3478
-
#2638 így van, két választás van, az egyik támad a másik véd, átvitt értelemben, hiszen olyan segítségek amik nélkül elvagyunk, de ha viszont megkapod, akár meg is fordulhat a csata sorsa..és ez azért nem mindegy. Jó kis taktikus játék lehetne ez, csak ezt tudnia kéne a többieknek is akik a pályán éppen ott vannak. De talán ha osztjuk az igét mindenhol, akkor ebben is lesz fejlődés. -
#2637 grebber már leírta a választ! Hellfire a 4-es gombbal, aztán szord meg őket a rakétákkal bőven. -
#2636 Valaki adna linket a killstreak-ekhez? thx -
#2635 Várnék én, de addig kilőnek.:) Nem hiszem el, hogy ilyen béna vagyok. Mi a megoldása ennek a retek pályának?? -
#2634 Jah értem. Akkor vagy ezeket hívom, vagy a preadator szerű bombázást a kill pontokból. Fura de 11órás multi után erre még nem jöttem rá...:) -
HUN BECSEHELY #2633 Itt a megoldás -
#2632 a multiról tudni valamit? -
#2631 Sajnos már a BIA val kapcsolatban is felreppentek rémhírek miszerint modernizálják a játékot. :(
Koreát is emlegették. Majd meglátjuk végül mi lesz belőlle. -
#2630 Az pont az amiről pár hsz-el korábban beszéltem, a defensive loadout-ok (vagy ilyesmi, fejből nem megy még:) )
Az első lesz az UAV, csak itt máshogy hivja talán, de a lényege ugyanaz. Ha nem változott a demo óta, akkor a 6-os gombbal tudod behivni default beállitásoknál. Ha továbbra is ezeket használod, akkor jönni fog majd a Match Ammo is, ami ha jól tippelem, akkor lőszert ad mindenkinek a csapatban (nem árt, ha van aki feltölti menet közben, hamar elfogy a skuló), ezután jön a mellény, az FMJ és a többit már nem tudom :)
Egyszer próbáld ki, hogy csak ezeket használod, szerintem nem fogod megbánni és később is inkább ezeket nyomod. -
Reg5 #2629 Várni kell nagyjából fél percet mire élesítik. -
#2628 Egyébkén nekem se megy ez a helikopteres rész...Nyomom én a négyest, "weapons disable"...Már a guta megüt! -
#2627 Üdv. Valaki segítene abban, hogy hogy lehet UAV-t hívni? ami fönt repked, és beméri az ellenséget. Meg még egy olyan kérdésem lenne, hogy a játék közbe jobb alsó sarokba jelennek meg kis ikonok. Azok mire jók? Match ammo stb....
köszi -
Reg5 #2626 A Dice csak a multit csinálta, a single az EALA munkája. -
#2625 Ja, tényleg. :) -
vzajcev #2624 brothers in arms -
#2623 Nem annyira rossz a gém, csak nekem kezd nem tetszeni, hogy akkorákra csinálják a fegyvereket mint egy ólajtó.
Régebben kisebbek voltak. Most meg annyit kitakarnak a kamerából hogy őrület. Bizonyos fegyóknál csak a játéktér bal oldali része látszik, a jobbot egy az egybe elfoglalja a fegyver. Régen ez nem volt így.
Egyébként a Dájsz hozta a szokásos színvonalat a parás akciókkal meg a kötelező járműhasználattal... egyedül az esti pályák nem tetszenek helyenként. Az éjszakai fények kölcsönhatása a környezettel az viszont szép volt.
A grafika a nappali részeken csillog a legjobban, de még itt is borzalmas textúrákkal találkoztam az afgán épületek és kunyhók belsejében. Egyszerűen szánalmasan vannak kidolgozva csúnya szétmosott barna falakkal. Kívácsi vok hogy egy Ati 5970 mit javítana a látványon.
Az MI is cserbenhagyja néhol a játékot, mert több milicista is késve reagált mikor nappali (!) pályán befordultam elé és becéloztam. Már lábon lőttem, mikor felfogta hogy ott vagyok, pedig pont szembe állt velem.
Szerencsére ilyen nem sok volt, de azért zavaró. Újat nem hozott ez sem, nem nagyon tudott kiemelkedni a többitől.
Majd Crytek apánk talán újít valamit a Crysis 2-vel, de ez már egy másik topik. -
#2622 Az mi? -
#2621 Majd a BiA... -
#2620 Most erőlködöm ezzel a MOHA-val, unatkozom. :) Nem ártana valami már, de ezek már lerágott csontok. -
#2619 Talán még COD2-ben? :)
Modernizálódtunk kérem:) de jó lenne már egy normális 2. vh-s FPS, ez a Red Orchestra vagy mi nem fogott még meg. -
#2618 Nekem meg már túl sok ez az amcsi faszagyerekes dolog.Jó játék a COD de nem egetrengetően.Sztem túl nagy a hájpot kap ahoz képest amit fel tud mutatni. -
#2617 Hát sokan ezt szeretik benne, hogy mozis. Köztük én is. Ed Harrisra kíváncsi leszek, milyen "morajlást" fog adni nekünk. na meg visszatér Gary Oldman is. -
#2616 lolSL
Majdnem minden játékkal játszottam.De elenyészőt játszottam végig.
Azért is üt a befejezés mert erre aztán nem számítottam.És ez tetszett benne nagyon.
A Codot eleve leszarom.Élvezettel fogom behúzni a torrent progiba és végigjátszani.Valahogy az egész sorozat olyan művi,amcsi szar. -
#2615 Eddig az év legszomorúbb befejezése, ha lehet rá ilyet kiosztani majd év végén. -
Reg5 #2614 Most a MoH-ról beszélsz? :D -
#2613 Az biztos le fogja mosni a MoH-t. De jelenleg, 2010-ben ez a második legjobb katonai témájú FPS.
Már látom előre:
1. black Ops
2. BC2
3. moh -
#2612 Na akk várd meg a konkurens CoDot! :D -
#2611 mivel játszottál ezen kívül idén? :) -
#2610 Régen láttalak:) -
#2609 Ez így van.Mert hiába írják le a tesztben hogy azért szar mert xy ha neked az az xy nem hiba/szar dolog.
-
#2608 Nekem eddig az év játéka.Főleg a befejezés miatt.Az odaver mindent. -
Gabe18 #2607 Nyilván van akit érdekel, mivel sokan ezek alapján próbálják belőni hogy mire költsék a pénzüket, melyik játék az amire megéri kiadni.
Persze nem árt több értékelést is megnézni, mivel abban igazad van hogy egy jó játékot is lehúzhat egy tesztelő sok okból.
-
foxxi #2606 senkit sem érdekel, mivel minden teszt valahol szubjektív is. És az hogy épp a "tesztelőnek" nem teszik ( me mondjuk nem hülye, és szétnéz a világban, majd követi a trendet, még ha tetszene is neki ), nekem még tetszhet. Meg sok más embernek.. ez a baj ezekkel a tesztekkel... -
#2605 Ipon teszt 69% -
#2604 Pedig elfér a single, még az is faja lesz, ha csak 3 órás kampányt raknak bele, mivel ugye a bf multiplayer orientált játék, így nincs is szükség 6-12 órás végigjátszásra. De ismétlem: bf 3-ban nyugodtan elférne egy 2-3 órás single rész, amiben full látvány meg hangulatbomba van. Üresjáratokat teljesen ki -
#2603 Nézegetek videókat amíg nincs meg a játék, de nagyon űberlol lámákat mutogatnak, remélem játék közben nem ezek vannak többségben :)
Az még hagyján, hogy kempelnek és nem foglalkoznak a feladatokkal, de ha már megcsinálja a pontjait, akkor miért nem olyan cuccot hiv le amivel segiti a társait? pl radar (uav) és lényegében az összes védekező cuccot, ha sikerül összehoznia. Demoban rájöttem, hogy sokkal könnyebb ezekkel eljutni táposabb segítségekhez, mert ezek tuti adnak pontot, mig pl a mortar és a többi csak találat esetén. Valahogy sokkal hatékonyabb is a csapat, ha van rajtuk védőmellény és FMJ-s lőszer..vajon miért? :) -
Pyro82 #2602 World texturest levettem high-ról, de még mindig akad a játék. brrr. Egyéb ötlet? Legalább egyszer végig szeretném tolni normálisan. :D -
#2601 BF3 alatt már frostbite 2.0 motor lesz, amit teljesen az alapoktól írtak és nem az 1.5öt fejlesztették tovább. Hidd el, más lesz :p
Nagyon remélem, hogy single player nem lesz benne és teljes mértékben a multira fókuszálnak csak. Egy BFbe nem kell single... -
Puhos #2600 Nagyon rövid a single player rész, az a baj hogy ez a divat mostanában. -
#2599 ha akciódúsabb lesz, akkor jöhet:) Jó lenne már, ha végre egy kombót kapnánk a jobb játékokból :) szép álom, mi?