Blade and Soul - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi. Aki magyar fun guild -et szeretne, Renegade - ingame keresse Chelphes -t.
Hali! Nem rég kezdtem el a játékot az orosz szerveren. Egyébként melyik classt ajánljátok inkább PVE-re? Előre is köszi
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy regeltem a PlayBNS-ra és letöltődött a játék a kliensen keresztül és el is indul, belépek, megcsinálom a karaktert és a végén mikor a nevét kell megadni mindig hibát jelez.( That name already exists)
Mindenre ezt írja és itt megakadtam nem lép tovább... Semerre semmi.
Valaki tugna valamit rá mondani, vagy találkozott ilyennel?
Köszi! Pár napja rászántam magam,végre egy használható kliens 😊
Playbns-en van aktív magyar klán? Nem találom sehol a keresőt!

Meg valami infó se lenne a rossz a frakciókról, mert nem tudom melyikbe lépjek be...
Utoljára szerkesztette: Jojishi, 2015.01.03. 18:27:32
hihetetlen,h egyetlen ertelmes jatek lenne a nyugati piacon ha kiadnak nalunk, erre meg huzzak a szajukat, es lehet nem is adjak ki majd. kurva jo. van par nev,amik biztatoak ugyan, de ha azt veszem alapul,h archeage is biztato volt ,megis egy hatalmas fail lett belole, gw2 is vilagmegvaltonak indult, igy mar nem bizom a kozeljovo "sztarjaiban" sem, viszont b&st probaltam, es errol tudom h kibaszott op jatek,erre meg ez...aaa.na mind1, ha mas nem akkor ruszkiknal lehet azert tolni azt joccakat
Predtom0O
BTW! EU-nak marad NcFostól a lehanyatlott Aion és a szétbarmolt L2

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Predtom0O
Kérdés az ,h mennyire hiteles a hír?! (Már meg sem lepődöm)

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

csak azt nem ertem, mi ertelme a hitegetesnek...mer nem lehet megmondani,h kijon, vagy nem jon ki nyugaton. elhuzzak az emberek elott a mezesmadzagot,aztan szarnak ra. de ha egyszer kijon akkor remelem a legujabb patchel😄 ha kijon...mar kezdem azt hinni h nem fog
Predtom0O
Rémhírek szerint április és még a 2015 szám is szerepelt a hónap mellett.Ki hisz még a tündérmesékben?

Valakinek van rola infoja, h mi van a jatekkal? Elvileg nemsokara kikellene jonnie nyugaton, de meg csak info morzsak sincsenek egy esetleges betarol semmi...Nem h megjelenesi datum
Predtom0O
Elég érdekesnek néz ki,talán még jó is lehet.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

citromtorta
Orosz szerveren van aktív magyar guild?
Predtom0O
Már megy

Köszönöm a gyors választ 😊
Mi lett a szerverrel leállították véglegesen?
Utoljára szerkesztette: Tharus, 2014.11.11. 09:52:08
Predtom0O
Nem nálad van a hiba!Nincs szerver!

Tegnap kidobott a játék, azóta nem enged be. Mi lehet a baj? Megadom a jelszót és a felhasználó nevet és kiírja, hogy próbálkozzak később 😞
megtaláltam a megoldást: az orosz klienssel kell ilyenkor belépni, leadni a küldit, aztán lehet tovább játszani az angol verzióval.

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

feltelepítettem a leírás szerint eli is indult angolul. de elakadtam mert az egyik küldetést nem engedi leadni:
A "Roll of the 2ND..." küldetés leadásakor mikor az öreg fószerrell kellene beszélni a "complete gomb szürke és ezt írja ki ha ráviszem a kurzort a gombra: "there is no energy. to finish a task it is impossible"
találkozott már vki ezzel a problémával?

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

BoneDragon
Nekem se. Kénytelen voltam az orosszal játszani picit. Várok az angol patch frissítésre.

Hát nekem sajnos nem oldotta meg. Az új orosz patch óta nincsenek benn betűk nekem, akárhogy patchelem meg futtatom mindkettőt.
"Bin mappa és ott client.exe, felpecseli az oroszt utána bezárod és elindítod a REngLauncherrel a játékot, az is felpecsel és ennyi." Ez megoldja a problámádat.
BoneDragon
Na nekem sikerült elindítanom, viszont egy problémám van. Mikor felrakom az angol nyelvet és elindítom (rendszergazdaként), nincsen a játékban betű. Magyarul a menüben üres kockák jelennek meg és azt se tudom mi micsoda. Erre van valami megoldás?

Persze nem sikerült.... párhuzamos konfiguráció helytelen.
Köszi szépen, kipróbálom ahogy leírtad, aztán remélem sikerül 😊
Na én igy raktam fel. Egy kis help a telepítéshez:

na legelőször regeled magad itt: http://cp.playbns.com/register email-jelszó-jelszómég1x , aztán küld egy megerősítő emailt azt megerősíted. Torrentet leszeded innen http://playbns.com/page/files és feltelepíted (a bal oldali gomb az). Majd ugyaninnen: http://playbns.com/page/files meg a jobb oldalit is letöltöd és bemásolod a játék főkönyvtárába felülírva az ottani indítót. aztán elindítod. elkezdi magát updatelni és mikor végez, kilépsz x-el belőle. utána innen: https://mega.co.nz/#!OcplyRQS!OBuNgqPeZ5BoziDGiSNFMOlhXDfOV5gZBpn3_FnYlA4 letöltöd az exét és elinditod és mikor kérdi hova tegye, beállítod a játék könyvtárát és ha végez fogsz kapni játék könyvtárába egy olyat hogy englishlauncher.exe és ezzel inditod mindig a game-t rendszergazdai jogosultsággal. Nem árt naponta updatelni a klienst hátha van hozzá új frissítés. Minden update után újratelepíted az angol patch-et. Nagyjából ennyi 😉
Bin mappa és ott client.exe, felpecseli az oroszt utána bezárod és elindítod a REngLauncherrel a játékot, az is felpecsel és ennyi.
Az alatta lévőre nem tudok mit írni, de ha úgy telepíted ahogy le van írva elindul a játék.
Utoljára szerkesztette: Vensztár, 2014.10.17. 09:28:21
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy mióta updatelt a játék pár napja, azóta nincs szöveg a játékon belül, pedig update után felraktam az english patch-et is és semmi. Ha a kliensen keresztül indítom akkor van benn szöveg csak orosz. Ha valakinek fennáll ez a probléma és sikerült megcsinálnia, kérem jelezze! Köszönöm
Sziasztok.Olyan gondom lenne,hogy leszedtem az orosz szerós cuccot,aztán hozzá az itt pár sorral lentebb linkelt angolosítást.
Leszedte szépen a 13537 fájlt.Miután indítom forog kettőt az egerem körül mintha töltene,aztán semmi...se hibaüzenet,se semmi változás..
Azért bosszant,mert mielőtt újraraktam a rendszert(ugyanazt ami volt),elsőre sikerült és nagyon is tetszik a játék..
De most hiába csinálom ahogy le van írva...
Még annyit,hogy EngLauncher indítása után,kiírja,hogy nem találja Client.bin-t....pedig jó mappára van kijelölve..Force repair is megvolt...
Valaki segítene?Már kikapcsoltam mindenféle virusirtót,tűzfalat stb...
Ha ezek alapján nem tudtok segíteni,lenne szíves valaki leírni,lépésről lépésre az egész telepítést?Köszönöm
Utoljára szerkesztette: wolfu79, 2014.10.13. 04:18:19
Amúgy ts szobátok van?
Thx. Most vagyok 19 es szintű ...
Ha beléptél az egyik frakcióba (Huntian Cult piros ruha) akkor tudsz csatlakozni klánba. 25-30 körüli azt hiszem a küldi ami adja. A másik frakció a Wullin Alliance de mi nem ebben vagyunk.
Hogyan tudok guildre rákeresni mert gondolom a fül ami nem aktív az akkor lesz az ha már csatlakoztam hozzá.
Annyi hogy még 10 es szinten vagyok nem tom mennyitől lehet guildbe lépni. Nekem még nem aktív a fül.
Na szuper. Akkor meglesem majd.
Én is orosz szerveren tolom és csináltam már egy klánt ha érdekel este fele szoktam fent lenni. Casual Gaming
Én az orosz szerón kezdtem el tegnap és teljesen élvezhető és játszható ég és föld a japánhoz képest. Az "angolosítás" is tökéletes hozzá. Magyarokkal még nem találkoztam ha valaki játszik az dobjon egy üzenetet. SelenHU a karakterem neve
.
http://www.google.com/translate?hl=en&ie=UTF8&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fforum.playbns.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D6935 (angolra fordítva)
https://www.youtube.com/watch?v=fiEcnihwW20 Az "angolosítás".
Röviden
1. Frissíted a játékot
2. Telepíted a magyarítást
3. Rendszergazdaként indítod a lunchert
Nekem tetszik a játék de nagyon szarul megy.Low-on is rossz az FPS😞
Na szerintem megvan.
Japánra nem lehet állítani az Audiot launcher-ben?Alap beállítás Kínai de többit nem engedi?
Hol kell regisztrálni account-ot ?
Mennyi a Latency így Orosz szerveren?
citromtorta
Itt a témája. Letöltöd, beállítod, frissíti magát és kész is.
Predtom0O
Hi!
Orosz B&S-ben az angolositast h lehet megoldani?Nezem de nem latom😞

citromtorta
Kínaiaknál melyik régióban és melyik szerveren lehet magyarokkal találkozni?
frango
A gathering most akkor, hogy megy? Az Ogransh izé az már rank2 és tudok is rank2-es cucccot kérni, de a miner-nél nem tudok, pedig az is rank2 már.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

magyar klán van esetleg az orosz szerveren ?
Nem sok idom volt jatszani a gameval, jodarabig csak fent volt a gepemen, de azert most igy lvl 32 esen van egy kis tapasztalatom a jatekkal kapcsolatban. Maga a ruszki szerver elegge faszanyos, 35os a pingem, minden mukodik mint allat, az angolositas itt-ott hianyos de teljesen el lehet vele boldogulni. Maga a jatek elegge tutterora sikeredett, grafikaval kapcsolatban annyit, h sokan terahoz hasonlitjak, hat meg kell mondjam, nem is egy kategoria😄 Teranak szep es jo a grafja, de egy elettelen fos az egesz, annyira semmi hangulata,h az mar faj. Itt pedig, mint azt nctol megszokhattuk, adtak a hangulatra, es nagyon szep minden, osszhangban vannak a dolgok, es meg a zenek is eszmeletlenek. Meg is jegyeznem, h szerintem koreaiakon kivul masok azert is nem tudnak jo mmot csinalni, mert nincsen meg az alaphangulatuk, ott van wow,gw2,lehet jo jatekok,de pont a lenyeguk tragya, ezert is nem tudtam gw2ben maradni, mert annyira "nyugatias" stilusa van, ami egy keleti mmot meg sem kozelit...Lehetne 1-2 dolog kidolgozottabb(csetablak, parbeszedkor az npck kidolgozottsaga,atvezeto videok kidolgozottsaga) de ezek egyaltalan nem mennek a jatek rovasara, hiszen a tokomet erdekli 1-2 video meg a csetablak, amikor meg nem tudom letenni a jatekot olyan jo a hangulata. Viszont lehet ezek a dolgok miatt sikerult az ut3at optimalizalni, mert fps ugyileg jo a game,amikor 30an vannak kb korulottem akkor sem megy le 20-25 ala(teranal ugyanezen a gepen ugyanugy maxos grafon ez a szam 10 korul volt,nem beszelve az fps crashekrol,amikor 0ra leugralt...), amikor meg soloban toltam max 3-4 player van korulottem meg a mobok akkor 70 kornyeki fpsem van. De fullos grafikan. A gearelodest emelnem ki, amihez hasonloval nem talalkoztam meg, ami persze nem jelenti azt,h ezer masik mmoban nem volt meg..😄D Alacsony szinten kapsz fegyot, azt fel kell encsizni maxosra, azt ossze kell mergelni egy masik named fegyoval ami szinten maxosra van felhuzva, azt pedig egy masikkal es igy tovabb...Magyarul az elejen kapott fegyot lvl 45ig vegig lehet "huzni", ami szerintem "eloben" egesszen jo dolog. Persze 45on lesznek majd uj cuclik. Ekszerekkel ugyanez a szitu,meg a "pizzaval" is. Ruha ugye nem ad semmi statot,csak a fegyo, ekszerek meg a pizzaszeletek, amik ugye egy 8 reszbol allo tabla, kulonbozo bonuszokkal,alapstatokkal.Hat en ezzel le is zarnam a pvet mert kb annyira szeretek mmokban pvezni, mint szeretnek a sitten rohadni egy cellaban egy 2mes fekete kannal...A pvp , a lenyeg, rohadt jo! Nem az van mint legtobb jatekban, h 5sec azt vege a fightnak...lofaszt,van amikor 2-3 percig nyirjuk egymast arenaban.Persze nekem meg ritka, mivel kisszintu vagyok es az esetek tobbsegeben nagyobbakkal tesz ossze,de ha nem, akkor igen sokaig fingatjuk egymast. Latvanyos,porgos, a skillek nagyon ott vannak, egyszeruen minden tuttero.A frakciok kozti harc is jo, hiszen igy az owpvp is csapassa az agysejteket. Osszegezve: hangulatos, szep, porgos, tud ujat mutatni minden mmosnak!!, es hat a pvp resze odabasz! Aki nem probalta meg ki, az a ruszkiknal tegye meg(lentebb linkeltem). Ez olyan game, amit ha 3 ev mulva adnak ki nalunk, akkor sem lesz keso, mert ami jo, az jo is marad...L2 ota nem jatszottam mmot ugy,h a zene be van kapcsolva, mert altalaban tragyalek szoktak lenni, de itt...Aki pvp beallitottsagu annak kotelezo darab, aki pve huszar az meg nem tudom, vannak instak, szepek es jok meg minden, de en meg szintemnel fogva nem kerultem be olyanba ami kihivast jelentene, max olyanba,amihez pt kell.Ja a pt kereso is igen jo,minden insta kornyeken van egy sarkany-oszlop,amire useolok egy f betut es mar tesz is be ptbe ha van mas is aki eppen oda akar bemenni,ez legtobb esetben olyan 10 sec,es kesz a pt😄 Nagyobb szinten vannak nehez instak, illetve az end-game insta ha fogalmazhatok igy egy igen nehez solo insta, haver mar hetek ota nem tudja megcsinalni de jol halad😊 Amugy ha valakinek elsore nem tetszik, erdemes legalabb 30ig felhuzni egy karit, es aztan velemenyezni, mert ahogy fejlodik a karink es kajuk az uj skilleket es egyre porgosebb a cuccli, ugy valtozik az egesznek a dinamikaja is.Nah ez jo hosszu lett
ezzel tudsz jatszani,angolositas is van