Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkezdjük lõni egymást. Én beugrok egy vasbeton fedezékb mögé mire utána lõ le!!!?!?! A távolság és a szög miatt még csak azt sem mondhatom hogy gyorsan mozgott és úgy lõtt le. Kilógni biztos nem lógok ki.
En nhancert hasznalok regota, na jobb klikk taskbaron es reset driver defaults, ero semmilyen profilt nem allitok be, es lass csodat minden fegyver szepen latszik.
aztan jatekon belul emeltem meg a beallitasokat. azota minden jo
Egyébként ez az egyik legnagyobb bajom most a játékkal, annyira újak és szokatlanok még a pályák, hogy nem tudom ki honnan jön és hol lõ le, úgyhogy egyenlõre csak idegesít, de majd megszokom. Nem egy COD, de el lehet vele molyolni.
Hogy tudlak felvenni?
The Matrix has you...
– Deviation
— Increased deviation when not zooming
— Deviation bug fixed (increased while shooting)
– Jumping deviation increased
— Arms and legs 20% less damage
Sniper:
– Less damage from bolt action
– Increased recoil on semi-automatic
— 2 shots to kill on body from long range <#felkialtas>#felkialtas>
Na a vegen nem csak 1-shot-lezer-cellovolde lesz a multi? <#bee1>#bee1>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Na ez a legfontosabb javítani való. Várjuk a javítást.
És persze nem csak a fegyverek, hanem a katonám keze is ilyen fura tükörképes textúrával rendelkezik :S
Graf is szép, nincs akadozás és szaggatás se, csak ez az egyetlen bibi :\
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
de itt biztos valaki tud majd segíteni!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Viszont fordítás így is lesz hozzá. Az egyik minõsége elég kétséges, a másiké viszont biztató. Ha készen lesznek (igen 2 külön fordítás készül egy idõben) meglátjuk milyen minõség lett.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
zotya: elvileg PC-re is jön, egyszerre a DLC
<#eljen>#eljen>
+ vannak olyan részek ahol nem tudsz továbbhaladni amíg meg nem várod a társad! Csak mögötte tudsz menni! Gondolok itt a sziklás terepekre , egyes akadályokra amiket át kell ugrani (aftörzs stb).
Etõl eltekintve nagyon is hangulatos jó játék.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Megvan, végre megjött :D
Single letudva és sajnálom a fényesre nyalt seggeteket, mert Nektek már semmi sem jó basszus. Szerintem nagyon jó hangulatot teremt, végig pörögnek az események, feszültség van, dráma, minden ami egy háborús játékba kell. Persze megvannak a hibák, de azért egy 8/10-et nálam is megér és a multit még meg sem néztem. Szerintem megérte megvenni, jó lesz a Black Ops mellé kikapcsolódásnak :)
ui: aki elakadt azt még mindig nem értem, még Hard-on is mindent mond, hogy mit kell nyomni :) és még tik vagytok vérpistik, tisztelet a kivételnek ;)
The Matrix has you...
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Sziasztok! H E L P !!!!!
Játék közben kiugrik és:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
The Matrix has you...
MoH: Score Chain
The Matrix has you...
Kezd elõröl!<#hehe>#hehe>
Valaki írta, hogy késõbb nehéz, meg halsz mint kutya az autópályán.
Aha, mert ha nem abba az irányba mozogsz, ahova a készítõk szántak, biztos kicsinálnak a csecsenek.
A csecsenek bosszúja!
Csúnya, egyszerû, zéró történettel. Egy jó dolog: nem hizlal!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
The Matrix has you...
Biztonsági másolatot ne felejtsetek:-)
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
C:\Users\username\Documents\EA Games\Medal of Honor\Config and open MOHAEngine.ini
UseHighQualityBloom=True (obviously, better bloom)
Distortion=True (improves particles)
MaxMultisamples=8 (improves AA if it's on, you can also turn AA setting off in game and force through nhancer\ccc it manually for better quality, but it's buggy for now)
MinShadowResolution=256
MaxShadowResolution=2048
ShadowFadeResolution=512 (Improves static and dynamic shadows)
bEnableVSMShadows=True (improves dynamic shadows)
You can also experiment with these lines
MaxDynamicChunkCount=1000 (number of debris pieces lying around)
DebrisLifetime=60.0 (how long it lasts)
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024