Bukott a PC-s Devil May Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
reggel van.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
viszont én is megnéztem, miféle-fajta ez a játék és rájöttem, hogy abszolúte nem izgat.
újra felmerült bennem, hogy a konzolnak és pcnek más a célközönsége (nyilván, hiszen igényei szerint veszi az ember egyiket vagy másikat), ezért sincs értelme az állandó pc vs konzol háborúnak: biztosan vannak átfedések, meg várva várt címek egyik vagy másik platformra de általánosságban a pc/konzolhívõk más-más típusú játékokat preferálnak.
nem biztos hogy így van, de megmagyarázná ennek az agyondícsért játéknak a pc-s bukására - kivéve ha ezt is a pirátokra akarjuk fogni.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
1. drágák a játékok 2. zsákba macska(Crysis)
A konzolokból meg elegem van. Mind a 3 Halot a saját XP-men akarom játszani!
de mikor én megveszek egy játékot PS 2-re akkor azt kérdezi , hogy miért nem csippeltetem ki annak az árából, mondom neki , hogy jobb egy játékot úgy végigvinni hogy eredeti mint másolt.Legalábbis nekem:D
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
Mindenkinek más az az összeg, amennyire azt tudja mondani hogy megéri neki.
Ha meg nem lenne warez, akkor kb. a warezolók 20-30%-a talán venne néhány játékot, a maradék meg nem is fejlesztene gépet, mert arra a kevés játékra amit meg fog venni arra minek.
Nemvolt reklámja pedig isteni játék.
Ez a hiszti lesz a reklámkampány megnyitó ünnepsége ;)
(aki teheti vegye meg,aki nem az töltse le. :D )
persze lehet jönni ilyenekkel hogy "az õ hibájuk", meg "ez nem pc mûfaj", de amikor meg az a téma hogy hol van a pc-s gta4, akkor meg köcsög rockstar, hogy merik ezt tenni a pc júzerekkel.
az mondjuk igaz hogy aki nagyon akarta az már kijátszotta februárban, de nem hiszem hogy az a "minimális elvárás" olyan orbitális lett volna, meg torrenten elég népszerû ahogy nézem, annak ellenére hogy "nem reklámozták"
Amúgy szerintem jó játék, nekem anno megérte az árát.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Másrészt sokat elmond róla, hogy 3D kártya tesztelésre használják, ami nem sok jót jelent ;)
Tessék elõljárni jó példával!
legtöbben azért warezolnak, mert egyszerûen nem érzik, hogy megér c. 10ezret egyetlen játék.
ha a játékfejlesztõk a panaszkodás helyett színvonalasabb, hosszabb, többször újrajátszható játékokat dobnának piacra, és nem divatjátékokat, biztos, hogy többen vennék meg.
"Aki olyan játékkal akar játszani, az megveszi majd a konzolos verziót."
"Még csak nem is alkalmaznak másolásvédelmet és akkor utána õk sírnak?"
"Mi a titok? Nincs titok, nem a warez miatt nem fogy, hanem a játék silánysága miatt nem.
"A Cryteket meg felejtsük már el kedves cikkíró. Huszadrangú cégekkel felesleges foglalkozni,"
itt abbahagytam...
én sem fejlesztenék pc-re, akkorák az elvárások, marha sokba kerül aztán minimális a megtérülés.. dmc rulz egyébiránt!
Commodore Plus4 forever!
na azért kiadni ennyi pénzt D:
Hála az égnek! Köszönjük EA, hogy nem árasztasz el minket fostömlõ sporjátékaiddal<#eljen>#eljen>
Warez? Annyira nem érdekel a DMC4, hogy azt sem tudom, hogy létezik-e egyáltalán wrz verzió <#vigyor3>#vigyor3>
A PC-seket talán nem érdekli túlságosan egy buttonsmashing agyatlanság.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én például nem játszottam és nem is fogok Resident Evil -el meg devil may cry -al játszani valószínûleg. Lehet az akármilyen jó, ha én egyszer taktikai, katonai vagy háborús fps-eket szeretem, illetve még ügyességi játékokat.
Ha warez nem lenne, akkor a warezolók nagy részének gépe se lenne valószínûleg és nem játszana (vagyis nem olyan amin elfutnának, hiszen ha csak 1-2 játékot van pénze megvenni azért nem érdemes gépet fejleszteni).
Lehet akármilyen rossz, át kéne gondolni a dolgokat, és felmérni mennyire van igény egy adott játékra pc-n, majd akkor belefogni ha tudják hogy meg fogják tudni csinálni úgy, hogy az kellendõ legyen.
A Crysis bebukott ezzel, bár megvették sokan, nagyon sokan meg is bánták szerintem, nekem a multija sem tetszett, single-ben is 4-5 pályáig bírta, addig volt érdekes (bár addig is csak a nano ruha miatt).
A kezdet az a 80as években volt, és nem emlékszem, 80as évekbeli, 90es évek eleji capcom játékra. Az elején JÖTTEK hozzánk a ps1 színvonalú resident evilek, azok jók voltak, aztán a Devil May Cry 3 irányíthatatlan volt billentyûzettel, gamepadra is nehezen lehetett belõni, a resident evil 4nél két év csúszással nem a sokkal jobb gamecubes, hanem a valamivel gyengébb ps2 változatot portolták, nem csoda, hogy nem lett jó pcre...
Most rendesen MENT pcre a lost planet, a devil may cry 4 nagyon jól lett optimalizálva, de így sem fogyott, most kiteszik majd a steamre is, szerintem ha így se fog menni, akkor hagyja abba a capcom is a pc támogatását...
A
Nem tudom a játék szerintem igen is faszás lett és nem csak a grafika szép:P
Baby, you really light my fuse. Wops! Damn, premature detonation!
fontos h jó grafika legyen, de elsõsorban nem ez a mérvadó sztem
pl anno a Final Fantasy 8 minden volt csak szép nem PC-n, kivéve a vidiket benne természetesen, ettõl függetlenül az egyik legjobb játék amivel vha játszottam
Crytekrõl meg annyit h csináltak 2 olyan játékot amihez Paks is kevés lett volna a rendes futtatáshoz...
http://fm2012eagle.blogspot.com/ Saját FM 2012 Blogom
azt kell látni, h ez PC-n rétegjáték és mivel az emberek tulnyomo többsége warezol, esély sincs, h ilyenek sikeresek legyenek - akár milyen védelem is van rajta
opeca: ennyi baromságot honnan? a dmc4 nem silány, hozza az elõzõ részek szintjét, jó (aki kedveli a stilust)
crytek csinált egy FarCry-t, baromira nem 5öd szintüek... és a crysis a létezõ legszebb játék egyelõre, ennek megfelelõ a gépigénye is
Forza.
"A Capcom végre hosszú idõ után úgy döntött, hogy konzolos sikerjátékaikat PC-re is átportolják."
Pont a Capcom szinte az egyetlen olyan "konzolos" fejlesztõ, aki kezdettõl fogva többé-kevésbé folyamatosan kiadta a játékait PC-re is.
"az EA pedig szimplán nem adja ki sportjátékait számítógépre"
"Apró" csúsztatás, emlékeim szerint csak a Maddenrõl volt szó, és azóta már rá is jöttek hogy mégis van benne biznisz. :)
Hogy a cikkhez is hozzászóljak: a gyatra eladási mutatók oka kereshetõ abban is, hogy a pc-s társadalom esetleg nem kapta fel annyira a fejét erre a játékra (függetlenül annak a minõségétõl). Ha jómagam példájából indulok ki, láttam már itt-ott ezt a cimet, de eddig nem igazán érdekelt. Vszinûleg mert eddig konzol-exkluziv volt.
bakagaijin: amire te gondolsz az sony rootkit-tel, az a zenei cd-kre vonatkozott. Számitógépen a Sonynak SecuROM néven fut a licencelhetõ védelme, és úgy tudom, hogy ezzel különösebb probléma még nem volt. A StarForce-szal annál inkább, de az másik cég.
Bár szerintem a 4. része nem lett olyan nagy dolog, de a többi az istencsászár volt. És amúgy a 4. is nagyon jó...
DBZ is My Favourite
\"There is no sweet kingdom of heaven, full of flowers and green landscapes. No god will welcome you with open arms, like a father who forgives all your sins. \"
2. A kiadó azért nem használt másolásvédelmet, mert bíznak a vevõikben - ez afféle PR, különösen hogy sok botrány volt az ilyen progikkal (ld. Sony rootkit)
Valószínû arról van szó, hogy a célközönség aki már játszani akart vele az már megvette konzolon. Vegyük észre, hogy a konzolos és pc-s kiadás között fél év telt el (február - július). Egy frissen megjelent játék ára ennyi idõ alatt erõsen zuhan, akár a felére is. Az Amazon pl. az xbox360 és ps3 verziót is már most 60% kedvezménnyel kínálja, zsír új csomagolásban...
Mi a titok? Nincs titok, nem a warez miatt nem fogy, hanem a játék silánysága miatt nem.
Amit eddig láttam a BC-bõl, az nagyon nem rossz, úgyhogy azt venni fogják.
Ui.: A Cryteket meg felejtsük már el kedves cikkíró. Huszadrangú cégekkel felesleges foglalkozni, csak azért, mert 5 évig szüttyögtek egy grafikus motoron, és kiadtak egy optimalizálatlan, nulla játékot.
"Aki olyan játékkal akar játszani, az megveszi majd a konzolos verziót." - Jah, akinek meg nincs pénze PC mellett konzolra is, az meg menjen a francba? Bocs...
PC-n tényleg nagy a warezolás, ezért elsõsorban hálózatos játékokat éri meg fejleszteni, mert azokat megveszik a játékosok.
Jó lenne egyébként, ha sikerülne végre egy megfelelõ védelmet kidolgozni, akár egy hardware kulccsal. Elég lenne, ha 6 hónapig tartana, mert addigra megvennék a játékot...