43
  • opeca
    Nos, én nem vagyok Nostradamus, sem valami marketingguru, de azt elárulom,h ogy a Bionic Commando hozni fogja az elvárásaikat.

Mi a titok? Nincs titok, nem a warez miatt nem fogy, hanem a játék silánysága miatt nem.

Amit eddig láttam a BC-ből, az nagyon nem rossz, úgyhogy azt venni fogják.

Ui.: A Cryteket meg felejtsük már el kedves cikkíró. Huszadrangú cégekkel felesleges foglalkozni, csak azért, mert 5 évig szüttyögtek egy grafikus motoron, és kiadtak egy optimalizálatlan, nulla játékot.
  • nohea
    Pfeh. Még csak nem is alkalmaznak másolásvédelmet és akkor utána ők sírnak?... Hát baz... T_T azért a hülyeségnek is van határa. (Jó persze, másik oldala a dolognak, hogy jó ideje a másolásvédelmek se sokat érnek, de azért mégis illendő lenne, ha már reklamálni meg tudnak.)

"Aki olyan játékkal akar játszani, az megveszi majd a konzolos verziót." - Jah, akinek meg nincs pénze PC mellett konzolra is, az meg menjen a francba? Bocs...
  • JTBM
    Konzol játéknak szerintem nincs sok keresni valója a PC-n. Aki olyan játékkal akar játszani, az megveszi majd a konzolos verziót.

PC-n tényleg nagy a warezolás, ezért elsősorban hálózatos játékokat éri meg fejleszteni, mert azokat megveszik a játékosok.

Jó lenne egyébként, ha sikerülne végre egy megfelelő védelmet kidolgozni, akár egy hardware kulccsal. Elég lenne, ha 6 hónapig tartana, mert addigra megvennék a játékot...