Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vádá
Srácok egy kis help. Hogy találom meg a szervereket a szerverkeresõvel? Egy darabot se látok , se európait se semmilyet. Nem müxik a szerverkeresõ benne vagy valahol engedélyezni kell valamit ?

Voodoo

Metalmilitiakid
Hát single player után azt mondom hogy még 1 évet maradhatott volna fejlesztés alatt a játék mert ez valami siralmas.
Az egeret ha lehúztam 0 ra még úgy is vissza kellett venni a csak 1800 dpi s egeremet 10/2 esre és néha közelharcban még így is gyors volt.
A textúrát kinézete és valós mérete nem egyezik meg.
A hullák fizikája valami siralmas.
Az hogy nem kell soha figyelni a lõszerre mert a társ mindig ad megint elég gáz.
Az is elég siralmas hogy egy olyan láma katonával vagyok aki azután hogy 3 társa simán felmászott segítség nélkül õt meg fel kell húzni.Nekem ez csak rontotta a játékélmény nem színesítette.
A pozitív rész a helizés volt meg a hegyi rohan megfogása a helizés elõtt, ja meg az hogy ha rátárazol akkor +1 golyó lesz a fegyóban.
Nem flémkeltés csak vélemény nyilvánítás!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Oks. Este 8után fölveszlek majd.

SeanJRRussel
#2225 utolsó kép,azon a pályán vok.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Vki segítsen pls.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Ez egy 2001-es játék! xD

SeanJRRussel
Nem,kiadták az 1. rész felújítva...<#banplz>

bakkerman
most ez új gém???

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hello
a 2. pályánál tartok és jönnek lefele a hegyrõl az ellenség autói
hogy kell légi csapást küldeni rájuk mert aaz egyik konvojt ki tudom iktatni de a másikat nem enged sehova hogy légi csapást küldjek
kösz a segítséget

SeanJRRussel
Srácok,2. pályán amikor odaérek egy kapuhozamin kék fólia van végig,reptéren vagyok, egyzserûen nem tom h mit kell csinálni.2 társam csak áll elõtte és ennyi.oka???

stardate
szerver keresõbe beírod hogy Dragon vagy HUN ha (néha kiadja rá a szervert néha nem) nem talál semmit akkor teljes keresést futtatsz úgy hogy minden szûrõt any-ra állítasz, név szerint sorba rendezed és a szerver ott lesz a D betûnél.
Ha gondolod vegyél fel friendbe: Balika23HUN

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

DarkSector
jah nekem mediumon 1 megás uppal is néha szaggat. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Okés, de akkor most, hogy tudok fölmenni hozzátok?:S

Prince23
Ok, ezt nem tudtam am. Hát ingamebe eléggé szaggat nekem Highon közvetítés közben. nagyon zavaró:/
Meg most mediumon tolom direkt, nem is hardon ez miatt.

stardate
A favorite-ba rakás sztem még bugos mert nekem is hol mutatja hol nem.
Viszont ha felmész egy szeróra akkor berakja a recent-be és onnan nem tûnik el.
Egyébként mi indítottunk szervert, ahol mindenkit szívesen látunk.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

Fpocok
??? A streamen hol állítsam be?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Köszi!!!
<#worship>

DarkSector
jah 4670-esen elõfordulhat. tedd lejjebb a grafikát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Nekem itt csak diavetítés van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
ha legközelebb nyomatsz élõt, úgy csináld hogy rákattintasz az élõdre és a közvetlen linket dobd be majd. :)

így: ÉLÕ

zotya10002
nézném de semmi nem megy:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Prince23
Élõ adást tolok xfireon. Megteszek mindent hogy jó minõségû legyen a live videó, de ugyanakkor játszható is legyen.

Profil, élõ adás

4-es gomb.

Hali!!
Itt mit kell csinálni, oké hogy löni kell 3-rom helyen a barlangból kijövö csákókat, na de már 20perce lövöm öket, és ,ég mindig jönnek??????

zotya10002
Nincs az egérrel gond vedd meg!

Vagy etesd meg sajttal:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Inkább legyen a végefelé unalmas, mint ez a kampánynak alig nevezhetõ pár órás szösszenet.

Egérérzékenység miatt nem vennéd meg mert haverod bamba és nem tudja beállítani? xD LOL mekkora láma emberek léteznek!

Ha tripla ilyen hosszú lenne akkor meg azt írnád hogy unalmas volt a végére!

Most vittem végig, és le vagyok döbbenve. Mire belejöttem volna vége... Mindenbõl kaptunk egy kicsit amivel nem is lenne baj, de ennyire keveset? Legalább dupla ilyen hosszúnak kéne lennie ha nem tripla...

chicco
van option-ben állítási lehetõség egérre

Sziasztok!
Én még nem vettem meg és még a törtet sem töltöttem le de az lenne a kérdésem hogy tényleg nagyon érzékeny az egér mert egy haver azt mondta ,hogy nagyon érzékeny.Én még nem tudom de ha nincs az egérrel gond akkor szerintem megveszem, majd meglátjuk.Elõre is kösz.
oreal
ha valaki jon multizni vegyen fel friend-nek , ne'v : OreaL

Üdv!

Van egy rész amihez kellene egy kis segítség. Mikor a rangerekkel nyomulsz 4-s csapatban és találtok DHSK fészket amit meg kell jelölni a légierõnek h kifüstöljék és pofáznak nekem h lõjem a fészket h addig õk rohannak elõre. Na szóval itt a probléma h nem igazán akarnak futni a barmok :D

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

koschwarz
faszfej vagy.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

chicco
Én meg az orosz nyelv miatt töröltem véletlenül.Én is kedthetem elolröl.Vki szánjon meg 1 Angol menuvel.

A localization mappa kéne.

Francba. Elsõ küldetés annyira unalmas volt, hogy töröltem. Most tehetem vissza :)
Prince23
Tier 1 tk. a campány része, csak annyi különbséggel, hogy idõre kell menni, és ha meghalsz a pályán, akkor kezdheted az egészet az elejétõl. Online stat frissítéssel.
Kár hogy nincs coop hozzá :(

chicco
Valaki magyaritotta ezt?.Vagy ha Lenne Angol az is jo lenne.Sikerült 1 orosz verziot kapnom.

Utolsó is marha jó volt sztem! Fõleg amikor lezuhantok az állat!

Muttley
Mennyire érezhetõ a hangoztatott "Júeszdzsointopörésönforszizkolleborésön" a játékban?
A Tier 1 Mode-ot kipróbáltad?
Ez utóbbi élvezhetõ?

Just do it :)

Törölt felhasználó
ez elég nehéz rész volt.
Prince23
Az elsõ küldetés nagyon sablonos, és unalmas is ráadásul, szóval vigyázzál. de utána szerencsére nagyon látványosnak és felettébb, piszkosul élvezhetõnek és hangulatosnak ígérkezik a játékmenet.

na az uccsó mondatra minden elhasználtam egy csomó jó és pozitív jelzõket :D
de ez van a játék hozta ki. A vége nagyon sajnálatos, elég rossz, szomorú befejezése lett. ja és még annyit, hogy az utolsó pálya az elsõ pálya rossz vonásait hozza magával!

Tehát a single rész leggyengébb láncszeme: az elsõ és az utolsó küldetés. itt nagyon lehet unni magunkat. ez a gond. de az összes többi küldi emlékezetes marad számomra.

OrioN the S
pc-s melo + otthon is pc.... nem a napszempa miatt :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Muttley
Jó ezt tõled hallani.
<#eljen>
Holnap már péntek ééééés... <#violent>

Prince23
Végigvittem én is. S Single rész szinte tökéletes, modern hadviselés sokkal komolyabb atmoszférában. Drámaibb. Nem tökös, vagány mint a MW2. ezért jó a moh singleje.

Single player rész: 9.2
Multiplayer rész: 6

Összegezve: a single miatt 8/10!

Ergó a játékot a multi helyett a single viszi a hátán. Ez is milyen érdekes, hogy egy multis FPS játék a singlije erõs, nem pedig a multija.

Muttley
Akkor hordd még jó sokáig...
Hátha annyira rossz lesz, hogy már jó.
(-) x (-) = (+)
<#idiota>

Ja azt elfelejtettem írni, hogy a serverkeresõ miért nem talál egy servert se?:S Hogy lehet ez?

Valaki régebben írta, hoigy indítanak szervert. Nos én oda szeretnék csatlakozni majd, de nem tudom, hogy lehet a favoritba servert add-olni. Valaki leírná?

MR ME
jóhát de azt vhol még meg is értem <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
már most így látom kb. 3 méterrõl... :\

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.