3478
-
#2838 én törtel nyomtam, nem volt gond -
#2837 Nálam sem volt gond, pedig én is végigvittem kétszer. -
#2836 Másodjára viszem ki a játékot, de eddig egy buggal sem taliztam. nem lehet, hogy törttel nyomultok? -
#2835 Én nem szidtam a single-t, sőt, az talán OK, 9 pont, vagy legyen akkor 10. Azért, mert teljesen átgondolatlan és mert egy nagy névtől (lóvé van dögivel, várható volt a nagy bevétel is) ez szinte nulla, a multi rész csak 5 pont. MAX.
A grafika akár mellékes is lehetne, mivel a Bc2 alapnak még jó. Sőt a Bf2 grafikája is elég lenne számomra, csak lenne JÁTÉKÉLMÉNY basszus! -
#2834 régebbi pontrol ujra csináltam és sikerült. bugzott a sutyok... -
#2833 6 -
#2832 hát baszki, neten már videokat is nézek h csináljam meg mikor a fészket kell lőni... lövöm bazz azt lő felém a katonák meg nem futnak sehova, 1helyben fedezékben gubbasztanak... -
#2831 amennyire jó annyira szar is, úgyhogy max 5. -
#2830 6-pötty -
Rotyoka #2829 Ha most egy 10 es skálán pontozni kéne a multit ki mennyi pontot adna? -
#2828 Multihoz meg jöhetne már a patch, mert most játszhatatlan egyenlőre, nagyon olyan, mint mikor kockával dobunk és aki nagyobbat dob az nyer...semmi skill vagy ilyesmi nem kell, minden a véletlenen múlik legtöbbször, ez meg kiábrándító. -
#2827 közben is folyamatosan írja vagy mit csinál, nagyon figyelmetlennek kel lenni ah ezt valaki nem veszi észre... -
#2826 olvass vissza!
4es gomb!! Beméri és kilövi! Hosszan nyomd!
Csak nekem volt annyi eszem hogy visszatöltöttem a kérdéses részt elolvasni hogy mit kell csinálni? Mert kiírja!!!!! -
hegege #2825 Miért nem lö a helikopter rakétát(hellfire)?Hiába nyomom a ball gombot out of ragnet ir és nem lövi ki a mortalokat... -
#2824 szorri csak poén volt, dehogy adnék ki pénzt a medal-ért. :)
de warez cd-key-re cserélek ha ugy jó. :) -
#2823 az a te problémád :D -
Rotyoka #2822 ment a privát -
Reg5 #2821 Nem. Az MW ha nem is sokkal de hosszabb volt. -
#2820 én beváltom. -
#2819 WC-n többet ülök:) -
Rotyoka #2818 Na senki nem akarja elcserélni Bc2 re ? xd -
#2817 sztem ennyi játékidő pont elég egy ilyen játékba, a végére már kicsit talán sok is volt a lövöldözés, épp elégnek éreztem:) -
gilaba #2816 Szerintem is király a game nekem bejön. -
Majestic01 #2815 Szerintem is rendben van a single, multi annyira nem, de nagy reményekkel várom az új javítást. Én is 8 pontot adnék neki. -
#2814 hát én épp most toltam végig a sniglet és egyet kell értsek, annak ellenére, hogy rövid szerintem rohadt jó ! -
#2813 Én csak single-be játszottam, nekem nagyon tetszett, nem is értem hogy miért nem tetszik azoknak akiknek bejött a MW, még a játékidő is ugyanolyan botrányosan rövid. -
#2812 A single player teljesen rendben van, nem értem mit bántod azt. A Multival asszem egyet értek, de összesítésben nálam 8 pont körüli a játék. a szingle az zseniális volt sztem :D -
#2811 Igazad van szinte mindenben.
Nem lenne ez amugy annyira rossz jatek/multi:
- keves jatekmod van benne, de azok sztem kb a legjobbak amik multikban szoktak lenni
- grafikaval sincs gond sztem, vannak nagyon szep mapok
- lehetne normalis/tobb fizika a frostbite motorral, mint a BC2-ben de igy is elmegy
- hangok is teljesen jok sztem
Ami szetbassza nagyreszt az egeszet az a sebzes/recoil rendszer.
Meg is lepodtem hogy pont ezen valtoztatnak is a kovetkezo patchben, DICE-ban kivetelesen pozitivan csalodtam.
Szoval ha jol oldjak meg, lehet egesz jo multija lesz a vegen.
Ami nem tetszik benne meg, az a szokasos BC2-es feeling, hogy haz mogott halok meg, ez egyszerre doglok meg soxor az ellenseggel, de elvileg a kliens-szerver adatforgalmat is novelik a javitasban es hatha ez segit ezen is.
Utolso amit sajnalok hogy nincs semmifele killcam, de mondjuk ezt tul lehet elni, kibirhato a dolog.
-
#2810 béna vagy az a helyzet... -
#2809 Hi!
Melyik az a Crackelt release ami teljesen jó mükszik(Single re gondolok nem Multi ra)
Mert több torrent oldalon több fajta van -
#2808 2011 -
#2807 ja, van benne hiba rendesen, de remélhetőleg az új patch sokat dob majd rajta, sok reményt fűznek hozzá. -
#2806 én már padlon vagyok tőle bazz! ki is léptem a gémböl... ekkora állatságot h gránáttal nem lehet kifüstölni , pfff... -
#2805 Annak mikor jön a demo-ja, BF3-nak? -
#2804 Senki ne sértődjön meg, de muszáj kidühöngjem magam:
Ennél átgondolatlanabb fostalicska MP játékot csak egy esetben láttam, már nem is tudom a másik címét, de semmiképpen nem vártam volna ilyet az EA-DICE párostól.
Aki fontolgatja, hogy megveszi ezt a hányadékot, kérem tegyen le róla a saját maga és környezete érdekében!
Én is megvettem (szerencsére töredék áron), de kár volt. Szégyen 2010 végén ilyen fantáziátlan, minden hitelességet nélkülöző, borzasztóan idegesítő játékot kiadni az ember kezéből. Pláne egy BRAND-nek.
A pályák -a sok fedezéktől eltekintve, mert azt eltalálták- teljesen idióták, gyakorlatilag 30 négyzetméteren megy az öldöklés úgy, hogy a fegyverek sebzése mindenhol egyforma, ha lábon lövök valakit, ha nem, realisztika zéró, vagy inkább -1.
Aki ezt a nevetséges művet 60 százalék felett értékelte az menjen a jó édes.... oda! Bizonyára sokakat (engem is beleértve) megtévesztett a sok jó vélemény (gondolom nem ingyé), hiába próbáltam a bétát.
Hogy egy jót is mondjak a SP egész tűrhető lett. Félek , hogy a BF3-at is igen elcseszik, ezután remegő kézzel fogok ráklikkelni az előrendelés gombra. -
hiper KOCKA #2803 Ott mennyit szívtam... dobáltam be neki gránátot, de láthatóan nem izgatta az ürgét... sőt mintha nem is ott robbant volna fel, ahová dobtam.
Egyébként annál a résznél amikor jönnek a tálibok, ha a szikla legszélére mész egy pontra, és folyamatosan ugrálsz akkor láthatod, hol adja be a program az ellenséget.
Megjelennek a semmiből és a szikla tetején jönnek folyamatosan mintha egy pók szőné őket. Tiszta paranormális jelenségek mennek ebben a játékban. -
#2802 köszi :) -
#2801 folyamatos tűz alatt kell tartani, amíg a társaid előre nyomulnak és lézerrel bemérik -
#2800 reggelt. srácok, mikor a chinookbol kiszál egy csomó tengerészgyalogos azt tűz alá kerülnek és te megkerülve kis gyaloglás után egy "faluba" érsz ahol van egy tűzfészek azt 4en fedezékbe gubbasztotok me nem lehet kilőni normálisan, az egy kis dobon helyezkedik el... 1x kilőttem a faszit de egyböl jöttek a tálibok azt nem vártam rájuk és meghaltam, szal, mit is csináljak?
előre is köszi. -
vernyuszi #2799 Jah, és Bf2 BC2 megy rendesen...