A britek kiadnák a NASA-hackert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem...
A hacker kapja csak meg a 70 évet ami jár a gyilkosnak meg 220 év kéne...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Mi köze ennek a legkisebb hibához?
Ezt amit csinált ez a gyökér szerinted egy "kis hibához" lehet hasonlítani?
Ne nevettesd már ki magad :-)
Fogadd örökbe ezt a gyökér hackert ha ennyire véded:-)
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
..::IBM X32::..
Amúgy meg csak példát akarnak statuálni rajta, hogy elvegyék a kedvét másoknak az efféle dolgoktól, ennyi.
Az is lehet ,hogy most sokat kap ,de végül hamarabb kiengedik.A srác üdvédje helyében titokban megegyeznénk az amcsikkal,hogy a médiának aszondjuk 70 év ,de valójában hamarabb kiengedjük.Így a káposzta is jóllakik és a kecske is megmarad.Nyilván a srácnak meg kellene valami biztosíték,arra az esetre ha átvernék.
Elsõ körben azokat büntetném meg, akik a rendszert csinálták. Milyen rendszer az ami elfogad üresen hagyott jelszót? Második körben pedig azokat, akik üresen hagyják a jelszavakat.
Amúgy szerintem vagy kamu az egész, vagy csak azt hazudja, hogy üresen hagyott jelszavakat keresett. Nem tudom elhinni, hogy 2008-ban még vannak ilyen rendszerek, fõleg a nasa-nál... Bár ha jobban belegondolok, akkor a mysql se állít be jelszót a root felhasználónak, ezért ha kézzel nem állítják be, akkor üres marad, de szerintem a nasa nem mysql-en tárolja az adatait, meg nem hiszem, hogy ilyen hibát elkövetnének.
A 70 év meg vicc. Azért adhatnak neki 70 évet, mert terroristának minõsítették. Ez a legújabb divat az usában.
Itt fõleg az utóbbiról van szó. Arról, hogy a Brittek milyen szinten az USA csatlósai, mennyire lefekszenek neki - rémlik még biztos mindenkinek mennyire rohantak õk is tömegpusztító fegyvert keresni. Az pedig ha kiadják mindössze azzal a jelentéktelen jelentéstartalommal bír, hogy az USA bármit megtehet a világon kérdõre vonás nélkül.
Manapság tudod miért fizetnek a legjobban? Nem aranyért, platináért, fegyverekért, drogért - hanem az információért. Információs társadalomban élünk (http://hu.wikipedia.org/wiki/Információs_társadalom), ahol a "jól" eltitkolt tudás kincset ér, politikai és gazdasági elõnyökhöz juttatva az azt birtoklókat.
Hogy egy kicsit X-Aktásítsuk a dolgot, elmondom mirõl lehet szó valójában a média ködösítése mögött. Emberünk érzékeny pontra tapintott az amerikai kormánynál, így a britek hogy elõnyt kovácsoljanak a tudásából elhúzták a kiadatását, amíg át nem adta az információt, védelmet kínálva neki a hazájában. Az amerikaiak legjobb lépése erre a médiabotrány, minél nagyobb port kavarni körülötte, elterelve a figyelmet ezzel a "big picture"-rõl, a fickót bolondnak beállítva. Abban a pillanatban ahogy a britek megszerezték azt amit látott a hackerünk, számukra értéktelenné vált, így átadhatják az amerikaiaknak politikai helyzetüket megerõsítve, a háttérben valószínûleg jópár blackmailing mellet (ha nem teszitek meg ezt és ezt, kiszivárog amit látott a srác).
Az UFO-dolog csak ködösítés lehet, a valóban értékes adatokat se a britek, sem az amerikaiak nem engednék hogy elmondja és ezzel õ is tisztában van. Ha megtenné, hamar egy föld alatti támaszponton végezte volna, ehelyett a bírósági színjáték helyett.
Hát ezt nem tudom én sem, mert amit az interjuban elmondott a srác, abból egy X atkák epizódot sem lehetne összehozni, nem hogy 70 év börtönt.
Másrészt ha jogilag nézzük, akkor tényleg nincs apelláta, ha a pl valahol tiltva van hogy az utcán köpködj/cigizz/sörözz, de még is elengeded magad, akkor hiába a hõbörgés, csengetni kell. Mégha bosszankodsz is, hogy más kultúrált nemzeteknél legfeljebb a bótba nem engednek be ha ilyeneket csinálsz.
Na most itt viszont 2 ország többé kevésbé eltérõ törvényeiröl van szó, meg kiadatásról. Valahol az okozott kár/kockázati tényezõ nagysága oldalról, meg hogy mégiscsak saját állampolgár, meg nem bizonyítható rosszhiszemûség, meg ilyenek oldaláról lehetne megközelíteni ilyenkor a dolgokat, de az angol bíróságok most láthatólag lexarják ezeket a szempontokat.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem nemannyi:-)
Ha benyitsz egy idegeneknek belépni tilos! felíratú ajtón. Akkor maximum szájbavernek jól, hogy mitkeresel te ott?
Hameg betörsz a NASA hoz meg a Pentagonhoz akkor jön a 70 év és lehet tervezegtni a Prison Break-et :-)
De ha átviszik az USA-ba akkor szerintem véletlen baleset fogja érni. Mondjuk leesik a börtön lépcsõjén, vagy valami hasonló. Vagy megkéselik.
Valószínüleg valami olyan dolgot láthatott,ami nagyon fáj az USA-nak.
Nagy-Britannia meg nem is ország, hanem igazi BB ház, a maga közel ötmillió kamerájával. Ott a szabadság már csak illúzió...
Másrészt szerinted viccböl akarják a nyakábavarrni a 70 évet?
Az viszont, hogy mit látott az ajtó mögött az érdekes. Másrészt nem kerültek dokumentumok a birtokába, legalább is nem sikerült bizonyítania a hatóságoknak, hogy így lenne.
Õ aztmondja, hogy nagy UFO-összeesküvést volt épen folyamatban, amikor arra járt. Lehet. Ez egy fontos szempont.
De konkrétan itt most az a kérdés, hogy miért akarják ennyire meghurcolni a srácot? Példát akarnak statuálni? Vagy tényleg látott valami olyat amit nem kellett volna?
A lényeg, hogy nem igazán van egálban az amit csinált, meg amilyen szinten meg akarják kapni. Az U-2 repülõgéppel lezuhant Powers kapitányt nem akarta az USA ilyen vehemensen visszaszerezni, mint ezt a csákót!😉
A multkor is volt két srác, akik valami floridai haditengerészeti bázis honlapját baxtattták. A kormányzat meg õket. Csak a nagy bázis gyakorlatilag egy rekreációs központ, egy üdülõ volt.;D
OK kapjanak büntetést, mert ha valahol elkezdõdik a baromkodás, akkor soha nem lesz vége, de 70 év az 70 év, és marhára nem 1-2!!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Persze, hogyha a kakaós keksz összetevõit olvasod el a zacskója hátoldalán.
De NASA meg Pentagon dokumentumokat olvasgatni megint más.
Így hát õt meg 70évre fogják elitélni...
Még mindig nemértem, hogy mért kell védeni...
off: erdekes oszehasonlitas grats hozza😊.
Maga a tény, hogy feltörte az említett két intézmény rendszerét büntetendõ.
Ezért megnyerte a 70 évet egy szép hûvös cellában.
Itt egy gyilkosság 12 év ott egy hackelés 70 év.
Két különbözõ ország, különbözõ törvényekkel. A kettõnek semmi köze egymáshoz.
Gondolkozz már egy kicst😛
Feljeljen azért amit tett. Ha 70 év hát 70 év. Így járt...
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Mért kell védeni ezt a makit nemértem...
Törvénytelen dolgot tett, feleljen érte!
Ennyi.
hiszen puskagolyon utaznak az ürbe a faszkalapok, ez mindent elmond
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Ebbe még nem gondoltál bele?
Ehhez még az is, hogy bejutott egy zéró védelemmel rendelkezõ hálózatra, ott a rendszergazdák, meg a védelemért felelõs szakemberek bûne 1000X nagyobb az övéhez képest!
(Gyak nem sok ismerettel rendelkezik a csákó, csak megkereste azokat a helyeket, ahol egy leütött enter a belépési jelszó)
Ha-ha-ha, ez olyan mintha feltörném a szomszéd Wlan-ját aztán azt mondanám, hogy de hát olyan könnyû volt a kód és olyan érdekes az internet. Saját magának köszönheti, bajkeverõ.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
egyáltalán hogy lehet ilyet írni? vagy csak flamelni akarsz? ha igen akkor ez bejött, mert reagáltam rá...
Szegény csóka jól beszivatja a saját országa 😞 seggnyaló brittek...
Mé há nem?
mindet rács mögé , majd akkor észbe kapnak
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)