Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mascarun
Engem multiban inkább az idegesít amikor szemtõl szemben állok az ellenel
elkezdjük lõni egymást. Én beugrok egy vasbeton fedezékb mögé mire utána lõ le!!!?!?! A távolság és a szög miatt még csak azt sem mondhatom hogy gyorsan mozgott és úgy lõtt le. Kilógni biztos nem lógok ki.

bigapó
Mármint az a név amin játszom? Az petterson.

The Matrix has you...

Hypo
Hali nekem ugyan ez a hibam volt fris install utan, de megoldodott.

En nhancert hasznalok regota, na jobb klikk taskbaron es reset driver defaults, ero semmilyen profilt nem allitok be, es lass csodat minden fegyver szepen latszik.

aztan jatekon belul emeltem meg a beallitasokat. azota minden jo

Prince23
Neked mi az akkod?

Skynet
A ps3 elsõ betajánál patcheltek egyet mondván megnövelik a recoilt...A második BETA-nál nagyba beígérték hogy a teljesben javítva lesz és komoly recoil lesz...Ez a 3. ígéret, és DICE-os szokás szerint ha a negyede teljesül már tapsolni lehet.
bigapó
eddig vegyesek az érzelmeim, elég sok érdekes dolgot fedeztem fel, ami nem tetszik, név szerint állandóan fejlövést adó egyének, most meg egy olyan szeróról léptem ki ahol egyik srácot egyszer sem lehetett megölni, vagyis inkább nem halt meg, mert látni sosem láttam, de tõle meghaltam párszor. Ezenkívül az említett lövöm de Én halok meg szindróma, az nagyon tud zavarni.
Egyébként ez az egyik legnagyobb bajom most a játékkal, annyira újak és szokatlanok még a pályák, hogy nem tudom ki honnan jön és hol lõ le, úgyhogy egyenlõre csak idegesít, de majd megszokom. Nem egy COD, de el lehet vele molyolni.

Hogy tudlak felvenni?

The Matrix has you...

Én csak a multiba tudtam beállítani. Single playerbe, nem jöttem még rá. Mulitba úgy tudod, hogy a dokumentumok mappa-EA games-MOH-multiplayer-settings.ini-DxVersion sort átírod erre: DxVersion=9

Smithwarden
- Increased recoil
– Deviation
— Increased deviation when not zooming
— Deviation bug fixed (increased while shooting)
– Jumping deviation increased
— Arms and legs 20% less damage

Sniper:
– Less damage from bolt action
– Increased recoil on semi-automatic
— 2 shots to kill on body from long range <#felkialtas>

Na a vegen nem csak 1-shot-lezer-cellovolde lesz a multi? <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Doomista
Nem lehet hogy a DirectX miatt van ? Pl arra gondolok hogy 11 helyet 9t kellene beírni az ini config fájlba? Csak mert nem tudom hova írjam bele mit írjak bele vagy mit írjak át, ötlet?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

"Sokan panaszkodtak amiatt, hogy hiába õk kezdték el a lõdözést X egyénekre, mégis õk hulltak el a csatatéren, érthetetlen okokból"
Na ez a legfontosabb javítani való. Várjuk a javítást.

Prince23
Doomista
Sajnos így is ugyan az a helyzet :S
És persze nem csak a fegyverek, hanem a katonám keze is ilyen fura tükörképes textúrával rendelkezik :S
Graf is szép, nincs akadozás és szaggatás se, csak ez az egyetlen bibi :\

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Tono34
Esetleg másik felbontás? BC2-ben volt amit megoldott.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

zotya10002
Nem tudom akkor!

de itt biztos valaki tud majd segíteni!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Doomista
Legfrissebb driver van fent, pár napja jött ki. Low-medium-high, ugyan ez a probléma :S

zotya10002
Uhh..!Driver? Próbáltad már a kisebb-nagyobb beállításokkal?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Doomista
Pont ilyen problémával állok szemben:

zotya10002
képet tudsz róla?

Doomista
A singleplayer részben a fegyvereket elég furcsa módon mutatja...ilyen tükrös szar textúra az egész...beállításba állítgattam, restartoltam a játékot is de nem javult meg...ötlet? help me!

Prince23
Naponta kb 1-2 órát multizom vele, aki akar felvehet. K/D arányom 1:1. elõre szólok. (EA akk:: Logan8523)

Ja, asszem csak konzolra lesz DLC, és ingyenesen.

Üdv. És mi a véleményed a multiról? Majd vegyél fel ha tetszik, és játszhatunk. petzsolt a nevem.

mascarun
Itt is fizetõs-DLC rendszer lesz?

Evin
Jó tudni.

Viszont fordítás így is lesz hozzá. Az egyik minõsége elég kétséges, a másiké viszont biztató. Ha készen lesznek (igen 2 külön fordítás készül egy idõben) meglátjuk milyen minõség lett.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

<#worship>

Prince23
Nincs magyarítás hozzá, néztem EA Store-on. nem támogatott a magyar nyelve, max a telepítõ.

zotya: elvileg PC-re is jön, egyszerre a DLC

zotya10002
De most pc-re nem?:-(

Hát valóban jó lenn ezt kideriteni valahogy....

<#eljen>

mascarun
Engem ami felbaszott nagyon a Single-ben hogy istenkirály szanaszétképzett katona vagyok mint a társaim és csak egyedül én nem tudok önállóan falat mászni! :(
+ vannak olyan részek ahol nem tudsz továbbhaladni amíg meg nem várod a társad! Csak mögötte tudsz menni! Gondolok itt a sziklás terepekre , egyes akadályokra amiket át kell ugrani (aftörzs stb).
Etõl eltekintve nagyon is hangulatos jó játék.

Evin
Lehet, hogy csak a telepítõ része lesz magyar. Ha tudod nézz utána.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bigapó
Sziasztok:)

Megvan, végre megjött :D

Single letudva és sajnálom a fényesre nyalt seggeteket, mert Nektek már semmi sem jó basszus. Szerintem nagyon jó hangulatot teremt, végig pörögnek az események, feszültség van, dráma, minden ami egy háborús játékba kell. Persze megvannak a hibák, de azért egy 8/10-et nálam is megér és a multit még meg sem néztem. Szerintem megérte megvenni, jó lesz a Black Ops mellé kikapcsolódásnak :)

ui: aki elakadt azt még mindig nem értem, még Hard-on is mindent mond, hogy mit kell nyomni :) és még tik vagytok vérpistik, tisztelet a kivételnek ;)

The Matrix has you...

No most ez állítólagmagyarul is kijött a letölthetö változatban, igaz ez???

<#fejvakaras><#fejvakaras>

Tedd fel ujból a lemezröl a Microsoft Visual C-t....

Sziasztok! H E L P !!!!!

Játék közben kiugrik és:
Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime Error!
pisztácia
Szeretem ezeket a videókat. Itt mindig olyan könnyûnek tûnik, lövi az embereket, õk nem találják el, és lelõ mindenkit. Kár, hogy ez a valóságba nem így van:D Csomószor elõbb kezdek el lõni valakit, és még is én halok meg...

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
Érzed? Erõs lehúzás szaga van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
csak konzolra jön

bigapó
aha, nov 2-án jön ingyen, ez jó hir:) remélem nem csak konzolosoknak, az kibaszás lenne. egyébként ahhoz képest, hogy PC-n játszották eléggé statikus volt a mozgás, nem rángatta a csávókám.

The Matrix has you...

Prince23
Új videó az alább megemlített DLC-rõl:

http://www.youtube.com/v/lWZOrfG1JcE?fs=1&hl=hu_HU&hd=1&

bigapó
Találtam jóféle leírást a multiról, amit linkelek az csak egy része, egész pontosan a Score Chain lista lesz.

MoH: Score Chain

The Matrix has you...

-rossz

Még ha lehetne is rossz irányba rossz menni...

Bug-bug-bug: nem megy, nem lehet mozogni, nem lehet végrehajtani a feladatot? Akkor jó eséllyel beakadt!
Kezd elõröl!<#hehe>

Valaki írta, hogy késõbb nehéz, meg halsz mint kutya az autópályán.
Aha, mert ha nem abba az irányba mozogsz, ahova a készítõk szántak, biztos kicsinálnak a csecsenek.
A csecsenek bosszúja!

Csúnya, egyszerû, zéró történettel. Egy jó dolog: nem hizlal!
Tono34
Nem tart sokáig megszerezni. Annyira nem nélkülözhetetlenek.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

bigapó
bassza meg, mire megkapom a játékot már mindenkinek meglesz a limited edition-ös extra fegyó :D

The Matrix has you...

zotya10002
Meglessük!

Biztonsági másolatot ne felejtsetek:-)

fekete0012
bocsi de meglett

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

fekete0012
helo lene egy kis gondom elakadtam a játékban annál a résznél mikor a helikopterrel kell lövöldözni a hegyekben az aknavetõs ellenségre ot pontosan mit kell csinálni mert minden embert leszedtem az aknavetõktöl de semi nem történt

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

Akinek nem lenne elég a látvány:
C:\Users\username\Documents\EA Games\Medal of Honor\Config and open MOHAEngine.ini

UseHighQualityBloom=True (obviously, better bloom)
Distortion=True (improves particles)
MaxMultisamples=8 (improves AA if it's on, you can also turn AA setting off in game and force through nhancer\ccc it manually for better quality, but it's buggy for now)

MinShadowResolution=256

MaxShadowResolution=2048

ShadowFadeResolution=512 (Improves static and dynamic shadows)

bEnableVSMShadows=True (improves dynamic shadows)

You can also experiment with these lines
MaxDynamicChunkCount=1000 (number of debris pieces lying around)
DebrisLifetime=60.0 (how long it lasts)

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

Doomista
singleért letöltöm, kitolom oszt szvsz.