3478
-
cocacola111 #2878 Nah a Punkbuster csak csak dolgozik ma csak 13 embert bannoltak.Oktober 13-óta "Master Ban Index for Medal of Honor
There are currently 308 bans"
itt van 2 magyar kolega is...
KiskecsegSccrappYCoCo -
gilaba #2877 Én is. -
Majestic01 #2876 Én is csatlakoznék. -
#2875 Este megkereslek, ha odaérek a géphez. -
McKalton #2874 Én tolom multiba eredetivel minden este. Combat mission játék mód szerintem nagyon über. Van egy német szerver ahol 16-an lehet játszani és tiltva vannak a sniper fegyók ajánlom figyelmetekbe. Ha érdekes belinkelem a szerver elérhetőségét.
Moh név: VengeanceHU -
#2873 Egészen biztosan. -
#2872 megvette vajon 1 serverre való magyar ember? :D -
cocacola111 #2871 Hivatalos magyar szerver:
[HUN] Official MOH Public Server HUNGARY | by totalmohaa.hu and EA Games
IP: 94.75.230.138:7673 -
cocacola111 #2870 Nekem megvan mind a kettő , de már bánom hogy megvettem a moh-ot , mert a sok csaló miatt szinte jác6atlan a multiplayer game
..jólenne ha csinélnának valmit , mert úgylátom hogy a Punkbuster csak dísznek van......
pl:FUIDA -
#2869 Ezért ne add oda!Azért jobb az! -
#2868 Érdekes hogy senki nem akarja elcserélni veled! -
#2867 Uraim, előferdülhet, hogy valóban megvettem a csocsót, letöröltem MINDEN kapcsolódó reg-kapcsolatot, leszedtem a virtualis meghajtót, kitöröltem minden hivatkozást ami ilyenre mutatott, és ez a tetves mégis holmi virtuális hibával elszáll????
előtte próbáltam a törtet de nem ment.... -
#2866 sziasztok, segítséget szeretnék kérni, meg akadtam a 2. küldetésnél, ahol Voodooval meg egy másik csávóval vagyok, csak állnak a kapunál, nem csinálnak semmit, ott mit kell csinálni, hogy tovább tudjak menni? -
Rotyoka #2865 Még mindig Bad Company 2-t adok ezért a csodás játékért :P -
Majestic01 #2864 Szerintem szimplán megmondani neki, hogy más emberek játékát nem kéne elb@xni és, hogy ne felejtse, el szívlapáttal jól pofán csapni. xD -
#2863 Én az ilyenekkel, azt csinálnám, h
bemérni IP alapján, honnan nyomja
6 fős álarcos, rohambilis, állig felfegyverzett kommandós csapattal hirtelen rátörni a ház- és szoba ajtót
tettenérés és körbe venni, eközben a csávó kap 1-2 szívritmus zavart
majd mind a 6-an egyszerre lekapni a fejünkről a rohambilit és a maszkot és
izomból, harsányan, ami belefér kiröhögni 2 percig
Vhogy ÍGY, csak mindezt erőből
majd: "csináld megint és visszajövünk..." dumával elhúzni -
Majestic01 #2862 Ezt mennyire szépen megfogalmaztad, és mennyire igazad van. -
#2861 mert szegényeknek semmi más nem maradt az életükben, amivel sikerélményük lehet, pedig az nagyon fontos az egészséges személyiség-fejlődéshez.
-
cocacola111 #2860 Az ilyen dolog szomorít el engem a legjobban.....
Video
miért kell embereknek ilyen dolgokkal élniűk? -
Majestic01 #2859 khm, mármint Októberben. Mert jövő7 már Nov. Ergo én is azt írtam, hogy a héten valamikor:) -
#2858 Mint mondtam mindent ki lehet unlockolni, amiket irtál azok vevői ezeket hamarabb megkapják. Mi a kérdésed ezzel kapcsolatban?
Nekem van mp-7-em alapból meg valamelyik shotgun (limited version miatt)
Shotgun jó, mp-7 annyira nem. M60 úgy tudom géppuska, nem assault fegyó, de lehet tévedek és itt nem szerepel, m16 és m4 van. holnap megnézem neked :D
egyébként pl F2000 gyengébbet sebez, mint az alap AK-47, pedig később kapod meg. pontosságról ne beszéljünk, mert minden halálpontos, nincs különbség, kivéve shotgunok, de azok is elhordanak messzire, csak nem sebeznek annyit. mondjuk ezen is meglepődtem, mármint hogy messzire is találnak és 2-3 lövés is elég néha. aztán meg közvetlen közelről átmegy a csávón a sörétfelhő és én halok meg, mert lepukkant az mp7-esével kettőből... :)
az ilyeneket kéne javítani és már jók lennénk. -
Majestic01 #2857 Azért írtam, hogy a héten...:D -
NHLFAN #2856 ezek a multiban elérhetők és a TIER 1-es kiadáshoz alapból jár:M60 Assault rifle, MP-7, TOZ194 and 870MCS Shotguns and Slugs.az érdekel,hogy a sima vagy Limited-es verzióval ezeket megszerezte e már valaki. -
#2855 A héten kell lennie! -
Majestic01 #2854 Még októberben. Pontosabb info nincs. -
#2853 Mikor jön a 2-es patch? -
#2852 Szerintem neked is egy pálya újraindítás fog segíteni. -
#2851 ki lehet mindent unlockolni, limited-nek annyi előnye volt, hogy már elején megkaptad a fegyókat. Mondjuk amiket Én láttam az mind limited edition volt, normalt még sehol nem találtam, lehet nincs is :)
ettől függetlenül a sima fegyókkal is lehet menni ugyanolyan sikeresen vagy szarul, sajnos nem ilyen igényes a multi még, hogy ekkora különbségek legyenek köztük (bár nem is lenne túl jó ha unballanced lenne emiatt:) )
Aminek totál nem látom értelmét azok a veteran fegyverek (ezek vannak Tier1 után, bár te lehet a single tier-re gondolsz), semmit nem adnak, még festésben sem láttam különbséget vagy csak nem figyeltem oda eléggé. elég érdekes, van egy V betű mögötte oszt csá. -
NHLFAN #2850 vakai elég sokat tolta már?:))))
A Tier 1 kiadásban levő + fegyvereket ki lehet oldani játékkal a normál vagy limited kiadással is? -
maori721 #2849 Na már most mit is kell tennem csinálnom Cocacola11?Mert egy kicsikét nem érteni angolul...:(Lépésről lépésre letudnád irni nekem?
Köszike!
-
cocacola111 #2848 itt a megoldás a problémádra......
Uninstalled Punkbuster using the E:\Support\Punkbuster\pbsvc_moh.exe. Reinstalled using the same. Received Pbsvc_mohError as follows:
---------------------------
Failed to copy the file 'E:\Support\PunkBuster\pbsvc_moh.exe' to 'C:\Windows\system32\pbsvc_moh.exe' (error 5: access is denied.)
---------------------------
SOLUTION:
What is happening is that as Punkbuster is already running (as you can see in Task Manager) the Punkbuster install decides not to complete, as you already have it...
You can use the following command lines to install Punkbuster manually. To get your command prompt, type in "cmd" in your Windows 7/Vista search bar or if you're using XP, click "run" and then type "cmd". You'll need to first switch to the folder that has the PunkBuster .EXE file in it before trying to run it (or copy the installer to another location and run it from there).
pbsvc_moh.exe --language=<LANGUAGE> --install-dlls=<MP_INSTALL_FOLDER>
<LANGUAGE> = en, fr, de, es, it, ru, pl
<MP_INSTALL_FOLDER> = Folder where the MP folder resides, i.e. “C:\Program Files(x86)\Medal of Honor\MP”
So for example:
pbsvc_moh.exe --language=en --install-dlls=“C:\Program Files(x86)\Medal of Honor\MP -
Rotyoka #2847 Én még mindig Bad Company 2-t adok ezért a trágyáért :) -
#2846 őőő egy screenshot sokat segítene, hogy pontosabban tudjuk hol tartasz de lehet más így is tudja :D -
cocacola111 #2845 Nah meg vettem én is ezt a csudát (meg vettem egy GAINWARD GTX460 hogy ne legyen gond.), remélem nem fogok benne csalódni...... -
#2844 Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. SP módban játszok. Eljutottam oda, ahol az aknavető csapatokat kell megkeresni és "kivonni a forgalomból" ;). A pályán találok egy rakétavetőt 1 lőszerrel. Két társam odaáll egy kerítéshez, amin a szél kék színű szövetet(?) lenget. Szerintem itt kellene átmenni, de a kapu egyszerűen nem nyílik ki. Valaki árulja el kérem, mi a csodát kell csinálnom?
Köszönöm!
További szép napot mindenkinek! ;) -
maori721 #2843 XP van fent...nem tudom miért nwem akar a punkbaster engedni játszani..kicsit már kezdem uni -
maori721 #2842 Can't open fire:C/Windows/system32/PnkBstrA.exe(error 32: a folyamat nem fér hozzá a fájlhoz,mert egy másik folyamat használja...Ezt is irja még ki
You need to have Punkbuster installed to join this server.
Na már most a punkbuster telepitve... van és a Moha punkbustrét telepitem akkor ezt irja ki: mindig:( -
#2841 Ha nem XP-d van, akkor talán telepítsd rendszergazdai joggal. -
maori721 #2840 Failed to copy the file...I/support/punkbuster/pbsvc_moh.exe to C/Windows/system32/pbsvc_moh.exe(error 5:a hozzáférés megtagadva
Ezt irja kia punkbuster telepitése után..frissiteni sem engedi:(Mit lehet tenni vele?Újra lett telepitve is -
NHLFAN #2839 A Tier 1 kiadásban levő + fegyvereket ki lehet oldani játékkal a normál kiadással is?