Blade and Soul - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alap.
armageddon666
Igen.

@

zippofcy
Ebben lesznek nagyszemû meztelen nagymellû kiscsajok nyuszijelmezben akiket le lehet majd vadászni?
Csak mert akkor érdekel !

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Infoitt mindig van valami

Veni, vidi, vici

Looooser
pár art work

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
valami új infó???

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Atkamon
Heh, akkor minek vársz rá, ha úgyis szar lesz?... 😄

hát az fasza -.- mit csinálnak rajta ilyen sokáig ha meg kijön az lesz hogy laggolni fog szar lesz stb... akor meg volt értelme várni rá:S
Doomista
<#sir><#shakehead>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

pharao

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
A Guild Wars 2-vel együtt ki lett tolva a megjelenés 2012-re. Sok sikert a várakozáshoz 😄

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

helo! nem tudjátok mikor jelenik meg vagy lesz beta a B&S ?
Doomista
<#eljen>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Inferno
vagyis videók...

PS3/X360 user: Infernohun

Inferno
Új infók érdemes megnézni !!

psp eulator

god of war gshost of sparta

topic
http://www.emunewz.net/forum/showthread.php?tid=2433&page=2
psp eulator

Looooser
az le fu

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Inferno
Új teaser.

Itt egy 20 perces video.

KaszaN
Mi köze ennek a blade&soul-hoz?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

van aki tudna segíteni a jpcsp "psp emulator) beállításában, ez egyébként a pcsx2 -nak a testvér projectje.

itt a fórumon már szétnéztem, de túl sokat nem segítséget.
az emu maga elég jó legtöbb játék már játszható rajta, mint a Final Fatasy Crysis Core és a Soul Calibur Broken Destiny

http://www.youtube.com/watch?v=FGPMRRplMVw

ez a fóruma
http://www.emunewz.net/forum/forumdisplay.php?fid=51
lol, no comment. 2010 negyedik negyedév

Az mit jelent hogy Q4 2010?
Mer ta wikin ez van kiírva megjelenésnél .
Atkamon
Nem.

Azt már lehet tudni mikor fogják ki adni a blade and soul-t?
Nekem nagyon bejön.
KaszaN
<#eljen>

Titan
Nyitottam neki egy fórumot: Vindictus fórum

KaszaN
Én úgytudom, hogy erre a zárt bétára ami elvileg augusztus 10-25-ig tart már jóval elöbb igényelni kelett kulcsot (hónapokkal) és ha 25-én vége onnantól 2-3hét és nyilt béta lesz, ha minden jólmegy.
A blade&Soulról énmeg nemtaláltam szinte semmi infót. xD

B&S és Vindictus érdekelne jelenleg, nem akarok offolni, de ha más más is írt Vindictussal kapcsolatban és nem találtam róla máshol semmit így azt is megkérdezném...
Szóval pár napja leszedtem a vindictust, természetesen nem tudok csatlakozni, nincs c beta kulcsom, azt hol igényelhetek, ha még lehet, vagy már vége a cb-nek, és valami más miatt nem játszhatok? Mejön a kezdõ képernyõ, start game, próbálna csatlakozni, de mindig DC...

Blade and Soul-al kapcsolatban pedig az volna a kérdés, hogy mikor jelenik meg, mikortól lesz beta, a szokasos... Nem is találok a 20perces videón kívül semmi infót róla.

Mivel a vindictust hamarabb kipróbálhatom (elvileg) így az fontosabb lenne, vagy ha ismer ezzel foglelkozó magyar fórumot valaki, akkor légyszives linkelje, mert nem szivesen offolok, viszont nem találtam semmit.

Elõre is köszönöm!
Looooser
offic oldalon lessétek meg a news részt

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

KaszaN
Nekem is ugyanez.

Hali. Tudom hogy nem ide tartozik de nemtudtam máshova írni. A Vindictus nevû mmorpg be regsztráltam,letöltöttem,elinditottam és mikor rámegyek hogy start game ki irja hogy sever disconnected😞 Mi lehet a baj?
nem tudtok semmi uj infót? mikor jön hogyan minek mért?😄 esetleg uj képek vagy vidó? vagy béta meg jelenése?😄
nem nagyon informálódta merrõl a gaméról, csak most meglestem a honlapján a közel 20 perces videót róla... hát nem gyengének hat...
tuti jön euba is? biztos csak érdeklõdnek utána errefelé is, jó lenne
Elõször koreában aztán jön majd az eu/us egyszerre,de majd csak a koreai után olyan fél évvel kb,tehát nem mostanában még
sokra nem megyünk vele hogy megjelenik, elsõnek úgyis Usába kerülnek át ezek a gamek, ott meg valószínûleg kapunk majd jókis IPbant mint a Nexonos Vindictus esetében

Atkamon
Melyik videóbán láttál csak lányt? Csak mert a trailerben minden kasztnál van fiú is.

Amugy ebbe a game be csak lány karaktereket lehet csinálni? Mert trailerbe csak lányokat láttam 😄 Ja és ez nemfog olyan késõn megjelenni mert a mbinogi heroes már amerikába átkerült csak még nemlehet letolteni hanem regisztrálni az angol nexonra. Akit érdekel az angol neve: Vindictus.
régebben vagy ide vagy a tera forumra belinkelt valaki egy naptárat és aban aszsem úgy írták hogy 2011-12

AZ fasza... mert ugy olvastam hogy ebben a hónapban jönne ki de akkor mégse:S kár pedig már örültem hogy tudok valamivel játszani😄 de akkor mindegy várok rá sztem érdemes😄
Szerintem olyan december környékén keressél majd új infókat,addig fölösleges,idén semmiképpen sem jön ki nálunk,de szerintem koreában sem,csodálkoznék rajta legalább is,ha saját magának csinálna konkurenciát a cég,el fogják húzni,mostani adatok szerint koreában az Aion még mindíg a legsikeresebb mmo,hülyék lennének nem kiaknázni egy tuti bevételi forrásból minél többet,aztán meg B&Sból is majd minél többet..😊
nem tud valaki valami új infót??? mert már nagyon várom a gémet... vagy esetleg egy l2s szerver valaki😮 xD (pvp) =)
Looooser
nah az jó...

B@szki, hagyjátok már ezt az IPhone-os hülyeséget, az egy ÁTVERÉS volt!!!
Doomista
pár év és kijön

Looooser
valami új hír az ájfónos cucclin kívül???????

ja

akk most nem lessz mobilon az csak áprl 1 i átverés?