Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The EA servers are not currently available- please try again later.
Ezt írja mikor belépek az MP-be.
Ha valaki olvassa a topikot hogy "magunk" miatt.
Ebben elakadni az már mûvészet!
Next PC upgrade: 2022
Megvenném a játékot, csak nem tom hogy a multinak mekkora a gépigénye.
Intel core 2 duo 2.66ghz, 3gb ram, geforce 9600gt 512mb - szerintetek ezen hogy futna?
Azt irja, h wrong user name or password... pedig ugyan ezt használom multiban is, ahol mûködik
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
<#hehe>#hehe>
amikor kicsit repülünk helikopterrel utánna pedig jön egy olyan rész hogy 3 gránátvetõ állásnál le kell lõni a facikat mikor kijönnek ott mit kell csinálni? mer én lövöm õket de nem fogynak el valami Hellfire-t ír
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Nem történik semmi. Csak állok egy helyben.
Most ilyenkor mi van?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
olyan problémám van hogy elakadtam a kampánynáL!
Day 2-nél vagyok és egy olyan küldetés van hogy csak kés van nálam ugrani meg semmit nemtudok csinálni!aztirja a játék hogy menjek fel a hegy tetejére asszem! de van egy uj ami zsákutca másfele meg semerre nemtudok menni!
Légyszives segítsetek!
Elõre is köszi szép
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Más játéknál szokott olyan lenne,hogy lehet angolositani van ötlet?Elöre is köszi.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Cáfoljatok meg, de Nekem demo alatt úgy tûnt, hogy nagyon nehéz támadó loadout-okkal pontot elérni (most már így nevezem amíg nem találom meg a megfelelõbb szót rá😊 ) , persze lehet, hogy csak Én vagyok ebben béna, de nekem nagyon kevés alkalommal volt hatékony a támadásom. Mire megjött már nem ott voltak az emberek vagy ha ott is, nem haltak bele. Ha meg az elsõ 50 Pontot összeszedtem akkor utána gyerekjáték volt jóformán a többit is összeszedni, persze ez leginkább Sniper-ként megoldható, de azt hiszem neki pont, hogy ez is a feladata, távolról támogat és küldi a segítséget.
The Matrix has you...
Amúgy, ha megjelennek maguktól ezek a match ammo, flak vests ikonok, az azt jelenti, hogy akkor a csapatba más nyomta be, és adja nekünk is a +-t?
The Matrix has you...
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Koreát is emlegették. Majd meglátjuk végül mi lesz belõlle.
Az elsõ lesz az UAV, csak itt máshogy hivja talán, de a lényege ugyanaz. Ha nem változott a demo óta, akkor a 6-os gombbal tudod behivni default beállitásoknál. Ha továbbra is ezeket használod, akkor jönni fog majd a Match Ammo is, ami ha jól tippelem, akkor lõszert ad mindenkinek a csapatban (nem árt, ha van aki feltölti menet közben, hamar elfogy a skuló), ezután jön a mellény, az FMJ és a többit már nem tudom 😊
Egyszer próbáld ki, hogy csak ezeket használod, szerintem nem fogod megbánni és késõbb is inkább ezeket nyomod.
The Matrix has you...