija.
Hátha annyira rossz lesz, hogy már jó.
(-) x (-) = (+)
<#idiota>#idiota>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.