151
Mortal Kombat vs. DC Universe
-
#71 inkább "karakter" mert az egy rajzfilmsorozat nem film ott pedig egy indiait is rajzolhattak volna -
#70 Jájj be jó! -
#69 Csak annyi, hogy néger színész játsza, pedig eredetileg fehér.
A következő Superman-t is majd néger játsza :). -
#68 Ezt én sem értem -
Harkat 89 #67 Nem igazán mozgok otthon a DC-ben, de az a Green Lantern képeken fehér férfi, míg most néztem egy Igazság ligája részt, ott meg néger. Vagy most akor mivan?:D -
#66 http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_Kung_Lao
itt mindent megtaqlálsz kung lao-ról
mellesleg,ha valaki nem tsuná Liu Kang apja -
#65 de hülye v agyok
nem így akartam lehet törölni a hsz-t
-
#64 http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_Kung_Lao
itt mindent megtaqlálsz kung lao-ról
mellesleg,ha valaki nem tsuná Liu Kang apja -
#63 Igaz,pl Quan Chi,Motaro,Sheeva,Shinnok és a többi genyó...
Scorpion is semleges karakter,nem akarja a földet sem,de nem is éppen a jókhoz tartozik... -
Harkat 89 #62 Gondolom történet most is azlesz ,hogy azért küzdenek hogy Föld ne pusztuljon el és ne legyen Shao Khané. De Liu Kang, Sonya stb. mind jó karakter, akor minek verekednek DC sekel? Ugyan az céljuk vagy nem?
Inkább raktak volna bele Mortalos részről több gonosz karaktert.
-
marcinger #61 Így már tiszta köszi. -
#60 Kung Lao egy shaolin harcos,ő volt a mortal kombat korábbi bajnoka egészen addig amig Goro herceg leverte.Az ő utódja Liu Kang.
Filmeket nem összekeverni a játékkal,van ami egyezik de sok baromság is van a filmben...
Szerintem Kung Lajos egy jó karkter,2-ben is taroltam vele,aztán a következő szériákban is jó volt. -
marcinger #59 Sajnos rég láttam a Mk filmeket és a játékokkal is rég játszottam úgyhogy egy hülye kérdés: ki az a Kung Lao? (a játékokbol rémlik a neve de a filmben nem emlékszem rá) -
#58 Kung Lao-t miért tették bele -
marcinger #57 Hogy bírom ezt én nomvemberig???? -
Louis Cyphre #56 Joker gameplay és fatality! -
#55 Bunyó karácsonyig -
marcinger #54 November. -
Harkat 89 #53 És kb. mikorra várható ? Nagyon rámférne már egy verekedős játék. -
#52 raiden 4ewer az mk4-ben volt király + aval a baltaszerüséggel XD,régi szépidök. -
marcinger #51 Smoke állítólag benne lesz csak titkos karakterként. -
Harkat 89 #50 Kár hogy ilyen Sektor, Smoke, Kabal nemlesznek benne, hiányolni fogom
őket. -
Louis Cyphre #49 Frissült a lista!
MK karakterek:
Jax
Kitana
Liu Kang
Scorpion
Shang Tsung
Sonya Blade
Sub Zero
Raiden
Kano
DC karakterek:
Batman
Catwoman
The Flash
Green Lantern
The Joker
Shazam
Superman
Wonder Woman
Deathstroke
Ja és kiderült, hogy 22 játszható karakter lesz.
-
Harkat 89 #48 Nagyon várom már a játékot. Imádtam a Mortal Kombat-ot (játék,film).
Azt viszont nemtom eldönteni jóötlet volt e öszerakni DC-vel.
Igaz nem tagadom szivesen agyonverném supermant,macskanőt és a többi
DC-st :) De nemtom elképzelni Jokert mint viadalon verekszik .
-
#47 DC Universe online MMO-lesz tuttommal nem kimondottan ilyen stílusú game -
#46 lool:D -
#45 Amúgy érdekes téma ez. Lehetne erről az ötletről írni könyvet, jó kis sztori. Mortal vs DC. -
#44 meg Batman vs Scorpione... ott Batman magára dobja a köpenyét, beburkolózik vele és bármit csinál Scorpione, hasztalan. A köpenyről lepattan az a kis kígyó ízéja :D és a tűz se hat rá, mert láthattuk több Batman filmben is, hogy milyen erős köpeny ez. -
Louis Cyphre #43 A játék ez év novemberében jelenik meg PS3 és XBOX 360 konzolokra. -
krizoli #42 egyébként lesz még 1 ilyesmi game:DC Universe -
krizoli #41 még nem tudni mire jön -
#40 ez jön PC-re? -
#39 Asszem ideje elkezdeni nézni az Igazság ligáját a CN-en:D.
Amúgy ki ez a Shazam? Képregényeket lehet még valahol kapni, vagy neten nem lehet valahol találni? -
#38 Köszi. Szóval Joker is benne lesz? Király:D. -
#37 olvass vissza.
#24 -
krizoli #36 marvel nem de ha láttat az igasság ligája c. mesét kb tudod -
#35 Macskanő benne lesz? Vagy az Marvel?(Képregényekbe nem vagyok otthon, csak a filmeket láttam:S.) -
#34 El tudom képzelni: Superman kiütötte Scorpiont, és úgy végzi ki hogy lézer szemével szétvágjaXDDD.
Amúgy a DC világába ki tartozik supermanon kívül? -
#33 én a DC-ben, annyira nem vagyok otthon inkább Marvelben. Olvastam egy olyan képregényt ahol Superman meg Pókember harcolnak, de azok is úgy, hogy Pókembert felerősítették ilyen sugárral, hogy legyen esélye. :) -
#32 igen ezen sokan vitatkoznak, de az már annyira nem ismert, hogy a filmekből megismert Superman nem mindíg rendelkezett ekkora erővel.
képregény-pályafutásának hosszú évtizedeiben sokszor hasonlították össze egyéb szuperhősökkel, pl pókemberrel, és nem mindíg superman bizonyult az erősebbnek.
A Richard Donneres Superman film tette ennyire erőssé, sőt még az időben is vissza tudott utazni... hát lol.
HA meg azt nézed, hogy a MK világa egy fantáziavilág, bármit bele lehet képzelni. Sonya a MK játékokban rúg egy forgót és az ellen repül háttal 5 métert... ehhez milyen erő kell? Próbálj meg 10 kilót eldobni 5 méterre, aztán 20at, majd egy embert
E mellett Supermanre ugyanúgy hat minden mágia, mint egy átlag emberre, akinek a szokásosnál erősebb a tudata.