555
Ide jöhetnek az űberláma és humoros spamek, ahogy a cím is mondja
-
#434 Szerintem is megnyered. Sőt az utóbbi idők legvidámabb üzenetének beküldője címet már nyerted nálam. -
n3whous3 #433 simán :) -
#432 Kedves Felhasználónk!
A nagy érdeklődésre való tekintettel még egy válogató a MissAlpok Adria BAZ megyei döntőjére!
Érdeklődni: XXX Lilla, 06 20 XXXX XXXX, [email protected]
A válogató időpontja: 2010. május 21. 11 óra Művészetek háza, Miskolc (regisztrálni rá a fenti elérhetőségeken lehet)
----------
Szerintetek van esélyem? [cukinnéz]
-
#431 "Üdvözlöm
Szeretne 100 Eurót hazavinni pár kattintással?
Ha igen látogasson el weblapunkra.
http://*******************
Üdvözlettel.
Tiszai Mária"
100 euró.... pár kattintás...
egészen hihető, életszerű...
-
#430 From: Info <[email protected]>
To: én
Szia zsolti
na ezt a linket mondtam látod.
http://nemreklám.bazdmeg
--------------
Van itt egy zsolti, asszem félrement a levél -
#429 Megtalált az oroszországi kínai maffia. :D -
Hajnalcat #428 he?
Feladó:
Mr. Patrick K. W [email protected]
Címjegyzékbe vele!
Címzett:
Másolatot kap:
Tárgy: Üzleti lehetoség
Érkezett:
Ma 06:44
FROM: Mr. Patrick K. Sz Chan
(Ьgyvezeto igazgatу)
Hang Seng Bank Limited
83 Des Voeux Road, Central
Hong Kong SAR.
Йrtheto, hogy esetleg egy kicsit nyugtalan, mert
Nem tudom, de nekem van egy jцvedelmezo vбllalkozбs Javaslat a kцlcsцnцs йrdeklodйsre szбmot tartу
osztani veled. Megvan a hivatkozбst az йn keresni valakit, aki megfelel
бltalam javasolt ьzleti kapcsolatot.
Йn vagyok Mr. Patrick K. Sz Chan ьgyvezeto igazgatуja Hang Seng Bank Ltd. mбr
elhomбlyosнtotta egy ьzleti javaslat az Цn szбmбra. Йn akarom, hogy segнteni nekem
vйgrehajtбsa egy ьzleti projekt Hong Kong az Цn orszбgбban. Ez magбban foglalja a
бtadбsa egy nagy pйnzцsszeg. Mindent errol a tranzakciу
kell tenni jogilag rбntбs nйlkьl. Kйrjьk, igyekszik betartani legnagyobb
mйrlegelйsi jogkцrrel rendelkezik minden olyan kйrdйssel, ezt a kйrdйst.
Miutбn az alapokat mбr sikeresen бt, a fiуkba vagyunk
osztozniuk kell az arбny jуvб kell hagynia mind a ketten.
Йn inkбbb nem йri meg az йn privбt e-mail cнmйt alбbb
([email protected]), йs vйgьl azt kцvetoen, hogy йn бtadjбk neked
tцbb informбciу szуl, ezt a muveletet.
Kйrjьk, ha nem йrdekli tцrцlje az e-mailt, йs nem vadбszik rбm
mert йn ьzembe a karrierem йs az йlet, a csalбdom a tйt, hogy ennek az
vбllalkozбs. Bбr semmi sem merte semmi gained.Do kьld йn a
kцvetkezo adatokat mikor vбlaszol vissza nekem.
Az Цn teljes neve:
Telefon йs Fax:
Orszбg.
A legkorбbbi vбlaszt erre a levйlre, majd йrtйkelni.
Kind Regards,
Mr.Patrick K. W Chan.
22 melléklet
-
#427 :D:D Veboldal behalok :D -
n3whous3 #426 :D -
#425 Címzett: én
Tárgy: Veboldal szerkesztés
Kedves Érdeklődő
Egy különlegességgel szeretnélek meglepni.A szerkesztőért itt is fizetni kell. De amellett, hogy használod, tárhelyet kapsz, és hálózat építési lehetőséget. Az általad szponzorált emberek után passzív, de állandó jövedelmed lesz. Ez azt jelenti, hogy akkor is kapsz pénzt mikor alszol, vagy nyaralsz stb. Hát nem fantasztikus? Ezt érdemes megpróbálni.
Az oldal címe: nemreklámozok.
Ha érdekel és regisztrálsz, ajánlónak kérlek ezt írd: idióta spammer -.-
----
1. Veboldal?????!!!! Ammegmi? :D
2. Kedves Érdeklődő - he? soha nem érdeklődtem :D
3. Egy különlegességgel szeretnélek meglepni.A szerkesztőért itt is fizetni kell. - Ahha, akkor nekem ebben most mi is a különlegesség?
4. hálózat építési lehetőséget - hogyan is? Elmegyek a hálózatboltba és bemondom hogy én szeretnék két hálózatot, és otthon megépítem? :D
5. Ez azt jelenti, hogy akkor is kapsz pénzt mikor alszol, vagy nyaralsz stb - ha annyiszor pénzt kapnék akkor amikor alszom, már bőven multikultimilliomos lehetnék :D
6. Hát nem fantasztikus? - nem, nem az, csak a szokásos havi lehúzós baromság...
Tököm tele van már az idétlen spammerekkel... -
#424 És végül átmentél a pendrive-odért? :-))) -
#423 Jó fej vagyok:D -
Hajnalcat #422 lál -
#421 Hali!
Mert olyan jó fej vagy, cserébe adok egy tippet, hogy honnan tölts le filmeket és játékokat karácsonyra:
http://777url.com/4IW
Én a sok unalmas hülyeség helyett, ami a TV-ben lesz, inkább letöltök valamit, láttam már épp elégszer a reszkessetek betörket, meg a többi tipikusan karácsonyi filmet, amit évrl évre leadnak. Ha rám hallgatsz, akkor idén magadnak állítod össze az ünnepi msort, a te kedvenc filmjeidbl, és nem azokból ,amit a kereskedelmi tévék eléd tolnak.
Boldog Karit így elre is, ha addig nem futnánk össze. -
n3whous3 #420 Ferencz Anett
részletek megjelenítése 0:52 (10 órája)
feladó Ferencz Anett <[email protected]>
dátum 2009. december 9. 0:52
tárgy Olvassd el!
küldő citromail.hu
Hello,
Nincs már sok idõ karácsonyig, meg a téli szünetig, úgyhogy belehúztam a letöltéssel. Találtam egy szuper oldalt, ahol nem kell sorban állni, nem kell visszatölteni semmit, és mégis tök gyors a letöltés:
http://777url.com/iCu
Annyi film van ezen az oldalon, és ezek közül olyan sok tetszik, hogy ugyanúgy napokig folyamatosan menni fog a gépem mint eddig, csak most nem egy filmet töltök le napokig, hanem százat zsinórban. Durva nagyon, nézd meg te is. Ja és vannak játékok is!
Ui: Majd gyere át a pendriveodért.
-
#419 A cím nem nyert csak kisorsolásra került! :D -
#418 hehe... ma PONT ezen sorsoltak ki engem is. -
Hajnalcat #417 Vicces, hogy a cím: nyert, de igazából még nem nyertem semmit, csak ha regisztrálok, akkor van esélyem nyerni. Ha-ha-ha
"Feladó:
Nagy Viktoria [email protected]
Címjegyzékbe vele!
Címzett: [email protected]
Másolatot kap:
Tárgy: Nyert!
Érkezett:
Ma 16:54
Üdvözlünk!
Ezúton szeretnénk értesiteni hogy egy internetes játék keretében a Luckysix Ltd. jovoltából email címed kisorsolásra került!
Most lehetőséged van nyerni eggyet vagy akár többet is a nyeremények közül!
Regisztrálj és nyerj azonnal!
Weboldal címe: ......
Üdvözlettel: Lucky Six Ltd.
Ezt leveled egyszer kapod meg ez egy egyszeri lehetőség több levelet a Lucky Six Ltd. nem küld számodra!" -
Hajnalcat #416 Biztos a jövőbe lát. -
Hajnalcat #415 igen. ez csak természetes. -
n3whous3 #414 de azért a sajátodat berakod :C -
#413 Megasztán a végére azé keményen: bedurvult. -
#412 fáj nem irod meg mobil számodat.ami engem bánt.
:-D -
#411 "vald be őszintén hány percig masztizol. borotvált puncid van.
mivel tellik egy vasárnapi napod" :DDDDDDD -
n3whous3 #410 loál levelek -
Hajnalcat #409 Még egy gyöngyszem:
"Feladó:.....(azért nem vagyok annyira szemét, hogy betegyem a teljes nevét és e-mail címét, bár nagy valószínűség szerint kamu név lehet)
Címzett: [email protected]
Tárgy: várom válaszod.
Érkezett: 2009.10.20 10:04
Tisztelt Hajnika Csilla vagyok szeretnék veled levelezni hosszu távon..
ird meg mobil számodat mert irok smst. mi a teljes neved.
magamrol Csilla vagyok 25 éves 167 cm magas 76 kg.szőke haj..
nem vagyok fűgetlen. sok barátnőid is irhatnak. aminek őrűlnék.
kevés barátnőm van. ápolt vagyok szeretem a tisztaságot. veled ismerkednék.
fáj nem irod meg mobil számodat.ami engem bánt.
barátnőid is irhatnak. őrűlnék neki. főleg a te leveleidnek.
hobbim. vezetés himzés. horgászat. versirás. sms zápor. tánc. minden ami szép .főzés.
utazás. természetjárás. versek.vitorlázás. uj kapcsolatok lányokkal. sétálás.
receptek. extrém sportok. sportlővészet. DVD filmek.
minden ami szép. szinház. természet. tárgyak gyűjtése.
utazás. borászkodás.
veled szeretnék tartos baráti kapcsolatot kőtni.ird meg mobil számodat.
várom válaszodat. minnél előbb.
hány éves vagy vagy minek tanultál . szemed szine mobil számod. merre laksz.
barátnőid neve. vald be őszintén hány percig masztizol. borotvált puncid van.
mivel tellik egy vasárnapi napod. mindent irjál meg.
várom válaszodat mobil számod előny. kőszőnettel Csilla." -
Hajnalcat #408 Na, ezt a topikot kerestem egy ideje:
(most már kedvencekbe tettem)
"Feladó: From InternationalPolice Ass <[email protected]>
Címzett: undisclosed recipients:,
Tárgy: FROM:INTERNATIONAL POLICE, UNITED STATES SECTION ( INTERPOL )
Érkezett: 2009.10.30 13:32
INTERNATIONAL POLICE, UNITED STATES SECTION ( INTERPOL )
Region No. 2 New York City
P.O. Box 804 Knickerbockers Station
New York City, New -York 10002-0804 U.S.A.
Dear Sir/Madam,
The office of the international Police (INTERPOL) hereby write to inform you that we caught a diplomatic lady called Mrs.Dorathy Wallace at (John F. Kennedy International Airport) here in New -York with parcel box filed with united state dollars.
Meanwhile, base on our interview to the diplomat (Mrs.Dorathy Wallace) she said that the parcel box belongs to you, that she was sent by Alh. Ahmadu Giade of the National Drug Law Enforcement Agency Nigeria to deliver the parcel box to your door step, not knowing that the content of the parcel box is money. The diplomat also said that her first transit in the states was at Cincinnati Northern, Kentucky International Airport Ohio.
Now, the diplomat is under detention in the office of (INTERPOL) security, and we cannot release her until we carry out our proper investigation on how this huge amount of money managed to be yours before we will release her with the box. So, in this regard, you are to re-assure and prove to us that the money you are about to receive is legal by sending us the Award Ownership Certificate showing that the money is not illegal.
Note that the Award Ownership Certificate must to be secured from the office of the Senate president in Nigeria, because that is the only office that will issue you the original Award Ownership Certificate of these funds.
You are advised to forward immediately the Award Ownership Certificate if you have it with you, but if you do not have it, we will urge you as a matter of urgency to contact back the sender of the diplomat to help you secure the Award Ownership Certificate if at all you did not have it.attarched is content Mrs.Dorathy Wallace, was (MONEY) which she is caught with by our agency.
Below is the contact information of the person that sent the diplomat.
Name: Mr. Ahmadu Giade
Email:[email protected]
Direct telephone no: +234-803393-6794.
Furthermore, we are giving you only but 7 working business days to forward the requested Award Ownership Certificate.
Please note that we shall get back to you after the 5 working business days, if you didn�t come up with the certificate we shall confiscate the funds into World Bank account then charge you for money laundry, but if you forward the Award Ownership Certificate then we will release the diplomat with your parcel box and also gives you every back up till the money arrives your doorstep.
Also note that we are doing this to make sure that any huge amount of money like yours that enters United States is genieu, we regret any inconveniences this might have caused you..
Thanks for your understanding, We are working for American interest.
Yours Truly,
I.P.A REGION NO: 2 THANKS.
DOCTOR DOUGLAS H. KING .(IPA)
Committee of Police Societies, NYPD.
CC: Alhaji Ahmadu Giade." -
#407 Már csak az ilyen levelek miatt érdemes megtartani a freemailes címet. :] -
#406 Ota: kisasszony Geraldine Gerald
Abidjan, Elefántcsontpart Coast
Nyugat-Afrika.
RE: FELLEBBEZÉS SÜRGOS ÉS BIZALMAS ÜZLETI TÁMOGATÁS!
Drága,
Én magam bevezetése kisasszony Geraldine Gerald az egyetlen lánya a késo Legfobb és Felesége. Martins Gerald. Az apám nagyon gazdag kereskedo Coccoa Abidjan, a gazdasági toke, Elefántcsontpart, apám mérgezett halálra saját üzleti munkatársai egy év alatt a kirándulások egy üzleti útra. Anyám meghalt, amikor gyerek voltam, és azóta az apám elvitt olyan különleges. Halála elott apám November 2007 egy magánkórház itt Abidjan titokban behívott az ágyára oldalon és azt mondta, hogy o az összeg hét millió ötszázezer United State Dollars ($ US7.5M) maradt Fix / függo számlán az egyik legfontosabb banki itt Abidjan, hogy használják a nevem, mint az egyetlen lánya a közeli hozzátartozók e tárgyban az alap. Azt is elmondta nekem, hogy azért, mert e vagyon, hogy o mérgezett meg üzleti partnereiket. , Hogy emiatt a folytonos politikai válság ebben az országban, és elkerülheto volna ölni ellenségei kéne törekednie a külföldi partner egy olyan országban, ahol az én választásom fogom át ezt a pénzt, illetve annak a befektetési célú, például ingatlan vagy hotel kezelése .
Kérjük, Én becsületesen segítségét kéri a következo módon:
(1) Ahhoz, hogy a bankszámla, amelyre ezt a pénzt utalják át:
(2) A szolgálhat oreként az alap mivel én még mindig egy kis lány:
(3) Annak érdekében, hogy a megegyezés, hogy menjek át az országot, hogy a további oktatási és én is, hogy biztosítsák a tartózkodási engedély az országot:
Ezen felül hajlandó vagyok felajánlani Önnek 15%-a teljes összeg fejében az erofeszítés / input után a sikeres átadása az alap be a kijelölt fiók tengerentúlon. Továbbá, kérem jelezze nekem segíto lehetoségek felé, mint én hiszem, hogy az ügylet megkötése lenne belül hét (7) napon jelent meg az Ön érdeke, hogy segítségemre lesz. Készüljünk hallani rólad sürgosen.
Köszönet és Isten áldja.
Tisztelettel,
Geraldine Gerald -
#405 A freemail-re sok spam megy. Citromail detto. Hotmail és windowslive, illetve gmail elég tiszta.. azaz elviselhető.
Nálunk kormányzati hálózaton űberbrutál spamszűrő van és hetente egyszer azon is átcsúszik valami "picúr ajándékbolt" hírlevele... :-DDDDD -
#404 A freemailnek is meg kell élnie valamiből... Szerintem kiad e-mail címeket, amire spamelhetnek a cégek. És akinek ki vannak adva mailek, annak feloldja a spamszűrőt. Vagy nemtom :D -
#403 Igaz. Amúgy érdekes hogy csak a freemailre kapok ilyen spameket. A többire nem pedig máshol se nagyon van bekapcsolva spamszűrő. Ez miért van,nem tudjátok? -
#402 inkább elszomorító -
#401 Ez? Ez kérlek egy überláma/humoros spam E-mail :D -
#400 Thx..
Saját gyártmány, de még dolgoznom kellene rajta mert a pixelessége nem az ideális.
Később szeretnék egy animáltat, de az nekem már mélyvíz. Nem tudom mennyi idő után illik kérni a logókovácsoknál. Nem akarok tolakodó lenni.. -
#399 Tök jó a logód :D olyan... cuki :D -
#398 Lol, mi ez?:D
Amúgy meg überláma/huNoros. Ugye?! -
#397 Hasonló:
Szevasz,
Erdekelne Teged hogyan tudnad feltorni az IWIWEt, MYSPACET, WEBOLDALAKAT, MSN -t ?! Nalunk mindent megtehetsz !
Cimunk:
http://induljel.tk -
#396 .."leíratkozás"...
lool
hihető... -
#395 Kedves butterbean
Eleged van ismerőseidből? Szeretnéd kicsit megtréfálni őket? Akkor itt a helyed: http://rovid.eu/427 töltsd le te is a Hack Programokat!
Korlátlanul töltheted a legújabb Filmeket, Zenéket, Játékok, Programokat.
Gyere és nézz meg minket: http://rovid.eu/427
HTTP://ROVID.EU/427
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ha nem szeretnél több ilyen levelet kapni akkor kattints a következő linkre: http://mexmail.ath.cx/[email protected]?