Blade and Soul - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nincs meg akkor rábsztam😊
Sziasztok!
Belépésnél milyen PIN-t kér?
Belépésnél milyen PIN-t kér?
Ha veszek premium membershipet, akkor annak az aktiválása, hogyan történik?
Csak meg kell venni a Hongmoon Store-ban és már aktiválódik is?
Csak meg kell venni a Hongmoon Store-ban és már aktiválódik is?
A MAestro kártya az alkalmas netes fizetésre? Amikor én még a mamutokat kergettem a prérin (Azaz fiatal voltam), akkor ez még alkalmatlan volt a netes használatra. Persze azóta már lehet fejlődtek. Ha a paypal elfogadja, akkor onnan nem lehetne gond. Fizettél már paypalon? Ha az gond nélkül ment, akkor ennek se ellene nyűgje legyen... persze ha van fedezet. 😊
Nem mostanaban jar le a kartyad? Mert akkor az lehet problema, de amugy mas tippem nincsen sajna
Szia
Skill lagod van? Asus alaplapod van?
ASUS Alaplap problema
Utoljára szerkesztette: alcca, 2016.01.20. 12:11:47
Skill lagod van? Asus alaplapod van?
ASUS Alaplap problema
Utoljára szerkesztette: alcca, 2016.01.20. 12:11:47
Sziasztok!
Tegnap felraktam a játékot, de olyan lag van amit nem tudok kezelni..
csak nálam vagy másnál is?
van -e ajánlott szerver?
Tegnap felraktam a játékot, de olyan lag van amit nem tudok kezelni..
csak nálam vagy másnál is?
van -e ajánlott szerver?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Én is paypal-el vettem.
sziasztok. akinek a c: re akarja telepíteni a játékot és nem oda szeretné, az a játék telepítő exe fájlt másolja arra a meghajtóra, illetve abba a könyvtárba ahonnan majd inditani szeretné
PayPal-on keresztul vettem meg a founders packot meg anno.
Veni, Vidi, Vici
Valaki fizetett már paypalal? Úgyse enged 😞
Még ezt a játékot nem engedi hogy költsek...
Még ezt a játékot nem engedi hogy költsek...
http://i.imgur.com/kTuOgUz.gifv
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Én is megőrülök 😄 10-20 min várakozást ír 15 perc múlva csökken 1-2 percet de 20 percenként bezáródik... hogy kezdhessem újra...
a fiam telepítené a játékot, de megőrül, mert hiába adja meg a d-t célmeghajtónak, valamiért sorozatosan a c-re akar települni, ami nem elég nagy hozzá. ötlet? megköszönném.
Yep a Razer SDK Service ha fentvan constant crash-t tud csinalni akar.
Sajna forum halott most de itt a link.
Sajna forum halott most de itt a link.
Veni, Vidi, Vici
Nekem is már sötétült el 1*. Win7
Launcher se nagyon akar elindulni sokszor. Repairing fázisnál több 10 percre is beakad.
Razer? Razer synapse lehet a gond?
Launcher se nagyon akar elindulni sokszor. Repairing fázisnál több 10 percre is beakad.
Razer? Razer synapse lehet a gond?
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
W10
Razer termek van?
Asus alaplap van?
Most csak ezek jutottak eszembe gyorsan.
Razer termek van?
Asus alaplap van?
Most csak ezek jutottak eszembe gyorsan.
Veni, Vidi, Vici
3x dobott már ki a játék és 2x sötétült el a képernyő amin csak alt+f4 segít 3 órán belül.W10 Op.rendszer lehet a gond?
en is azzal fizettem
Hali!
Szerintetek Meastro bankkártya miatt nem enged fizetni?
Szerintetek Meastro bankkártya miatt nem enged fizetni?
Schedule-n kívül is tiltanak..
https://forums.bladeandsoul.com/topic/148472-please-read-character-creation-blocks/
https://forums.bladeandsoul.com/topic/148472-please-read-character-creation-blocks/
Magyar Klánok és elérhetőségeik
BLADE & SOUL HUNGARY·2016. JANUÁR 18.
Az alábbi klánok jelezték aktivitásukat eddig:
A sorrend: Klán; Frakció; Vezető(k)
Hao District:
Magyar Vándor; Crimson; Franny, Sumi
Dragon Soul; Cerulean; Dragon Force
Tranquility; Crimson; Ezry, Kaldo
Demolution; Crimson; Cryses, oOLobKidOo
Starfall Crater
Final Reborn; Crimson; Rikine
Losers; Cerulean; Namiyo(Zarache), Alcca
Immortal Dynasty; Crimson; Ella Sasada, Soyomi
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.01.19. 12:56:00
BLADE & SOUL HUNGARY·2016. JANUÁR 18.
Az alábbi klánok jelezték aktivitásukat eddig:
A sorrend: Klán; Frakció; Vezető(k)
Hao District:
Magyar Vándor; Crimson; Franny, Sumi
Dragon Soul; Cerulean; Dragon Force
Tranquility; Crimson; Ezry, Kaldo
Demolution; Crimson; Cryses, oOLobKidOo
Starfall Crater
Final Reborn; Crimson; Rikine
Losers; Cerulean; Namiyo(Zarache), Alcca
Immortal Dynasty; Crimson; Ella Sasada, Soyomi
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2016.01.19. 12:56:00
Veni, Vidi, Vici
Sziasztok.
Melyik szerverre erdemes menni? Hol van több magyar jatekos? Koszi a valaszt
Melyik szerverre erdemes menni? Hol van több magyar jatekos? Koszi a valaszt
Engem csak Wild Springs-en engedett indulni.Többit nem engedte,gondolom fullosak
köszönöm szépen, az eddig és a leendő válaszokat is
https://forums.bladeandsoul.com/topic/146617-character-restriction-schedule/
úgy tűnik, hogy majd csak délután 3tól lehet újra karaktert csinálni a Starfall-ra
úgy tűnik, hogy majd csak délután 3tól lehet újra karaktert csinálni a Starfall-ra
Szerintem varnod kell egy picit mert eleg nepes a Starfall Crater.
Veni, Vidi, Vici
szevasztok az miért van hogy karaktert akarok csinálni a Starfall Crater szervere és azt írja ki hogy ere a szervere nem csinálhatok karaktert válasszak másik szervert?
Tehat ugyessegen es tapasztalaton mulik, magyarul teljesen mas mint mas mmokban, ahol ez kevesbe van igy😊
Irjal majd ram ingame (Namiyo) mert egyszerubb ugy, hogy felteszed a kerdest es valaszolok ra.
Veni, Vidi, Vici
Szerintem ami egyedi benne azok a combok. Elég sokféle lehetőség van, amit a helyzethez lehet igazítani. A pvp sikere is nagyjából azon múlik, mennyire találod fel magad, mennyire vagy jó a saját skilljeidben, kitalálsz-e elég gyorsan a helyzetre egy megoldást. A játék többi része mind olyan, amit már láthattál valamelyik másikban.
Hasonlitani? Minden mmo mas...GW2-nek is megvannak az elonyei es hatranyai is. En is GW2oztem, de ott sokmindenben nem lehet osszehasonlitani azert, mert alapbol tok mas a ket game. B&S-ban kb minden jobban van megoldva, pvp is meg pve is, de ebbe belemenni nehez, mert ezt nem lehet leirni par mondatban. Mondjuk pve reszen lehet vitatkozni, mert az szubjektiv, de pvp teren sehol nincs gw2 ehhez kepest.De hat tolni kell azt annyi, persze ugy, hogy az ember legalabb egy karit huzzon fel 45re(ez kb casualba 4-5 nap), es aztan mondjon velemenyt(mert ki kell probalni mindent, arenak,open world pvp...), mert ahogy haladunk elore annal inkabb kapos lesz a dolog, minel tobbmindenre jossz ra, annal jobban bele lehet melyedni, de izlesen, hogy melyik jobb azon nehez lenne vitatkozni mindent osszevetve😄
És lehet fizetős is.Vehetünk founder csomagot de Subs.-ba ott is írja,hogy mennyi nap jár hozzá:/
Itt több a Skill ami nagyobb koordinációt igényel.WoW alapú skill rendszert kell elképzelni akció centrikus-Szabad célzás(ill.targeted) harccal.
Faction vs Faction.Ha felöltöd szép Faction ruhádat akkor bárhol mehet PvP.Arénák,WvW semmit nem tudok mást.GW-t ismerjük ott van.Itt nem vágom mi a helyzet
Nem biztos,hogy helyettesítené azért GW2-t.Ez nekem is nagy dilemma.Végülis 5 óra és kiderül😊
Faction vs Faction.Ha felöltöd szép Faction ruhádat akkor bárhol mehet PvP.Arénák,WvW semmit nem tudok mást.GW-t ismerjük ott van.Itt nem vágom mi a helyzet
Nem biztos,hogy helyettesítené azért GW2-t.Ez nekem is nagy dilemma.Végülis 5 óra és kiderül😊
valaki tudna erről a factionös dologról egy értelmes guideot adni hogy hogy kell farmolni meg ilyesmi?
Starfall Crater - Crimson Legion
Az Immortal Dynasty tagfelvételt hirdet! Elsősorban olyan játékosokat keresünk, akik tudnak és akarnak is csapatban dolgozni. A PVP és PVE egyensúlyban lesz a felhasznált időt tekintve. Aki nem szeretne komolyabban játszani csak elfunolni, azt is szívesen látjuk.
Teamspeak server természetesen adott és a klán találkozóktól sem riadunk meg.
Invért és további információért keressétek Soyomi-t vagy Ella Sasada-t. <#nezze>#nezze>
Üdv:
Soyomi <#szeret>#szeret>
Az Immortal Dynasty tagfelvételt hirdet! Elsősorban olyan játékosokat keresünk, akik tudnak és akarnak is csapatban dolgozni. A PVP és PVE egyensúlyban lesz a felhasznált időt tekintve. Aki nem szeretne komolyabban játszani csak elfunolni, azt is szívesen látjuk.
Teamspeak server természetesen adott és a klán találkozóktól sem riadunk meg.
Invért és további információért keressétek Soyomi-t vagy Ella Sasada-t. <#nezze>#nezze>
Üdv:
Soyomi <#szeret>#szeret>
Sziasztok!
Tapasztalt mmo-s vagyok.(gw1 5 év, gw2 megjelenés óta, kieggel együtt, napi min szinten min. 2 óra de inkább több)
Mivel a gw2 ben csalódtam,főleg a kieg óta, azt szeretném kérdezni, hogy mennyire lenne nekem alternatíva ez a game,illetve miben hasónlít vagy miben különbözik?
Előre is köszönöm!
Tapasztalt mmo-s vagyok.(gw1 5 év, gw2 megjelenés óta, kieggel együtt, napi min szinten min. 2 óra de inkább több)
Mivel a gw2 ben csalódtam,főleg a kieg óta, azt szeretném kérdezni, hogy mennyire lenne nekem alternatíva ez a game,illetve miben hasónlít vagy miben különbözik?
Előre is köszönöm!
Levélben kapod. F6 azonbelül pedig a "Received Items" fül
Utoljára szerkesztette: alcca, 2016.01.18. 17:08:14
Utoljára szerkesztette: alcca, 2016.01.18. 17:08:14
Egy kérdés.
Tudjátok van az a pörgetős, lépegetős játék ami naponta háromszor van.
Amit ott nyerek, az mégis hova kerül?
Mert az inventoryban nincs semmi azok közül, amit eddig szereztem.
Tudjátok van az a pörgetős, lépegetős játék ami naponta háromszor van.
Amit ott nyerek, az mégis hova kerül?
Mert az inventoryban nincs semmi azok közül, amit eddig szereztem.
Ilyen is van a játékban,hogy vakításra fehér lesz a képernyő?😮
Assassin-nek van ilyen Blind,most néztem videot,nagyon komoly😊
Assassin-nek van ilyen Blind,most néztem videot,nagyon komoly😊
Én lehet elsőre bevállalom (expert) Kung Fu Master-t😊
Legyen már 6:00
Legyen már 6:00
A hongmoon fegyver első upgradejehez az itemet igen a szerencsekerékből kell kiszedni. A másodikhoz már egy instába kell járni. De ott is pont ugyan ilyen dobozból kell kiszedni az upgrade itemet.
Még mindig a szerencsekerekes fegyvert kell felhúzni,vagy ezen változtattak?
hát kerestem a fájlt de az a vicces hogy nincs is benne a mappában ahol lennie kellene pedig repairt is futtattam
link
Itt azt írják, hogy töröld ki a fájlt, vírusírtót kapcsold ki, és nyomj egy repair a kliensre. Bár másik fájlal volt gondjuk, szerintem egy próbát megér.
Itt azt írják, hogy töröld ki a fájlt, vírusírtót kapcsold ki, és nyomj egy repair a kliensre. Bár másik fájlal volt gondjuk, szerintem egy próbát megér.
a bétában nem játszottam contebts\bns\CookedPC\JeRyoungRim_L_Federation_1_1.upk ezt nem tudja olvasni