Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Tudom nagyon nagy sikere van amúgy, csak nekem nem tetszik. Ízlések és pofonok..😄
Nem lehet eladni Steames játékokat, csak ha az egész accot eladod.
Amúgy steam-es játékot el lehet adni valahogy?
Egyszer csapattársam félig kilógott a falból és egy helyben futott. Hiába jártam körbe a terepet, nem lehetett tovább menni.
The Matrix has you...
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
The Matrix has you...
Szerintetek a veteran fokozat mi a fegyvereknél? erõsebb az alapnál?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Medal of Honor - Limited Edition - ajándék Zboard alapkészlettel
Ilyenkor segített a pálya újrakezdése.
De lehet hogy nem ez a baj.
hihetetlen, hogy egy fps-ben el lehet akadni😊))
A reptérnél a warehouse-at kell biztosítanom, és ott meg is állt a tudomány😊
Szaladgálok jobbra-balra és nemtom mi a köv lépés.
Ha megszánna valaki infóval, azt megköszönöm😊)
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
BC2-ben is ez tortenik soxor: fedezek mogott halok meg 1-2-3 meterrel.
Ott is egy patch-el jobb lett a hitbox, de ezt a problemat nem javitottak ki teljesen, ezert is van ott is sok olyan szituacio, hogy egyszerre halunk meg az ellenseggel.
Mintha csuszna a jatek vagy csak x idonkent szamolna ki a torteneseket, loves-talaltokat.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ami a demo-ban volt pálya, a havas-hegyes, ott mikor talibánok vagyunk és még az elsõ pontot kell védeni, ott a támadóknál van valamilyen láthatatlanná tévõ szikladarab vagy mi, mert mindig felmegyek balra a dombra és onnan csipázom õket, de egy bizonyos pontról mindig kilõnek és egyszerûen nem látom, hogy honnan, senkit találok ott, hiába nézem, egyszercsak bumm, halál...kicsit idegesítõ már, hogy nem tudom hogy ölnek meg.
Tier fokozatot mikor lehet megkapni? Ez olyan, mint a prestige mod cod-ba?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Amugyan ezt ugy is lehet 2értékelni" hogy ha arcade játékmenetre vágysz ( MOH ), ha "profibb" "szimulációra" akkor BC2.
Bár mindjárt jön a MOH-hoz egy baba patch.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Hogy kell multizni?De csak eredetivel lehet?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
megoldás: egérgörgõ, minél változatosan csinálod a feladatot, annál több esélyed van a küldetés sikerére.
bocs, de amikor 4 autot kell leszedni laseres megoldassal, azt hogy kell megcsinalni, mert kettot sikerul kilovetnem,de a masik kettonel hiab nyomok barmit,semmit nem csinal, egyszer sikerult atvaltani,hogy rakete csapodjon be,ne sortuz vagy mi,de hogy hogy csinaltam mar nem tudom. a vege mindig az,hogy jonnek es mission failed <#falbav>#falbav>
elore is kosz, de en nem jottem ra
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Leírná valaki a megoldást?Eredeti game..