Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMúgy még mindig kilép. 1x már elindult a Multi. Azóta megint szórakozik a kilépéssel. Soha nem találkoztam ilyennel. :S
The Matrix has you...
The Matrix has you...
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Ui:jövõ héten csak jön az a javítás!:-)
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

de azért pereld õket vagy vmi, hf

Mercedes-Benz®
De tudod mit mivel te agyonmûvelt vagy ELNÉZÉST kérek , ha megsértettelek alaptalanúl , és ezt inkább nyilvánosan mint privibe.
Voodoo
"Nagyon remélem, hogy még ma éjfélig kiadják a javítást, mert ugye október végére írták. Nem akarok csalódni...na meg most játszhatatlan kb.
De nem is érdekel már, kidobott pénz lett ez. 1hét, és akkor többet elõ se veszem ezt a játékot."
"Szerintem szedd le a warez verziót, single-t nyomd végig, mert az nagyon jó, és a pár nap múlva megjelenõ CODBO-t vedd meg.
Multit meg felejtsük el, mert én már a patch-tõl se várok sokat..."
"A helyedben nem venném már meg. De ha mégis akkor itt tedd: katt"
"Nem tudom én se már. Hétfõ óta várom, mert a multi egy szar most...."
"Szerintem is rendben van a single, multi annyira nem, de nagy reményekkel várom az új javítást. Én is 8 pontot adnék neki.:) "
"Ne feledd, ez csak unalomûzõ míg nincs CODBO"
De tudod mit mivel te agonymûvelt vagy ELNÉZÉST kérek , ha megsértettelek alaptalanúl , és ezt inkább nyilvánosan mint privibe.
Voodoo
És hogy tanulj is ma valamit, ha már nem lettél megnevelve: ne vádolj mást alaptalanul. <#falbav>#falbav>
Amúgy meg, eddig jó volt, csak valahogy az embert egyre jobban felidegesíti a meglévõ hibák, és már 1 hete várom a javítást, amit erre a hétre ígértek, de semmi. És ebbõl lett elegem... Amúgy meg mielõtt ilyeneket írsz, tájékozódj kicsit...
The Matrix has you...
tovább is mentem.
bug volt.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
hogy érted, hogy csak jobb oldalt van célzólézer? elõször csak egy van, aztán késõbb adja folyamatosan a többit, ha nem így érted, akkor restart pálya és akkor talán helyre ugrik.
The Matrix has you...
Ez egy hiba, vagy csak béna vok?
Vagy nem találom a gombját, vagy ...
eh...
kösz ha valaki segít.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Voodoo
The Matrix has you...
Lenne 1 kis gondom:
El akarnám indítani a multi részét. Beadja az EA ablakot és azonnal kilép. Semmi hibaüzenet, semmi egyéb. Csak szimplán kilép. Megvettem a játékot, még az sincs hogy letöltöttem vmi szart. Help.
Köszi
De nem is érdekel már, kidobott pénz lett ez. 1hét, és akkor többet elõ se veszem ezt a játékot.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Voodoo
Tul gyorsan a fiókba került! :(
MW2 sokkal tovább húzta a hülye IW netel mint most ez!
De még változhat a javítás után.
De mégis tetszik!!
Nem egy BC2: nincs fizika, nincsennek jarmuvek es nagy palyak.
De ez egy infantry jatek es annak sztem siman elmegy, HA a sebzeseket belovik jobbra (+ hitbox/szerver-kliens adatatvitel is jobb lesz, mivel a BC2 tegnapi patchben is osszehoztak).
Killcam nekem hianyzik, de amugy mas gondom nincs vele, jo (lesz) a multija sztem.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Multit meg felejtsük el, mert én már a patch-tõl se várok sokat...
Pedig pont amit hibanak talalok azt nem nehez javitani, szinte csak annyit kell tenni, hogy a sebzeseket visszabbvenni + tobb recoil a fegyvereknek.
Es pont ezt oldjak meg a patchben.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
A patch... nem tudom. Én béta alapján azt mondanám, hogy olyan hibái vannak, amiket nem lehet egy patchel megoldani.
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"