151
Mortal Kombat vs. DC Universe
  • Harkat 89
    Esetleg valahol nincsennek meg az achievementek? Nálam tervbe van véve hogy megszerzem összeset majd, remélem menni fog. De tuti 750 alá nemadok:)
    Meg nemlesznek olyan háttérképek mint a Deceptionnál volt?
  • Harkat 89
    Jaja , az is elég jó lett. Meg Baraka másik kivégzése is, és nekem Lex Luthoré is tetszik. Na már most elkezdem tanulgatni kivégzéseket hogyha arra kerül a sor már tudjam :) De várom már.
  • Louis Cyphre
    Akkor ezt is sasold meg:
    Youtube videók
    Scorpion kivégzése nagyon állat!
  • Harkat 89
    Amúgy akik már játszotak vele (warez miatt) azt mondják nagyon jó a játékmenet, játék is , minden, csak az átvezetők grafikája lett csúnya.
  • Harkat 89
    Thx. Akor mégis jól gondoltam, csak angolul nemjötem rá :)

Új kivégzések: Kivégzések
    Batmané elég szar lett szerintem. Mikor eldobta betbumerángot jó let volna azt látni leviszi a fejét másiknak, de nem. Viszont Barakának elég jó lett, úgy érzem ő még mindig a kedvencek közé fog tartozni.
  • Louis Cyphre
    f=forward=előre
    b=back=hátra
    d=down=le
    u=up=fel
    (A - 360) = (X - PS3)
    (B - 360) = (Kör - PS3)
    (X - 360) = (Négyzet - PS3)
    (Y - 360) = (Háromszög - PS3)

Tehát XBOX 360-nál ffbd(A)= előre,előre,hátra,le, A gomb
    ugyanez PS 3-nál ffbd(X)= előre,előre,hátra,le, X gomb
  • Harkat 89
    Mi az az ffbd(A)? Miknek a röviditése? Se a kisütés , se előre semmi nem paszol rá. Vagy lehet én vagyok túl hülye hozzá.
  • Louis Cyphre
    Mortal Kombat vs. DC Universe Review

Mortal Kombat vs DC Universe Finishers List

És sok-sok videó a Youtube-on!:)

Már csak kevesebb mint egy hét...
  • Ironmask
    már lehet húzni torrentről

én már elkezdtem
  • Harkat 89
    The Joker elég jó lett , korrektül megcsinálták. Elején azthittem hogy elhanyagolható karakter lesz de tévedtem szerencsére :)
  • Louis Cyphre
    The Joker
    Ultimate Mash Up Trailer
    Alig több mint egy hét...
  • Harkat 89
    Jaja. Én is amúgy már fullra rááltam hogy nem egy brutális verekedős játékot kapok, hanem egy jól kidolgozott szép játékot miben két világ harcol egymással. És szerintem nagyon jó lesz. Aki meg nembírja elfogadni ezt az meg ne játszon vele. Nem kell kritizálni.
    Még 13 nap és végre játszhatok vele :)
  • Louis Cyphre
    Rage HD
    Exclusive Finishing Moves: Wonder Woman, Shang Tsung, Superman HD

Ha végtagokat akarsz tépkedni, estleg még beleket is akarsz kiontani akkor vedd elő az előző részeket mert ebben biztosan, hogy nem lesz ilyen.
    A DC Comics-nál biztos, hogy nem örültek volna ha a szuperhőseiknek kitépik a gerincét vagy leütik a fejét.
    Ha ilyenek a kivégzések, hát ilyenek, más játékban még ennyi sincs!
    Egyébként is mikor lenne lehetősége(melyik játékban) az embernek, mondjuk egy Baraka vs Darkseid meccset lenyomni?:)
    Nálam tuti vétel!

• romeozor
    valaki nyugtasson meg, hogy a jelenleg prezentált kivégzések csak azért vannak, hogy kicsit felkavarják a vizet és ennél azért keményebbek is lesznek a játékban. bár már elterveztem hogy megveszem, lesz ami lesz, de ez egyelőre elég gyenge. én végtagokat akarok tépkedni és belet kiontani.
  • Louis Cyphre
    Exclusive Finishing Moves: Set 2 HD
  • Smithie
    Húúú bazz,ne ez rendesen meghozta a kedvemet megint,Superman vs. Raiden párharcba mikor tolta át vagy 5 téglafalon,kicsit tetszetős volt!Fincsiiiiiiiiiiiii
  • Pesta76
    Izgatottan várom! Ha olyan lesz mint a Mortal Kombat Armageddon volt nem lesz vele probléma!!!
  • romeozor
    igazából szerintem a sztori csak azért van hogy a PR tudjon rendesen működni. az mégsem szólna akkorát hogy nesztek itt egy új MK, vannak benne DC karakterek is, legyetek boldogok. valami csonton azért kell nyammogni amíg teljesen érdektelen nem lesz és mindenki csak a pofozkodással fog foglalkozni.
  • Louis Cyphre
    Ulitmate Mash-Ups Trailer HD
  • Harkat 89
    Hát ez így nemhangzik valami jól hogy párhuzamosan létezik egymás mellet, sose szeretem az ilyen dolgot, de attól még ötletes, és jónak tűnik . :)
  • Smithie
    Lehet hogy lesz belőle valami,majd meglátjuk ha a dobozban lesz...
  • romeozor
    a dc és a mk világa párhuzamosan létezik egymással, feltételezem az a leláncolt rosszarcú figura a főgonosz, aki összeütközteti a két világot. mindkét oldalon a jók és a rosszak összefognak és úgy akarják megmenteni a saját világuk hogy kihívják a másikat mortál kámbetre.
  • Harkat 89
    Story Intro
    Itt van a sztori introból egy video, elég jó szerintem, meghozta a kedvemet rendesen megint.
    Amúgy ha van valaki aki jól tud angolul pls fordítsa már le röviden hogy mi is van a trailerbe, miért küzd egymás ellen a két világ.
  • Harkat 89
    Jó kis videók, csak jönne már ki, oly messze van még a 16.
  • Louis Cyphre
    Super and Pro Moves
  • Louis Cyphre
    Finishing Moves HD
  • Louis Cyphre
    Mortal Kombat vs. DC Universe trailer
    A trailer végén Joker második kivégzése!
  • trick daddy
    akkor nekem-is
  • Harkat 89
    De ha Sonyának le lehet majd amortizálni a ruháját addig hogy pucéran lesz előttem , ő lesz a kedvencem
  • trick daddy
    Scorpion
  • Zsolcz
    akkor jó az ízlésed
  • Harkat 89
    Kívácsi vagyok hogy azért kik lesznek a rejtett karakterek. Jaja Baraka nekem is ottlesz a kedvenceim közt :)
  • Zsolcz
    Baraka a legjobb
  • bigbigle
    annyit biztos tud hogy amikor superman ellen megy akkor elővesz egy kriptonitot:)
  • Harkat 89
    Nemtudni , de a hivatalos oldalon olvass utána ,ha jó az angolod. Én olvastam ott olyat hogy elvileg lesz új Single player mód.
  • Ironmask
    mászkálós rész lesz benne?mint a shaolin monks olyanragondolok!
  • Harkat 89
    képek
    Itt vanak új képek és a boritó.
  • Harkat 89
    http://www.gametrailers.com/player/usermovies/272907.html
    Egy kamerás video, de elég jó szerintem, elárul pár új dolgot.
  • Harkat 89
    Lex Luthor mégis mit tud verekedni? Sonya is agyonverné tuti.
    Meg néztem Jokernek azt a speciális mozgását, mikor előveszi a
    rugós boxkesztyűt vagy mit, az hol fér el a zsebében?:P De a
    fatalytije viszont jópofa.
    De attól nagyon várom a játékot :D Jóvolna már kijöne november
    elején.
  • Louis Cyphre
    A Midway felfedte a végleges névsort!
    A következő karakterek lesznek a játékban:

Mortal Kombat

Scorpion
    Sub-Zero
    Sonya