1711
-
p2501 #531 Ótejóég... izé... ugye lesznek magyarok a piros oldalon is? Úgy olvastam hogy ez a banda a kék frakcióban kezd. Eddig nem volt fogalmam hogy én hol is legyek, na ezek után már van.. :D szóval valaki piros? :DD -
Vicodine #530 De az en kedvencem az volt, amikor azzal jott, hogy koreaiak meg amerikaiak hany eve hasznalnak macrot stb..:DD Meg hogy koreaban senki sem kapott erte bant, kinaban senki sem kapott bant erte stb...Akkora hatalmas tudasa van a gyereknek, hogy nekem gyanus, egyik ejjel ellopjak majd az eszeert:D En ugy mondanam, hogy sajat tapasztalatom alapjan, aki 2-3 napot odafigyelve jatszott mar jatekkal, az tobbet tud rola!!! De nem is lenne azzal baj, nem kell mindenkinek mindent tudnia, csak a hulyesegeket ne terjessze es maradjon csondben es tanuljon, ennyi -
Zarache87 #529 Inkabb pont az ottani vezetoseg-re igaz amit mondasz. A nagy bolcs tapasztalat amit annyira hirdettek az konkretan a macro hasznalata PvE-bem,PvP-ben es Arena-ban is SOT a vezeto meg akkora hulyeseget is allított, hogy a Razer tamogatja a BnS-t es a Koreai tornakon alap a macro hasznalat xD
Hiaba linkeltem neki hiteles informaciokat arrol, hogy a macro hasznalata az EULA-t serti nem igazan volt kepes felfogni. Mert akkor minek csinalnak "MMO egeret" mondvan. Ugyan azert amiert steroidot is....
Ertelmes beszelgetes atment egy dedos hulyesgbe a vezeto reszerol. Nem ervelt hanem csak vagdalozott sot egy szimpla angol mondat megertesere se volt kepes. Miutan ervelni nemtudott csak ismetelgette a 3 ev alatt osszekuporgatott hulyeseget a macro-rol. Szonelkul kirakott minket mert nem volt hajlando annyira amire meg lett kerve. Mivel a macro serti az EULA-t ugy terjessze a macro iget, hogy irja oda, hogy csak sajat felelosegre mert warn es bann jar erte.
Ennyi volt a nagy vita amit gyerekes modon oldott meg a csoport vezetoje.
Lehet azert lettunk kirakva mert sokan masok se ertettek egyett vele ebben igy inkabb megszabadult azoktol akik nem nezik joszemmel a csalast illetve azt, hogy reklamozza.
Ui.: Ez a viselkedes illetve Typos hozzaszolasa csak meg inkabb megerositi bennem azt, hogy az a guild igazi bloodscalp magyar guild. Illetve a random tagok csak a letszam miatt fognak kelleni es a kezdeti segitseg utan a kemeny mag nemfog torodni a kezdokkel. Viszont a guild miatt befogjak vasalni a penzt meg amit kell cserebe egy forradalmi gyujto guild tagjai lehetnek. Ahol ha nem csalsz meg ki is leszel nezve :P -
Zarache87 #528 Van aki szerencses es meghivjak, van aki a Cruse Voice-tol kapott kulcsot es van aki Founder.
-
Ba zsa #527 http://www.bladeandsoul.com/en/
Ha veszel Founder's Pack-et, automatikusan bekerülsz a bétába. -
nomiss #526 Elnézést hogy nem olvasok vissza de ti hogy betaztok? Szerencse és kaptok meghívót ? Vagy van valami vásárlási lehetőség és úgy ? -
Dragovich #525 sziasztok nincs valakinek véletlenül egy felesleges béta kulcs? -
Vicodine #524 Az jo, epp most neztem es nekem nem volt mail..:/ -
Lehet tölteni a bétát, nézzétek az e-mailjeiteket.:) -
Ba zsa #522 Na végre valamivel kezd felpörögni a fórum. :D -
Vicodine #521 Te jo nagy hulye vagy kisfiam, azt sem tudod mirol beszelsz:D Pont h nem en(mi), hanem az oldal vezetoi voltak akik kotekedtek, eszmeletlenul nagy baromsagokat mondanak, ha vkinek van ellenvelemenye, ami nem egyezik a "vezetoevel",akkor a hozzaszolast azonnal torlik es kibasznak az oldalrol. Ez neked emberi hozzaallas?:D Nyilvan te is vmi kis csicska geci talpnyalo vagy ott, kulonben nem irnal ekkora ordenale nagy faszsagot. Mit csinaltal te itt most? Kiosztottal engem, elomondtad rolam, hogy en mennyit ertek a jatekohoz, mit tudok es mit nem, mekkora amator felszines tudassal rendelkezem, de persze ok..:DD Honnan a fenebol veszed, hogy mit tudok es mit nem, mennyit jatszottam es mennyit nem?:D Azt pedig, hogy a facebookos kozosseg vezetoinek nagy tudasa lenne azt ketlem, mert akkora nagy baromsagokat allitanak, aminek semmi koze az igazsaghoz, a felszint sem kapirgaljak, es akkor meg jossz te is..:D De legalabb ne allitanal olyat, ami nem igaz, mert en a csoportrol nem allitottam hamisat, de te rolam igen, ennyi. Atbasszak az embereket, nem engednek velemenyt nyilvanitani, igazad van, nagyon jo kis kozosseg.:DD Persze ez nem jellemzo mindenkire, vannak ott jo arcok, csak hat fejetol buzlik a hal:DD Gyermekem, szerintem arnyekra vetodtel:D -
Tpos #520 Tessék https://www.facebook.com/groups/781603338516616/ ez a csoport a legjobb a Témában és Nyílvános a Csoport itt minden infót megtalálsz a csoportban CBT stb a weboldalon még sok érdekességet találsz ha kérdésed van akár a Team Speak 3 címükön is felkeresheted őket.ráadásul az Új Weboldal ami már Forummal is rendelkezni fog épp készül :D
Utoljára szerkesztette: Tpos, 2015.10.27. 21:30:07 -
Van vkinek infója mikor indul a game?Idén csak cb lesz vagy a live is elindul? -
Tpos #518 Vicodine neked az üzenem hogy pont az ilyen emberek miatt szarok a magyar közösségek mint amilyen te vagy mert a Facebook csoport a Blade and Soul EU Hun Community amiről beszéltél az már azóta létezik mióta először megjelent a játék Ázsiában és olyan emberek osztanak meg ingyen és bérmentve tapasztalatokat és tudást amiért neked keményen meg kellene dolgoznod és évek alatt jönnél csak rá és utána csodálkozol hogy kibasznak ha te kötözködsz olyanokkal akiknek 3 év tapasztalat és tudása van a témában és előnyhöz akarja juttatni a magyarokat és még te vagy felháborodva és szar a csoport na HÚZZ A FRANCBA pont az ilyen tapasztalatlen amatőrök akiknek csak a szájuk nagy és felszínes a tudásuk emiatt örülök hogy ilyen emberek nincsenek többé a csoportban. -
Zarache87 #517 Play BNS verziohoz kepest tul sokat mutat a bossoknal, hogy merre fog tamadni. Persze early lv-en.
Viszont ami jo az az, hogy a cipelos questeknel a cipekedes alatt van speed boost :)
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2015.10.17. 10:08:24 -
Zarache87 #516 Eleg erdekes, hogy mar olyan lv 5 korul lehet frakciot valtani :D
Viszont a szerencsekerek begyorsitasa nagyon jo meg ha tomeg is van :) -
Vicodine #515 Azert ha megnezitek , nem tul sok bonuszuk lesz a premium membershipeseknek. Lesz azert, de nem az mint legtobb jatekban, hogy sokszoros szorzokkal szaladgalnak az emberek ha van egy penzes rasegites. -
Vicodine #514 termeszetesen -
p2501 #513 Valaki megvette már / megfogja venni az egyik founder packot, hogy már open bétán tudjon vele játszani ? -
darkling #512
-
nxs #511 Aiont tudom felhozni példaként ahol a start után pár hónapig volt jó siege + abbys pvp,aztán mindenki beszokott az instákba open pvpre alig maradt ember. 3 guild jött ostromra a többiek a városban várták a végét. Azért remélem neked lesz igazad :) -
Vicodine #510 "a sok magyar egy helyen az általában tényleg gáz,ezzel tökéletesen egyet értek."Ez minden nemzet embereire igaz!:) A lenyeg a szelektalas, ha az nincsen, akkor total mindegy, honnan vannak az emberek, akar angolok, akar franciak stb...,a vegeredmeny gaz lesz. "B&S már casual mmo ahol a pvp opcionális." Opcionalis...ezt erdekes hallani egy full pvpre epulo mmorol:D Jo persze van benne 1-2 insta alairom, de alapjaiban, mint minden NcSoft jateknal itt is a pvpn van a hangsuly -
nxs #509 Én nem vonnék párhuzamot,alapjaiban más a két játék. L2 (a classic nem a mostani förmedvény) open pvp/pk ahol nem bujkálhattál instákba,mindenki védte a farm spotját,kb KOS aki nem ally,ezért is volt komoly "politika". B&S már casual mmo ahol a pvp opcionális.
Viszont a sok magyar egy helyen az általában tényleg gáz,ezzel tökéletesen egyet értek. -
Ba zsa #508 Nehéz nem párhuzamot vonnom a L2 és a B&S között, ott anno megtanultam, hogy kicsit nagyobb magyar társasággal együtt játszani kész öngyilkosság, jó eséllyel itt is ez lehet majd a helyzet... -
Vicodine #507 Csak egy megjegyzes. Ha vki komolyan akar a jatekkal foglalkozni, es magyar tarsasagot keres, az nagyivbe kerulje el a facebookos Blade and Soul Hungary Official EU nevezetu brigad vezeteset, mert sokakat megvezetnek, hozzanemertesuk hatalmas magassagokban szarnyal, olyan dolgokrol mondjak h csinald batran, amirol meg total nem biztos h nem jar erte ban, sot, szinte biztos, h ban jar erte stb...Igenytelen es gusztustalan a vezetes 1-2 tagja, es en szimplan joszandekbol irom le, nehogy vkit meglepetes erjen:) De megjegyzem, tagok normalisak javareszt, a vezetosegben van a problema, de hat fejetol buzlik hal..XD -
Vicodine #506 Most nezem, kulon nem ter ki az en szulinapi datumomra, fel is kell hivnom Nct mi ez mar..:D -
Zarache87 #505 CB idopontok
A mai stream asszem meg nincssen fent.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2015.09.09. 23:52:07 -
A Master Pack elég jónak néz ki.Lehet beruházok egyre. -
Vicodine #503 Hopika -
Vicodine #502 Amerikaban....Itt igen, csak itt semmi koze ncnek hozza. -
alyr2 #501 Hat pl az Aion észak amerikaban:d europaban mar nem Nc de itt is ptw. -
Vicodine #500 Mert tudnal monadni egyetlen Nc jatekot, amiben p2win van? Mar csak h ennyire megmosolygod... -
"We don’t like pay-to-win" azért ez elég vicces NcFos-tól:)))) -
Ba zsa #498 na majd meglássuk:
http://www.bladeandsoul.com/en/news/2015/06/23/business-model-revealed/
Utoljára szerkesztette: Ba zsa, 2015.06.23. 17:57:10 -
Vicodine #497 kis faszasag -
darkling #496 Némi lore, háttérinfó stb.
:
Jianghou története.
A B&S világa most.
Régiók.
Bevezetés a Wuxiába. -
Vicodine #495 legoptimalisabb az lenne ha alapoktol kezdenek, egy az, h itt meg nem unja senki, viszont igy surun lehetne updatelni es folyamatosan erdeklodest fentartani, nem kellene a legujabb patchekhez igazodni, de majd meglatjuk, en most is tolom es elegge op cucc, nem kellene az miatt elusznia mert rosszul adagoljak a sok barom elkenyelmesedett nyugati parasztnak, de majd nemsokara kiderul ugy is:) -
Sztem ezt meg ok sem tudjak.Summoner van benne szoval nem a legalapabbal kezdunk. -
Vicodine #493 Arrol volt mar szo, h milyen kieggel jon majd hozzank a game? Gondolom nem a legujabb cuccal -
Az Age of Conan ilyen volt de sajna lefott az is hamar (de ott a fejlesztok is hibaztak nem kicsit).Rengeteg ilyen MMO-t szeretnenek de valahogy az elso fejlesztoi gamplaynel elveszik.