3478
-
#3078 helikopteres küldetésnél vagyok. mozsárágyúkat kellene megtisztítani, meg felrobbantani.
nálam nem igazán akarja megjelölni a célpontokat. Valami gombot kell nyomni hozzá vagy? már 5x újrakezdtem a pályát. -
#3077 Hát BC2-höz tényleg kár volt kiadni azt a javítást, olyanokhoz nyúltak hozzá amihez nem kellett volna.De Moha-ba sztem jó lett az új patch mármint hozzájuk képest, sokkal élvezhetőbb lett a játék (többet is játszottam azóta vele). -
foxxi #3076 -
#3075 csak folytatják a hagyományt: minden patch-csel tovább rontanak a játékon. -
foxxi #3074 Sajna a DICE kissé szétesett, nem hogy a MoH patch lett szar, de a fő müvűk a béka segge alá sülyedt játszhatóságot tekintve ( BF BC2 ). Lehet elgurult a gyógyszerük... kár! -
#3073 Úgy látom nem sokat raktak bele a javításba. Fedezék mögött folyamatosan leszednek, 1-1 helyzetben megint csak a véletlen dönt. Testre leadott lövésnél egyvégtében jönnek a +5 pontos HEADSHOT-ok.
Ha ez így megy vasárnap eladom az ACC-om 2500 HUF-ért..... -
#3072 nem ezt értem alatta, hanem nincs akkora különbség, mint várnád. Nálam még mindig lövöm, de nem hal meg effektek vannak, HC-ben azért ez vicces... -
#3071 Nem ertelek...
"Hardcore még mindig nem jó vagyis nekem nem fekszik"
Ha nem tetszik a harcore akkor miert azon jatszol...? -
#3070 Ezek közül a map-ok közül hogy-hogy csak egyet lehet kipróbálni?
A többit a kereső sötéten mutatja! -
maori721 #3069 Connection interrupted.The EA Servers are not currently available.Pleasa try again later...
Azt mondja meg nekem valaki,hogy miért dob ki a server állandóan ezzel a hibával?Minden tökéletes és még sem jó:(Tud rá valaki megoldást?Frissitek is folyamatosan...mert az EA Supportosok ezt irták rá....de a servere nem tudok felmenni:(Nagy ritkán egyszer sikerül..HELP!!! -
BUKSAGe #3068 sziasztok -
#3067 Nah, nálam nem sokat javult a játék összképe, még mindig vannak érdekes dolgok és szerintem lagg miatti faszságok. A kereső viszont gyorsabban dolgozik szerintem. Kicsit jobban ment a játék, de a hardcore még mindig nem jó vagyis nekem nem fekszik. Szóval még lehetne javítani rajta, de már egy fokkal jobb. -
Rotyoka #3066 én mw 2 nél akkor buktam ki, amikor le lettem bannolva ok nélkül majd rá 1 hétre le lett véve + jött egy L4D2 gift + Iw től egy email hogy ezért meg ezért elnézést kérnek, csak mittom én milyen file-t nem annak néztek ami. Végülis jól jártam, de eléggé felbaszott állapotba keresgettem 1-2 napig hogy ez mégis miért azt végülis találtam egy cikket vmi angol oldalon hogy nem lesz gond mert leveszik szépen -
#3065 Na MW2 nél egyszer adtam ki magamból a rohadjanak meg dolgot! Akkor is én voltam a szar szemét! Ezen is látszik hogy senki nem fogadja el a másik véleményét! Nem kell magunkénak érezni. Elég ha felfogjuk hogy nem mindenki ugyanúgy gondolkodik a dolgokról!
Sok tömegnyomorék! -
#3064 ki a szart érdekel, hogy mit mondanak, ha egyszer valami szar, akkor szar basszus. Ugyanez ment MW2-ben is, ki kellett adni magunkból. Na, akkor most szerinted jobb lett a patch-től? -
#3063 Benne van a videóban, hogy mi ez.
AMúgy megvan mi volt a gondom a multival. Xfire működése alatt nem indul a multi. :S Kikapcsoltam erre működik. VAZZEG !! -
#3062 Találtam egy új vidit, ez vajon mi? Hot zone a Clean sweephez? vagy mi ez ?
-
#3061 Jah, hogy milyen messzire lehet látni? -
Rotyoka #3060 nem, Fov ->Field of view -
#3059 A fov akkor a fegyverek rángása? Hogy mennyire hord félre?
Mert ha ez, hogy hogy lehet ezt állítani? Amúgy minnél nagyobbra rakod, annál kevésbé hod félre? Vagy hogy van ez? -
Rotyoka #3058 kössz -
cocacola111 #3057 a dokument end setingsbe a settings.ini-be lehet a legalján ott van hogy
........
[WindowSettings]
Width=1920
Height=1080
Fullscreen=true
RefreshRate=60
VSync=false
[Sound]
Quality=high
VoipEnable=true
[Graphics]
Effects=low
Soldiers=high
Vehicles=high
Overgrowth=high
Undergrowth=high
StaticObjects=high
Terrain=high
Shadows=low
Bloom=low
HSAO=false
MSAA=0
Water=high
MainQuality=custom
Texture=high
DxVersion=auto
Aniso=2
Detail=custom
RenderAheadLimit=2
Fov=70
magamnak így van beállítva a FOV...
-
#3056 amint összeált az aktív moh csapat,mehet a menet! -
Rotyoka #3055 Hú én ismét megkérdezném az alap kérdéseket
Hogyan tudnám a Fov ot feljebb venni, illetve az fps-t kiíratni + korlátozni. Nomeg egy noramális Rate beállítás is jöhet ha van :) -
cocacola111 #3054 Nah végre az Opfor és a Coalition erők örülhetnek , hisz a patch a javításokon kívűl tartalmazza a beigért 4 mapot,és a 2 új játékmódot.
ha lehet egy pár szót ejtenék a Mapokról..
Bagram Hanger
A Bagram Air Base a 70-es évek végén az orosz invázió óta kulcsfontosságú stratégiai szerepet játszott. Most az elit koalíciós erőknek kell védeni és az OPFOR egységeként éjjel beszivárogni. Az éjszaka lehet a legjobb barátod vagy a leghalálosabb ellenséged , ahogy becserkészed az ellenséget a sötét sarkokban itt a hangárban.
Khyber Caves
Nagy Sándortól a napjainkig számtalan katonai parancsnok próbálta meg keresztezni a Khyber Passt melyik hozza kapcsolatba Közép-Ázsiát a Szubkontinensel. A koalíció egy elit egysége az üzemeltetők tűz alatt találják magukat, ahogy átkutatnak néhány barlangot a régióban és szemlélik az öreg mondást, hogy minden kő a Khyberben vérben ázott át.
Hindu Kush Pass
Sok terület Afganisztán kap vissza, egy hosszú és erőszakos történelmi időbe , ami több ezer évre nyúlik vissza. A hindu Kush nem kivétel, és ez a kicsi terület a régióban nehéz harcok helye, amikor a koalíciós erők és OPFOR összeütköznek egy erőszakos támadásban.
Korengal Outpost
Kis koalíciós logisztikára alapoznak a Korengal völgyben,másnéven a halál völgyében veszélyes csapda válik OPFORként.A harcosok megpróbálnak fő hadsereg-személyzeteket ütni. A katonák minden erőt és helyet igénybe vesznek, ahogy a golyók sűvítenek a fedezékek közelében.
ui:(bocs a néhol hülye fordításomért) -
Majestic01 #3053 Nem csak már alig merek írni valamit:) Tetszett nekem a játék, csak mikor kiakadtam a régebbi hibákon, akkor idejöttem sírni, hogy sok a hibája, meg kéne már a beígért patch, és pát embernek ebből az jött le hogy csak fikázom a game-et, pedig csak az idegesség beszélt belőlem. Most megfogadtam, hogy játszok, és mindenki örül. Véleményem, meg inkább nem írom le. :) -
#3052 Okés! Köszi szépen!
Látom a medalt is tolod te is :D -
#3051 Sziasztok!
STEAM-en vettem meg a játékot tegnap, de letöltés után a multi része nem indul el csak a SP. Olvastam a steam fórumokon, hogy másnak is van ilyen hibája követtem amit ott javasoltak, de semmi. Itt van valakinek ötlete? -
#3050 hmm, 1 map után még ne adj neki ennyit, de jó olvasni, hogy azért változott a játék képe. délután megkukkantom vagy még alvás előtt reggel:) -
#3049 Nekem csak 1 mapra volt idom eddig a patch utan, de ugy nez ki amit remeltem a patch-tol azt osszehoztak benne.
Erezhetoen lassult a jatek.
Nem olyan "durvan porgos" mint elotte, de pont amiatt mert nem halok meg szinte minden lepes utan egy egyloveses snipertol vagy norecoilos sorozattol.
Altalaban van kis esely taktikazasra/fedezekbe ugrasra ha gyorsan reagal az ember vagy persze ha nem hatba vagy fejbe lonek pontosan.
Igy kellett volna a 2. betat es a veglegeset is kiadni kb.
Na majd meg azert tesztelgetem, de eddig kb 4/10-et adtam volna a (multi) jateknak, most kb 7.5/10-et. -
#3048 Most ilyen jó lett, hogy azóta be sem dugtad ide a zarcodat? :D -
Rotyoka #3047 Na játszottam 1,5-2 órát. Háát eddig nekem nagyon bejön. Bár az már most feltűnt hogy ugyan úgy mint Bc2 ben vannak golyóálló terminátorok -
#3046 Van kedvetek majd vmikor nyomni egy fun war-t velünk? -
maori721 #3045 Sziasztok!Valaki fel teszi a patch helyét ahonnan le lehet tölteni normálisan?Sajna nekem meg szakadt a letöltése:(és nem tölti le újból a game.Köszönöm szépen! -
Rotyoka #3044 hihi Vail -nak hála amint lejön a 12 giga én is csatlakozok hozzátok :D -
#3043 Jóestét urak!!ú
Ha valakinek van kedve,mi klánban toljuk,és a clanbase.com-on.
Bárkit szívesen látunk a csapatba,feltétel nincs,rendszeres regisztrál harcokat nyomnánk (bár sokan itt ismerik a cb-ét,és a versenyszerű játszást).
Azért annyi még is lenne feltétel,il kérés,hogy ha valakinek van kedve belépni hozzánk,csak akkor tegye,ha nagyából azért aktív tud lenni.
MSN: [email protected]
TS: teamspeakszerver.hu:8821 (pw: bobas)
Mail: [email protected]
Üdv: Sm@fu. -
#3042 ja, ma volt egy nagyon béna esetem. 2 centivel mögöttem robbant az RPG rakéta, de nem haltam meg, még csak sebesülésem se lett, viszont annyira meglepődtem ezen, hogy utána kinyírtak sima fegyverrel :)
örülök, hogy bejöttem dolgozni és nem tudom milyen lett a patch :) tisztára happy vagyok :D -
#3041 nálam sem volt ilyesmi. az, hogy multiban megakadok a pixelekben már meg sem lep :D -
#3040 Nálam egy bug sem fordult elő, le is kopogom kétszer -
#3039 Nem, de kezd elölről a pályát, elvileg jó lesz. eddig minden ilyenféle bug nem jött többször elő.