3478
  • Tower Guard
    "megáll"
  • Tower Guard
    Hát nálam megűll a játék az 1. fejezet vége felé mikor ki kell szabadítani az épületből egy társunkat, be kellene rugnom az ajtót, de nem jelenik meg az ajtónál az a kis jel amikor az f-et kellene nyomni, hiába nyomogatom semmi, a játék végülis megy tovább csak ott nem tudok továbbjutni :S

Valaki találkozott ilyen buggal?
  • pisztácia
    Na, már új mapon is mentünk. Bagram hangar, és olyan mint a cs, utolsó emberig megy, majd új kör kezdődik. Vagyis közben nincs respawn.
  • Prince23
    Gratulálok DICE! Bazi nagy kemper háborút képvisel a Clean Sweep. Nem hogy tenne valamit ellene, de még támogatják. ezt a játékmódot csak kemperkedéssel lehet játszani nincs mese.:P
  • patchaou

Jaa, hogy multiupdater megoldja
    Jövőhéten veszek új vga-t, addig is nem volna valakinek ötlete, hogy hogyan vegyem le 800*600-ra a felbontást?

Bocs a dupláért
  • patchaou
    És merre található az a patch? Én nem találom.
  • Prince23
    Hm, márt szedem is
  • Majestic01
    És megjelent a patch. Lehet frissíteni. Na nézzük milyen lett...D
  • Frank99
    Végigtoltam a SP-t, de mivel jön a Black Ops, ezt nem fogom multiban tolni, akinek kell, 5500,- Ft előre utalással (és akkor én fizetem a postát) ELADÓ a game! Nem indítottam sem TIER-s, sem pedig online játékot, tehát fel lehet újra rakni.

érdeklődés privátban!
  • Tower Guard
    Akkor most ennek a része Operation Anaconda?
    Mert csak simán Medal of Honorozzák.
  • bigapó
    még megfontolom a cserét, de már mással kezdtem erről beszélni :)
  • bigapó
    amit beállítol neki, alapból egér középső gombja.
  • Rotyoka
    Add el nekem egy Bc2 ért :)
  • zoliii
    mivel lehet füst gránátot dobni PC-n?
  • Majestic01
    Ugyanez.
  • bigapó
    ja, ne foglalkozz vele, teljesen random az egész, semmi köze nincs sokszor a játékban nyújtott teljesítményedhez. Néha csodálkozom, hogy mire fel kaptam +17-et, aztán meg mérgelődök, hogy levon 61-et!! mikor semmit nem csináltam máshogy, de mondjuk nem szedtem le bombát, kb ennyi...
    úgyhogy Én már szarok bele, várom a patch-et, ha azzal sem lesz jobb, akkor felkerül a polcra és uninstall lesz...
  • Majestic01
    Szerintem erre senki se tudja a választ... Nekem volt olyan, hogy 16/7-es statom volt, hívtam vagy 5-ször defene KS-t, nyert a csapatunk, és vmi 30 körüli pontot vont le...
  • Vádá
    Azt tudja valaki hogy a skill pontokat miútán kapjuk ? Annyit kiderítettem :) hogy ha nyer a csapat +10 pont többire valami ötlet?
  • bigapó
    mindenképpen buknék rajta szerintem, de legalább egy kevésbé rossz lenne. csak a bf2 stílusa meg egyáltalán nem jött be demo után, ennek igen.
  • Majestic01
    Köszi szépen.
  • Zs0lt1
    fov=field of view.
    látószög.
  • Rotyoka
    Attól függ hol. a Pc dome nál pl még mindig Ár: 9 990 Ft. De itt nem az árról van szó, hanem arról hogy valaki megvette X ezerért de mivel nem tetszik neki el akarja adni.
    Namost X-50% ért jó esetben el tudod adni (vagy mégolcsóbban) és utánna még veheted meg a másikat ami érdekel (pl legyen bc2) ergo sokkal roszabbul jársz így mintha csak simán elcserélnéd, mert akkor lényegében mondhatjuk, hogy nem Moh-t vettél hanem Bc2-t.

Remélem azért érthető :D
  • bigapó
    azt tudod, hogy Bad Company 2 már nem ér annyit, nagyjából felét. így nem túl tisztességes az üzlet, bár Én már gondolkoztam rajta, hogy elcserélem veled, de még megvárom a patch-et.
  • bigapó
    ez laggnak tűnik, futtass egy hálózati diagnosztikát, hátha talál abban is hibát, de egy defrag sem ártana, a gépen lévő fájlok töredezettsége is fájhat neki vagy a részletességen vegyél visszább. csúnyább, de gyorsabb lesz.
    olyan pályákon belül is előfordul, hogy megakadsz egy kilógó fában vagy egy göröngyben. ami volt demo-ban is, Kunar Base, ott van egy ilyen rész, futsz és ha nem nagy ivben kerülsz akkor beleakadsz a földbe!! bazdmeg :DD ekkora szart régen adtak már ki, esküszöm :)
  • Rotyoka
    Ha valakinek esetleg nem váltotta be a játék a hozzá fűzött reményeit akkor nálam becserélheti egy Bad Company 2 re vagy egy Css,Cs1.6,TF2,Cod6,Poral steam (egy accountba minden) accountra.
  • SubZero911
    Probléma : nem tudok előre haladni, olyan, mintha megakadnék folyton, miközben mozgok 1 mp. múlva máshol vagyok, a guggolás és a felállás közben eltelik 2-3 mp.
  • foxxi
    Akkor minek szidod?! Csendesen tedd ha már pénzt adtál érte Vagy gyere, hagylak nyerni és akkor nem leszel idegbeteg
  • Majestic01
    Mi az a fov?
  • SubZero911
    Mert megvettem
  • foxxi
    akkor minek játszol vele?!
  • cocacola111
    skacok ,annyi a para hogy az ilyen (nem akarja adni a az igazságot , meg flashel össze-vissza )dologbol nem derül ki hogy mi lehet a hiba.talán ha leírnátok hogy milyen hibaűzenetet ír ki a gamme , vagy hogy maga a játék lelassul satöbbi , akkor valószerű jobban lehetne segíteni a gondokon.egyébként erősen javalott pl:videókártya drv. update általába , vagy punkbuster ujratelepítés stb.ezek szoktak a leggyakrabban előfordulni , de ha ez sem segít akkor ott az EA live suport .......pikk-pakk megoldódik minden gond....
  • moon21
    A "flash-el össze-vissza" nem tudom mit takar, de ha az amire gondolok, akkor a V-Sync-et kapcsold be a Video-beállításokban. Nekem megoldotta az egyik gondomat.
  • SubZero911
    Hányinger ez a játék. Az mi a tökömtől van, hogy megakadok előre menetben, meg flashel össze-vissza? Driver probléma, vagy egyszerűen xar?
  • MrXL
    A topic alján ide írd be a keresett szót, majd katt a mehet gombra : Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
  • Achmed927
    Hogyan lehet szóra rákeresni itt ? Kellene vmi punkbuster-es hozzászólás. :D
  • Vádá
    Én sajna nem tudok segíteni de most már itt van minden infó , hátha valami szaki tud.
  • Achmed927
    Laptopom van. A single akadás mentesen ment, végig is vittem. Regnap már 1x elindult a multi, de ma nem akarja az igazságot. :S

Gforce G 105 M kártya , 2 ghz gép 2 magos , 2 gb ddr3 ram meg ilyenek. A gépen futna lazán ...... nem értem. Pedig eredeti a játék.
  • Vádá
    konzol a melegeknek való mint a Diesel autó...
  • Rage47
    köv. lépés, hogy megelégeled az egészet, és inkább veszel egy konzolt:)
    ez a tervük
  • Vádá
    milyen géped van ?