1711
-
alcca #1145 Nem tudsz másik szerverre menne jelenleg. Csak ha új karit kezdesz -
Vicodine #1144 Szerintem az osszes int szeron nagyon sok a magyar, de nem volt nepszamlalas...:D Starfallon biztos, hogy iszonyat sokan vagyunk, szinte minden 5ik ember magyar mar lassan, de tobbin is szerintem. -
howey74 #1143 ha egy adott szerveren vagyok, lehet majd másik szerverre váltani? -
Hao District: -
tutyimutyi2 #1141 Lehet hogy hülye kérdés de mely/melyek azok a szerverek amin a legtöbb magyar van? -
Zarache87 #1140 Hello
Irr va. par nev akinel erdeklodhetsz.
TRYTOKILLME,Puck Dartmoor,Excel vagy xTreMee,Rikine,Hinamichan.
Probald meg megkeresni oket es hatha valamelyik clanban van hely :) -
BnSToci #1139 Starfall Crater - Crimson
Klán felvételre kire lehet whisper-elni játékban?
-
Lanters #1133 Nem kell itt kiragadni az Arche Age-et. Negatív példaként említettem, ha tudnátok értelmezni a szövegkörnyezetet. Írom, még az is jobb. Az a túró is. (értsd!) -
Vicodine #1132 Felsoroltad, olvastam, nem volt azzal baj, csak olyan jatekokat irtal le, amire azt hittem, hogy vicceltel, mert kb az mmo tortenelem szegyeneit soroltad fel, amiket en egy szegyenfalon tuntetnek ki! A jatekosallomanyrol meg annyit, hogy bar en mar nem szeretem, de Aionnak meg 1-2 milla jatekosa van azert, annak ellenere hogy leagazoban van B&S meg tobbi mmo miatt...Szuklatokoru vagyok en, amikor te alkotsz velemenyt olyan jatekrol, amivel nem tolod:D En amiket felsoroltal, eve online kivetelevel toltam, es batran kijelenthetem, hogy esetleg gw az, ami valamit tudott mutatni:D Wowot jobb is, hogy nem hozod fel, mert az a 10 eves kisgyerekeknek valo pve hero mmo, igenytelen kivitelben zero kihivassal. Azert szeretem, hogy te megmondod, hogy mit honnan tudnek, tudod, mit probaltam es mit nem, amikor sehol nem irtam azt, hogy nem jatszottam azokkal:D Csak annyira szarok voltak, hogy kellett a leave, ennyi. Persze, hogy igyekszel egy olyan vitat gyorsan lezarni, amirol tudod, hogy max alul maradhatsz, mert valahol te is erzed, hogy ervek nelkul senkit sem lehet meggyozni, azzal jossz, hogy milyen a pvp end game a jatekban, amikor valotlant irsz le, mutatja, hogy fingod sincs mirol irsz, es ugy fikazol, hogy nincsenek ismereteid a dologrol(ha lenne, akkor nem allitanal olyat, ami nem igaz). De akinek az a velemenye, hogy archeage minden tekintetben kenterbe veri, ahhoz az emberhez nincs is mit szolni tobbe, hiszen B&S, bar lehet pvere nem a no1 a vilagon, de pvpben mindent visz, mert nincsen meg egy olyan mmo a vilagon, ahol balanceolt 1v1 lenne, ahol ennyire szamitana a tudas(nem pedig a gear meg az rng), nincsen a meg a szentharomsag a classoknal, ami total szetcsesz a balanceot stb...E-sportot melyik altalad felsorolt mmobol csinalnak meg? -
Lanters #1131 Neked van.?? Annyit tudtál elmondani, hogy mi lesz benne. Ja, ezt már ismerjük az ncsoft-tól. :)
Nincs benne semmi, csak valami aréna féle, meg open world pvp. Ez igen! Ja, eleget is láttam belőle. 10-es szintig volt 30 crash, azóta meg vissza sem lehet lépni. :D -
Lanters #1130 Kalózkodtál benne tized magaddal az óceánt szelve? :) Jó volt az, csak elvitte a föld maffia.
Most már tényleg befejeztem. -
p2501 #1129 Fogalma sincs milyen a blade and soul és így állít róla dolgokat, szerintem engedjük el. Mintha valaki úgy mondana véleményt egy filmről hogy még nem is látta azt. Mindenesetre ezzel a kijelentéssel, hogy még az archeage is jobb ennél mindent elmondott magáról.. Archeage-hez volt szerencsém, bíztam benne, reménykedtem, próbáltam, 4 hónapig játszottam kb minden nap vele (még fizettem is érte), és rá kellett jönnöm hogy egy rakat szar, p2w játék.
A véleménye úgy sem fog megváltozni, ahogy a miénk sem. Innentől kezdve felesleges vele törődni, nem is értem, hogy amúgy még mit keres itt.
Utoljára szerkesztette: p2501, 2016.01.23. 17:02:53 -
alcca #1128 "Ezt a játékot jelenleg még az Arche Age is minden tekintetben übereli"
Na ez nagyon durva állítás. Annál a játéknál minden jobb... -
Elég lesz már az off-ból. -
Lanters #1126 Olvass vissza, ha tudsz egyáltalán. Leírtam, hogy mit hiányolok ebből a "játékból" A lényeget. Ott van, le van írva. Az Aion, mint ez is, soha nem volt top-on. Akkor 2009-ben a Warhammer Online, Guild Wars, Darfall, Ewerquest 2, Age Of Conan, Eve Online, stb, stb. A Wow-ot nem is említem, minden téren kenterbe verte azt. A játékosállományról nem is beszélve. Te vagy egy rendkívül agresszív és szűk látókörű elem, akinek csak az ilyen jellegű keleti, ugra-bugra, öld meg questelés közben a másikat vér istván jellegű vackok jönnek be. Mást nem is próbáltál. Honnan tudnád, hogy az általam felsorolt játékok egyáltalán milyenek voltak, vagy milyenek jelenleg.
Ezt a játékot jelenleg még az Arche Age is minden tekintetben übereli. A guild wars 2 egy remekmű ehhez képest. De annak is vannak hiányosságai jócskán. A Conan is jó a mai napig. Más kérdés, hogy mindent meg lehet unni.
Nem írok feléd többet, mert te nem látsz tovább az Aion és ehhez hasonló stílusú játékoknál. Teljesen felesleges. És nem írom le többször, hogy ultra igénytelen az a játék, ahol jobbára csak egy open world pvp-t tudnak felvonultatni. Metin színvonal. Olyan metin gyerekeknek, mint te. ;) -
Vicodine #1125 Abban az idoben az ott is volt a toppon, utolso kb. 3 evben baszarintottak el, odaig semmi baj nem volt vele, pvp teren hozta a kor kovetelmenyeit, es meg is elozte azt. Amugy en nem vedek valamit, hanem elmondom a velemenyemet. Kulonbseg. Te minden ok nelkul lehordasz valamit, amit nem is ismersz, de eleve ugy kezdted a kozlendodet, hogy az mar tartalmazta a kotekedest, es persze minden logikat es racionalitast nelkulouzott. Ha faszsagokat irsz, akkor ne csodalkozzal, hogy szembejon majd a forgalom az autopalyan...Ha idejossz, es elkezdesz fikazni, akkor ervelj, es ne az legyen, hogy csak azert mert...Tudsz ervelni? Nem. Akkor meg ne picsogjal, es ne mast probalj oltani, es beallitani valotlant valosagosnak! -
Lanters #1124 Ne fárassz öreg! 2009-ben az Aion fórumon már lezártam veled a meddő vitát. Foggal körömmel védted azt a minősíthetetlen nullszériát. Most dettó Itt. -
Lanters #1123 A Wildstar nekem sem jött be. Sem a környezet amiben játszódik, se a harcrendszer, semmi. Én visszamentem Wow-ra, Ragnaros-ra. A haverokkal szoktam, de most egy hónapig nem lesznek, én meg addig nem játszok.
A Warhammer Online amikor bezárt, megvette egy kisebb fejlesztőcsapat a licencet, és elkezdték felépíteni a játékot. Tier háromnál járnak. Ha gondolod nézd meg. http://www.returnofreckoning.com/
Én a GW2-n leszek most megint.
És ezt várom: No Man's Sky. -
Vicodine #1122 Csak a hozzad hasonloak rohognek rajta, de szerintem te a tukorbenezeskor is nagyokat rohoghetsz:D De persze ha te tudsz mondani olyan mmot, ami tartalmilag, pvp beallitottsag teren, mindezt elso osztalyu grafikaval parositva, jobb lenne mint b&s, akkor ne habozzal megosztani velunk a tenyeket pls :D -
Lanters #1121 Mondom, csak megnézem ezt a játékot. Fél óránként crash. :)
"meg a matek szerint is nagyon sokan ugy gondoljak, hogy jelenleg B&S a legjobb valasztas. Ennek oka egyertelmu, nincsen kint a piacon olyan mmo, ami akar megkozelitene."
Ez akár az év vicce is lehetne. Az is. :D -
Vicodine #1120 B&S most jott ki nalunk, es mivel a vartnal sokkal nagyobb az erdeklodes, ezert sorok vannak, de mar reagaltak, tegnap fellottek 2 uj szerot, es tovabbi 2ot terveznek csatasorba tolni, hogy ne kelljen sorokban varakozni, de ezt nem lehetett elore tudniuk, viszont nagyon gyorsan reagalnak szoval en azt mondom, hogy egy szo nem erheti a hazuk elejet! A soul fighter meg a warlock naulnk azert nincsen bent, mert nem koreai patch van nalunk, ok par evvel elorebb jarnak ezt nem kellene elfelejteni! Nekunk is hozza kell szokni a jatekhoz, majd szepen lassan adagoljak a tartalmat ide is, de annak semmi ertelme nem lett volna, ha mindjart a legfrissebb kieggel jottek volna ki, hiszen nalunk meg az alapdolgok is a legtobb embernek ujdonsagnak szamitanak! Amugy meg nem kell hasonlitgatni semmit semmihez sem, velemenyem szerint, meg a matek szerint is nagyon sokan ugy gondoljak, hogy jelenleg B&S a legjobb valasztas. Ennek oka egyertelmu, nincsen kint a piacon olyan mmo, ami akar megkozelitene. Vannak hianyossagai, de majd ahogyan adagoljak be hozzank is a patcheket, es koreaban is csapatjak az ujdonsagokat, egyre jobb lesz(osszessegeben nem leszunk elmaradva eveket koreatol!), de pvp teren mar most sincsen hasonlo sem, ami megkozelitene akar! Mondom ezt ugy, hogy jelenleg FMel szenvedes sok class ellen..:D
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2016.01.23. 15:13:43 -
p2501 #1119 Ha kiváncsi vagy miért van hype a játék körül akkor miért nem próbálod ki? Vagy olvasol utána, hogy mi minden van benne. És hogy esportként is működik a játék. Melyik ázsiai mmo jött ki nyugatra úgy hogy egyazegyben ugyan azzal a patch-el kezdett mint ami a koreai szerveren van? Melyik mmo kezdte úgy az indulását, hogy az elején nem volt tömeg a szervereken és nem kellett egy embernek sem sorban állnia? Mondjuk ha kutyát nem érdekelte a játék akkor tuti nem volt sor... -
Cassell #1118 Lanterns!
Biztos sok mindenben igazad van, anno én is le lettem ugatva a Gw1-2 fórumban, mikor azt találtam mondani, hogy ha nem veszed meg a kieget tizenezerért akkor level 80-on vége az addig valóban free remek játéknak, én is kíváncsi lennék amúgy, hogy mire ez az őrületes hype e körül a játék körül, csak mikor feltettem és szerdán este 2500-as sor állt a karaktergenerálás után a belépésnél alt+F4-eltem is egyből...azt sem teljesen értem ahogy utána olvasgattam, hogy a húzott szeműeknél már van valami soul fighter is itt meg még a warlock class is csak hónapok múlva kerül be...
Amúgy per pillanat milyen free MMO-t mondanál hosszú távon jónak, a Wildstarban lenne is tartalom a level cap után is csak a pvp-rész teljes vicc, meg az űrstílus sem nagyon jött be:D -
Látom valakinek elgurult... -
köszönöm -
Excel66 #1109 Igen lesz. De minden más területen lévő szerencsekeréknél más ruhát lehet kipörgetni. -
p2501 #1108 Merry potters, tree fellers és a Green Thumbs is kell hozzá. A potterral tudod majd legyártani, de kell hozzá a másik kettő is amivel összetevőt tudsz gyártani.
Utoljára szerkesztette: p2501, 2016.01.22. 19:09:09 -
bogobogo #1107 Köszönöm szépen akkor majd megkeresem és legyártom magamnak.
-
köszönöm.amúgy majd a más helyeken is lessz ilyen boss és kerék?kösz -
p2501 #1105 Kár. Mert felajánlottam volna, hogy legyártom neked, ha adsz összetevőt. De így szerintem nem tudom odaadni majd a cuccot. Egyébként tradelhető és biztos van bent az aukciósnál. Vagy ha nem akarsz rá költeni akkor felhuzhatod a craftot hozzá...hmmmm.... most fejből nem emlékszem h mi a neve annak a szakmának, de ha játék előtt leszek majd leírom, ha érdekel. -
bogobogo #1104 wild spring -
Excel66 #1103 A Boss-t leölöd kapsz egy piros cuccot. Azt tudod beváltani a "szerencsekeréknél". Abból dob valamilyen színű ládát. A fegyver asszem kék, shoul shiled zöld, a ruha pedig sárga dobozból jön. Ezzel nem kapod meg a teljes ruha-settet, mert a sapit azt külön ki kell forgatnod, ami szintén sárga dobozban jön.
Utoljára szerkesztette: Excel66, 2016.01.22. 16:31:11 -
sziasztok.lvl 6 nál van az első daily boss.ha leölöm ad 1 ládát.a ruha ebböl a ládábol esik vagy venni lehet?kösz -
p2501 #1101 Ha jól rémlik azt gyártani kell. Melyik szerveren vagy? -
bogobogo #1100 Sziasztok. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a serpent calling bell-t honnan kell lehet megszerezni ? Elvileg random ellenfél dobja , de nekem egy se dobta. Vagy egyáltalán akkor hol lehet megvenni ? Mert lvl 37 vagyok és már rohadtul idegesít hogy amiatt a vacak miatt nem tudok feloldani pár képességet. -
Vicodine #1099 Srac nagyon ott van a toppon, chi bombot profin tolja, bar az elejet kicsit elpoenkodja de aztan nem szarol :D FMeknek ajanlott -
Vicodine #1098 Altalaban mindig jon egy agyhalott kisgyerek akiket anyuka raszabaditott a gepre es osztjak az eszt, most eppen Lanters van soron, aki bar kicsit izlesficamos mmo teren, de legalabb bunko a stilusa is.:D -
p2501 #1097 Jah épp alig van munkám a melóhelyen és unaktozom XD :D -
Felprörgött itt is az élet látom:) -
Innentől kezdve belehet fejezni a személyeskedést, privát üzenet ott van erre. Köszöntem.