Blade and Soul - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyszer meg lehet venni ami tetszik de,hogy utána ilyennel foglalkozni,hogy havonta még fizetni rá hát azt már nem.
B2P/F2P ennyi,más opció kizárva nálam.Másik,hogy nem is érik meg a havidíjat-.-
★ 汤姆 李
Okés, hogy alulöltözött, brutális combkölteményekkel felszerelt csjszingerekkel lehet egymást püfölni, ez jópont, node akkor is csak egy újabb mmo, ami mindent el is mond. Bezzeg ha szingliben is lehetne tolni és lenne normális sztorija, bankot lehetne vele robbantani.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
CBT 1 Activation keys selling for sky high prices
★ 汤姆 李
ArchAge,BnS,GW2,Cabal2,Lineage Eternal,Age of Wulin,Nevewinter Online,Dungeon Striker,Wild Star most ezekre vagyok kíváncsi :)
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
Amúgy rég láttalak...melyik mmorpgvel játszol?
Veni, vidi, vici
New Qing Gong Moves!
Summoner Officially Revealed!
kisebb video csokor :)
Szerintem a videok magukert beszelnek ;)
Veni, vidi, vici
Veni, vidi, vici
letöltéssel van baj?
megtudnád aadni az x ed mert kéne segítség :D
Dariussssh engem sem enged belépni már 2 napja, legutóbb amikor bennt voltam assával toltam és kedvenc bugom az volt hogy nem tudtam semmivel sem harcolni, csak állt a kari mennt egy rakás szerencsétlenség és ütöte az enemy :S
másik bajom meg hogy fagyassza a gépem, szoktam játszani aion-al + lol-t is és ezekkel nem csinálja csak a bns-el...
mi lehet a baj?
Én is letöltöttem és tesztelem ezerrel :D
a küldik angok/kóreai nyelven vannak kicsit zavaró de meg lehet érteni. A grafika az valami álomszép :D Questekkel sincs gonnd nincs túl sok bug, inkább text bugok vannak pl a legelején a parton ragadtam a föld alatt, többször is :S meg valami barlangban zuhantam ki a világból de kb ennyi volt, engem a lagg zavar borzalmasan :S szépen be tud állni a szerver
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pár napja átállt CBT 2-re, questek javítva lettek, eddig még egy buggal sem találkoztam, teljesen jó a játék, regisztrálás egyenlõre zárolva van, nekem szerencsém volt mert én bentvoltam CBT 1-en is.regizzetek a fórumra és töltsétek le, a leírtakat csináljátok meg, és amikor lesz regisztráció akkor csak indítani kell a játékot! nincs mit! :)
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Kár, hogy a harcot már nem tudtam megnézni arra még kíváncsi lennék.
////////////////////// LEVENTE////////// xDDD
Jelenleg CBT 1 van rajta, ami a tört miatt kicsit rossz lett és a skill / fegyver szerzõ quest-nél megáll. de tesztelni tökéletes addig is a játékot. CBT 2 ebben a hónapban várható, és a quest is javítva lesz. jó játékot :)
lenne 1 olyan kérdésem hogy, B&S-ra küldenétek egy olyan webet ahol regisztrálni lehet,és letölteni is a game-t?
nemnagyon találok... mármint ahonnan le lehet tölteni....
választ elõre is köszi
DrunkenFool Yang / CS1 Shao Nuker / Unicum Hero League
Jó látni, hogy a nem szuperprodukciós MMO-k is törekednek már az igényes és látványos grafikára.