Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithwarden
Single:
Szinte csak multizni szoktam de semmi gond az egyjatekos reszevel sem, mivel lattam havert jatszani tobb palyan es teljesen rendben van: szep mapok, jo kis akcio, stb (bar mondjuk cod6 jobban ossze volt rakva kb, de sztem jo a single resze).

Multi:
Sztem most nem eri meg megvenni.
De...
Nemsokara lesz hozza patch (kb par nap/heten belul), ami pont a azokat a brutal idegesito dolgokat javitja ami miatt nem erdemes megvasarolni.
Az egesz most egy olyan jatek mintha aranylag kis palyakon hardcore/railgun modban lehetne csak jatszani, legtobben kempelnek a leghatso sarokban, egy pixel latszik ki beloluk es ha mozgast latnak akkor hatalmas skillel megnyomjak az eger bal gombjat...es a delikvens mar meg is doglott azonnal, eleg ha eltalaljuk a labujjat.
Par ilyen kempkill utan pedig nyomkodja a killstreak bombazasokat.
Tehat a lenyeg hogy tul erosek a fegyverek es alig van recoil, de elvileg ezt javitja majd a kov patch es ott mar a mesterloveszeknek is fejre kell celozni hogy 1 lovesbol olhessen azonnal.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

attiGT
Miert nem venned meg? Elarulhato dolog? :)

A helyedben nem venném már meg. De ha mégis akkor itt tedd: katt

attiGT
Nem arrol a 10 naprol van szo, ez a fajta jatek is tetszik. Szoval a kerdesem ettol fuggetlenul aktualis tovabbra is!

lolSL
bírd már ki azt a 10 napot

attiGT
Hali, terveznem, hogy megveszem ezt, legalabb addig amig BlackOps kijon. Neztem eleg sok videot youtubeon, es az egesz olyan BC2nek tunik, mas mapokon, mas fegyverekkel, mas skinekkel. Mennyiben kulonbozik, es legfobb kerdesem az volna, hogy megeri megvenni? (lag, serverek allapota, stb...)

stardate
Akkor az már válszeg rég eladta, mostanra pedig már csak az veszi meg aki tudja mire számíthat és így is jó neki.
Persze attól még próbálkozhatsz tovább, hátha összejön a dolog.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

ott a pont.

xXtamasXx
de lehet, hogy valakinek nem teljesítette be a hozzá fûzött igényeit és ezért inkább megszabadulna tõle :)

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

az a baj tudod hogy azért veszik a játékot hogy játszanak vele , és nem azért hogy elcsréjék....vagy eladják...

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

Még mindig Bad Company 2 -t adok ezért :) pm

Na akkor jó játékot! :)

Vádá
VoodooHUN Friendbe ha valaki fel venne.

Voodoo

Vádá
Srácok hol lehet magyar szervereket találni , ha van valami gyüjtemény azt berakhatná vagy hogy mik a kulcsszavak amire keresni kell. 4 db van eddig.

Voodoo

Frank99
bocsika, de megoldódott, segített az EA support, müxik!

úgyhogy nem eladó....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nem tudom én se már. Hétfõ óta várom, mert a multi egy szar most....

zotya10002
patch nem lesz skacok?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Hello! Miért van az h ha el akarom inditani a sima single-t akkor kidob egy ablakot h update, végigfut és aztán bezárul az ablak és nem történik semmi. Megpróbáltam a sima exe-jével is inditani de akkor se indult el. Segitséget elõre is köszi!

Engem is valaki vegyen fel friendbe Perzisztens néven futok
köszke.

itt lentebb linkeltek egy oldalt ,hogy kiskecseg aimbot miatt bannolva lett. Olyat még nem láttam hogy aki nem csal kibannolták,ugyhogy nbem tom sztm vedd fel velük a kapcsolatot.

jah vegyetek má fel engemet is Friendbe Barack Osama a nickem..

Hát el is küldöm õket melegebb éghajlatra... A fiam nem kis tacskó már 20 éves, és tényleg nem csaltunk..ugyhogy elég érthetetlen az egész...
bigapó
köszi, megnézem holnap.

más, patch nem jött közbe?

The Matrix has you...

bigapó
szerintem nem egyezik a név majd, de az ip tényleg döntõ...hacsak nem dinamikus, de azt meg gondolom vissza tudja keresni a szolgáltató.

The Matrix has you...

Röviden és tömören.az biztos hogy eredeti játékod van, mert mással nem is lehet játszani online.A PunkBuster AIMBOT(cheat) miatt banolta a kisfiadat dátum:October 13, 2010 3:55 pm és a LegionAtWar MOH Combat szerveren játszott.Egyébként ok nélkül, tényleg nem szokott banolni a PB. Hiszen a software automatikusan felismeri a csalót.Lehet fellebezni vagy kifogással élni(itt !!!!!)a Master Ban pedig örökre szól .Kérdezd azért meg tõle hogy nem-e adta kölcsön valakinek az accountot meg a jelszavát és nem -e az csalt.de ott van az ip:cím is egyébkét....Sok sikert.............

Tono34
Play with friends menünél. Add friend. Küldtem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tényleg...egyébként ez most mit jelent pontosan "Master Ban"
Meddig tart ??
Hát akkor itt az elsõ alkalom ! Most sincs és máskor sem volt cheat a gépemen...
Tudtam,hogy ilyen válaszokat fogok kapni....
bigapó
ja, sorry, petterson vagyok, vegyetek már fel :)

The Matrix has you...

bigapó
hogy a francba lehet friend-et felvenni?

The Matrix has you...

persze van kivétel, de elég ritka

Hát pedig akkor ideje lenne beszélni a fiaddal, random ok nélkül még senkit nem bannolt a PB :)

Nah ez gyönyörûûûû!!!!!
Már írtam itt a fórumon, hogy szerverek nem engednek be, pedig eredeti játékom van !!! Mindent megpróbáltam már, még win install is volt.....
Elméletileg PB mükszik rendesen....
Soha életemben nem használtam semmilyen csalást...most sem....
Fiam játszik Kiskecseg névvel...és biztosan nem csal...akkor hogy a f...ba tilt le ez a b..zi PB ??? Ezt nem hiszem el, és ezért a fo..ért ad ki az ember egy rakás pénzt.. Na ez szép !!!!!
Connection interrupted.The EA Servers are not currently available.Pleasa try again later......Evvel a hibával dob kia a játék.:(Mit kell tennem ,hogy tudjak serveren játszani?
Frank99
eladó nem használt- a gépemen istenért el nem induló- Medal of Honor: OA eredeti játék!

5.000,- Ft, ha elõre utalod. a postaktg az enyém.

Thx

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

pisztácia
Már jó.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Nektek se csatlakozik fel a játék? kiírja, hogy nem tud csatlakozni:S

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Megnéztem valóban. Kár hogy nem jelzi semmi hogy friends felkérésem van.
Tono és gilaba felvettelek titeket.

Tono34
Elméletileg küldtem friend kérelmet, majd nézd meg. Tono34HUN

Ezen a szerón azt hiszem már voltam én is egyszer. Nem volt rossz.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Gondoltam belinkelem azt a szervert ahol tiltva vannak a sniper fegyók.
Team No SniperServer by 4Ne

jó ping és 16 fõs. Csak combat mission pályák.

Ui.: 3-an írtatok de nem találtatok rám. Pedig toltuk cimbivel.

Jah, engem is lelõtt néhányszor kiskecseg. De feltünõen nem csalhatott én nem vettem észre. Ezért lenne jó a kill cam, sajnálom hogy nincs ebben.

hogy hogy kidob??? milyen hibaüzivel?

Azt mondjátok meg,hogy punkbuster miért dob ki mindig a severõl mielõtt fel tudnák menni rá?Mitõl van ez?Vagy csak nálam van ez?
szabii98
A kijelentés betekinthetõ válasz.

I met God. She's black

volt ilyen kérdés?

MR ME
mi még mindig kurvára leszarjuk

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

én is.. és idegesítõen sokszor kinyírt ugy hogy torkolattüzet se láttam, már tom miért... <#hehe><#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

én még mindig bad company 2 -t vagy css + cs 1.6 + Cod6 + Tf2 + Portal steam accountot adok érte (:

bigapó
jah, nekem is ismerõs a neve.

The Matrix has you...

Azzal a kiskecseggel még játszottam is...