Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
Nekem nagyon tetszett az a rész ahol a quad-okkal kell menni. Ott a hegyes vidék éjszaka és a hold az valami elképesztõen gyönyörû. Na meg ahogy lopakodni kell, nem agyatlanul hentelni, az tetszik nagyon.

The Matrix has you...

bigapó
csak meg kell szokni és nem "normál" FPS-ként hozzáállni, úgy egy idõ után nagyon szórakoztató lesz. Meg kell tanulni kezelni a különbözõ class-okat és jó ha van haver akikkel játszol, mert össze kell benne rendesen dolgozni, pont ez a jó benne, általában nagyon nagy csaták vannak. 😊

The Matrix has you...

Tûzfalam engedi mivel a server keresõben látom a servereket,de amikor csatlakozni akar és tölt befele akkor ezt dobja ki nekem....Connection interrupted.The EA Servers are not currently available.Pleasa try again later......Evvel a hibával dob kia a játék.
lolSL
tûzfalad vagy routered blokkolja

Connection interrupted.The EA Servers are not currently available.Pleasa try again later......Evvel a hibával dob kia a játék.😞Mit kell tennem ,hogy tudjak serveren játszani?Tud valaki segiteni?Köszönöm!
Prince23
Nekem sem jön be

Köszi.
Tudom nagyon nagy sikere van amúgy, csak nekem nem tetszik. Ízlések és pofonok..😄

Rage47
TF2-t megjelenés óta játszom😊
Nem lehet eladni Steames játékokat, csak ha az egész accot eladod.
Rage47
Na, 3. nekifutásra erõt vettem magamon és végigjátszottam. Az eleje nagyon nem tetszett, de azon túllépve egész jó kis lövölde ez. A hangulat legnagyobb részét a zenék és a hangok adják, olykor a látvány is szépnek mondható. Remélem jön vmi folytatás minél elõbb😊
Amúgy valaki érti ezt a pontrendszert? Egyszerûen nekem nem világos, hogy adja. Van mikor csinálok egy 14-6 os statot, nyer a csapatunk is, és levon 34 pontot... de miért??? Egyszerûen nem tudok 2k pont felé menni, ja meg ráadásul csak Defense KS-eket nyomok közbe...

Na, TF2-re én kidobtam csak a pénzt... Nagyon nem jön be... Na de mind1.
Amúgy steam-es játékot el lehet adni valahogy?

Amikor 4en vagyunk épületbe és körbe vagyunk véve(és védeni kell a pozíciót) az nagyon kemény rész 😊
Az elakadás/megakadás eredeti játéknál fordult elõ 3-szor is.
Egyszer csapattársam félig kilógott a falból és egy helyben futott. Hiába jártam körbe a terepet, nem lehetett tovább menni.

bigapó
valami gebasz van vele akkor, szedd le valamilyen törlõ progival registrybõl is és rakd be a telepitõjét, mintha felraknád megint a játékot(vagy csak simán DVD-rõl futtasd a pb.exe-t, rakja fel úgy, hátha megjavul). Nekem nem irta ki eddig egyszer sem.

The Matrix has you...

Eredetinél miért van az hogy kiírja mikor csatlakozni akarok, hogy installáljam a PB-t. Installálva van pedig...

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

bigapó
közben is használom majd, felváltva, amikor felidegesít a cod majd, akkor jön a tf2 és ez 😊

The Matrix has you...

😊 Ne feledd, ez csak unalomûzõ míg nincs CODBO

bigapó
fú, hát azt akkor érdemes megszerezni...😞

The Matrix has you...

Nem, csak terepmintás. Ennyi a kül.

bigapó
Közben még tegnap este megkaptam a Tier 1-et😊 igaz, recruit, mert hát ugye ranglétra van itt is 😄

Szerintetek a veteran fokozat mi a fegyvereknél? erõsebb az alapnál?

The Matrix has you...

bigapó
nem eredetinél fordulhat elõ ilyesmi, egyébként mondja és mutatja is, hogy mit kell csinálni, nekem nem volt ilyen elakadásos/beakadós problémám. Lehet csak egy méterrel kell továbbmenned és akkor odaadja a távcsövet, nekem ilyen volt, egy szikla mögött dekkoltam 5 percet mire kicsit közelebb mentem és egybõl beadta, ott be kellett céloznom a géppuska-fészket és már mntünk is tovább (lebombázták). Szóval ilyenek vannak, csak figyelni kell😊

The Matrix has you...

gstyle
Köcc, akkor újrakezdés következik, hátha megoldódik a dolog😊

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

IMYke2.0.0.0
Úgyis rájuk rohad a teljes készlet. <#ravasz1><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MR ME
nekem még így se kell 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mascarun
Aki még nem vette meg annak figyelmébe ajánlom!

Medal of Honor - Limited Edition - ajándék Zboard alapkészlettel

Na igen... Régebben nem vettem észre ilyen hibákat (CS 1.6) de azóta minden FPS játékban, vhogy szar a hitbox😄

Én többször úgy akadtam el hogy a társam beleragadt a falba <#falbav> , vagy egyszerûen nem ment tovább.
Ilyenkor segített a pálya újrakezdése.
De lehet hogy nem ez a baj.

gstyle
Sziasztok!

hihetetlen, hogy egy fps-ben el lehet akadni😊))

A reptérnél a warehouse-at kell biztosítanom, és ott meg is állt a tudomány😊
Szaladgálok jobbra-balra és nemtom mi a köv lépés.

Ha megszánna valaki infóval, azt megköszönöm😊)

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

Smithwarden
Ebben sajnos nem vagyok biztos hogy ki fogjak / ki tudjak javitani. <#gonosz3>
BC2-ben is ez tortenik soxor: fedezek mogott halok meg 1-2-3 meterrel.
Ott is egy patch-el jobb lett a hitbox, de ezt a problemat nem javitottak ki teljesen, ezert is van ott is sok olyan szituacio, hogy egyszerre halunk meg az ellenseggel.
Mintha csuszna a jatek vagy csak x idonkent szamolna ki a torteneseket, loves-talaltokat.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

bigapó
Most már megvan a szupercsipa😊 mármint a távcsõ, ezzel már komolyabban lehet játszani, most már látok 😊

Ami a demo-ban volt pálya, a havas-hegyes, ott mikor talibánok vagyunk és még az elsõ pontot kell védeni, ott a támadóknál van valamilyen láthatatlanná tévõ szikladarab vagy mi, mert mindig felmegyek balra a dombra és onnan csipázom õket, de egy bizonyos pontról mindig kilõnek és egyszerûen nem látom, hogy honnan, senkit találok ott, hiába nézem, egyszercsak bumm, halál...kicsit idegesítõ már, hogy nem tudom hogy ölnek meg.

Tier fokozatot mikor lehet megkapni? Ez olyan, mint a prestige mod cod-ba?

The Matrix has you...

bigapó
nézz utána, hogy melyik fegyver mire van és akkor rájössz, hogy mikor melyiket kell használni. Úgy értem, hogy valóságban, google-be beírod pl hogy GBU-81 (asszem ez az egyik bomba tipusa) és kidobja a leírását, hogy mikor mire használják, lézeres vagy egyéb fegyver stb. De egyébként is rájössz egy idõ után szerintem, van amelyik tudja követni van amelyiket te irányítod, egyáltalán nem nehéz feladat, csak ne idegeskedj, mert akkor nem figyelsz oda. Görgõvel lehet köztük könnyen váltani, szóval ez sem gáz, szerintem jól megoldották.

The Matrix has you...

És tényleg feltetted xD A MOH multija a BC2 "light"-sított változata, tehát gondolhatod hogy akkor melyik a butítottabb.

Amugyan ezt ugy is lehet 2értékelni" hogy ha arcade játékmenetre vágysz ( MOH ), ha "profibb" "szimulációra" akkor BC2.

Bár mindjárt jön a MOH-hoz egy baba patch.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

sziasztok szerintetek a battlefield bad company 2 multija jobb mint a medal of honor multija?
Kösz
Csak eredetivel lehet.

Sziasztok lehet multizni sima gameval vagy csak eredetivel?
<#eplus2><#eplus2> sztár kérdés!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Sziasztok
Hogy kell multizni?De csak eredetivel lehet?
zotya10002
Azt vettem észre.Mikor nagyobb robbanások vannak akkor színesebb a grafika!De csak egy pillanatra!Nálatok?(multi)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

A grafika egyáltalán nem béna!! Viszont elmaradott a mai igényekhez képest tényleg.<#gonosz3>

JaSoN HuNTeR
Szerintetek nem hulladék ez a játék? Nekem nem jön be, béna a grafika és elmaradott a mai igényekhez képest.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Doomista
Jól hangzik, csak ez az nhancer program nálam betölti a logóját és onnantól meg se nyikkan:S 64bites win7-m van, 64 bites verzióját letöltöttem, net frame is fent van, restartoltam de valamiért nem mûködik, még safe mód lehetõségével se. Feladatkezelõbe néztem, míg a logója látható addig egy exe fájl megtalálható a feladatkezelõben, aztán ha eltûnik a logó, vele együtt az exe fájlja is. 😄 Már kínomban röhögök 😄 Azért kösz! Driver beállításaiban is szétnézek.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Igen erre!

Prince23
Erre gondolsz?

megoldás: egérgörgõ, minél változatosan csinálod a feladatot, annál több esélyed van a küldetés sikerére.

A 2. pályán tartok és nem tudom megcsinálni egyszerûen azt a távcsöves bombázós feladatot. Hol a falvakat kell lebombáztatni a repülõkkel, hol a támadó kocsikat. Mi a taktikája ennek a feladatnak, mert egyszerûen nem tudok rájönni? Valaki segítsen!!!<#zavart2>

Prince23
Azt egér görgõvel csináltad 😄

Italo4ever
hi!

bocs, de amikor 4 autot kell leszedni laseres megoldassal, azt hogy kell megcsinalni, mert kettot sikerul kilovetnem,de a masik kettonel hiab nyomok barmit,semmit nem csinal, egyszer sikerult atvaltani,hogy rakete csapodjon be,ne sortuz vagy mi,de hogy hogy csinaltam mar nem tudom. a vege mindig az,hogy jonnek es mission failed <#falbav>

elore is kosz, de en nem jottem ra

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Szia!Nekem is ezt a hibát irja ki!Connecction interrupted....Hogyan oldotad meg?Mit lehet vele tenni?

Leírná valaki a megoldást?Eredeti game..
Az azért van mert csúszik a hitbox. CS-be is ugyan ez van. Az ember mellé lõsz, és eltalálod...😄 ám nekem is volt mikor egy szikla mögött snipereztem, rálõttem egy másik sniperesre, nem találtam el, de õ akkor lõtt le mikor én már rég a szikla mögött voltam...😄 dühítõ kicsit😄

Na igen, nekem is így volt az elején, most már egész jól megy. Én is idegeskedtem sokat, mert nagyon más mint a cod. Mondjuk én mellette CS-zek is, szóval nehéz megszoknom, de nem vészes. Majd fölveszlek én, aztán játszunk. De lehet, hogy nem is játszok addig, míg ki nem jön az új patch, ami orvosolja az általad is említett "elõbb lövök, még is én halok meg elõbb" szindrómát.