Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There are currently 308 bans"
itt van 2 magyar kolega is...
KiskecsegSccrappYCoCo
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Moh név: VengeanceHU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
IP: 94.75.230.138:7673
..jólenne ha csinélnának valmit , mert úgylátom hogy a Punkbuster csak dísznek van......
pl:FUIDA
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
elõtte próbáltam a törtet de nem ment....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Hivatás az Életért!
bemérni IP alapján, honnan nyomja
6 fõs álarcos, rohambilis, állig felfegyverzett kommandós csapattal hirtelen rátörni a ház- és szoba ajtót
tettenérés és körbe venni, eközben a csávó kap 1-2 szívritmus zavart
majd mind a 6-an egyszerre lekapni a fejünkrõl a rohambilit és a maszkot és
izomból, harsányan, ami belefér kiröhögni 2 percig
Vhogy ÍGY, csak mindezt erõbõl
majd: "csináld megint és visszajövünk..." dumával elhúzni
Just do it :)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Video
miért kell embereknek ilyen dolgokkal élniûk?
Nekem van mp-7-em alapból meg valamelyik shotgun (limited version miatt)
Shotgun jó, mp-7 annyira nem. M60 úgy tudom géppuska, nem assault fegyó, de lehet tévedek és itt nem szerepel, m16 és m4 van. holnap megnézem neked 😄
egyébként pl F2000 gyengébbet sebez, mint az alap AK-47, pedig késõbb kapod meg. pontosságról ne beszéljünk, mert minden halálpontos, nincs különbség, kivéve shotgunok, de azok is elhordanak messzire, csak nem sebeznek annyit. mondjuk ezen is meglepõdtem, mármint hogy messzire is találnak és 2-3 lövés is elég néha. aztán meg közvetlen közelrõl átmegy a csávón a sörétfelhõ és én halok meg, mert lepukkant az mp7-esével kettõbõl... 😊
az ilyeneket kéne javítani és már jók lennénk.
The Matrix has you...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
ettõl függetlenül a sima fegyókkal is lehet menni ugyanolyan sikeresen vagy szarul, sajnos nem ilyen igényes a multi még, hogy ekkora különbségek legyenek köztük (bár nem is lenne túl jó ha unballanced lenne emiatt😊 )
Aminek totál nem látom értelmét azok a veteran fegyverek (ezek vannak Tier1 után, bár te lehet a single tier-re gondolsz), semmit nem adnak, még festésben sem láttam különbséget vagy csak nem figyeltem oda eléggé. elég érdekes, van egy V betû mögötte oszt csá.
The Matrix has you...
A Tier 1 kiadásban levõ + fegyvereket ki lehet oldani játékkal a normál vagy limited kiadással is?
Köszike!
Uninstalled Punkbuster using the E:\Support\Punkbuster\pbsvc_moh.exe. Reinstalled using the same. Received Pbsvc_mohError as follows:
---------------------------
Failed to copy the file 'E:\Support\PunkBuster\pbsvc_moh.exe' to 'C:\Windows\system32\pbsvc_moh.exe' (error 5: access is denied.)
---------------------------
SOLUTION:
What is happening is that as Punkbuster is already running (as you can see in Task Manager) the Punkbuster install decides not to complete, as you already have it...
You can use the following command lines to install Punkbuster manually. To get your command prompt, type in "cmd" in your Windows 7/Vista search bar or if you're using XP, click "run" and then type "cmd". You'll need to first switch to the folder that has the PunkBuster .EXE file in it before trying to run it (or copy the installer to another location and run it from there).
pbsvc_moh.exe --language=<LANGUAGE> --install-dlls=<MP_INSTALL_FOLDER>
<LANGUAGE> = en, fr, de, es, it, ru, pl
<MP_INSTALL_FOLDER> = Folder where the MP folder resides, i.e. “C:\Program Files(x86)\Medal of Honor\MP”
So for example:
pbsvc_moh.exe --language=en --install-dlls=“C:\Program Files(x86)\Medal of Honor\MP
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Szeretnék egy kis segítséget kérni. SP módban játszok. Eljutottam oda, ahol az aknavetõ csapatokat kell megkeresni és "kivonni a forgalomból" 😉. A pályán találok egy rakétavetõt 1 lõszerrel. Két társam odaáll egy kerítéshez, amin a szél kék színû szövetet(?) lenget. Szerintem itt kellene átmenni, de a kapu egyszerûen nem nyílik ki. Valaki árulja el kérem, mi a csodát kell csinálnom?
Köszönöm!
További szép napot mindenkinek! 😉
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
You need to have Punkbuster installed to join this server.
Na már most a punkbuster telepitve... van és a Moha punkbustrét telepitem akkor ezt irja ki: mindig😞
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ezt irja kia punkbuster telepitése után..frissiteni sem engedi😞Mit lehet tenni vele?Újra lett telepitve is
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A grafika akár mellékes is lehetne, mivel a Bc2 alapnak még jó. Sõt a Bf2 grafikája is elég lenne számomra, csak lenne JÁTÉKÉLMÉNY basszus!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,