Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Achmed927
Megsúgom ez MOHA topic. Nem képmegosztó, nem fikázgató. Ha lehetséges a játékkal kapcsolatban irogassatok. Lejjebb kérdeztem 1 dolgot, erre 1 ember válaszolt. Annak az 1 embernek köszönöm szépen, a többiek meg mehetnek a picsába ha gondolják, na és ha gondoljátok kívánhatom hogy robbanjon fel a gépetek a csába. :D

AMúgy még mindig kilép. 1x már elindult a Multi. Azóta megint szórakozik a kilépéssel. Soha nem találkoztam ilyennel. :S

bigapó
tessék? most ezzel elõrébb vagyok vagy mi? :) gondolom holnapután kidobják, ahogy írtátok, de mint mondtam szerintem az sem dob akkorát rajta, mint kellene, de elõre nem kéne jártatnom a számat, az már igaz:) az tuti, hogy cod mellé szántam, ha azt megunom van másik játék, hasonló képlettel, de eddig csak felidegelni tudott legtöbbször a faszságaival...

The Matrix has you...

Prince23
Stay tunned, a DLC elõtt úgy is meg fog jelenni.

bigapó
hát ebbõl is látszik mekkora jó.. játék, mert nem arról beszéltek..illetve részben, mert az áhított tapasz nem érkezett meg és aki tényleg megvette és tényleg játszik vele az tudja, hogy nagyon kellene már...nagyon erõs a gyanúm, hogy még az sem fog eleget dobni rajta, sajnos én is kidobott lóvét látok csak benne...eddig.

The Matrix has you...

pisztácia
Nem azért mondom de te kezdtél itt oltani a szar képeddel, csodálkozol, hogy visszaszólok Zoltánka??

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

zotya10002
De szardarab vagy!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

pisztácia
Neked meg mi bajod van? Minek mutogatod itt a képeidet? Senkit nem érdekel mire vered esténként.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

zotya10002
Na jó éccaka mindenkinek!!

Ui:jövõ héten csak jön az a javítás!:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002

Na igen, ebben is van valami sajnos... bár sokszor van kivétel.

pisztácia
Na látom itt is van egy értelmiségi. Látszik, hogy tanyasi fasz vagy te... csak az írásodból. Vagy román? Tök mind1, full buta vagy te is, mert tényleg október végére ígérték, csak basztak betartani. Te meg húzzál ki a földre azt kapáld az üres földet, te vidéki fasz

lolSL
üdv a játékiparban, ahol még senki soha egy ígért dátumot se tartott be
de azért pereld õket vagy vmi, hf

Október végére írták a javítást megsúgom.

zotya10002

w126
Te meg mi a faxt röhögsz hülyegyerek? Azt lesheted ,hogy bocsit kérnek tölled....valami gond van az agyaddal,márcsak azért is,mert ha az EA next hó 2.-ra igéri az elsõ nagyobb javítást,akkor te mi a faxnak vártad a héten,vagy a multhéten? Na sipirc igyá egy kakaót,oszt majd gyere vissza másodikán,addig tentetente!

Mercedes-Benz®

Ja, az elnézést elfogadom :)

Azzal mert másnak azt tanácsolom, hogy ne vegye meg, azzal nem lehúzom. A single rész egyébként is jó, de azért felesleges megvenni. Multi részt meg akkor szidom, ha ki idegel, és idejövök sírni:D De azért is adtam neki 8/10-et. Amúgy meg a patch elvileg javít akk nem lesz vészes, de mikor ideges vagyok a hibái miatt, akkor idegességembe lehúzom...

Vádá
Ezt a részt beteszem neked még1szer , egyrész javítva a hibát benn másrészt dagadjon a májad :

De tudod mit mivel te agyonmûvelt vagy ELNÉZÉST kérek , ha megsértettelek alaptalanúl , és ezt inkább nyilvánosan mint privibe.

Voodoo

Vádá
Alaptalanul ? Ez valami vicc? Bocsánatkérés ? (megint jót kacagtam. Nos csak 2 oldalt mentem vissza többet nem szánnék rád : Tessék , Idézetek Majestic elvtárstól alaptalanul :P

"Nagyon remélem, hogy még ma éjfélig kiadják a javítást, mert ugye október végére írták. Nem akarok csalódni...na meg most játszhatatlan kb.
De nem is érdekel már, kidobott pénz lett ez. 1hét, és akkor többet elõ se veszem ezt a játékot."

"Szerintem szedd le a warez verziót, single-t nyomd végig, mert az nagyon jó, és a pár nap múlva megjelenõ CODBO-t vedd meg.
Multit meg felejtsük el, mert én már a patch-tõl se várok sokat..."

"A helyedben nem venném már meg. De ha mégis akkor itt tedd: katt"

"Nem tudom én se már. Hétfõ óta várom, mert a multi egy szar most...."

"Szerintem is rendben van a single, multi annyira nem, de nagy reményekkel várom az új javítást. Én is 8 pontot adnék neki.:) "

"Ne feledd, ez csak unalomûzõ míg nincs CODBO"

De tudod mit mivel te agonymûvelt vagy ELNÉZÉST kérek , ha megsértettelek alaptalanúl , és ezt inkább nyilvánosan mint privibe.

Voodoo

Miután visszaolvastál majd jöhet PM-ben a bocsánatkérés...:D
És hogy tanulj is ma valamit, ha már nem lettél megnevelve: ne vádolj mást alaptalanul. <#falbav>

Nem azért mondom, de én eddig dicsértem csak a játékot...:D olvass vissza.
Amúgy meg, eddig jó volt, csak valahogy az embert egyre jobban felidegesíti a meglévõ hibák, és már 1 hete várom a javítást, amit erre a hétre ígértek, de semmi. És ebbõl lett elegem... Amúgy meg mielõtt ilyeneket írsz, tájékozódj kicsit...

bigapó
oks, rendben. az a rész jobb is lehetett volna szerintem, de azért elment, bár ott nagyon mûanyagos volt a gém :) mintha matchboxok gurulgáltak volna a lejtõn, vicces :)

The Matrix has you...

Frank99
kösz, közben 2x újrakezdtem, és most már jó.
tovább is mentem.
bug volt.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

bigapó
hogy micsoda? :)

hogy érted, hogy csak jobb oldalt van célzólézer? elõször csak egy van, aztán késõbb adja folyamatosan a többit, ha nem így érted, akkor restart pálya és akkor talán helyre ugrik.

The Matrix has you...

Frank99
Itt nekem csak a pálya jobb oldalán van célzó lézer, középre és balra nem tudok jelölni!
Ez egy hiba, vagy csak béna vok?

Vagy nem találom a gombját, vagy ...
eh...
kösz ha valaki segít.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Vádá
Tudnám mi a faxnak irogatsz ide , ha csak savazni tudod a programot ? Nincs jobb dolgod? Minndig csak nyavajogsz itt , noha leírtad vagy 100x hogy mennyire szar , pénzkidobás stb... de még mindig itt vagy , érdekes. Szerintem elég ha leírod egyszer a véleményed , tudomásul vesszük inkább ne szólj hozzá a témához , ha nem tudsz építõ jeleggel kommentelni (köszi) , vagy talán fizet neked valaki ezért hogy szórd itt a negatív kritikát mindenkinek aki frissen eltalál ide ?

Voodoo

bigapó
mondjuk ez igaz, rohadt lusta banda :D

The Matrix has you...

bigapó
telepítsd újra. más ötletem nincs, ha a gépednek egyébként nincs más baja, mert egy friss oprendszer csodákat tud mûvelni.

The Matrix has you...

Achmed927
Halihó.
Lenne 1 kis gondom:

El akarnám indítani a multi részét. Beadja az EA ablakot és azonnal kilép. Semmi hibaüzenet, semmi egyéb. Csak szimplán kilép. Megvettem a játékot, még az sincs hogy letöltöttem vmi szart. Help.

Köszi

lolSL
hétvége + halloween van
én nem számítanék rá

Nagyon remélem, hogy még ma éjfélig kiadják a javítást, mert ugye október végére írták. Nem akarok csalódni...na meg most játszhatatlan kb.
De nem is érdekel már, kidobott pénz lett ez. 1hét, és akkor többet elõ se veszem ezt a játékot.

bigapó
köszi, erre gondoltam. elmentem linkbe, bár nekem egyenlõre nem kell nézegetnem :)

The Matrix has you...

Rage47
srtest.com
bigapó
Szerintetek Zavvi-ra mekkora "cikket" kell írni, hogy megnyerjem a 100 fontot? :D

The Matrix has you...

bigapó
nézd meg, van egy ilyen oldal ami ezzel foglalkozik. fejbõl nem tudom, de ott sok játéknak - olyan is ami késõbb jelenik majd meg - fent van a gépigénye.

The Matrix has you...

Szerintem ennek kisebb a gépigénye.

attiGT
A gépigényét tekintve milyen BC2höz képest? Ugyanugy futna mint az?

Vádá
MW2 sokka tovább húzta volna steam , IWnet nélkül de ezzel meg is ölték......jó lenne ha elfelejtenék ezt a szarságot és lehetne normálisan servert indítani és nem valami külföldi player szerverén tolni.....

Voodoo

mascarun
Ha fan felesleges pénzed akkor vedd meg de nekem annyira nem érte meg!
Tul gyorsan a fiókba került! :(
MW2 sokkal tovább húzta a hülye IW netel mint most ez!
De még változhat a javítás után.

zotya10002
Amúgy jól beszélsz!!

De mégis tetszik!!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

attiGT
Warez verzios single reszet vegigjatszottam mar, viszont CODBO-ig van meg egy bo het, addig el kell utni az idot. Tegnap este rengetek videot lattam a multi reszrol es nagyon megtetszett, bar ezek a kommentek utan ketsegeim tamadtak <#fejvakaras>

Smithwarden
Miert elnek alomvilagban? <#sniffles>
Nem egy BC2: nincs fizika, nincsennek jarmuvek es nagy palyak.
De ez egy infantry jatek es annak sztem siman elmegy, HA a sebzeseket belovik jobbra (+ hitbox/szerver-kliens adatatvitel is jobb lesz, mivel a BC2 tegnapi patchben is osszehoztak).
Killcam nekem hianyzik, de amugy mas gondom nincs vele, jo (lesz) a multija sztem.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Szerintem szedd le a warez verziót, single-t nyomd végig, mert az nagyon jó, és a pár nap múlva megjelenõ CODBO-t vedd meg.
Multit meg felejtsük el, mert én már a patch-tõl se várok sokat...

Smithwarden
En szinte minden single jatekkal igy vagyok mar evek ota. <#buck>
Pedig pont amit hibanak talalok azt nem nehez javitani, szinte csak annyit kell tenni, hogy a sebzeseket visszabbvenni + tobb recoil a fegyvereknek.
Es pont ezt oldjak meg a patchben.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

<#vigyor>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

koschwarz
nem mondtam hogy zavar. bár én nem szeretnék egy kakaszagú várban lakni.<#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Fpocok
Érdekes. Én kétszer ugrottam neki singlének, de meguntam hamar, pedig zabálom az FPSeket.
A patch... nem tudom. Én béta alapján azt mondanám, hogy olyan hibái vannak, amiket nem lehet egy patchel megoldani.

Parasite Eve 2, best game EVER!

mit zavar az téged?

koschwarz
álomvilágban élsz...ahogy szokták volt mondani, szarból nem lehet várat építeni.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

<#eljen> jó megközelítés.