Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szinte csak multizni szoktam de semmi gond az egyjatekos reszevel sem, mivel lattam havert jatszani tobb palyan es teljesen rendben van: szep mapok, jo kis akcio, stb (bar mondjuk cod6 jobban ossze volt rakva kb, de sztem jo a single resze).
Multi:
Sztem most nem eri meg megvenni.
De...
Nemsokara lesz hozza patch (kb par nap/heten belul), ami pont a azokat a brutal idegesito dolgokat javitja ami miatt nem erdemes megvasarolni.
Az egesz most egy olyan jatek mintha aranylag kis palyakon hardcore/railgun modban lehetne csak jatszani, legtobben kempelnek a leghatso sarokban, egy pixel latszik ki beloluk es ha mozgast latnak akkor hatalmas skillel megnyomjak az eger bal gombjat...es a delikvens mar meg is doglott azonnal, eleg ha eltalaljuk a labujjat.
Par ilyen kempkill utan pedig nyomkodja a killstreak bombazasokat.
Tehat a lenyeg hogy tul erosek a fegyverek es alig van recoil, de elvileg ezt javitja majd a kov patch es ott mar a mesterloveszeknek is fejre kell celozni hogy 1 lovesbol olhessen azonnal.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Persze attól még próbálkozhatsz tovább, hátha összejön a dolog.
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
Voodoo
úgyhogy nem eladó....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
köszke.
The Matrix has you...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Meddig tart ??
Tudtam,hogy ilyen válaszokat fogok kapni....
Már írtam itt a fórumon, hogy szerverek nem engednek be, pedig eredeti játékom van !!! Mindent megpróbáltam már, még win install is volt.....
Elméletileg PB mükszik rendesen....
Soha életemben nem használtam semmilyen csalást...most sem....
Fiam játszik Kiskecseg névvel...és biztosan nem csal...akkor hogy a f...ba tilt le ez a b..zi PB ??? Ezt nem hiszem el, és ezért a fo..ért ad ki az ember egy rakás pénzt.. Na ez szép !!!!!
5.000,- Ft, ha elõre utalod. a postaktg az enyém.
Thx
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Tono és gilaba felvettelek titeket.
Ezen a szerón azt hiszem már voltam én is egyszer. Nem volt rossz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
jó ping és 16 fõs. Csak combat mission pályák.
Ui.: 3-an írtatok de nem találtatok rám. Pedig toltuk cimbivel.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka