Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
4es gomb!! Beméri és kilövi! Hosszan nyomd!
Csak nekem volt annyi eszem hogy visszatöltöttem a kérdéses részt elolvasni hogy mit kell csinálni? Mert kiírja!!!!!
de warez cd-key-re cserélek ha ugy jó. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem lenne ez amugy annyira rossz jatek/multi:
- keves jatekmod van benne, de azok sztem kb a legjobbak amik multikban szoktak lenni
- grafikaval sincs gond sztem, vannak nagyon szep mapok
- lehetne normalis/tobb fizika a frostbite motorral, mint a BC2-ben de igy is elmegy
- hangok is teljesen jok sztem
Ami szetbassza nagyreszt az egeszet az a sebzes/recoil rendszer.
Meg is lepodtem hogy pont ezen valtoztatnak is a kovetkezo patchben, DICE-ban kivetelesen pozitivan csalodtam.
Szoval ha jol oldjak meg, lehet egesz jo multija lesz a vegen.
Ami nem tetszik benne meg, az a szokasos BC2-es feeling, hogy haz mogott halok meg, ez egyszerre doglok meg soxor az ellenseggel, de elvileg a kliens-szerver adatforgalmat is novelik a javitasban es hatha ez segit ezen is.
Utolso amit sajnalok hogy nincs semmifele killcam, de mondjuk ezt tul lehet elni, kibirhato a dolog.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Melyik az a Crackelt release ami teljesen jó mükszik(Single re gondolok nem Multi ra)
Mert több torrent oldalon több fajta van
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
The Matrix has you...
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Ennél átgondolatlanabb fostalicska MP játékot csak egy esetben láttam, már nem is tudom a másik címét, de semmiképpen nem vártam volna ilyet az EA-DICE párostól.
Aki fontolgatja, hogy megveszi ezt a hányadékot, kérem tegyen le róla a saját maga és környezete érdekében!
Én is megvettem (szerencsére töredék áron), de kár volt. Szégyen 2010 végén ilyen fantáziátlan, minden hitelességet nélkülözõ, borzasztóan idegesítõ játékot kiadni az ember kezébõl. Pláne egy BRAND-nek.
A pályák -a sok fedezéktõl eltekintve, mert azt eltalálták- teljesen idióták, gyakorlatilag 30 négyzetméteren megy az öldöklés úgy, hogy a fegyverek sebzése mindenhol egyforma, ha lábon lövök valakit, ha nem, realisztika zéró, vagy inkább -1.
Aki ezt a nevetséges mûvet 60 százalék felett értékelte az menjen a jó édes.... oda! Bizonyára sokakat (engem is beleértve) megtévesztett a sok jó vélemény (gondolom nem ingyé), hiába próbáltam a bétát.
Hogy egy jót is mondjak a SP egész tûrhetõ lett. Félek , hogy a BF3-at is igen elcseszik, ezután remegõ kézzel fogok ráklikkelni az elõrendelés gombra.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Egyébként annál a résznél amikor jönnek a tálibok, ha a szikla legszélére mész egy pontra, és folyamatosan ugrálsz akkor láthatod, hol adja be a program az ellenséget. <#vigyor>#vigyor>
Megjelennek a semmibõl és a szikla tetején jönnek folyamatosan mintha egy pók szõné õket. Tiszta paranormális jelenségek mennek ebben a játékban.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
elõre is köszi.
Itt sem gondolom maskepp (ha persze tenyleg igy van).
Egyszer volt "szerencsém" ellene játszani 78/6 K/D. Ja hiszi a piszi.
Fedezékbe van terepen bárhol röpült a fejes.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
- szinte biztos hogy cheateket hasznal
- multi jatekokban bugokat hasznal ki ahol csak tud
- forumokon/uzenofalakon/stb szinte mindenkivel osszeveszik es nyomja a trollkodast
Ujra mondom hogy en nem ismerem de tobb helyrol ezeket hallottam rola es leirtam ha mar rola van szo.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha valakinek esetleg nem jött be a játék, nálam beválthatja egy Bad Company 2 re 😊
Általában én is +10-el megyek felfelé (bár láttam már +32-t is).
Volt egy jól sikerült köröm nagy K/D arányom volt, nyomattam a off, def dolgokat is, adta a ribbonokat nyertünk erre -32 <#nemtudom>#nemtudom>
Van egy srác, Norbesz16, elég jól nyomja, ha megnézitek a statjait 6500 feletti skill-je van, de jóformán csak Spec Ops-al megy, az már maxon van neki. Nem ismeri valaki?
The Matrix has you...