3478
  • Majestic01
    Nem azért mondom, de én eddig dicsértem csak a játékot...:D olvass vissza.
    Amúgy meg, eddig jó volt, csak valahogy az embert egyre jobban felidegesíti a meglévő hibák, és már 1 hete várom a javítást, amit erre a hétre ígértek, de semmi. És ebből lett elegem... Amúgy meg mielőtt ilyeneket írsz, tájékozódj kicsit...
  • bigapó
    oks, rendben. az a rész jobb is lehetett volna szerintem, de azért elment, bár ott nagyon műanyagos volt a gém :) mintha matchboxok gurulgáltak volna a lejtőn, vicces :)
  • Frank99
    kösz, közben 2x újrakezdtem, és most már jó.
    tovább is mentem.
    bug volt.
  • bigapó
    hogy micsoda? :)

hogy érted, hogy csak jobb oldalt van célzólézer? először csak egy van, aztán később adja folyamatosan a többit, ha nem így érted, akkor restart pálya és akkor talán helyre ugrik.
  • Frank99
    Itt nekem csak a pálya jobb oldalán van célzó lézer, középre és balra nem tudok jelölni!
    Ez egy hiba, vagy csak béna vok?

Vagy nem találom a gombját, vagy ...
    eh...
    kösz ha valaki segít.
  • Vádá
    Tudnám mi a faxnak irogatsz ide , ha csak savazni tudod a programot ? Nincs jobb dolgod? Minndig csak nyavajogsz itt , noha leírtad vagy 100x hogy mennyire szar , pénzkidobás stb... de még mindig itt vagy , érdekes. Szerintem elég ha leírod egyszer a véleményed , tudomásul vesszük inkább ne szólj hozzá a témához , ha nem tudsz építő jeleggel kommentelni (köszi) , vagy talán fizet neked valaki ezért hogy szórd itt a negatív kritikát mindenkinek aki frissen eltalál ide ?
  • bigapó
    mondjuk ez igaz, rohadt lusta banda :D
  • bigapó
    telepítsd újra. más ötletem nincs, ha a gépednek egyébként nincs más baja, mert egy friss oprendszer csodákat tud művelni.
  • Achmed927
    Halihó.
    Lenne 1 kis gondom:

El akarnám indítani a multi részét. Beadja az EA ablakot és azonnal kilép. Semmi hibaüzenet, semmi egyéb. Csak szimplán kilép. Megvettem a játékot, még az sincs hogy letöltöttem vmi szart. Help.

Köszi
  • lolSL
    hétvége + halloween van
    én nem számítanék rá
  • Majestic01
    Nagyon remélem, hogy még ma éjfélig kiadják a javítást, mert ugye október végére írták. Nem akarok csalódni...na meg most játszhatatlan kb.
    De nem is érdekel már, kidobott pénz lett ez. 1hét, és akkor többet elő se veszem ezt a játékot.
  • bigapó
    köszi, erre gondoltam. elmentem linkbe, bár nekem egyenlőre nem kell nézegetnem :)
  • Rage47
    srtest.com
  • bigapó
    Szerintetek Zavvi-ra mekkora "cikket" kell írni, hogy megnyerjem a 100 fontot? :D
  • bigapó
    nézd meg, van egy ilyen oldal ami ezzel foglalkozik. fejből nem tudom, de ott sok játéknak - olyan is ami később jelenik majd meg - fent van a gépigénye.
  • Majestic01
    Szerintem ennek kisebb a gépigénye.
  • attiGT
    A gépigényét tekintve milyen BC2höz képest? Ugyanugy futna mint az?
  • Vádá
    MW2 sokka tovább húzta volna steam , IWnet nélkül de ezzel meg is ölték......jó lenne ha elfelejtenék ezt a szarságot és lehetne normálisan servert indítani és nem valami külföldi player szerverén tolni.....
  • mascarun
    Ha fan felesleges pénzed akkor vedd meg de nekem annyira nem érte meg!
    Tul gyorsan a fiókba került! :(
    MW2 sokkal tovább húzta a hülye IW netel mint most ez!
    De még változhat a javítás után.
  • zotya10002
    Amúgy jól beszélsz!!

De mégis tetszik!!
  • attiGT
    Warez verzios single reszet vegigjatszottam mar, viszont CODBO-ig van meg egy bo het, addig el kell utni az idot. Tegnap este rengetek videot lattam a multi reszrol es nagyon megtetszett, bar ezek a kommentek utan ketsegeim tamadtak
  • Smithwarden
    Miert elnek alomvilagban?
    Nem egy BC2: nincs fizika, nincsennek jarmuvek es nagy palyak.
    De ez egy infantry jatek es annak sztem siman elmegy, HA a sebzeseket belovik jobbra (+ hitbox/szerver-kliens adatatvitel is jobb lesz, mivel a BC2 tegnapi patchben is osszehoztak).
    Killcam nekem hianyzik, de amugy mas gondom nincs vele, jo (lesz) a multija sztem.
  • Majestic01
    Szerintem szedd le a warez verziót, single-t nyomd végig, mert az nagyon jó, és a pár nap múlva megjelenő CODBO-t vedd meg.
    Multit meg felejtsük el, mert én már a patch-től se várok sokat...
  • Smithwarden
    En szinte minden single jatekkal igy vagyok mar evek ota.
    Pedig pont amit hibanak talalok azt nem nehez javitani, szinte csak annyit kell tenni, hogy a sebzeseket visszabbvenni + tobb recoil a fegyvereknek.
    Es pont ezt oldjak meg a patchben.
  • foxxi
  • koschwarz
    nem mondtam hogy zavar. bár én nem szeretnék egy kakaszagú várban lakni.
  • Fpocok
    Érdekes. Én kétszer ugrottam neki singlének, de meguntam hamar, pedig zabálom az FPSeket.
    A patch... nem tudom. Én béta alapján azt mondanám, hogy olyan hibái vannak, amiket nem lehet egy patchel megoldani.
  • foxxi
    mit zavar az téged?
  • koschwarz
    álomvilágban élsz...ahogy szokták volt mondani, szarból nem lehet várat építeni.
  • foxxi
    jó megközelítés.
  • Smithwarden
    Single:
    Szinte csak multizni szoktam de semmi gond az egyjatekos reszevel sem, mivel lattam havert jatszani tobb palyan es teljesen rendben van: szep mapok, jo kis akcio, stb (bar mondjuk cod6 jobban ossze volt rakva kb, de sztem jo a single resze).

Multi:
    Sztem most nem eri meg megvenni.
    De...
    Nemsokara lesz hozza patch (kb par nap/heten belul), ami pont a azokat a brutal idegesito dolgokat javitja ami miatt nem erdemes megvasarolni.
    Az egesz most egy olyan jatek mintha aranylag kis palyakon hardcore/railgun modban lehetne csak jatszani, legtobben kempelnek a leghatso sarokban, egy pixel latszik ki beloluk es ha mozgast latnak akkor hatalmas skillel megnyomjak az eger bal gombjat...es a delikvens mar meg is doglott azonnal, eleg ha eltalaljuk a labujjat.
    Par ilyen kempkill utan pedig nyomkodja a killstreak bombazasokat.
    Tehat a lenyeg hogy tul erosek a fegyverek es alig van recoil, de elvileg ezt javitja majd a kov patch es ott mar a mesterloveszeknek is fejre kell celozni hogy 1 lovesbol olhessen azonnal.
  • attiGT
    Miert nem venned meg? Elarulhato dolog? :)
  • Majestic01
    A helyedben nem venném már meg. De ha mégis akkor itt tedd: katt
  • attiGT
    Nem arrol a 10 naprol van szo, ez a fajta jatek is tetszik. Szoval a kerdesem ettol fuggetlenul aktualis tovabbra is!
  • lolSL
    bírd már ki azt a 10 napot
  • attiGT
    Hali, terveznem, hogy megveszem ezt, legalabb addig amig BlackOps kijon. Neztem eleg sok videot youtubeon, es az egesz olyan BC2nek tunik, mas mapokon, mas fegyverekkel, mas skinekkel. Mennyiben kulonbozik, es legfobb kerdesem az volna, hogy megeri megvenni? (lag, serverek allapota, stb...)
  • stardate
    Akkor az már válszeg rég eladta, mostanra pedig már csak az veszi meg aki tudja mire számíthat és így is jó neki.
    Persze attól még próbálkozhatsz tovább, hátha összejön a dolog.
  • Rotyoka
    ott a pont.
  • xXtamasXx
    de lehet, hogy valakinek nem teljesítette be a hozzá fűzött igényeit és ezért inkább megszabadulna tőle :)
  • cocacola111
    az a baj tudod hogy azért veszik a játékot hogy játszanak vele , és nem azért hogy elcsréjék....vagy eladják...